kasiekkm 21.04.10, 22:03 Proszę, polećcie mi logopedę w Radomiu - przyjmującego prywatnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klarysa007 Re: logopeda, Radom 22.04.10, 22:39 forum.gazeta.pl/forum/w,49067,107460940,109600046,Re_POTRZEBNY_LOGOPEDA_i_psycholog_DLA_DZIECI.html Odpowiedz Link Zgłoś
izetka Re: logopeda, Radom 13.05.10, 08:42 czy ktos mozemi podac na namiary na ta logopedke podana przez agemame? ta p. Honorate Ziolek? chyba ze ktos zna inna fajna to tez jestem zainteresowana. Bardzo mi zalezy i na czasie tez, takze bede wdzieczna za szybkie odpowiedzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
3.cerrry Re: logopeda, Radom 07.06.10, 22:42 Bardzo Was Kobitki proszę o namiar na panią Ziółko.Mój synek ma 2,5 roku,i nie mówi.Już mama dosyć tego patrzenia ludzi z politowaniem na nas,tym bardziej że dziecko jest duże ,wygląda na rok starsze,i każdy chyba myśli,że coś z nim nie tak. Będę wdzięczna za odpowiedz.Łączę pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamawiktorka2008 Re: logopeda, Radom 09.06.10, 22:45 Honorata Ziółko – Logopeda i oligofrenopedagog, absolwentka Rosyjskiego Państwowego Pedagogicznego Uniwersytetu im. A. Hercena w Moskwie. Ukończyła studia podyplomowe - Rehabilitacja dzieci o specjalnych potrzebach edukacyjnych” na APS w Warszawie; Neurologopedia” na APS w Warszawie; Wczesne wspomaganie rozwoju dziecka” na APS w Warszawie. Uczestniczka wielu kursów i szkoleń, m. in.: Terapia dzieci z mózgowym porażeniem dziecięcym; Kinezjologii edukacyjnej wg dr Paula Dennisona I, II stopień / holistycznego wspomagania procesów nauczania uczenia się; Niedokształcenie mowy pochodzenia korowego. Diagnoza i usprawnianie; Z podstaw diagnozy i terapii autyzmu; Testy w logopedii. Badanie i strategia terapeutyczna. Posiada bogate doświadczenie w prowadzeniu terapii logopedycznej oraz neurologopedycznej z dziećmi z dodatkowymi dysfunkcjami (upośledzenie umysłowe, niedokształcenie mowy pochodzenia korowego, autyzm, MPD). Jej pasją jest pogłębianie wiedzy z zakresu neuropsychologii, psychologii klinicznej, psycholingwistyki i neurolingwistyki. Centrum Terapii "Rozproszone Zmysły" ul. Żwirki i Wigury 18 26-600 Radom 048 364 44 33 Proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamawiktorka2008 Re: logopeda, Radom 09.06.10, 22:47 To link: www.terapia-si.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta marta Re: logopeda, Radom IP: *.184.5.136.ipv4.supernova.orange.pl 27.01.20, 10:35 Prosze o kontakt do p. Honoraty Ziółko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: logopeda, Radom IP: 155.133.6.* 17.10.18, 12:15 Prosze o namiar do p Honoraty Ziolko Odpowiedz Link Zgłoś
gabinet.wojczyk Re: logopeda, Radom 28.06.10, 14:50 Tutaj znajdziesz wiele kontaktów. ---------------------------------- Logopedzi - Łódź, Radom Odpowiedz Link Zgłoś
adas.i.ewa Re: logopeda, Radom 22.08.16, 12:17 Polecam prywatny gabinet LALIKEA na slowackiego Odpowiedz Link Zgłoś
monkaf Re: logopeda, Radom 24.10.16, 21:00 Gdzie dokładnie jest ten gabinet lalikea?Kto tam jest logopedą? Odpowiedz Link Zgłoś