Gość: Nika IP: 195.187.102.* 06.02.04, 15:08 Czy był ktoś może w restauracji libańskiej Le Cedre w Al. Solidarności? I jakie wrażenia? Przejeżdżałam tamtędy ostatnio, z zewnątrz nawet ładnie wygląda, ciekawa jestem jak tamtejsza kuchnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Le Cedre? IP: 217.17.41.* 06.02.04, 16:32 Byłam tam jakiś czas temu wykorzystując kupon promocyjny Le Cedre z piątkowej GW - cop jest grane? (119 zł za 2 osoby). Ciekawe zimne zakąski, takie sobie pierogi, niezly kurczak. Obsluga niezbyt sympatyczna, niestety. Towarzystwo - panowie głośno dyskutujący o interesach przy sąsiednim stoliku. W skali 1 - 10: 6. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dąb Re: Le Cedre? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 18:10 Byłem. Obslugiwał nas cgyba własciciel. Fajne różne przystawki. Potem mix z grila. Bylo fajnie, jakieś 40% taniej, niż na Starówce. W GW dostał 3* na pięć możliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
bobr_100 Re: Le Cedre 23.08.04, 20:51 Restauracja jest swietna goraco polecam !!!!! w piatki taniec brzucha !!!! jedzenie znakomite ja lubie najbadziej hommos mniam mniam pychotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gra Re: Le Cedre? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 14:57 kulturalnie,milo,dobrze,smacznie, czysto, grzecznie.Polecam,bo bylam imam mile wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
rsagan Re: Le Cedre? 23.02.04, 17:42 ostatnio bylem ok. 2 lat temu wiec nie wiem czy to dalej aktualne - ale dobre jedzenie. Szczegolnie zestawy na kilka osob sa dobra "value for money". Odpowiedz Link Zgłoś
beduinka Re: Le Cedre? 03.03.04, 15:18 jeśli chciałąbyś poznać inny lokal z arabską atmosferą to polecam Karawanseraj. Jest to wspaniałe miejsce dla wszystkich, którzy chcą odpocząć w atmosferze Bliskiego Wschodu i Afryki oraz przenieść się w czasy, gdy karawanseraje były miejscami spotkań ludzi różnych kultur. Jest tam też sklepik z różnymi produktamiz krajów arabskich Znajduje się na Osiedlu Przyjaźń Warszawa, Ul. Konarskiego 87 (budynek między Karuzelą a Kolorado) karawanseraj@gazeta.pl, sirocco.tur@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: Le Cedre? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.03.04, 20:13 Byłam wieki temu - przystawki całkiem interesujące, gorzej z daniami głownymi. Zaznaczam,z e na kuchni arabskiej sie nie znam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsagan Re: Le Cedre? IP: *.man.polbox.pl 24.08.04, 13:05 trafilismy tam ponownie po paru latach. We trzy osoby zjedlismy odpowedni dla liczby osób w kompanii zestaw, co razem z bezalkoholowymi zimnymi napojami kosztowalo ok. 200 zł. In plus zmienilo sie to, ze jest tam klimatyzacja. In minus, że nie ma patio na podworzu kamienicy oraz ze jedzenie nie wydaje sie byc tak ciekawe jak dawniej. Ale kto powie co jest tego powodem? Czy to nasze gusty przez te pare lat sie zmienily czy panom w Le Cedre sie juz nie chce jak dawniej. W kazdym razie za tą kwotę można pojesc dobrze zazywajac innego etnicznego jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiapro1 Re: Le Cedre? IP: 212.180.158.* 30.08.04, 21:25 Nasze ulubione miejsce.Wlasciciel nie obsluguje-z zasady-.To znajomy meza,sympatyczny czlowiek.Obsluga super,jedzinko pycha i ceny przystepne Odpowiedz Link Zgłoś