Gość: jan Sponsoring po warszawsku: seks za doładowanie t... IP: 87.204.10.* 07.12.09, 07:28 działający link do mojej kobiety - tiny.pl/hxj5m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Sponsoring po warszawsku: seks za doładowanie t... IP: *.tmark100.revers.nsm.pl 07.12.09, 07:32 prerazajace jest to że jakies nieprzypadkowe środowiska spychają polaków na poziom takich dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shaitis Najbardziej wkurzajace jest.... IP: 83.238.156.* 07.12.09, 07:40 Najbardziej wkurzajaca jest Polska malomiasteczowosc.... KOGO ku... obchodzi co robi sasiad i czy ten proceder istnieje. Przeciez niczym nie rozni sie to od tego co robimy na codzien, nie oszukujmy sie CALE zycie to handel wymienny/prostytucja, wszystko co robimy w pracy i poza nia nosi znamiona wlasnie tego. Nawet autor tego artykulu napisal go nie dlatego ze jest tym problemem zainteresowany tylko dlatego ze mu placa - jestem pewny ze wolalby przedluzac gatunek na Hawajach. Zreszta wystarczy poszukac online np. po nazwisku tego pana i widzimy ze w CV ma napisane Gazeta Wyborcza - Warszawa Obowiązki: Zapełnianie treścia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Najbardziej wkurzajace jest.... IP: 77.79.230.* 07.12.09, 08:02 właśnie... właśnie... A artykuł to nic oryginalnego. W każdej gazecie- począwszy od tzw. opiniotwórczych, przez szmatławce i babsjkie są takie teksty. A moda na prowokacyjne teksty już mnie dobija (w samej GW to jakaś epidemia- a to lipna uczelnia, a to lipne mieszkanie, teraz sponsoring itd). To niewtrącanie się w nieswoje sprawy jest efektem mód i pewnych haseł liberalnycgh- jesteś cool jeśli nie interesuje cię sąsiad, jesteś tolerancyjny, żadnego oceniania. Właśnie przez takie podejście pozwalamy na rozszerzanie się moralnego dna w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shaitis Re: Najbardziej wkurzajace jest.... IP: 82.177.37.* 07.12.09, 08:19 To niewtrącanie się w > nieswoje sprawy jest efektem mód i pewnych haseł liberalnycgh- > jesteś cool jeśli nie interesuje cię sąsiad, jesteś tolerancyjny, > żadnego oceniania. To nie tak. Mieszkalem przez x lat w tej pseudoliberalnej starej europie. Nie wtracanie sie w czyjes sprawy nie jest "moda" jest normalnym stanem rzeczy. Bardzo interesuje mnie sasiad, ale nie interesuje mnie czy przyjmuje do siebie codziennie inna laske BO TO JEGO ZYCIE SEKSUALNE a nie moje, moze biegac wokol domu z mieczem samurajskim - to jego sprawa, moze palic w kominku marichuana - jego sprawa. Niech sprobuje postawic stope na MOIM trawniku - gwarantuje ze zjawi sie policja. Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred Re: Najbardziej wkurzajace jest.... 07.12.09, 13:04 No tak, grunt to zapuszczać żurawia sąsiadom do łóżka. Typowe zachowanie w społeczeństwach nieliberalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgk Sponsoring raczej przyjazdowe dziadostwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.09, 07:41 to u Słońca Peru w ministerstwie są alfonsi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent ten portal lamie prawa autorskie... IP: *.hsd1.pa.comcast.net 07.12.09, 07:59 ... chyba ze wchodzi tam Paul Walker z Fast & Furious. tutaj jest link: www.sponsoraszukam.pl/mannheim,anons,2219.html ponoc naprawia telewizory. Mysle ze Walker nie byl by zadowolony widzac tam siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO. Sponsoring po warszawsku: seks za doładowanie t... IP: *.chello.pl 07.12.09, 08:03 Polskie pokolenie JP II. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Sponsoring po warszawsku: seks za doładowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.09, 08:13 Student,studentka...dają du.y za kasę!!! I tacy ludzie potem uczą nasze dzieci!!! Wymądrzają się,moralizują nas,rodziców,ganią dzieciaki,upadlają...Obłudne świnie! Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Michnik sączy jad w wasze mózgi 07.12.09, 08:09 Wdł. E. Delacroix: „Panowanie zbrodniarzy i kapusiów nie może być panowaniem piękna, a zwłaszcza panowaniem prawdy". Rządzi kłamstwo, i to w obu „grupach trzymających władzę" — politycznej, jak i kulturowej. Tę drugą grupę stanowi mocarstwowo opiniotwórczy „ Salon". Szefem jest tam A. Michnik, trzymający magiczną różdżkę pod nazwą „Gazeta Wyborcza". Różdżka spełnia sen o władzy. Prof. R. Legutko sądzi, że współredaktorzy organu Michnika „pragnęliby widzieć Polskę jako jedną wielką redakcję «Gazety Wyborczej»". Ze wszystkich zdolności Michnika najważniejsza jest umiejętność odróżniania ludzi dobrych od złych. Robi to metodą Cartera. Były prezydent USA, J. Carter, jako sześcioletni chłopiec sprzedawał orzeszki ziemne. Później powiedział, udzielając wywiadu: „ — Wtedy właśnie nauczyłem się odróżniać ludzi dobrych od złych. Dobrzy byli ci, którzy kupowali mój towar". Ci, którzy kupują idee, manie, sądy, przesądy i gazety Michnika, są ludźmi dobrymi. To jego klientela, o którą musi się martwić coraz bardziej — tym mocniej, im mocniej ogólna pauperyzacja Mieszkańców III RP pustoszy im sakiewki. www.polonica.net/rzeczpospolita_klamcow_3.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujo ...i własnie dlatego... IP: *.toya.net.pl 07.12.09, 09:00 ... i własnie dlatego uwielbiasz ją czytac i udzielać się na forum;-) taka terapia, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fo Re: Michnik sączy jad w wasze mózgi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.12.09, 23:04 cos ty dzisiaj pil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista a redaktor Miecznikowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.09, 08:17 też wysyłał zdjęcia swojego miecza robione komórką? haha. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Sponsoring po warszawsku: seks za doładowanie t... IP: 94.75.121.* 07.12.09, 08:21 Ale chyba nie tylko imiona zostały zmienione ale i inne rzeczy, może zawody? Bo przeciez taki opis chyba wystarczy by rozpoznac człowieka? Tomek urzednik zamieszkaly w Ursusie ma trzech braci. Matka mieszka w Szczecinie. Jest chora, nie porusza się sama. Opiekuje się nią jeden z braci, inny zerwał kontakt z Tomkiem, kiedy ten powiedział, że jest homoseksualistą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Bezstresowe wychowanie.... IP: *.verio-web.com 07.12.09, 08:22 Zdziwieni? Od lat promowana jest idea bezstresowego wychowania wedle zasady "róbta co chceta", więc młodzież robi co chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banej Re: Bezstresowe wychowanie.... IP: 94.254.128.* 08.12.09, 00:19 No to muszą być już lekko, oj lekko licząc setki lat tego bezstresowego wychowania (swoją drogą określenie równie sensowne jak sucha woda), bo rozmawiamy o najstarszym zawodzie świata. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Mój Boże, i potośmy konspirowali i strajkowali 07.12.09, 08:23 =========================== przez tyle lat? To po to z takim mozołem stworzyliśmy przez 20 lat nową III i IV Rzeczpospolitą, jako kraj mlekiem i miodem płynący, żeby ludziska sprzedawali się jak pańszczyźniane bydełko? Poprzewracało się już tym ludziom we łbach z dobrobytu i olewania łatwo dostępnych, wynagradzanych na europejskim poziomie miejsc pracy, gdzie są szanowani i cieszą się z bajecznych przywilejów socjalnych. Mówię wam, kumo, to już koniec świata się porobił, bo i pleban dobrodziej wybrzydza na gosposie, ministrantów i nowe taksówki, aż grzech patrzeć:-DDDDDDDDDDDDDDD( Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend poprzewracało się w głowie od dobrobytu cudzego 07.12.09, 09:33 ..tego z seriali, kolorowych pisemek z tytułami i obrazkami oraz... artykułów o księgowych z międzynarodowych korporacji. darkraj napisał: > =========================== przez tyle lat? > To po to z takim mozołem stworzyliśmy przez 20 lat nową III i IV > Rzeczpospolitą, jako kraj mlekiem i miodem płynący, żeby ludziska sprzedawali > się jak pańszczyźniane bydełko? > > Poprzewracało się już tym ludziom we łbach z dobrobytu i olewania łatwo > dostępnych, wynagradzanych na europejskim poziomie miejsc pracy, gdzie są > szanowani i cieszą się z bajecznych przywilejów socjalnych. > > Mówię wam, kumo, to już koniec świata się porobił, bo i pleban dobrodziej > wybrzydza na gosposie, ministrantów i nowe taksówki, aż grzech > patrzeć:-DDDDDDDDDDDDDDD( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Bezstresowe wychowanie IP: *.verio-web.com 07.12.09, 08:24 Zdziwieni? Od lat promowana jest idea bezstresowego wychowania wedle zasady "róbta co chceta", więc młodzież robi co chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LuriTuri Re: Bezstresowe wychowanie IP: *.aster.pl 07.12.09, 09:16 Ależ wprost przeciwnie. To jest efekt braku wychowania w ogóle, braku normalnych rozmów "o życiu" oraz stosowania pseudowychowania w formie zakazów, nakazów i bicia. Dzieciak, który wyrwał się spod takiego "wychowania" gubi się, nikomu nie ufa, siebie i innych traktuje instrumentalnie. A maksyma brzmi "kochaj i rób co chcesz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gghhjj Re: Bezstresowe wychowanie IP: *.toya.net.pl 07.12.09, 10:32 Nie moi drodzy to jest wina pensji 1600zł w takich bandyckich molochach jak Galerie Handlowe! Ludzie chcą normalnie żyć! Więc albo uciekli do Anglii albo tu zostają ku...mi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaro Seks za doładowanie IP: *.89.112.93.static.crowley.pl 07.12.09, 08:31 Straszne; zero zasad, zero myślenia tylko kasa kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LuriTuri Sponsoring po warszawsku: seks za doładowanie t... IP: *.aster.pl 07.12.09, 08:35 No i takie właśnie "wartości" niesiemy do Europy. Za fałszywą świętoszkowatością kryje się ponura rzeczywistość. Dzieciaków nikt nie uczy szacunku do własnego ciała. Bo i po co? Przecież ono jest z definicji "grzeszne". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były sponsor Wyznanie byłego sponsora IP: *.tktelekom.pl 07.12.09, 08:37 Witajcie Jeszcze parę lat temu byłem sponsorem spotykałem się z dziewczynami z czata i robiliśmy to na co miałem ochotę czasami za kasiorkę a czasami za samo miłe spotkanie nic nie płaciłem. Było różnie raz lepiej raz gorzej. Byłem 1 osobą na czateri która wprowadziła na czacie nick: miły sponsor. Powiem wam że do tej pory mile wspominam te spotkania i dziewczyny które wiedziały czego chcą i potrafią robić to co facet lubi a każdy wie facet co lubi ;) Często miałem oferty na dluższe związki sponsorowane i czasami taki związek trwał miesiąc a najdłuższy pół roku. Dziewczyny były miłe i sympatyczne jedne miały 18 inne 26lat. Ze starszymi się nie umawialem bo nie chciałem. Każda ze stron była zadowolona po spotkaniu i z dreszczykiem emocji czekała na kolejne spotkania bo było miło i sympatycznie. Oczywiście i znajdą się tacy co powiedzą że to złe takie spotykanie. Ja podchodziłem do sprawy inaczej. Nie lubiłem nigdy chodzić na dyskoteki i tam wyrywać lasek z imprez bo byłem nieśmiały i zawsze wydawalo mi się że najlepszy jest czat, gdzie można śmiało pogadać o wszystkim z 2 osobą określić swoje preferencje. W tym czasie zaczynał rozwijać się internet, pojawiały się pierwsze hipermarkety najlepsze miejsce na 1 spotkanie bo dużo ludzi i pewniejsze miejsce niż ciemne parki. Ktos może się zapytać czy takie spotykanie było złe? Nie było złe - odpowiadam. Człowiek nauczył się rozmawiać z dziewczynami i pozbył się skrępowania oraz stał się pewniejszy. Więc było warto się tak spotykać. Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojarz.betoniarz ciebie nikt nie ocenia. byłeś klientem i płaciłeś 07.12.09, 11:42 za robienie tobie dobrze. godna pogardy jest szmata, która się ku... i nie szanuje. ty zapłaciłeś i wziąłeś wisienkę podaną na tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez byly sposnsor Re: Wyznanie byłego sponsora IP: *.14.15.vie.surfer.at 07.12.09, 14:28 u mnie bylo dokladnie tak samo, to byly piekne dni :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Czy ktoś jest zdziwiony lub zbulwersowany 07.12.09, 08:38 =========================== poza katolskimi hipokrytami? Zwłaszcza obarczonych dziedziczną dulszczyzną, które to "...panną byłam, dziecko miałam, ale co to, to nie!". No, i czas ku temu odpowiedni by sobie uświadomić, że faktycznie są ludzie, których stać na zakup "żywego mebelka użytkowego", zupełnie jak by chodziło o posiadanie pieska czy kotka-maskotki. Ale żeby tak było, setki i tysiące pańszczyźnianych najmitów musi na to ciężko harować. Witamy w wolnej, zasobnej kapitalistycznej Polsce, przyjaznej wszystkim obywatelom! A to, że niektórym bardziej, innym mniej a większości wogóle, to już zupełnie inny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś to co robią to kurestwo, a oni to zwykłe ku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 08:38 nie ma co owijać, kurestwo i prostytucja w najgorszym wydaniu, kiedyś utrzymywano niewolników i rżnięto im dupy albo w ryja wulgarnie? taki temat, moze wulgaryzm przejaskrawi ze to nie sponsoring tylko lachociągajstwo a kto ma inne zdanie to może misia pocałowć w dupę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Reklama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 08:39 ciekawe ile dostali za tą reklame od pewnego serwisu z ogłoszeniami... Odpowiedz Link Zgłoś
kacper_2 Sponsoring po warszawsku: seks za doładowanie t... 07.12.09, 08:54 I co wam w tym przeszkadza? Zawsze tak było i będzie ;) Ja jestem za i lubie młode,zgrabne dziewczynki :D :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakari Sponsoring po warszawsku: seks za doładowanie t... IP: *.161.c81.petrotel.pl 07.12.09, 09:15 Witam ! Przeczytałem, i choć w życiu mnie już nic nie zdziwi, chyba sam sprawdzę szybkość otrzymywania odpowiedzi na po tego typu anonsie. A tekst z panem z ministerstwa oraz panem od super loda moim zdaniem wymyślony !!! Popieram opinięże sponsoring to rodzaj prostytucji. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
sapalka1 Sponsoring po warszawsku: seks za doładowanie t... 07.12.09, 09:18 To wszystko już było i będzie. Tylko ciąglę nie moge zrozumieć jak matka może nie reagować/popierać/dążyć do kontaktów jej córki z facetem (starszym) za pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogiermann Atakują ogry IP: 212.59.228.* 07.12.09, 09:23 Kurcze, w stadinach ogierów brakuje sił roboczych do huśtania nabiału młodym ogierkom ....myśle, że tej by to pasowało, cyt< ....<<<Jej typ to dobrze zbudowany szatyn. - Musi być hojnie obdarzony przez naturę - zaznacza. Jeśli będzie miło w łóżku, może zaproponować stały układ. - To musi być przystojny facet, a nie chłopiec - podkreśla. Chodzi jej też o to, żeby mogła wyjść z nim na drinka z koleżankami, które też mają utrzymanków. Jedna z nich kiedyś "wypożyczyła" jej swojego "przyjaciela". - Dawno nie uprawiałam tak dobrego seksu. Po rozwodzie przestałam wierzyć w siebie, młodszy facet dodaje pewności - wyjaśnia. - Działa jak lifiting. Nie muszę płacić za kosmetyczkę, mogę płacić za młode ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
komentatorka.nd Sponsoring po warszawsku: seks za doładowanie t... 07.12.09, 09:23 dobra reklama stron. Teraz wiadomo gdzie się promować ;s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Sponsoring po warszawsku: seks za doładowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.09, 09:38 stań na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend wyolbrzymenie? 07.12.09, 09:25 ilu czytelników się skrzywi, a dla ilu będzie to zachęta? i ta nieznośna moralizatorsko-prowolnościowa poza "co mnie obchodzi co robią inni". Otóż, drodzy państwo, 90% tych zachłyśniętych wolnością potrzebuje drogowskazu, niezależnie od masek, za jakimi się kryją. Ma być lekko, łatwo i przyjemnie? ------------------- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przelotniak Sponsoring po warszawsku: seks za doładowanie t... IP: *.polkomtel.com.pl 07.12.09, 09:28 Ja wolę bardziej normalne portale takie jak www.przelotne.pl. Tam jest jasno oddzielona część dla normalnych ludzi i dla płatnego seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelel Sponsoring po warszawsku: seks za doładowanie t... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.09, 09:36 Czy wszystkim ze mną włącznie nie szkoda czasu na czytanie i komentowanie takich bzdur? Odpowiedz Link Zgłoś