wkkr 24.09.10, 11:27 Zapewnia w TOKFM niejaki pan Hryniewicz. Ciekawe czy rekalma jest finansowana przez Miasto Stołeczne Warszawa czy tez przez sztab wyborczy pani HGW? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ferrari.dubienieckich Re: Buspasy są wspaniałe! 24.09.10, 11:33 "Buspasy" Znowu polskiego slowka zabraklo? Niby dlaczego sa zle i trzeba je reklamowac? Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Buspasy są wspaniałe! 24.09.10, 11:58 ferrari.dubienieckich napisał: > "Buspasy" Znowu polskiego slowka zabraklo? ====== Zapytaj się HGW ====== > Niby dlaczego sa zle i trzeba je reklamowac? ====== Są wspaniałe - dlatego trzeba je reklamowac. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Buspasy są wspaniałe! 24.09.10, 12:05 Ale o co ci chodzi z tymi buspasami, bo jakoś nie rozumiem? Mimo iż jestem kierowcą i bezpośrednio mnie to dotyka uważam, że dobrze spełniają swoją rolę. wkkr napisał: > Zapewnia w TOKFM niejaki pan Hryniewicz. > Ciekawe czy rekalma jest finansowana przez Miasto Stołeczne Warszawa czy tez pr > zez sztab wyborczy pani HGW? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Buspasy są wspaniałe! 25.09.10, 00:50 boblebowsky napisał: > Ale o co ci chodzi z tymi buspasami, bo jakoś nie rozumiem? > Mimo iż jestem kierowcą i bezpośrednio mnie to dotyka uważam, że dobrze spełnia > ją swoją rolę. Też mi się buspasy podobają. Nie podoba mi się za to pomysł jeżdżenia samochodem do śródmieścia. A jeśli ktoś się przy nim upiera, to niech potem nie jęczy. Świetnym pomysłem też było wprowadzenie na linii trasy WZ autobusów na torowisko. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a cóż to ? Re: Buspasy są wspaniałe! IP: *.chello.pl 25.09.10, 08:14 "busspas" to organizacja jeszcze niedoskonała, czekamy na wprowadzenie winiet komercyjnych dopuszczających jazde jej własciciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Im gorszy syf to bardziej nachalnej reklamy wymaga IP: 217.116.101.* 25.09.10, 10:52 Dobry produkt sam by się sprzedał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ja Re: Buspasy są wspaniałe! IP: *.centertel.pl 27.09.10, 09:41 gdyby były dłuższe to byłoby by super a na razie to dziadostwo jest. wstyd żeby na wisłostradzie nie było buspasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informaaa Re: Buspasy są wspaniałe! IP: *.merinet.pl 27.09.10, 18:36 KOCHAM BUSPASY w Warszawie!!!! Nie ma nic innego co pozwala tak skutecznie ominąć każdy korek. Żądam BUSPASA na każdej ulicy w Warszawie!!! Głosujmy na HGW, niech zrobi więcej BUSPASÓW! Odpowiedz Link Zgłoś