Dodaj do ulubionych

Senator z Samoobrony zdał maturę

IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 03.03.04, 02:11
Nie chce powiedziec, czy jest oszustem, czy nie
Obserwuj wątek
    • Gość: Bakra Re: Senator z Samoobrony zdał maturę IP: *.acn.waw.pl 03.03.04, 09:44
      No brawo,nie dosc ze klamca to jak facet po maturze moze byc senatorem i sie
      potem dziwic ze mamy jak mamy. Az mi sie noz w kieszeni otwiera w morde
      • Gość: p_p Re: Senator z Samoobrony zdał maturę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 10:35
        A jedynym sensownym uzasadnieniem istnienia senatu jest wg. jego TFUrców to, że
        ta izba "refleksji" POPRAWIA PRAWO... No to jak już wszyscy senatorowie zrobią
        maturę to oni napewno poprawią to prawo jeszcze lepiej...
      • Gość: qwejt Re: Senator z Samoobrony zdał maturę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 16:38
        Gość portalu: Bakra napisał(a):

> No brawo,nie dosc ze klamca to jak facet po maturze moze byc senatorem i sie
        > potem dziwic ze mamy jak mamy. Az mi sie noz w kieszeni otwiera w morde

A KTÓRA TO JEST KIESZEŃ, ŻE SIĘ AŻ W MORDĘ OTWIERA?

• Gość: Pelisor Po co? IP: *.k.mcnet.pl 03.03.04, 15:02
      Samoobrona moze działac na mocy wrodzonej inteligencji (buahahahaha)
    • Gość: Declan Matura z ul. Szczawnikiej w Warszawie ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 16:46
      ciekawe czy zdawał na śzczawnickiej !!!!!
    • Gość: obserwator Wykształcony radny z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 18:14
      A radny SLD wziął dzisiaj i kupił grunt pod stacje bezynową zapisany na szwagra
      ma sie rozumieć i po bardzo okazyjnej cenie. Grunt jest wart tyle co jego 235
      letnia obecna pensja.
      Jest wykształcony ale niemoralny i nieuczciwy.
      Co jest więc lepsze Dżuma, czy tufus. Ten i ten Polak.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Wykształcony radny z SLD 03.03.04, 21:43
        Gość portalu: obserwator napisał(a):

> A radny SLD wziął dzisiaj i kupił grunt pod stacje bezynową zapisany na
        szwagra
        >
        > ma sie rozumieć i po bardzo okazyjnej cenie. Grunt jest wart tyle co jego 235
        > letnia obecna pensja.
        > Jest wykształcony ale niemoralny i nieuczciwy.
        > Co jest więc lepsze Dżuma, czy tufus. Ten i ten Polak.

-a skąd wiesz że to są Polacy? zaglądałes im w spodnie?
        • Gość: obserwator a skąd wiesz? zaglądałes im w spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 06:16
          Tę niewątpliwą dla Ciebie przyjemność zostawię Tobie. Zdaj relacje na Forum.
          Mnie badanie ich pochodzenia "wisi jak moja nieobrzezana glisda między nogami"
          /tekst w cudzysłowie to cytat z Jerzego Urbana/
          • oszolom.z.radia.maryja Re: a skąd wiesz? zaglądałes im w spodnie 04.03.04, 14:48
            Gość portalu: obserwator napisał(a):

> Tę niewątpliwą dla Ciebie przyjemność zostawię Tobie. Zdaj relacje na Forum.
            > Mnie badanie ich pochodzenia "wisi jak moja nieobrzezana glisda między nogami"
            > /tekst w cudzysłowie to cytat z Jerzego Urbana/

- widzę ze masz ogromne kompleksy z powodu sflaczałego członka.. "
            jak moja nieobrzezana glisda między nogami"...
            • Gość: obserwator Re: a skąd wiesz? zaglądałes im w spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 16:14
              Być może i zflaczały ale jest :-) i zapewne tego zazdrościsz
    • Gość: Nauczyciel Re: Senator z Samoobrony zdał maturę IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.04, 20:47
      Chwała mu za to, może wreszcie też Pan Sobotka wielki człowiek Millera zrobi
      maturę. Co Wy na to.
      • Gość: krawiec Brawo nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 22:11
        Oszołomy z tego Forum myślą, że mądrzy to chłopcy z polityki dobrze ogoleni w
        garniturkach od Bossa czy Armaniego jak Sobotka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka