Gość: gemin Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.kjmx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 15:35 widzę że Media Markt boi się Polskiej konkurencji jaką jest sieć sklepów AVANS i MEGA AVANS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.chello.pl 31.03.04, 15:41 Nic nowego - tak samo dzieje się przy otwarciu każdego CH w KAŻDYM mieście. I nie piszcie tutaj, że to taka kultura Warszawiaków - na pewno w innych miastach zachowują się tak samo. A jeśli chodzi o Blue City, to nie wiem po jaką cholerę zbudowali je dokładnie naprzeciwko CH Reduta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajetan DAJESZ PRACĘ KUPUJĄC POLSKIE PRODUKTY !! IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 31.03.04, 17:26 www.dajeszprace.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajetan Re: I HUJ IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 01.04.04, 00:53 Aż tyle się od Ciebie nie wymaga. Zachowaj ten "wsad" dla swojej dziewczyny lub żony, jeśli ją masz. A swoją drogą: Kupuj polskie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat28 Re: I HUJ IP: *.interserwer.pl 01.04.04, 10:49 A czy serki Danon też mam kupować? Polskie to one nie są, ale firma daje pracę Polakom. Więc jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-wa dwa lata i blue bedzie pustynią IP: *.robikom.com.pl 31.03.04, 21:30 To Ci tłumacze: - bo była tania działka - bo reduta ma niezłe obroty - bo "warszawiacy" przyjezdzaja na weekendy - bo turek zbudował i ktoś to musiał dokonczyć Moje zdanie jest takie. Blue w przeciągu 2 lat bedzie jedną wielką pustynią.Przy tych stawkach najmu + warunki wynajmu (złodziejska umowa) standart galeri handlowych spada na łeb na szyję. A są ju przykłady duzych sklepów które zbankrutowały i do tego nie zapłaciły zaległe czynsze. Tragedyja Panie i Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Nie rozumiem IP: *.mci.co.uk / *.mci.co.uk 31.03.04, 15:44 Ludzie bija sie o DVD, ktore jest tansze od filmu? Kiedy Oni maja czas ogladac filmy? I skad maja pieniadze by je kupowac ew. wypozyczac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Nie rozumiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 01:35 pojda kupic 'oryginaly' na stadione po dyszce od sztuki. tam od zawsze wieczna promocja, a tlum kulturalny, nie tratuje sie :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cin Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 15:47 a niby to Warszawka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City 31.03.04, 15:54 Bydło! przynosicie wstyd całemu krajowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf POLAK , to brzmi dumnie IP: *.nyc.gov 31.03.04, 15:56 29 % Polakow glosowalo by dzis na SAMOOBRONE Polska to narod ktory wybral WALESE na PREZYDENTA !!! Polska to narod ktory w czasie totalnego kryzysy wysyla swoje wojsko na nie swoja wojne przez co wpisuje sie na liste krajow zagrozonych i traci miliardy jakze potrzebnych zlotowek Polska to narod ktory jedynie potrafi pic, bic sie i narzekac Polska to narod ktory po raz kolejny dopuscil "narod wybrany" do przejecia kontroli nad swoim krajem Polska to narod w ktorym zwykly szpieg ktory sprzedal Polske zostaje jej bochaterem ??? Polska to narod ktory ... nawet nie chce mi sie pisac. To jest za smutne. Kiedys bylem dumny ze jestem Polakiem, teraz juz chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x52 Re: POLAK , to brzmi dumnie IP: *.zapora / 212.160.172.* 31.03.04, 16:13 > Polska to narod w ktorym zwykly szpieg ktory sprzedal Polske zostaje jej > bochaterem ??? Polska to narod wtornych analfabetow nieumiejacych nawet pisac. Czemu wyjechales? Wywalili Cie za ortografie z podstawowki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: POLAK , to brzmi dumnie IP: *.sympatico.ca 31.03.04, 16:43 Alf , nie"Polska to narod" tylko Polacy to narod.Do "bochatera" sie nie czepiam bo pewnikiem to literowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-wa Re: POLAK , to brzmi dumnie IP: *.robikom.com.pl 31.03.04, 21:32 A ty to kto mongoł ??? jak tak to nieźle piszesz po polsku kmiotku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Re: POLAK , to brzmi dumnie IP: *.nyc.gov 02.04.04, 16:23 No tak... 3 Einsteinow i tylko ortografia ich zainteresowala w moim poscie. Tylko potwierdzacie moje obawy. Polska jest skazana na niepowodzenie. W Polsce nic sie nigdy nie uda bo ludzie tacy jak wy tam rzadza, kradna, sprzedaja sie, pija, zieja zawiscia itp itd. Ale za to znaja dobrze ortografie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fox No wkoncu warszawka IP: *.range217-43.btcentralplus.com 31.03.04, 15:57 to co mieli z kultura przed sklepem stac ??????????????????? W Londynie to nie dopomyslenia.Zeby tylko to bydlo tu nie przyjechalo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: No wkoncu warszawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 01:38 opanuj sie, farbowany fajfokloku... kto by tam chcial do tej waszej zachmurzonej kloaki... pogoda zla, jedzenie jeszcze gorsze... przeciez wy tam nawet nie wiecie co to kielbasa, jak tylko uregulowane weglowodany ue wpierdzielacie, wiec tym bardziej co ty mozesz wiedziec o bydle :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jak za kumuny !!!! Co za schapancy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 16:01 Tak samo jak za kumuny cos zucili do sklepów iipo trupach idjoci co to za sprzet za 99 zł frajery ludzie pomysilcie troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan sowa Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.class147.petrotel.pl 31.03.04, 16:03 Tak polaczek robi zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CheesesChrust Módlmy się za te zbłąkane owieczki konsumpcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 16:05 Ojcze nasz któryś stworzył to piekło na ziemi wybacz tym biednym sfrustrowanym istotom . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! IP: *.acn.waw.pl 31.03.04, 16:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazda Re: LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! IP: *.regionline.fi 31.03.04, 16:24 Ty Karolek pieprzysz jak poparzony albo moze trza cie leczyc z rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! IP: *.sympatico.ca 31.03.04, 16:49 Wiesz co Gazda, jemu juz nic nie pomoze - on jest juz tak glupi ze az strach kolo niego siadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazda Re: LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! IP: *.regionline.fi 31.03.04, 16:55 zostaje jeszcze moczenie w zimnej wodzie. Kate masz racje... beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-wa Re: LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! IP: *.robikom.com.pl 31.03.04, 21:37 gazda ? sprawdz najpierw kto jest inwestorem potem komentuj !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazda Re: LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! IP: *.kpnet.fi 31.03.04, 23:14 sprawdzilem. Miedzynarodowa sitwa holendrzy niemcy i francuziki. Zydzi morze tez ale ja ich lubie.Ja nie jestem Hitler. Jak umieja robic pieniadz no to co, Pozazdroscic ze wlase cialo mdle ale i duch nieochoczy a w tym ukladzie jak wiadomo praw fizyki pan nie zmieni i nie badz pan glab,,,, !!l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazda Re: LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! IP: *.kpnet.fi 31.03.04, 23:24 Sprawdzilem miedzynarodowy koncern Szwedziaki,holrzy fyancuziki,i kto ich tam rozpozna, Moze zydzi i sa noto co.Lubie ich fakt nie reklama. Nie jestem hitler. Jak umieja i wiedza jak to czego im zazdroscic smykaly. Jak wiesz praw fizyki sie nie zmieni o to fakt nie reklama, Bojkot przypomina noc dlugich nozy w 32 ale i co z tego. leperowcy kupia nawet w piekle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! IP: *.robikom.com.pl 31.03.04, 21:37 fakt Odpowiedz Link Zgłoś
potomar Re: LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! 01.04.04, 09:10 To w końcu kto to zbudował - Żydzi czy Turcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ventus Re: LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! IP: *.com.pl / *.com.pl 01.04.04, 12:40 Turek rozgrzebał, żydzi dokończyli i będą kręcić biznes. profit.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=1585 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: 212.222.64.* 31.03.04, 16:09 No to bedzie miala niemiecka tv co pokazywac. Juz ostatnio pokazywali ta slynna wyprzedaz w media markt. Zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
aralski to nie zxdni wyborcy Samoobrony 31.03.04, 16:16 niektorzy kolesie tak latro daja sie nabierac... przeca to wyborcza robila kampanie reklamujaca to miejsce czyli tam sa czytajacy gazete, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leperski Re: to nie zxdni wyborcy Samoobrony IP: *.regionline.fi 31.03.04, 16:44 Jak to nie .TO BYLI lePErOWCy Odpowiedz Link Zgłoś
michal25arizona Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City 31.03.04, 17:26 Gość portalu: Goska napisał(a): > No to bedzie miala niemiecka tv co pokazywac. Juz ostatnio pokazywali ta slynna > wyprzedaz w media markt. Zalosne... No i okazuje sie co dla ludzi jest wazne. Pieniazki i tanie produkty... Moze to bedzie dobry zimny prysznic na glowy idealistow, ktorzy krzycza na cale gardlo : "PIENIADZE TO NIE WSZYSTKO !!!" Skoro tak sie okazuje to dlaczego nie podporzadkowac systemu pod potrzeby ludzi, a nie wmawiac ludziom jakies idealy, w ktore i tak malo kto wierzy... I prosze mnie zle nie zrozumiec. Ja nie uwazam, ze pieniadze to wszystko. Ja mam swoje wlasne idealy, ale uwazam tylko, ze system w Polsce, w ktorym nakazuje sie obywatelom byc idealistami (przymusowe doplacanie przez zamoznych do ludzi, ktorzy czesto nie maja ochoty podjac sie pracy) jest chory. Mysle sobie, ze idealista jest sie z wyboru, a nie z przymusu. A model socjalistyczny, ktore w Polsce wciaz istnieje to typowe narzucanie ludziom idealow, ktore prowadza wlasnie do takich scen ja opisana tutaj w artykule. Natury ludziej nie da sie oszukac... No ale zbyt duzo ludzi wierzy jeszcze w postmickiewiczowskie bzdety wciskane przez rok w liceum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Już_emeryt Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 09:21 Dodaj, że to jest socjalizm w polskim wydaniu. Ja to raczej odczuwam na odwrót: mówi się, że odbiera się bogatym, by dać biednym. A naprawdę odbiera się i biednym, i bogatym, żeby dać swoim. Janosik był Słowakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TedyBoy Ludzie co za dzicz !!! IP: *.actebis.com / *.actebis.com 31.03.04, 16:15 Nigdzie w Europie nie slyszalem o podobnym zdazeniu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Ludzie co za dzicz !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 01:40 no to malo slyszales. wyjrzyj glowka za mieszkanie mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.acn.waw.pl 31.03.04, 16:17 Ale bydlo ! Tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Byłem i widziałem i sie dostałem IP: 213.199.197.* 31.03.04, 16:27 dostałem sie ok 12:02 do srodka MEGA AVANS po drodze widzialem jakiegos faceta ktory zemdlal i lezal pod nogami innych osob... CO SIE OKAZALO .... TOTALNA SCIEMA - bylo moze 30 odtwarzaczy DVD GRUNDIG po 99zl a reszta byla firmy "KRZAK" i to tez z 50 szt. ZARAZ OWSZEM WYSTAWIONO nastepne odtwarzacze DVDE ale juz DAEWOO i YAKUMO po 299zl. WIEC KOLEJNY RAZ LUDZIE SIE NABRALI NA REKLAME.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Byłem i widziałem i sie dostałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 01:43 przeciez tak jest zawsze - rzuca sie kilkanascie sztuk sprzetu w promocji aby napedzic klientow. glupota jest jednak nieuleczalna. lodzki przypadek media wam nie wystarczyl? musieliscie sprawdzic organoleptycznie? dajcie spokoj, rece opadaja. juz nawet nie wspominam o tm ze takie grundigi to nie maja nawet komlpetu wyjsc audio/video, czesto samo euro scart + ewentualnie zwykle audio-video cinch, max stereo. o surround zapomnijcie. no ale co tam, wazne ze bedzie stalo i nie odtwarzalo polowy plyt dvd, bo ma tansza wersje czytnika laserowego buehehehe. kondolencje, frajerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plapki BYLEM WIDZIALEM IP: 213.199.197.* 31.03.04, 16:29 dostałem sie ok 12:02 do srodka MEGA AVANS po drodze widzialem jakiegos faceta ktory zemdlal i lezal pod nogami innych osob... CO SIE OKAZALO .... TOTALNA SCIEMA - bylo moze 30 odtwarzaczy DVD GRUNDIG po 99zl a reszta byla firmy "KRZAK" i to tez z 50 szt. ZARAZ OWSZEM WYSTAWIONO nastepne odtwarzacze DVDE ale juz DAEWOO i YAKUMO po 299zl. WIEC KOLEJNY RAZ LUDZIE SIE NABRALI NA REKLAME.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cap10 tak jest na calym swiecie! IP: *.bbtec.net 31.03.04, 17:02 to normalne! a co ty myslales ze caly dzien beda je sprzedawali po 99zl? nikt nikogo na nic nie nabral. jak sie chce cos tanio kupic to trzeba bylo stanac w kolejce dzien wczesniej. tak sie robi od selfridges i harrods w londynie do mitsukoshi i takashimaya w tokio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-wa Re: tak jest na calym swiecie! IP: *.robikom.com.pl 31.03.04, 21:42 Racja jedna z standardowych technik sprzedazy !! Ale nie dziwdzie się ludziom, przeczytali i pojechali. To sklepy powinnydostać po nosie za sciemy ilości promocyjnych produktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: tak jest na calym swiecie! IP: *.sympatico.ca 31.03.04, 23:56 A nie bylo tam jakiejs adnotacji malymi literkami typu - do wyczerpania zapasu?I kto im cos powie ze ten zapas to tylko np 50 szt? Jest gdzies napisane ze ma byc 4000? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDKAŻONA Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 16:29 INTELIGENCJO WARSZAWSKA , LEPPER PRZY WAS TO ANIOŁ I CZŁOWIEK O WSPANIAŁYCH MANIERACH .WIDZIALEM WSZYSTKO W TV. ALE BYDŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: 66.147.136.* 31.03.04, 16:34 no coz,"Europejczycy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Ludzka nienawisc niezna granic IP: 63.121.99.* 31.03.04, 16:39 Kiedys tez tak szturmowano pozniej wporowadzono kartki ktore trzymam na pamiatke.A pozniej przyszedl dobrobyt po amerykansku. Trzeba znowu ludzi zrobic bydlem zeby miec kontrole nad nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KROK polska zeszla na ...psy IP: *.sympatico.ca 01.04.04, 05:06 ....a kiedys byla burkiem pt "komun" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.sgib.com 31.03.04, 16:41 smutek zenada i obscena ... do Europy w kaloszach - wstyd, jakby juz naprawde niczego w Polsce nie bylo... chyba tam w warszawce sa jeszcze jakies inne centra handlowe ?... chyba ze to juz komletna wioska ... jednym slowem bydlo sie szerzy - szkoda, smutne to . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 17:01 Jak widzę brak umiejętności czytania, pisania i myślenia nie przeszkadza niektórym biedym frustratom ze wsi po raz kolejny rozpisać się o tym jaka to W- wa jest chujowa. Macie rację, jest przez takich wsiurów jak Wy, którzy mają w nosie ortografię i higienę osobistą. Jak Wy, których największą nobilitacją jest sprowadzenie się do naszego miasta i praca ochroniarza (czyli ciecia) w sklepie. Smród z gęby i spod pach, dziury w zębach i brudne buty - to właśnie Ci przyjezdni warszawiacy, szczególnie Ci zaopatrujący się w TESCO na Morach i TESCO na Kabatach (mieszkałem i tu i tam). Przez takie śmiecie reszta Polski nienawidzi Warszawiaków. Do inych ludzi spoza tego miasta, uczciwie pracujących, uczących się i robiących karierę w Warszawie (to ponad połowa moich znajomych) mam wielki szacunek i uwierzcie mi, podziwiam ich za to, że dają sobie radę w mieście, w którym naprawdę ciężko żyć. Ale nie przyjmuję do wiadomości, że ktoś chwali się, że mieszka w stolicy a nie kąpie się i już daleka widać że jest kmiotem (vide BC). A co do burdelu w Blue City - jasne było, że pod otwieranym o 12.00 sklepem zjawi sie banda gównojadów, która aktualnie nie ma co ze sobą zrobić. Normalni Warszawiacy moi drodzy, podobnie jak normalni Łodzianie, Krakowianie i Gdańszczanie w takim czasie pracują, uczą się w szkołach, wykładają na Uniwersytetach itp. P. Odpowiedz Link Zgłoś
michal25arizona Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City 31.03.04, 17:29 Gość portalu: Pablito napisał(a): > Jak widzę brak umiejętności czytania, pisania i myślenia nie przeszkadza > niektórym biedym frustratom ze wsi po raz kolejny rozpisać się o tym jaka to W- > wa jest chujowa. Macie rację, jest przez takich wsiurów jak Wy, którzy mają w > nosie ortografię i higienę osobistą. Jak Wy, których największą nobilitacją > jest sprowadzenie się do naszego miasta i praca ochroniarza (czyli ciecia) w > sklepie. Smród z gęby i spod pach, dziury w zębach i brudne buty - to właśnie > Ci przyjezdni warszawiacy, szczególnie Ci zaopatrujący się w TESCO na Morach i > TESCO na Kabatach (mieszkałem i tu i tam). Przez takie śmiecie reszta Polski > nienawidzi Warszawiaków. Do inych ludzi spoza tego miasta, uczciwie > pracujących, uczących się i robiących karierę w Warszawie (to ponad połowa > moich znajomych) mam wielki szacunek i uwierzcie mi, podziwiam ich za to, że > dają sobie radę w mieście, w którym naprawdę ciężko żyć. Ale nie przyjmuję do > wiadomości, że ktoś chwali się, że mieszka w stolicy a nie kąpie się i już > daleka widać że jest kmiotem (vide BC). > > A co do burdelu w Blue City - jasne było, że pod otwieranym o 12.00 sklepem > zjawi sie banda gównojadów, która aktualnie nie ma co ze sobą zrobić. Normalni > Warszawiacy moi drodzy, podobnie jak normalni Łodzianie, Krakowianie i > Gdańszczanie w takim czasie pracują, uczą się w szkołach, wykładają na > Uniwersytetach itp. > > P. No znowu mi sie smiac chce i jednoczesnie mi smutno, ze niektorym forumowiczom tak latwo oceniac innych... Dziala to w dwie strony. Ci, ktorzy mowia ze Warszawiacy to banda i cholota sa dla mnie smieszni tak samo jak Ci, ktorzy mowia, ze bydlo ze wsi przyjezdza do stolicy i robi takie szopki jak w tym centrum handlowym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 19:14 Michale, Byż może z Arizony nie widać prawidłowości o której napisałem, ale żyjąc w tym mieście od 25 lat jestem w stanie zauważyć pewne mankamenty powiększającej się stolicy. Dlaczego 10-15 lat temu nie było w tym mieście takiego bydła? Postaraj się zrozumieć o co mi chodzi. Warszawa potwornie schamiała, ale to nie dlatego, że mieszkającym tu od lat ludziom obniżył się poziom kultury osobistej, tylko dlatego że powiększył się odsetek chamów. P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-wa Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.robikom.com.pl 31.03.04, 21:46 W 100% się zgadzam , o 12.00 ludzie siedzą w pracy a nie kłębią sie w nowym C.H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Nierówno pod kopułą. Fakt, że mają tam... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.04, 19:04 ...Sejm nie oznacza, że miasto to zamieszkuja wyłącznie rozmaite pokurcze umysłowe. Przeważnie budowle z kopułami (a takie jest stołeczne Smutasowo, czyli Blue City) działają jak piorunochrony na zakręconych mentalnie. Widocznie coś musi być w konstrukcjach tego typu. W innych miastach działy lub dzieją się podobne rzeczy. W większości przypadków pod kopułami właśnie. W końcu mówi się, że ktoś ma nierówno pod kopułą. Wniosek: pokryć budynek Sejmu strzechą. Wkrótce to zadaszenie może być adekwatne do zawartości. Jak nazwa ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo co to - kolejna promocja typu GRUNWALD ? IP: 195.205.44.* 31.03.04, 16:47 Z tego,co mozna zaobserwowac,wynika,ze w naszym kraju coraz bardziej popularne sa promocje typu GRUNWALD.Polacy je bardzo lubia, gdyz jest to w koncu jakze chlubne nawiazanie do naszej 1000-letniej historii. W Blue City nie zabraklo niespodzianek.Promocje uruchamial bowiem nasz przyszly premier - marszalek Andrzej Lepper,ktory -niestety- nie zostal jednak rozpoznany przez ludzi. ("jakis mezczyzna uspokajal ludzi przez megafon"). A szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel EU BARDZ DOBRA PROMOCJA! IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.04, 16:49 Mam nadzieje, że to pokażą zachodnie stacje telewizyjne. Powinno się takie coś pokazywać potencjalnym inwestorom i mówić, że taki popyt w Polsce jest zawsze. Może by wreszcie uwierzyli, że inwestować w Polsce to dobry biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
michal25arizona Re: BARDZ DOBRA PROMOCJA! 31.03.04, 17:30 Gość portalu: obywatel EU napisał(a): > Mam nadzieje, że to pokażą zachodnie stacje telewizyjne. Powinno się takie coś > pokazywać potencjalnym inwestorom i mówić, że taki popyt w Polsce jest zawsze. > Może by wreszcie uwierzyli, że inwestować w Polsce to dobry biznes. No i to jest pragmatyczne podejscie, ktore lubie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolek Re: BARDZ DOBRA PROMOCJA! IP: *.icpnet.pl 31.03.04, 22:52 I tu masz racje moze to jest uwidocznienie ze polacy sa tacy sami jak reszta swiata. Takie obrazki mozna ogladać w wiekszosci krajow. To jest normalne a rozglos towarzyszacy temu zajwisku tyko sprzyja business-owi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek.K. Re: BARDZ DOBRA PROMOCJA! IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.04, 23:24 Gość portalu: rolek napisał(a): I tu masz racje moze to jest uwidocznienie ze polacy sa tacy sami jak reszta swiata][...] Hm, - w niemieckim internecie kraza zdjecia z niedawnej rozroby w polskim media markt. konczy sie to ironicznym: "Willikommen in EU" - nie mysle by chodzilo o pokazanie, ze Polacy sa tacy sami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciekS Do autora (piot,ana) IP: *.gs.com 31.03.04, 16:52 "Zwabieni promocjami (DVD za 99 zł)..." DVD jest plyta (Digital Versatile Disc - w skrocie DVD). Promocja zdaje sie jak dalej pisze autor (autorzy) dotyczyla sprzetu odwarzajacego DVD. Warto by sie wyrazac precyzyjniej - szczegolnie gdy sie podaje cene. Powinno byc: "odtwarzacz DVD za 99 zl" Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszafiak Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.jelonki.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 17:04 OJejku to byl tylko tłum babć i oszolomów skuszonych tanimi cenami-a mówia ze młodziez jest teraz taka zła ..... a babcia rozjezdza wózkiem dziadka :D lol !!! Odpowiedz Link Zgłoś