Gość: wars absolwenci szkol wyzszych na poziomie 2 kl. LO IP: *.134.130.147.static.crowley.pl 25.01.10, 13:56 bo jak inaczej to wytlumaczyc? P. Curylo chciala cos skomentowac? ale co? Co jej przeszkadza, ze ktos kupi sobie plastikowy krzyzyk albo falbankowa serwetke z wzorem papieza? kto jej dal prawo twierdzic, ze kazdy kto ma taki krzyzyk, obrazek jest zlym czlowiekiem. kto jej dal prawo oceniac i sadzic innych ludzi? Skoro jest wierzaca, a tak mowi, niech przypomni sobie slowa Ewangelii. dlaczego porownuje czyjas wiare do zoofilskich zabawek? kto jej dal prawo?? tak sie buntuja dzieci w Liceum, jada po calym kosciele, po calym systemie, po calym panstwie. bo najlatwiej powiedziec: kler to zlodzieje, mohery sa glupie, PiS to dziadostwo. ja wiem, najlepiej, ja najlepiej czuje, ja wiem wszystko i wszystko widze. od kobiety po studiach mozna wymagac chyba troche wiecej. jakiejs glebszej analizy? troche pokory Pani Curylo, nie jest pani najmadrzejsza, najuczciwsza, najglebiej i najprawdziwiej religijna osoba tego swiata, kraju, miasta... pokory wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł K. Wydruk, nie mural IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 10:15 Witam, jako autor powyższego napisu chciałbym zaznaczyć, że praca prezentowana na stacji Marymont to nie "mural" malowany na ścianie, tylko reprodukcja obrazu olejnego wzbogacona o zdjęcia Warszawy - zwykły wydruk. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Mural, nie mural, wydruk, nie wydruk 26.01.10, 13:13 czy ty wiesz, ile fobii pomogło artystce wyleczyć to dzieło i jak podniosło jej status w środowisku? A ty wziąłeś i popsułeś, ty wstręciuchu, ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Re: Mural z barankami w metrze pomalowany sprejem IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.01.10, 13:06 i bardzo dobrze!!! niech malują sobie na ścianach, szafach we własnych mieszkaniach. Powinny być drakońskie kary za niszczenie czyjejś własności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip chłam nie sztuka IP: *.sds.uw.edu.pl 29.01.10, 18:06 wielkie brawa dla tego Pana, co napisał! miał rację! Odpowiedz Link Zgłoś