roland_x 18.02.02, 21:26 lubicie najbardziej? poniedziałek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
precious Re: jaki dzień tygodnia 19.02.02, 00:23 tak trzymaj roland_x! jeszcze pare setek i przegonimy Wrocław :-))) dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
#ariadna Beznadzieja........ 19.02.02, 09:12 roland_x napisał(a): > lubicie najbardziej? > poniedziałek? Wiesz, zaczełam dzis liczyc wątki w ktore weszłam i w których.... nic . W środku była pustka, bzdura za bzdurą - wszystko z zamiarem podbijania liczby postów na Forum. Zaczełam liczyć, ale sie pogubilam - tyle tego. I tyle mojej straty - opłaconych minut połączeń z Siecią, ktore nie dały mi nic - ani grama ciekawych treści.... Interesujące - czemu mnie sie wygania z tego Forum, bo odważam sie cos tam skrytykować, a to, co robią tu tacy ludzie , jak Ty, jest najwyraźniej akceptowane. Lepszy bezsens, niż krytyka ? Nie. To tylko realizjacja polityki zarządzających tym Forum - te wyróżnienia za liczby.... Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Beznadzieja........ 19.02.02, 10:00 #ariadna napisał(a): > Wiesz, zaczełam dzis liczyc wątki w ktore weszłam i w których.... nic . > W środku była pustka, bzdura za bzdurą - wszystko z zamiarem podbijania liczby > postów na Forum. > Zaczełam liczyć, ale sie pogubilam - tyle tego. > I tyle mojej straty - opłaconych minut połączeń z Siecią, ktore nie dały mi nic > - > ani grama ciekawych treści.... Nic nie stoi na przeszkodzie, zebyś sama założyła jakieś ciekawe wątki zamiast jęczec na okrągło. Forum to nie salon wystawowy, gdzie się przychodzi poogladać. czyżbys potrafiła tylko narzekac? A z forum nikt cię nie wygania. Ktoś wysnuł prosty wniosek, że skoro ci się tu nie podoba, to po co się katujesz naszym towarzystwem? Odpowiedz Link Zgłoś
#ariadna Re: Beznadzieja........ 19.02.02, 21:38 eela napisał(a): > #ariadna napisał(a): > > > Wiesz, zaczełam dzis liczyc wątki w ktore weszłam i w których.... nic . > > W środku była pustka, bzdura za bzdurą - wszystko z zamiarem podbijania li > czby > > postów na Forum. > > Zaczełam liczyć, ale sie pogubilam - tyle tego. > > I tyle mojej straty - opłaconych minut połączeń z Siecią, ktore nie dały m > i nic > > - > > ani grama ciekawych treści.... > > Nic nie stoi na przeszkodzie, zebyś sama założyła jakieś ciekawe wątki zamiast > jęczec na okrągło. Forum to nie salon wystawowy, gdzie się przychodzi poogladać > . > czyżbys potrafiła tylko narzekac? > > A z forum nikt cię nie wygania. Ktoś wysnuł prosty wniosek, że skoro ci się tu > nie podoba, to po co się katujesz naszym towarzystwem? Wiesz co ? Odpieprz sie wreszcie, dziewucho. Mam wyżej uszu twych osobistych wycieczek. Ja negatywnie oceniam ten wątek, ktory nawet wątkiem nie jest. A ty tymczasem odpowiadasz mi nie na temat i znów dywagujesz o mnie.... Owszem. Zakładalam wątki. Nie chcesz ich dostrzegac - tym lepiej - nie będą psute przez twe wejscia nie na temat.Albo podsumowania jednohasłowe. I prowadzę tez rozmowy w cudzych wątkach, ktore są dla mnie interesujące. ROZMOWY, a nie jednozdaniowe beknięcia jakie wydaje z siebie wiele osób zainteresowanych tylko tym, by zaistnieć, Chocby beknięciem tylko. Ku zadowoleniu zarządzających tym forem. Uczepilas sie mnie, jak rzep psiego ogona, olewając to choćby, że jestes olewana. Tak, jak ja. Przez tych, ktorzy zakładają takie wątki , jak ten. A moze ty podobne też zakładasz, tylko nie doczytałam jeszcze. I moze nie pisz w liczbie mnogiej : "katujesz sie NASZYM towarzystwem". Jestes w jakichs wyborach, o ktorych nie wiem, ze sie odbyły, wybrana jedyną reprezentantką wszystkich forumowiczów ? Ty i tylko ty masz prawo wypowiadac sie w ich imieniu ? Nie. Mnie nikt nie katuje. Takie, jak ty, tylko powodują , ze trace czas i szmal - dlatego mnie to złości. Bo to jest forum na portalu Gazety, a nie Misia czy Płomyczka. Ale są tu też inni. Z którymi chętnie rozmawiam i dla tych rozmów chetnie poświęcam czas. żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owsik Re: jaki dzień tygodnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 12:37 Ja lubię sobótkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: jaki dzień tygodnia 19.02.02, 12:43 ja piąteczek w piąteczek poza piąteczkiem jest perspektywa sobótki i to jest dobre w piąteczku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Re: jaki dzień tygodnia IP: 193.178.168.* 19.02.02, 18:17 dariok napisał(a): > ja piąteczek > w piąteczek poza piąteczkiem jest perspektywa sobótki > i to jest dobre w piąteczku!!! Zgadzam sie!!! Ja najbardziej lubie piatek po godzinie 17:00!!!! Wtedy wszystko co dobre sie zaczyna. I nie trzeba isc do jeba**j pracy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: jaki dzień tygodnia 19.02.02, 18:19 piątek, piątek wolności początek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: jaki dzień tygodnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 18:32 piątek i sobote Odpowiedz Link Zgłoś
gucwinski Re: jaki dzień tygodnia 19.02.02, 21:39 roland_x napisał(a): > lubicie najbardziej? > poniedziałek? Lany Poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś