Dodaj do ulubionych

Serwis rowerów

14.04.10, 10:20
Odradzam serwis rowerowy, który znajduje się, w pawilonie na rogu Gołkowskiej
i Powsińskiej, po prostu strata pieniędzy... Dla mnie tym większa,że w ramach
przeglądu nie zauważyli paru niesprawnych części (na co zawracałem uwagę).
Skutek - tydzień później poważne uszkodzenia na kilka stów.

Lepiej przejść się kilkaset metrów dalej do serwisu w bloku przy Bartoszka 5.
Obserwuj wątek
    • ma.c Re: Serwis rowerów 14.04.10, 21:12
      Tam kiedyś był centralny serwis wheelera, pamiętam ze pomieszczenie to stopniowo
      się pomniejszało do obecnych rozmiarów i mieli wysokie ceny.
    • pasox Re: Serwis rowerów 06.06.11, 15:47
      ten serwis rowerowy to pomyłka, właścicielem sklepu jest pan z ubiegłej epoki, którego żarty sa co najmniej na miernym poziomie, ale to nie istotne nie oceniamy właściciela. Serwis jest drogi za samo odkręcenie pedałów pan zażyczył sobie 10 zł w serwisie przy ulicy belwederskiej zrobili to za darmo. Wiedza techniczna odnośnie nowinek technicznych jest znikoma, mało tego po wymianie łańcucha i kastety musiałem oddać po 2 dniach rower do ponownej naprawy, w celu wyregulowania przerzutek. Nie polecam nikomu serwis przy belwederskiej jest na pewno lepszy i na pewno nie droższy. odradzam sklep rowerowy na sadybie na zapleczu KFC. drogo, niemiło, niefachowo!!! alternatywa może być rowniez serwis przy ul. Sieldleckiej (ulica odchodzącą od Chełmskiej)
    • sdb10 Re: Serwis rowerów 20.02.14, 17:42
      Jestem klientem tego serwisu od lat (jeszcze jak był tam autoryzowany serwis i sklep Wheelera). Potwierdzam, był mały kryzys, serwis zmniejszył rozmiar, ALE! aktualnie jest to moim zdaniem najlepszy serwis z jakiego korzystałem. Zaglądałem tu od czasu do czasu i ku mojemu zdziwieniu wiele zmieniło się na lepsze. Serwis jest teraz od strony parkingu, na "plecach" pawilonu. Jest kameralnie, miła atmosfera, właściciel się zmienił na młodego, uśmiechniętego i otwartego chłopaka, ktory chyba kocha to co robi. Obsługa klienta jest inna niż w innych miejscach. Czułem się tam wyjątko, jak gosc specjalny - telefon w celu uzgodnienia wymiany czesci podczas przegladu, telefon z informacja o gotowym rowerze, wszystko szybko, wyjatkowo sprawnie, bezproblemowo i co najwazniejsze w przyjaznej atmosferze i z zamilowaniem do rowerow. Swoim zapałem do pracy, miłością do rowerów i wyjątkowym podejściem do klienta ten serwis wygrywa z innymi. Warto było być cierpliwym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka