Dodaj do ulubionych

Zobacz najbardziej tajemnicze miejsce w mieście...

IP: *.spray.net.pl 26.09.10, 15:33
Jestem zbulwersowany. Po cholerę wyrzucać pieniądze na odtworzenie miejsca wyrafinowanej rozpusty krewnego króla. Człowieka z tej warstwy, która zaprzepaściła I Rzeczpospolitą. Wstyd nawet wspominać, że takie miejsca były tworzone.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ulencja Re: Zobacz najbardziej tajemnicze miejsce w mieśc IP: *.acn.waw.pl 26.09.10, 15:38
      Niech zgadnę, głosowałeś na Jarka, masz malutkiego fiutka i życie ci się nie układa, co? (pytanie retoryczne)

---------
      świetny pomysł z tą rewaloryzacją, tzrymam kciuki!
    • michel9 Re: Zobacz najbardziej tajemnicze miejsce w mieśc 26.09.10, 15:46
      Bardzo nastrojowe miejsce. Dzięki organizatorom za umożliwienie zwiedzania. Szkoda, ze nikt nie pomyślał o skarbonce, na " co łaska" na renowację. Zawsze było by trochę grosza, choćby na następne udostępniania.
    • Gość: pietia Zobacz najbardziej tajemnicze miejsce w mieście... IP: *.chello.pl 26.09.10, 16:04
      a czy przy okazji tej rewaloryzacji, nastąpi też jakaś renowacja tudzież rewitalizacja? : )
      • peppers01 Stare dzieje 26.09.10, 16:19
        W poznych latach 80tych XX wieku, kiedy chodzilem do Szkoly Podstawowej numer 40ci przy ulicy Hozej, chodzily sluchy ze w tej grotce (i wogole w parku przy ulicy Ksiazecej) zbierali sie pedofile.
        Jako mali chlopcy wierzylismy tez ze mieszkaja tam zle duchy, ktore pilnuja pradawnych skarbow.
        Dobrze, ze ktos wpadl na pomysl aby odbudowac to miejsce.
        Moze warto by ukryc tam kesza? (www.geocaching.com)
        opiswiedzmina.blox.pl/html
        pepitube.blox.pl/html
        • Gość: autor Re: Stare dzieje IP: 178.73.63.* 26.09.10, 19:24
          ja też chodziłam do 40. a na książęcej z psem na spacer;) i zawsze mnie korciło, żeby jakoś wejść do groty. a spotkania męsko-męskie odbywały się w tym parku, na własne oczy widziałam..
    • advertum Re: Zobacz najbardziej tajemnicze miejsce w mieśc 26.09.10, 17:36
      Dobrze, że jest jakieś zainteresowanie. Warto ratować takie miejsca, zwłaszcza w stolicy.

-----------------
      Serwisuj go!
    • Gość: no luuudzieee!!! Rewaloryzacja..???? IP: *.home.aster.pl 27.09.10, 07:00
      Słowa, które mają powyżej 4 sylab brzmią generalnie bardzo mądrze...pod warunkiem, że się wie, co oznaczają i kiedy ich użyć...:) Dla dziennikarzyny - autora czerwona kartka !
      • Gość: dada Re: Rewaloryzacja..???? IP: 83.238.72.* 29.09.10, 18:38
        Trzeba przyznać, że raz na początku użył właściwego słowa. Praktyka pokazuje, że taki dziennikarz myśli, że pisze dla bezmyślnej masy. Sam się nie poprawia i ma to w nosie bo kogo to obchodzi. Z takim to dziennikarstwem na gazecie mamy do czynienia coraz częściej. No i dziennikarze z Wyborczej są najlepsi, tak w ogóle. ;)
    • Gość: paweł Zobacz najbardziej tajemnicze miejsce w mieście... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 09:31
      warszawa.sarp.org.pl/pokaz.php?id=4485&PHPSESSID=7esg8rtut91tbe45p3kt7a6fb7
    • Gość: K Zobacz najbardziej tajemnicze miejsce w mieście... IP: 212.180.165.* 29.09.10, 23:44
      No proszę, miejska konserwator się nagle objawiła!

A gdzie była jak burozno parowozownię ?

Tam się pewnie nie dało wydać 27 mln nie wiadomo na co ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka