Dodaj do ulubionych

Porady przed szczytem

IP: *.metrobip.com.pl 23.03.04, 14:12
Wspaniale... Mieszkam w Centrum i tu pracuję. Dziekuję za tak zaplanowany,
niechciany i przymusowy urlop dla calej rodziny. Rozumiem, ze są potrzebne
hotele i prestiż. Jest jednak mnóstwo malowniczo położonych ośrodków
szkoleniowych, hoteli i rezydencji poza wielkimi miastami. "VIP'ow" mozna tam
dowieźć bez paraliżu miasta, dodatkowej pracy policji i strachu dziesiątek
sklepów o swoje witryny. Polskę można promować także z GŁOWĄ !!!
Obserwuj wątek
    • michalfront co za bzdury! 24.03.04, 14:08
      mieszkam w "strefie pierwszej" - zameldowany jestem gdzie indziej, a
      właścicielka mieszkania jest żona. Nie mam umowy najmu (bo z kim niby miałbym
      ją zawrzeć - z własną żoną?) ciekawe jak się dostanę do domu???
      • d.z Re: co za bzdury! 24.03.04, 14:26
        A co Ci szkodzi :)
        Masz jeszcze czas :)
        Podpisz z żoną okresową (np. na jeden miesiąc) umowę najmu jedengo pokoju w
        lokalu (tu podaj adres) i popędź do notariusza ją poświadczyć.
        Absurd zupełny ale w ten sposób pozbędzesz się problemu.
        Możesz również z żoną podpisac umowę bezpłatnego użyczenia pokoju (ale jak to
        nie najmu) to moga się czepiać.
        U notariusza potwierdzenie kosztuje coś z 15,- zł
        Umowę sami spiszcie i złóżcie na niej podpisy u notariusza (bo notariusz to w
        zasadzie może poświadczyć) a nie to, że jest umowa. No chyba, że z oryginału
        chcesz zrobić kopię umowy i mieć to notarialnie potwierdzone wtedy jest to
        odpis.
      • Gość: kiwiki Re: co za bzdury! IP: 217.153.178.* 29.03.04, 12:09
        chyba łatwiej pójśc z żona do wydziału meldunkowego (czy jakoś tak) i
        zameldowac się na pobyt czasowy
        pzdr
        kiwiki
      • Gość: Dziobak Re: co za bzdury! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 20:38
        >mieszkam w "strefie pierwszej" - zameldowany jestem gdzie indziej, a
        >właścicielka mieszkania jest żona. Nie mam umowy najmu (bo z kim niby miałbym
        >ją zawrzeć - z własną żoną?) ciekawe jak się dostanę do domu???

Musisz sobie nastukać na zapasalbo na cztery dni wyjechac z kochanką ;)
        Zylismy, żyjemy i dalej bedziemy zyc w komunie, która człowieka ma za nic
        (oprócz zdobywania głosów wyborców), która przez pół wieku wchodziła w dupe
        ruskim a teraz sie namydla przed Brukselą, żenada!!!!!
        Proponuje tak jak w stanie wojennym podczas dziennika wychodzi z pieskami i
        niech sraja wokół strefy zero

mieszkam w pierwszej

pozdrawiam antyglobalistów
        • zievallo Re: co za bzdury! 27.04.04, 02:26
          Dziobak...słynne spacery dobry pomysł!
    • Gość: Weber wolne na UW? IP: *.ci.uw.edu.pl 29.03.04, 02:58
      hej!
      kurcze nie moge nigdzie znalesc,ale slyszalem ze na UW bedziemy miec wolne w
      czasie szczytu.moze ktos potwierdzic ta informacje czy to sa ino plotki?:-))
      • Gość: studentka Re: wolne na UW? IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.04.04, 17:11
        Wejdź tutaj:
        www.uw.edu.pl/pl.php/aktual/szczyt.html
        Na razie piszą, że zajęcia bez zmaian a wejście od Oboźnej + mozliwe zmiany
        dot. miejsca zajęć i wejścia do poszczególnych budynków - patrz treść komunkatu
    • Gość: zenek Ewentualnie umowę najmu mieszkania poświadczoną no IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.04, 00:51
      buaaaaahahahhaaaa... i co to niby zmieni? wystarczy dostac sie do notariusza
      ktory za kase poswiadczy co tylko chcemy i po ptakach...znowu utrudnienie dla
      szarego czlowieka - bo raczej nie dla jakiegos tfu, terrrrrrrosity.... a
      zwykly czlowiek znowu jest w dupie:( moja wlascicielka mieszkanka jest
      chwilowo nieosiagalna, kasy na przekupienie notariusz nie mam. wniosek - musze
      sie stac bezdomny.
      • Gość: lolka Re: Ewentualnie umowę najmu mieszkania poświadczo IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 18:26
        znacie jakas strone albo cos takiego, gdzie jest napisane gdzie bedzie strefa
        zero, jeden itd?
        • Gość: kixx Re: Ewentualnie umowę najmu mieszkania poświadczo IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 18:30
          213.17.170.236/szczyt/
    • Gość: zenek Re: Porady przed szczytem IP: 195.94.198.* 06.04.04, 13:35
      Infolinia jest oczywiscie permanentnie zajeta a informacja na ulotka i na
      strona się różni. Wg ulotek moge sobie mieszkać przy Łazienkach do 28.04 do
      23.59 a wg stony internetowej musze sie wyniesc 2 dni wcześniej. i co ?
      ja cały szczyt jest tak zorganizowany ...
    • Gość: podżegacz NIE DAJCIE SIĘ! IP: *.acn.waw.pl 06.04.04, 19:12
      Ludzie, nie dajcie się gnoić! Żądajcie od pracodawców/wykładowców, żeby zrobili
      Wam wolne, ale bez żadnych konsekwencji finansowych itp. Jak nie macie zamiaru
      akurat na te dni wyjeżdżać, nie dajcie się zmusić do przymusowego urlopu.
      Powiedzcie, że do pracy po prostu nie przyjdziecie. Nie trzeba wcale wyjeżdżać
      z miasta - można w te dni np. pojeździć na rowerze; poimprezować (byle nie w
      Centrum); poczytać ciekawą książkę itp., ale nie ma co pchać się do miasta.
      Do mieszkańców Śródmieścia - nie obawiajcie, się jeżeli chcecie do chaty
      zaprosić np. koleżankę. Żaden krawężnik nie ma prawa Wam tego zabronić.
      Studenci UW - wymuście na władzach uczelni dni wolne od zajęć.
      • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Przymusowy urlop jest... 27.04.04, 00:02
        ... bezprawny i karygodny.
    • Gość: Danek Porady przed szczytem IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 23:02
      Nie jestem warszawiakiem, ale mam dla Was radę. Ci gnoje od zadym w nosie mają
      Wasz majątek i spokój. Policja niewiele może im zrobić. Gnojkom wydaje się, że
      są anonimowi i zgodnie z prawami człowieka nic nie można im zrobić. Owszem
      można.
      MIESZKAŃCY!
      POLEWAJCIE GNOI FARBĄ!!!
      Tak, farbą. On zniszczą Ci dom i zrobią szkody na 10 tysięcy i nic ich to nie
      obchodzi. Ale mają ciuchy markowe za 250 zł sztuka i zniszczenie tej szmaty ich
      zaboli. Moze nastepnym razem zastanowią się?
      • Gość: Mount Everest Re: Porady przed szczytem IP: *.gdynia.mm.pl 27.04.04, 00:33
        my im przywalimy, zara jade do warszawki..w koncu spedzilem tam najlepsze
        lata..a propos..co to są najlepsze lata? twoj pomysl znam jeszcze ze szkolenia
        w stasi..
        • Gość: gubałówka Re: Porady przed szczytem IP: 212.51.205.* 27.04.04, 00:37
          najlepsze lata to te, o których się zapomniało jakie były naprawdę
          • Gość: malachit Re: Porady po szczytowaniu.. IP: *.gdynia.mm.pl 27.04.04, 00:54
            teraz wiem dlaczego moja ciocia ze wzruszeniem wspominała keisera franciszka
            józefa ,...choc on już nie zył...bo ona miała wtedy 20 lat.. o mein Gott...
            • Gość: wracający Re: powróćmy jak za dawnych lat.. IP: 212.51.205.* 27.04.04, 05:23
              w zaczarowanych bajek świat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka