lewar_30 13.03.10, 13:49 Komorowski to się wszędzie wciśnie nawet bez wazeliny. Kamiński powinien mu napluć w twarz, że tak bezczelnie chce się wspiąć na stołek po jego plecach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taki jeden Marek Kamiński dopłynął do Warszawy. Zobacz wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 13:49 Wielka mi rzecz. Jakiś czas temu zrobił to samo pewien gostek z Karczerwa. Lecz nikt nie robil z tego afery. Bo tak naprawdę powodu nie ma. PS Czekam na pełną emocji relację z ekspedycji pana Marka z kuchni do toalety.... Odpowiedz Link Zgłoś
az100 lewar! Nie przychrzaniaj się bez powodu. 13.03.10, 14:31 <Komorowski to się wszędzie wciśnie nawet bez wazeliny. Bronisław Komorowski był do 2007 roku prezesem Ligi Morskiej i Rzecznej więc jego bytność była tam całkiem na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Komorowski też spłynie Wisłą? Oby, oby :) IP: 109.243.97.* 13.03.10, 14:45 Mamy nadzieję, że Komorowski też spłynie z nurtem Wisły i już nie będzie zatruwał życia publicznego w kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z pragi Re: lewar! Nie przychrzaniaj się bez powodu. IP: *.aster.pl 13.03.10, 15:15 Ale juz nie jest :/ lansiarz jeden :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Marek Kamiński dopłynął do Warszawy. Zobacz w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 14:47 Jeśli to taki mały wyczyn, to bierz kajak i zapieprzaj Wisłą do Gdańska. Jak dopłyniesz, to wtedy pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Marek Kamiński dopłynął do Warszawy. Zobacz w IP: *.devs.futuro.pl 13.03.10, 15:15 Ale niech zapier..la ZIMĄ w zawieji, tak żeby sie posmarkał z wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden znam kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 17:07 kto to zrobił wcześniej i nie robil z tego żadnej sensacji. Czekam na reportaz z wyprawy pana Marka do supermarketu. PS Niekoniecznie zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia kapiszon Re: znam kogoś IP: *.static.espol.com.pl 13.03.10, 17:16 hej człowieku, skąd tyle u ciebie żółci - uważaj bo możesz od jej nadmiaru dostać wrzodów dwunastnicy i raka prostaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: Marek Kamiński dopłynął do Warszawy. Zobacz w IP: *.aster.pl 13.03.10, 13:56 Nie histeryzuj, bo ci zylka peknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Marek Kamiński dopłynął do Warszawy - szacunek IP: *.chello.pl 13.03.10, 14:01 Brawo.. Fajna promocja fizycznej aktywności, ogólnie pozytywna wiadomość na pozytywną sobotę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do blablabla Szacunek? IP: *.socal.res.rr.com 13.03.10, 17:19 Chyba kajak widzialas tylko na zdjeciu. Jaki szcunek? Kaminski moj szacunek ma za dojscie do dwoch biegunow i przejscie Grenlandi. Wisle w sumie przeplynalem na kajaku cala - na wiosne, w lato, jesi i zima, w deszczu i sloncu, z wiatrem i pod wiatr, przy wysokim stanie wody i niskim, w ciagu dnia i w nocy tez. Nie uwarzam zeby nalezal mi sie jakikolwiek szasunem z tym zwiazany. Wisla potrafi byc bardzo niebezpieczna ale bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Marek Kamiński dopłynął do Warszawy. Zobacz wideo IP: 85.222.87.* 13.03.10, 14:03 PRL wita nas! - tak mi się skojarzyło. Zwłaszcza ta melodia w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Marek Kamiński dopłynął do Warszawy. Zobacz wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 15:53 To chyba nieprawda, że od źródeł Wisły, przecież tam na Baraniej Górze to mały strumyk i najwyżej można kajak z gazety sobie puścić Odpowiedz Link Zgłoś
gelynder_blues Marek Kamiński dopłynął do Warszawy. Zobacz wideo 13.03.10, 16:13 Od jakich źródeł? Kamiński płynie od kilometra 0 szlaku Wisły, czyli od ujścia Soły. Do źródeł jeszcze kawał rzeki. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw7 Re: Marek Kamiński dopłynął do Warszawy. Zobacz w 15.03.10, 09:14 Kilometr 0,00 szlaku żeglownego Wisły znajduje sie u ujscia Przemszy. Odsyłam do locji śródlądowych dróg wodnych. Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Marek Kamiński dopłynął do Warszawy. Zobacz wideo 13.03.10, 16:33 Fajna przygoda ale z tymi trudnosciami to bez przesadyzmu zwlaszcza jak sprzet jest odpowiedni, na "biwaku" pociete drewno na ognisko juz czeka a czas nie pogania. Splyw zima ma wiele zalet, np. brak niepotrzebnej gawiedzi, wysoki poziom wody a nawet brak komarow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajking Marek Kamiński: To moja ostatnia wyprawa IP: 109.243.99.* 13.03.10, 19:23 A oto jak prezentował się Pan Marek przepływając w okolicach Mostu Gdańskiego: narowerze.blox.pl/2010/03/Pan-Marek-Kaminski-w-Warszawie.html P.S. Pan Bronisław Komorowski prowadzi kampanię wyborczą. Nie sądzę, że dopinguje Pana Marka szczerze. ----- Zapraszam na narowerze.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gelynder_blues Re: Marek Kamiński: To moja ostatnia wyprawa 13.03.10, 19:46 > Pan Bronisław Komorowski prowadzi kampanię wyborczą. Nie sądzę, że > dopinguje Pana Marka szczerze. Taka szczerość dopingu, jaka samotność wyprawy... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: organizator Marek Kamiński: To moja ostatnia wyprawa IP: *.aster.pl 13.03.10, 19:44 To Liga Morska i Rzeczna jeszcze istnieje? A nasze kolonie w Brazylii rowniez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Marek Kamiński: To moja ostatnia wyprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 20:22 Fajny wyczyn. Zimą na wodzie nie zawsze jest przyjemnie. Wisłą pływam regularnie, mam jachcik w jednej z warszawskich przystani i też wiem, że to wspaniała rzeka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacemarine Zjeść ciastko i mieć ciastko. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 21:32 Nie bardzo rozumiem czego ci ludzie chcą.. żeby Wisła była dzika, fajna do spływów i kontemplowania wydr, czy żeby odwrócone doń państw spławiało nią barki z towarami tak jak Niemcy robią to na Renie? Swoją drogą Liga Morska i Kolonialna (obecnie Rzeczna) mimo wielkich zasług w dziedzinie wspierania rozbudowy floty miała w sobie coś idiotycznego... te plany kolonizacji Angoli i Brazylii z 30 km. wybrzeża... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zilog Nie każdy jest takim chamem jak ty... IP: *.ekspres.net.pl 13.03.10, 22:47 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abdullah Tylko śmierć uczyni go wiecznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 23:41 Jak przeżyje te wszystkie przygody to będzie nuda. Może kajaczek się wywróci .... Tak jak ten miliarder co latał balonami, czy Kukuczka co latał po górach , czy w końcu ten wariat z Discovery co go płaszczka na kolec nadziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyga A siusiu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 00:41 "Wyrusza dwie godziny później. I potem płynie bez przerwy aż do wieczora." Ale p. Marek nie siusia chyba do butelki po drodze, co? Czy jednak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? I sam sobie filtruje wodę do picia... IP: 77.236.16.* 14.03.10, 05:40 I "sam sobie filtruje wodę do picia"... nie dojeżdża do niego firma kanapkowa - to jest cuś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: A siusiu?? IP: 212.180.165.* 14.03.10, 23:41 Na wyjazdach zimowych to nic nadzywczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Marek Kamiński: To moja ostatnia wyprawa IP: 77.79.230.* 14.03.10, 07:47 Chylę czoła. Jedyny polski podróżnik z prawdziwego zdarzenia- nie robi na zlecenie radia czy Tv, daleko mu do komercji reprezentowanej przez innych, którzy stali się zawodowymi podróznikami. Facet ma klasę. Ten spływ- obserwowałam go mocno bo to - może górnolotnie to zabrzmi- była rzecz piękna, przejaw troski o to co nasze. Wszyscy jednym głosem piszczą o zagospodarowaniu brzegow rzeki mając na myśli bulwary, kawiarnie i sklepy. Ja chcę dzikich brzegów- bez cementu i jarmarku. To przestraszy ptaki. Zagospodarujmy mądrze, posprzątajmy. Byłam wczoraj z synem na długim spacerze, co rusz napotykaliśmy nie tylko na kupy psie ale i na sterty śmieci, butelki, ba- worki śmieci- ktoś je bezczelnie podrzuca. Płakać się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Marek Kamiński: To moja ostatnia wyprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 08:11 No to czekamy na kolejnego śmiałka, który popłynie, ale pod prąd ;-) A panu Markowi serdecznie gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Marek Kamiński: To moja ostatnia wyprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 09:26 Kolejny jebus.Widzi ,ze nikt sie tym wariactwem nie interesuje to i spasowal.A szkoda , mogl np poplynac Wisla od Krakowa do Gdanska w stroju pletwonurka.Doplynalby pewnie tylko jego szkielet. Odpowiedz Link Zgłoś
gelynder_blues Re: Marek Kamiński: To moja ostatnia wyprawa 14.03.10, 09:48 > Chylę czoła. Jedyny polski podróżnik z prawdziwego zdarzenia- nie > robi na zlecenie radia czy Tv, daleko mu do komercji > reprezentowanej przez innych, którzy stali się zawodowymi > podróznikami. No bez przesady. Komercja tego spływu ma swój początek już w samej swojej nazwie. A dalej: na biwaku pielgrzymki gapiów, autografy, kajaki asystujące, motorówki, Peugeoty z fotografami, politycy witający na brzegu (klapa-medal-buźka-goździk), biwakowanie w miastach (kto trochę pływa to doskonale wie, że lepiej szukać biwaków jak najdalej od miejscowości) itd... Znam ludzi, którzy spłynęli tę trasę rzeczywiście sami sobie radząc. I wcale nie chodzi o filtrowanie wody, czy jedzenie liofilizatów. Około 1/3 tej trasy zrobiłem w marcu w podobnych warunkach, zatem znam nieco realia. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Marek Kamiński dopłynął do Warszawy. Zobacz w 14.03.10, 20:59 A na mieście gadali,że Pan Marszałek się przypadkowo znalazł w tym miejscu,był na spacerze z psem... bo jakaś akcja jest w gazetach i w mediach się toczy związana ze sprzątaniem czy coś Ludzie trochę szcunku dla władzy,no ;] Odpowiedz Link Zgłoś