Gość: menadżer klubu Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 01:26 Drogie polskie badziewiaki, za 140 PLN to możecie sobie iść do Tesco kupić gorzałę i chipsy i bawić się do rana w domu. Z czym na miasto cieniasy? z pustym portfelem? Jak się nie ma miedzi to się w domu siedzi !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó IP: *.chello.pl 03.01.10, 01:50 wypieprzaj wsioku na swoją wiochę i nie rób wstydu prawdziwym warszawiakom, menadzerze z bożej łaski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sielce Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó IP: 94.254.197.* 03.01.10, 15:49 Po co się z łachem drzesz :) Jak wysiadał na Centralnym, to mu się jeszcze słoma z walonek wysypywała. Teraz został "menager'em" i jak do chałupy wraca to wszystkim gada, że on "patykiem pisane" w stolycy tylko z kryształowej karafki pije. A garnirek do pracy sam pewnie w tesco kupował, to i market kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Pracownikom Kinoteki dziękujemy za wypowiedzi IP: *.chello.pl 03.01.10, 01:49 pod artykułem, szczególnie niejakiemu -xxx- który usilnie stara się udowodnić, że w Warszawie nie da się urządzić porządnej imprezy poniżej 500 zł. Pomijając idiotyczność i nieprawdziwość tego stwierdzenia (xxx musi być swoją drogą mocno przyjezdny skoro uważa że "w warsiawie wszystko musi być 5 razy droższe'), fakt zasadniczy jest taki, że złodzieje z kinoteki nie wywiązali się z obiecanych rzeczy. Skoro ktoś obiecuje x rzeczy za 140, 120, 500 czy 10 złotych, to każda normalna osoba w normalnym kraju oczekuje, że za te 140, 120, 500 czy 10 złotych dostanie to co było obiecane. Tego wymaga zwykła uczciwość, niezależnie od tego czy organizator obiecał za 500 złotych paczkę popkornu czy za 10 zł królewską ucztę 10-daniową z kawiorem i szampanem po 1000 zł/butelka. Niestety w tym złodziejskim kraju nie wszyscy są jeszcze w stanie to zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Pirackie oprogramowanie www IP: 94.75.121.* 03.01.10, 08:23 Kinoteka to jakas banda chyba. Obsluga fatalna za kazdym razem jak tam bylam. Nie chodze juz tam. Kiedys probowalam robic rezerwacje przez Internet i wyskoczylo mi okienko ze oprogramowanie do robienia rezerwacji prawdopodobnie jest pirackie. Zadzwonilam na Policja a oni mi powiedzieli ze to nie ich bajka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kik2 Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó 03.01.10, 11:17 Byłam na tej imprezie z grupą koleżanek i powiem jedno - to co zaproponowała kinoteka to ŻENADA!!! Jedyny plus to filmy i towarzystwo gdyż w grupie dało się to jakoś znieśc. Niestety w naszej grupce 6 osób nikomu nie udało się nic zjeśc - cudem udało nam sie zdobyc po lampce wina. Po imprezie wyszłyśmy złe i głównie głodne. Komentarz mam jeden - nigdy więcej nie wybiore się do kinoteki, szkoda się denerwowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawka Do prawników - reklamacja IP: *.acn.waw.pl 03.01.10, 11:32 Będę pisał reklamacje, wiecie może jakie są szanse na zwrot choć części kasy, czy lepiej napisać indywidualnie czy większą grupą poszkodowanych? Ze swej strony napisałem także do miejskiego rzecznika praw konsumentów konsument@um.warszawa.pl i liczę na pomoc prawną w odzyskaniu kasy od tych oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czemu? Re: Do prawników - reklamacja IP: *.chello.pl 05.01.10, 14:13 Kinoteka, ponieważ nie wywiązała się z zawartej umowy ma obowiązek zwrotu CAŁEJ kwoty za bilety, na podstawie biletu i paragonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó IP: 212.160.172.* 07.01.10, 14:18 tez byłem,na szczęście z towarzystwem. Bawiłem się średnio (filmy OK) i byłem najedzony [bo jeszcze w domu porządnie zjadłem :))]Jestem klubowiczem i zastanawiam się czy Kinoteka oficjalnie zajmie stanowisko w tej sprawie, zwykłe słowo przepraszam. Nie mam zamiaru reklamowac indywidualnie do szkoda czasu. 2 lata temu byłem w Muranowie i wszystko było prawie OK (nawaliły toalety) Następny sylwester raczej gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientów IP: 217.153.153.* 03.01.10, 12:55 Sylwester 2009 kinoteka to żenada i wstyd dla kina pieniądze nie małe a organizacja dno Gdyby nie same filmy to byłby to najgorszy sylwester: Raklama wspaniała menu też tylko że nic z tego nieudało się spróbować jedzenia nie wystarczyło nawet dla połowy uczestników. Jeśli nie chcesz żałować nie wybieraj się do Kinoteki na sylwestra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeronimo Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientów IP: *.telpol.net.pl 03.01.10, 13:14 Jestem zdziwiony zdziwieniem uczestników tej imprezy :) jak zdrowy na umyśle obywatel tego kraju może wierzyć w to, że płacąc 140 zeta jest w stanie przebalować każdą imprezę nie wspominając o Sylwestrze :))). Naiwność współobywateli jest zadziwiająca... Przypuszczam, że dyskoteki w szkołach organizowane przez dzieci są chyba "logistycznie" lepiej przygotowywane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó IP: *.icpnet.pl 03.01.10, 15:05 to jest kino, którego obsługa zarabia pewnie 8zł na godz., więc reszta kasy została wałkiem wzięta przez kierownika/właściciela ja tu widzę zwykły wałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ly Nie da się? Bzdury. IP: *.ds14.agh.edu.pl 03.01.10, 20:43 Za 140 zł spokojnie da się nakarmić i napoić (no może nie szampanem za 500zł butelka, ale czymś dobrym) osobę. Taką cenę ustalił organizator i obiecał za nią zapewnić wszystko. Więc ludzie powinni masowo składać reklamacje i jeśli trzeba dochodzić roszczeń w UOKiKu, ewentualnie sądzie. Kilka razy ludzie pokażą, że nie dadzą się robić w konia i się skończy oszukiwanie konsumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó IP: 217.153.205.* 04.01.10, 09:03 naiwnosc ? ile kosztuje bilet ? DJ...ha ha zmieniarka do plyt byla by lepsza wiec nawet za 140 zl oczekiwal bym czegos wiecej niz dwa filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientów IP: *.2.140.5.tvksmp.pl 03.01.10, 16:37 Nasuwa się pytanie. Dlaczego w tak ważny wieczór w miejscu pracy nie było szefa gastronomi.Tylko praca była zlecona pracownikom zwykłym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona do q-ku IP: *.aster.pl 03.01.10, 18:07 Wystarczy wiedzieć gdzie szukać. Np. Akademia Tańca Tomasza Potockiego. Wejście 80 -100 zł, impreza na 150 osób na 2 salach (tango i salsa, wyżerka full wypas do samego rana, open bar na wino, którego wystarczyło do końca imprezy i jeszcze sporo zostało. O standardzie niekoniecznie świadczy cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyton Warszawka :P heh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 21:13 Czytając te wypociny od razy przyszło mi na myśl, że to wsiurstwo czytaj Warszawka tam się bawiła :P. Nie dostali się na ultra tanie bydlęce wagony PKP więc wybrali sie na imprezkę :P. I myslieli ze za 100 zeta beda mieli krewetki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiuytre Re: Warszawka :P heh IP: 188.33.195.* 04.01.10, 07:40 nie wiem co ty myślisz ale porcja krewetek dla nie-frajera nawet w warszawie kosztuje poniżej 40pln :) czyli za stówę lub mniej na osobę - przyzwoity posiłek z niezłym winem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Warszawka :P heh IP: 217.153.205.* 04.01.10, 09:08 wlasnie przeczytalem denne wypociny wybazgrane "P hah" za jeden seans 70 zl ??? bo tak to wygladalo. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry w naiwnosci polaki przoduja 04.01.10, 01:03 za stowe chcieli sie nazrec, nachlac i "rozerwac" , banda naiwnych idiotw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: w naiwnosci polaki przoduja IP: 217.153.205.* 04.01.10, 09:16 nick "wybiyniemondry" mowi sam za siebie... anagram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientów IP: *.zone12.bethere.co.uk 04.01.10, 02:08 Gabriela Koczko - A co Ty K.... mozesz. To Polska wlasnie!!! Nic nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientów IP: 77.79.230.* 04.01.10, 09:38 Trudno za takie pieniądze oczekiwać wykwintnych dań ale z drugiej strony trudno nie być rozżalonym- organizatorzy tych wszystkich kinowych sylwestrów powinni mocno zastanowić się nad formułą tego typu zabaw. Dane mi było dwa razy w życiu uczesticzyć w konowych imprezach sylwestrowych- ale nie w Polsce. To była prawdziwa uczta- ale głównie dla ducha!Pięknie przystrojona sala, przywitanie gości przez właściciela kina, potem premiera filmowa, a po niej lampka (jedna) szampana. Ludzie nie ustawiali się do niej; Było to tak fajnie zorganizowane, że w 2-3 minuty wszyscy mieli pełne kielichy. Po toaście koniec imprezy: ludzie rozchodzili się, wchodzili do klubów (w polsce może być z tym problem bo rezerwacje chyba), bawili się na ulicach albo szli do domów. W jednym i drugim przypadku NIE BYŁO JEDZENIA SYLWESTROWEGO!!!Ale czynne były kinowe barki (jak w normalny dzień)- za opłatą- jak w normalny dzień. W drugim przypadku do sali po projekcji wchodzili jeszcze sprzedawcy smażonych homarów, grilowanych muszek i tym podobnych specyfików tamtejszej kuchni. Tańców też nie było- wszak kino to nie sala dyskotekowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó 04.01.10, 14:18 Zgadzam się - trudno oczekiwac wykwintnych dań ale... ale jeżeli w ofercie jest napisane, że jakieś danie się otrzyma, to nie otrzymanie owego jedzenia to zwykłe oszustwo. Nie jest tu ważna cena biletu - może i na warszawskie warunki niewysoka, ale na kanapki na pewno by starczyło. A zamiast oszukiwac klientów, trzeba było napisać wprost - że w cenie 140 zł są tylko dwa seanse kinowe, a jedzenie i napoje mozna dokupić na miejscu - tylko kto wtedy chciałby zapłacić 70 zł za 1 film? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwestryna Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 21:08 Mi w ogóle nie zależało na wykwintnych daniach, ale ja byłam glodna!! W barach kinoteki w ogole nie ma jedzenia bo zapewne wiekszość by sobie zamówiła cokolwiek. W tym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientów IP: *.range86-139.btcentralplus.com 04.01.10, 09:46 ..." - Nie mogę się ustosunkować do zarzutów naszych klientów, ponieważ nie było mnie podczas imprezy sylwestrowej w Kinotece. Wiem jednak, że wpłynęły skargi. Będziemy je wyjaśniać - mówi Gabriela Koczko z Kinoteki" A czy ta Pani jesze tam pracuje. Po tej wypowiedzi powinna dostac nagane z wilczym biletem. Profesjonalizm pelna geba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beataczichon Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 11:11 Nie jestem naiwną idiotką!!! Nie liczyłam na wypas do białego rana, obżarstwo i markowego szampana, ale 140 za obejrzenie 2 filmów (Avatar bez 3D), to jednak przesada !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes-2010 Apel-reklamacja sylwestrowa wtopa kinoteki IP: *.era.pl 04.01.10, 12:30 Witam wszystkich. Nie wiem jak Państwo, ja rozmawiałam z panią organizator (za nią się podawała) z panią Justyną T. Całą winę zarzucono cateringowi. Chłopcy z cateringu stwierdzili, że postawili co mieli zamówione. Pytanie czy jeden półmisek przystawek na 450 osób to wystarczy? Nie wiem czy Kinoteka zarobiła czy nie, ale ja wiem, że zapłaciłam za to co zostało wymienione i obiecane na stronach kinoteki. Rozważanie czy to cena adekwatna uważam jest niepotrzebne. Skoro płacę to nie muszę się znać. To jest tak samo jak z restauracjami. W jednej płaci się 50 zł za obiad (mały) a w drugiej za dwa razy większy 20 zł. Gdybym chciała zapłacić (i tu się chyba wszyscy zgodzą) 500 zł za sylwestra, to nie poszłabym do kinoteki, tylko do restauracji z kelnerami, kilkoma ciepłymi posiłkami i alkoholami... Uważam, że powinniśmy napisać oficjalną reklamację, bo inaczej przeproszą oficjalnie w gazecie i będzie po sprawie a kasy nie odzyskamy. Jak jesteście tego samego zdania to proszę róbmy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Apel-reklamacja sylwestrowa wtopa kinoteki 04.01.10, 14:21 Racja. Oferta to oferta. Jeżeli ktoś nam oferuje coś za 140 zł, to nie do nas należy sprawdzanie, czy to co obiecał za 140 zł mu się opłaca, czy nie. Dobrze że nie spędziłam tam Sylwestra :-) Po takiej akcji zastanawiam się, czy jeszcze kiedykolwiek pójdę do Kinoteki na seans - bo przecież nagle organizatorzy moga powiedzieć, że 20 zł (czy ile kosztuje bilet - przyznam się nie sprawdziłam) to wystrczy tylko na obejrzenie reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwestryna Re: Apel-reklamacja sylwestrowa wtopa kinoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 21:06 Dokładnie i cieszę sie z takich wniosków bo mi to kino tez nagle obrzydło :) Moze sie czegoś nauczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwestryna Re: Apel-reklamacja sylwestrowa wtopa kinoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 21:04 Ludzie, macie prawo reklamowac! Nie biadolcie tylko piszcie pisma i składajcie. Jak złozy cała czy z polowa imprezy to nie ma bata, musza zareagować i zwrócić kasę. Jak nie to idziemy do urzędu ochrony konsumentów. Mnie ich przeprosiny nie obchodzą. Obchodzi mnie aby nie oszukiwali ludzi i nie psuli im takiego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa kto podawał jedzenie, przeciez to oni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 13:24 Buuhaha wcale się nie dziwię jak to partacze z www.pomidore.pl robili, dwie miski to i tak dużo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientów IP: 217.153.205.* 04.01.10, 15:47 to sobie ponarzekaliśmy a tych ..... z kinoteki nic nie ruszy i maja nas za nic co robic na takich nie ma bata. zastanawiaja mnie jeszcze opinie debili co tam nie byli i pisza cos w stylu "za 140 chcielista se bawic " odpowiadam tak , nie liczyłem na pelen wypas ale cos przekasic bym chcial wystarczyla by kanapka ale jej tez nie bylo :-( ps.flaszke miałem swoją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwestryna Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 21:01 A czemu pan szanowny nie wnosi reklamacji?? Od narzekania nic sie nei zmieni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoteka11111 Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientów IP: *.subscribers.sferia.net 04.01.10, 18:40 Jako byly pracownik tego "kina" podziele sie paroma ciekawymi informacjami. Otoz: Wymieniona tutaj Justyna T - jest to kierowniczka zmiany , byla obecna podczas sylwestra , tylko widzac reakcje tlumu - uciekla do domu.Jest to osoba nerwowa , tepa , zneca sie psychicznie nad pracownikami - 3/4 bileterow rezygnuje z pracy z jej powodu. Ponadto zazywa amfetamine oraz pali trawe w pracy. Pracuje tylko dlatego ze donosi na wszystkich , robi notatki sluzbowe , a jak wiadomo taka osoba jest przydatna. Wypowiadajaca sie w artykule pani Gabriela K - jest rownierz kierowniczka zmiany. Nie wiem czemu akurat ona sie wypowiadala poniewaz jej wogole to niedotyczy , miala zmianne dnia nastepnego.Jej blad to to ze sie tu wypowiedziala.Jest to bardzo mila osoba , jedyna 'normalna' z kadry kierowniczej. Ktos napisal ze ze bileterzy sa przemeczeni itd , - otoz sa regularnie wymieniani , powody sa bezsensowne - maja nakaz nie odzywania sie do siebie , maja udawac ze sie nie znaja .Bileter dostaje 6zl na reke , wiec zeby cokolwiek zarobic pracuje wiele ;godzin.To samo kinooperator- 6,50 na reke , praca od 9 rano do 00:00. ludzie chodza brudni , przemeczeni... Co do samych seansow - czesto jest np 1 bileter na 4 sale co jak ktos zauwazyl wczesniej - nie sa zapalane swiatla na sali - jest to wina zarzadu ktory chce na wszystkim oszczedzac i daje jak najmniej ludzi na zmiane , po 22 musza isc do domu (seanse koncza sie kolo 23) Firma dziala na zasadzie kolesiostwa . Glowny dyrektor (zatrudniony jako doradca do spraw kadrowych) pan Mariusz K zatrudnia ludzi po znajomosci za wieksza stawke niz starzy pracownicy. Generalnie pracujac tam przez dluzszy czas znam jesczcze wiele ciekawych rzeczy o ktorych nie chce mi sie tu teraz pisac. Jak ktos ma jakies pytania to chetnie odpowiem mail: kinoteka12@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó IP: *.chello.pl 04.01.10, 20:35 Również osoba pracująca w kinotece nie zgadzam się na obwinianie Gabrysi, jest ona kierownikiem zmiany, a nie kina. Organizacja Sylwestra nie należała do jej obowiązków, więc nie powinno się jej za to obwiniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago wwl Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 20:59 Gabi to fajna laska i wara od niej badziewiaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKI Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.10, 09:00 Dodaj może za ile Ty tam pracowałeś i z jakiego powodu jesteś taki/taka rozżalony. Może dlatego, że owy dyrektor zwolnił ok 20 osób, które przez kilka lat oszukiwały i okradały kino. To dopiero było kolesiostwo !!! Wyleciała również kadra kierownicza. Nikt nikogo tam na siłę nie trzyma chyba ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó IP: *.subscribers.sferia.net 05.01.10, 11:44 owszem zwolnil , byc moze pare osob robilo walki , ale np niekorzy zwalniani za nic , jako argument od pana Maiusza K dostali taka odpowiedz "zawsze musza byc niewinne ofiary" Za ile tam pracowalem - za psie pieniadze, dlatego teraz sie swietnie czuje, po rezygnacji. Nikt nikogo na sile nie trzyma - ok , ile teraz jest zatrudnionych osob bileterow / fastline / kawiarnia / operatorzy w porownaniu np z jakies 6 miesiecy temu gdzie wszystko dzialalo jak nalezy ? Aha i kogo nazywasz kadra kierownicza , bo skoro jedna osoba to cala kadra ... poza tym Agnieszka K zostala rownierz nieslusznie zwolniona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyziek Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó IP: 94.254.195.* 05.01.10, 21:59 i tu masz racje, pracowałem w tym kinie troche, i zostałem zwolniony poniewaz nie tańczyłem jak mi "pani organizator sylwestra" zagra, niestety swój honor mam i nie dam sie dziewczynie po zawodówce oczerniac. Dlaczego pan M.K zwalniał hmm bo mu pani J.T powiedziała to i owo. uzasadnienie było Takie "trzeba wymienic załogę poniewaz za duzo znajomości jest w tym kinie" hmmm czy ludzie którzy pracują ze sobą nie mogą sie znac i przez te 8-15 godzin pracy zamienic słowa? co to do cholery jest obbóz pracy za 5-6 złotych? wczesniej było duzo starych bileterów i wszelakie imprezy (kobiecy wieczór filmowy,męski punkt widzenia, premiery i różne eventy) były świetnie zorganizowane tak teraz po zwolneniu naprawde dobrych ludzi mają mega dół!! może w koncu ktoś pomyśli i wykopie szczura z tej nory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.10, 13:18 No tak, może nie wszystkie szczury zostały wykopane....oj, wesoło w tym kinie -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó IP: *.134.155.3.static.crowley.pl 06.01.10, 16:47 Gość portalu: kinoteka11111 napisał(a): > Co do samych seansow - czesto jest np 1 bileter na 4 sale Tą wypowiedzią pogrzebałeś swoją wiarygodność. Gdybyś tam faktycznie pracował, to byś wiedział, że już od dawna bileter jest jeden na wszystkie sale, bo kontrola biletów jest tuż za kasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoteka1111 Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó IP: *.subscribers.sferia.net 06.01.10, 21:45 pogrzebalem? moze i jest tak ze jest jeden na 4 sale co nie zmienia faktu ze DO OBOWIAZKOW BILETERA NALEZY ZAPALANIE SWIATEL PO SEANSACH - jak chcesz to zrobic skoro seanse czesto koncza sie rowno i jedna osoba nie da rady zapalic paru sal.Dlaczego tak jest ? bo oszczedzaja kase. Wiec nie podwazaj tutaj mojej wiarygodnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITER Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.01.10, 09:44 Nie od dziś Kinoteka ma problem z tym zapalaniem światła, zatem młody człowieku oskarżenia kieruj w pierwszej kolejności do siebie. A w drugiej zadaj sobie pytanie czy Ty nie oszczędzasz ? Częściej teraz jednak bileter jest w pobliżu sali, a nie jak to bywało ( kilku ) w kawiarni paląc papierosy. To było bardziej rażące niż nie zapalone światło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoteka11111 Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó IP: *.subscribers.sferia.net 07.01.10, 22:06 > Nie od dziś Kinoteka ma problem z tym zapalaniem światła, zatem młody człowieku > oskarżenia kieruj w pierwszej kolejności do siebie. Nie rozumiem czemu mialbym kierowac do siebie jakiekolwiek oskarzenia ;D smieszny argument naprawde ;) Zupelnie jak bym rozmawial z kims z kierownictwa z kinoteki ;) A w drugiej zadaj sobie > pytanie czy Ty nie oszczędzasz ? Częściej teraz jednak bileter jest w pobliżu > sali, a nie jak to bywało ( kilku ) w kawiarni paląc papierosy. To było bardzie > j > rażące niż nie zapalone światło. Czy ja nie oszczedzam ? Ja nie prowadze kina - dla ludzi , oszczedzam gaszac swiatlo w domu , ale nie w ten sposob ,idacy do kina oczekuje dobrej obslugi , projekcji , i chce wyjsc jak czlowiek a nie sziedziec po ciemku po seansie. To chyba standard tego typu obiektow tak ? 'Częściej teraz jednak bileter jest w pobliżu > sali, a nie jak to bywało ( kilku ) w kawiarni paląc papierosy' Rozumiem ze JEDEN bileter jest czesciej w poblizu 8 sal na 2 pietrach ? Z kim ja rozmawiam wogole ? Justyna T ? ;) i wlasnie w ten sposob dziala to kino ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwestryna Byłam potwierdzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 20:55 Razem ze znajomymi wnosimy reklamację i żądanie zwrotu kosztów :) I NIECH ZROBIĄ TO WSZYSCY, KTÓRZY DALI SIĘ NABRAĆ. Nie ma mowy aby cos takiego uszło płazem, tym bardziej że poszukując teraz informacji antknęłam się na negatywne opinie z poprzednich lat. Szkoda, że nie wcześniej. A ci, którzy uskuteczniaja tu głupie dziecinne komentarze niech sie troche zastanowia, że robimy to tez dla nich, bo może jednemu z drugim przyszlo by do głowy wybrac się na takiego Sylwka a moze dzieki nam unikną rozczarowania i wyrzuconych pieniędzy!! Ale to nie o małe w sumie pieniadze chodzi ale o zwykła uczciwośc i szanowanie innych. Kinoteka po prostu okłamała ludzi, informacje podane na stronie były jasne. Nie sprzedawano biletów "z jedzeniem" i "bez jedzenia" wiec w ogole nie ma dyskusji, kazdemu należały sie 2 ciepłe posilki, wino, szampan i przystawki i tyle powinno byc przygotowane i basta. Brak minimalnego chociazby wystroju sylwestrowego, brak odliczania o północy to juz tylko szczegóły bo głodna w Sylwestra byłam 1 raz w życiu i słowo daje że ostatni! Nigdy wiecej na Sylwka kinowego bo czytałam że w innych kinach jest bardzo podobnie - patrz np Luna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAL ZAL ZAL! Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientów IP: 94.75.121.* 05.01.10, 21:37 WINA I WSZYSTKIEGO INNEGO PEWNIE BYŁO POD DOSTATKIEM, PEWNIE KTOS SOBIE PRZYWŁASZCZYŁ TROCHE ASORTYMENTU JAK TO ZAWSZE BYWAŁO W KINOTECE I NA KINOTEKOWYCH IMPREZKACH! POPROSTU ZAL, WIADOMO BYŁO CZEGO MOZNA BYŁO SIE SPODZIEWAC PO TAK DENNYM KINIE JAK JEST KINOTEKA, WSZYSTKO MAŁYM KOSZTEM ALE ZYSKI CHCA MIEC MEGA WYSOKIE-NIESTETY COŚ ZA COŚ! SMIEM T WIERDZIC ZE SYLWESTER "POD CHMURKĄ" BYŁ LEPSZY NIŻ W KINOTECE! WTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiTR Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientów IP: 89.108.197.* 06.01.10, 14:24 Złożyłem reklamację mailem 1 stycznia. Wczoraj odezwał się do mnie telefonicznie przedstawiciel Kinoteki. Wyjaśnił całą sytuację, niemniej sprawa jest w toku. Jutro zapowiedział się z kolejnym telefonem - prawdopodobnie zarząd kinoteki podejmie decyzje co do zadośćuczynienia za nieudanego sylwestra. Pożyjemy zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientów IP: *.ipartners.pl 06.01.10, 16:53 fakt dzisiaj tez i do mnie sie odezwali ma byc jakas rekompesata zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientów IP: 217.153.153.* 07.01.10, 19:47 Po zlorzeniu reklamacji do kinoteki za w/w odpisali mi i zpropozycja rekompensaty która jest dla mnie satysfakcjonujaca. Brawo widac ze w ilosci sila. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientów IP: 109.243.52.* 16.01.10, 21:19 KONIEC ŚWIATA!!!Ludzie przestaną przychodzić do Kinoteki.Na prawdę wzruszające...Wszyscy pracownicy wylewają morze łez z tego powodu. A koleżanka z dredami chyba obetnie włosy z rozpaczy,a ja zrobię sobie odjechanego irokeza na tą cześć.P.s.mam kolczyk w ... ale cichosza bo odstraszę kochanych klientów.Średniowiecze normalnie...Jakieś buraki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawka Re: Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientó IP: *.acn.waw.pl 21.01.10, 18:01 Trzeba przyznać że po lawinie skarg dali remompensatę w postaci biletów. Jak komuś nie pasowało to oddawali część kasy. W moim imieniu rzecznik praw konsumenta napisał takie pismo że jestem w ciężkim pozytywnym szoku. Dostałem większość kasy z powrotem i chociaż zepsutej nocy nic mi nie zwróci to chyba i tak więcej niż oczekiwałem po tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcus Sylwestrowa wtopa Kinoteki. Są skargi klientów IP: *.248.232.85.bartpl.com 03.01.11, 11:01 Z najedzonym i napojonym brzuchem ciężko się ogląda filmy . Więc proszę nie narzekać Odpowiedz Link Zgłoś