Gość: dziadek IP: 85.222.87.* 12.01.10, 10:11 co oni robia za nasze pieniadze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan Znowu kombinują z ulicą "Żołnierzy Wyklętych" IP: 195.8.217.* 12.01.10, 10:16 Czy tą panią Johan nie można po prostu zignorować? Pis już dawno nie ma większości (na szczęście) w Warszawie, więc nie widzę problemu. Ile jeszcze mozna tą kobietę i jej fanaberie tolerować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat.31 Re: Znowu kombinują z ulicą "Żołnierzy Wyklętych" IP: 81.210.87.* 12.01.10, 10:25 Tą babę trzeba pilnie zawieźć na ostry dyżur psychiatryczny a nie zajmować się jej urojeniami. Nie na to powinny iść pieniądze podatników. Niech sobie zmienia nazwy alejek we własnym domu. A ci drudzy z tymi Bohaterskimi Tokarzami Konarszczakami to juz w ogóle powinni zostać umieszczeni w sali bez klamek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Zajebiste z tymi okrętami :))) IP: *.128.14.218.static.crowley.pl 12.01.10, 10:50 ja chcę taką ulicę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyklęty Znowu kombinują z ulicą "Żołnierzy Wyklętych" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 10:27 Chciałbym się dowiedzieć kto wyklął tych żołnierzy , bo przecież nie społeczeństwo .Prędzej już władza komunistyczna , a obecnie radna Johan . Ulica powinna więc nosić pełną nazwę - Żołnierzy Wyklętych przez Radną Johan . Odpowiedz Link Zgłoś
ryhor zmieńmy nazwę Alei Jerozolimskich!!! 12.01.10, 10:29 na: Al. Radnych Bohatersko Zmieniających Nazwy Ulic Wbrew Rozumowi i Opinii Warszawiaków. A propos: Sabotażu Niem. Okrętów Podwodnych proponuję nadać nowym ulicom następujące nawy: - Sabotażu (Listen all you! It's a sabotage!) - Terrorystyczna - Ofiar Przestępczości Zorganizowanej - Ofiar Wypadków Komunikacyjnych Zawinionych Niedostatkami Infrastruktury Drogowej i Kolejowej PRL - Mścicieli Katów Domniemanego Konzentrationslager Warschau - Zesłańców Regionu Nowosybirskiego - Zesłańców Regionu Bajkalskiego - Zesłańców Regionu Magadańskiego - Zesłańców Regionu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Pojechałeś :))) IP: *.128.14.218.static.crowley.pl 12.01.10, 10:54 > - Zesłańców Regionu Nowosybirskiego > - Zesłańców Regionu Bajkalskiego > - Zesłańców Regionu Magadańskiego > - Zesłańców Regionu... To jest tak dobry pomysł, że Radna Johan będzie miała robotę na kolejne lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
freejazzy Re: zmieńmy nazwę Alei Jerozolimskich!!! 12.01.10, 10:54 Zgadza się, pofolgujmy naszej narodowej pamięci: -Ofiar Eksperymentów Medycznych dra Mengele -Kobiet Zgwałconych Przez Armię Radziecką itd.. itp.. Od razu lepiej będzie się żyć w tym mieście, prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
czescjacek Re: zmieńmy nazwę Alei Jerozolimskich!!! 12.01.10, 12:01 Ul. Poddanych Aborcji Płodów Poczętych Przez Żołnierzy Radzieckich Gwałcących Polki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcino Proponuję: Głupoty i Bezsensu Polskich Radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 10:31 ... Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_1967 Znowu kombinują z ulicą "Żołnierzy Wyklętych" 12.01.10, 10:47 Mam propozycję krótszej nazwy zamiast ul. Sabotażu Niemieckich Okrętów Wojennych - ul. Sabotażu "Kriegsmarine" ;-) A tak poważnie to już trąci lekką paranoją. Mój dziadek walczył w '39, był w AK i w Powstaniu Warszawskim. Rodzina babci była cała wysiedlona a wszystkie Jej rodzeństwo podczas wojny trafiło do różnych obozów niemieckich. Kto więc wymyśla takie "fajne" nazwy ulic bo jestem pewien, że nikt z mojej Rodziny z takimi tradycjami nie chciałby mieszkać przy ulicach o tak oryginalnych nazwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: impertynent mój też był w AK, ale walczył na Saharze. nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 17:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Znowu kombinują z ulicą "Żołnierzy Wyklętych" IP: *.acn.waw.pl 12.01.10, 10:51 a może by tak ul. partyzantów z wyciętego lasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prahnitz ul. Powalonych Pomysłów Olgi Johann IP: 212.244.73.* 12.01.10, 10:55 To jest właściwa nazwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cogito Re: Znowu kombinują z ulicą "Żołnierzy Wyklętych" IP: *.polcard.com.pl 12.01.10, 10:56 Kiedys slyszalem o pomyslach na inne, zadziwiajace nazwy: - ul. Obroncow Monte Cassino. - ul. Deszyfrantow Enigmy. Zainteresowanych uprzejmie informuje, ze Monte Cassino bylo bronione przez Wehrmacht, a za deszyfrantami Enigmy byli przede wszystkim marynarze z Kiregsmarine zaoktetowani na U-Bootach. Odpowiedz Link Zgłoś
czescjacek Re: Znowu kombinują z ulicą "Żołnierzy Wyklętych" 12.01.10, 12:04 Jak na U-Bootach to chyba nie zaokrętowani tylko zabootowani. Odpowiedz Link Zgłoś
quosoo Znowu kombinują z ulicą "Żołnierzy Wyklętych" 12.01.10, 11:28 Owszem, stała tam jakaś buda, w której mieszkali bezdomni, ale się spaliła i jest po kłopocie... To w kontekście tego artykułu, całkiem dobrze definiuje panią radną pod względem tego co jest, a co nie jest dla niej problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek24 Znowu kombinują z ulicą "Żołnierzy Wyklętych" 12.01.10, 11:35 Nazwa Sabotażu Niemieckich Okrętów Wojennych jest całkowicie do zaakceptowania. Wszyscy będą używać skrótu SNOW - akurat na czasie do zimowej aury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Znowu kombinują z ulicą "Żołnierzy Wyklętych" IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.10, 11:37 Czy chodzi o żołnierzy z I czy z II Armii LWP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c może "Wściekłej Krowy'? IP: *.chello.pl 12.01.10, 11:51 ulicę Wściekłej Krowy Cierpiącej na Kwasicę Macicy proponuję. Ładnie, z lekka poetycko a jednocześnie jakże prawdziwie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ja proponuje ulice Debilizmu narodowego - Pani Joh IP: *.acn.waw.pl 12.01.10, 12:52 an bedzie mogla nawet przeciac wstege. Odpowiedz Link Zgłoś
bemowiak2008 Ja proponuje ulice Olgi Johan! Niech ma! a co ! za 12.01.10, 12:54 miast Marszalkowskiej bedzie Olgi Johan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atott Znowu kombinują z ulicą "Żołnierzy Wyklętych" IP: 83.238.4.* 12.01.10, 12:56 proponuje : "Radnych, ktorym sie nudzi" albo "Bemowskich pierdzistolkow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żw cześć żołnierzom wyklętym IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.10, 13:22 cześć żołnierzom wyklętym, walczącym z parszywą komuną o wolną Polskę, bestialsko zamordowanym przez sowieckich pachołków ze zbrodniczych organizacji UB, KBW i MO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sewo Re: No to cześć! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.01.10, 13:59 a moze by wykląc pania johann? barany zawsze musza sie dopchac do koryta? niech sa na podworku zrobi ulice i sie tam wyklnie i za to placimy? by wyremontowali wroclawska zeby ludziom ulatwic a nie jakies fanaberie i utrudnienia. moze by se Pani Johann poczytala te komentarze i zajela sie hodowla jedwabnikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: impertynent Nie "cześć" tylko "czołem". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 17:09 Ignorant, widać żeś w wojsku nie był. a tak w ogóle to "siema". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z mokotowa Mieszkańcy Bemowa ! Nie wstydzicie się ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 13:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: impertynent Ty, z Mołotowa, ogarnij się. nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 17:11 Odpowiedz Link Zgłoś
bad_religion świetne 12.01.10, 14:18 Ja proponuję Ul. Osób, Które Niczym Szczególnym Się Nie Zasłużyłu, Ale Miały Dobre Chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Pani Johann i Adolf Hitler Strasse w Warszawie 12.01.10, 14:39 Bo ci tzw. żołnierze "wyklęci" to eufemizm: naprawdę chodzi o uczczenie kolaborantów hitlerowskich z czasów II Wojny Światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Reicher O.S. panstwo warszawskie IP: *.net.stream.pl 12.01.10, 15:41 w angli nie jednokrotnie mieszkajom obok siebie starzy polacy z polski przed 1945 czyli okrego litewskiego a obecnie nazywanej panstwem, litwom,wobec braku zainteresowania warszawy losem polakow licznie zamieszkujoncych starom polske litwe,polityka warszawy wobec "nowych polakow"tych po 1945 jest bardzo podejrzana zwlaszcza kiedy interesuje sie bardzo losem "nowych polakow" tych ktorzy kolonizujom obecnie nowo pozyskane ziemie np. w angli jak i w calej malenkiej europce zachodniej,czy warszawa nie ma juz dosc bezkresu ziemi na wschodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyklęty powstań Żołnierze Wyklęci są przez kościół IP: *.ip.netia.com.pl 12.01.10, 15:45 za współżycie z nieletnimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemowianka Znowu kombinują z ulicą "Żołnierzy Wyklętych" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 19:07 Z inicjatywy radnej Olgi Johann zmieniona została nazwa części ulicy Wrocławskiej - jedynej ulicy w Warszawie, a może w całej Polsce, która miała kształt litery "S" (symbolu ""Solidarności"). Chwała temu, kto na początku lat 80-tych odważył się nadać ulicy taki kształt. Niestety, przetrwała ona w tym kształcie tylko do czasu, gdy decyzje zaczęli podejmować ludzie tacy jak radna Johann. Czy o to chodzi radnym PiS-u by "S" wymazać z naszej pamięci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemiś Re: Znowu kombinują z ulicą "Żołnierzy Wyklętych" IP: *.acn.waw.pl 12.01.10, 20:24 Oglądałem popołudniu w TVN Warszawa rozmowę z Olgą Johann. Niesamowite ile bzdur może powiedzieć ta kobieta przez dwie minuty. Dziś przeliczała ilość żołnierzy wyklętych na metry bieżące ulicy... Prowadzący robił co mógł, aby nie roześmiać się w głos.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracuje_niedaleko Lepiej ją o d ś n i e ż c i e !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 02:07 Matołki - zamiast dyskutować o nazwie, lepiej po prostu... odśnieżcie tę ulicę. Przy skrzyżowaniu z Piastów Śląskich (w kier. ul. Rodła) jest śniegu po kolana. Ludzie chodzą ulicą, co stwarza poważne zagrożenie. Kogo obchodzi nazwa... Dla mnie ta ulica może się nazywać nawet Dupy Maryny, byle tylko dało się nią przejść. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.przychoda Podobnie jak KEN, może być SNOP 14.01.10, 00:43 Czterowyrazowa nazwa może z powodzeniem funkcjonować jako skrót. Podobnie jak istnieje, al. Komisji Edukacji Narodowej, w skrócie KEN, tak na Sabotażystów Niemieckich Okrętów Podwodnych można mówić po prostu ul. SNOPu. Odpowiedz Link Zgłoś