Dodaj do ulubionych

Tłumy ludzi szturmują Blue City

• Gość: gemin Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.kjmx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 15:35
      widzę że Media Markt boi się Polskiej konkurencji jaką jest sieć sklepów AVANS
      i MEGA AVANS
    • Gość: waw Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.chello.pl 31.03.04, 15:41
      Nic nowego - tak samo dzieje się przy otwarciu każdego CH w KAŻDYM mieście. I
      nie piszcie tutaj, że to taka kultura Warszawiaków - na pewno w innych miastach
      zachowują się tak samo. A jeśli chodzi o Blue City, to nie wiem po jaką cholerę
      zbudowali je dokładnie naprzeciwko CH Reduta.
      • Gość: Kajetan DAJESZ PRACĘ KUPUJĄC POLSKIE PRODUKTY !! IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 31.03.04, 17:26
        www.dajeszprace.pl/
        • Gość: A I HUJ IP: *.acn.waw.pl 31.03.04, 23:45
          a
          • Gość: Kajetan Re: I HUJ IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 01.04.04, 00:53
            Aż tyle się od Ciebie nie wymaga. Zachowaj ten "wsad" dla swojej dziewczyny lub
            żony, jeśli ją masz.

A swoją drogą: Kupuj polskie !!!!
            • Gość: mat28 Re: I HUJ IP: *.interserwer.pl 01.04.04, 10:49
              A czy serki Danon też mam kupować? Polskie to one nie są, ale firma daje pracę
              Polakom. Więc jak?
      • Gość: w-wa dwa lata i blue bedzie pustynią IP: *.robikom.com.pl 31.03.04, 21:30
        To Ci tłumacze:
        - bo była tania działka
        - bo reduta ma niezłe obroty
        - bo "warszawiacy" przyjezdzaja na weekendy
        - bo turek zbudował i ktoś to musiał dokonczyć

Moje zdanie jest takie. Blue w przeciągu 2 lat bedzie jedną wielką
        pustynią.Przy tych stawkach najmu + warunki wynajmu (złodziejska umowa)
        standart galeri handlowych spada na łeb na szyję. A są ju przykłady duzych
        sklepów które zbankrutowały i do tego nie zapłaciły zaległe czynsze. Tragedyja
        Panie i Panowie.
    • Gość: misiek Nie rozumiem IP: *.mci.co.uk / *.mci.co.uk 31.03.04, 15:44
      Ludzie bija sie o DVD, ktore jest tansze od filmu? Kiedy Oni maja czas ogladac
      filmy? I skad maja pieniadze by je kupowac ew. wypozyczac?
      • Gość: zenon Re: Nie rozumiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 01:35
        pojda kupic 'oryginaly' na stadione po dyszce od sztuki. tam od zawsze wieczna
        promocja, a tlum kulturalny, nie tratuje sie :>
    • Gość: cin Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 15:47
      a niby to Warszawka ;-)
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City 31.03.04, 15:54
      Bydło! przynosicie wstyd całemu krajowi!
    • Gość: Alf POLAK , to brzmi dumnie IP: *.nyc.gov 31.03.04, 15:56
      29 % Polakow glosowalo by dzis na SAMOOBRONE
      Polska to narod ktory wybral WALESE na PREZYDENTA !!!
      Polska to narod ktory w czasie totalnego kryzysy wysyla swoje wojsko na nie
      swoja wojne przez co wpisuje sie na liste krajow zagrozonych i traci miliardy
      jakze potrzebnych zlotowek
      Polska to narod ktory jedynie potrafi pic, bic sie i narzekac
      Polska to narod ktory po raz kolejny dopuscil "narod wybrany" do przejecia
      kontroli nad swoim krajem
      Polska to narod w ktorym zwykly szpieg ktory sprzedal Polske zostaje jej
      bochaterem ???
      Polska to narod ktory ... nawet nie chce mi sie pisac. To jest za smutne.
      Kiedys bylem dumny ze jestem Polakiem, teraz juz chyba nie...
      • Gość: x52 Re: POLAK , to brzmi dumnie IP: *.zapora / 212.160.172.* 31.03.04, 16:13
        > Polska to narod w ktorym zwykly szpieg ktory sprzedal Polske zostaje jej
        > bochaterem ???
        Polska to narod wtornych analfabetow nieumiejacych nawet pisac. Czemu
        wyjechales? Wywalili Cie za ortografie z podstawowki?
      • Gość: Kate Re: POLAK , to brzmi dumnie IP: *.sympatico.ca 31.03.04, 16:43
        Alf , nie"Polska to narod" tylko Polacy to narod.Do "bochatera" sie nie czepiam
        bo pewnikiem to literowka.
      • Gość: w-wa Re: POLAK , to brzmi dumnie IP: *.robikom.com.pl 31.03.04, 21:32
        A ty to kto mongoł ??? jak tak to nieźle piszesz po polsku kmiotku
        • Gość: Alf Re: POLAK , to brzmi dumnie IP: *.nyc.gov 02.04.04, 16:23
          No tak...
          3 Einsteinow i tylko ortografia ich zainteresowala w moim poscie.
          Tylko potwierdzacie moje obawy.
          Polska jest skazana na niepowodzenie. W Polsce nic sie nigdy nie uda bo ludzie
          tacy jak wy tam rzadza, kradna, sprzedaja sie, pija, zieja zawiscia itp itd.
          Ale za to znaja dobrze ortografie.
    • Gość: Fox No wkoncu warszawka IP: *.range217-43.btcentralplus.com 31.03.04, 15:57
      to co mieli z kultura przed sklepem stac ???????????????????
      W Londynie to nie dopomyslenia.Zeby tylko to bydlo tu nie przyjechalo !!!!
      • Gość: zenon Re: No wkoncu warszawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 01:38
        opanuj sie, farbowany fajfokloku... kto by tam chcial do tej waszej zachmurzonej
        kloaki... pogoda zla, jedzenie jeszcze gorsze... przeciez wy tam nawet nie
        wiecie co to kielbasa, jak tylko uregulowane weglowodany ue wpierdzielacie, wiec
        tym bardziej co ty mozesz wiedziec o bydle :]
    • Gość: Jak za kumuny !!!! Co za schapancy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 16:01
      Tak samo jak za kumuny cos zucili do sklepów iipo trupach idjoci co to za
      sprzet za 99 zł frajery ludzie pomysilcie troche.
    • Gość: pan sowa Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.class147.petrotel.pl 31.03.04, 16:03
      Tak polaczek robi zakupy.
    • Gość: CheesesChrust Módlmy się za te zbłąkane owieczki konsumpcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 16:05
      Ojcze nasz któryś stworzył to piekło na ziemi wybacz tym biednym sfrustrowanym
      istotom .
    • Gość: Karol LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! IP: *.acn.waw.pl 31.03.04, 16:09
      • Gość: gazda Re: LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! IP: *.regionline.fi 31.03.04, 16:24
        Ty Karolek pieprzysz jak poparzony albo moze trza cie leczyc z rozumu.
        • Gość: kate Re: LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! IP: *.sympatico.ca 31.03.04, 16:49
          Wiesz co Gazda, jemu juz nic nie pomoze - on jest juz tak glupi ze az strach
          kolo niego siadac.
          • Gość: gazda Re: LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! IP: *.regionline.fi 31.03.04, 16:55
            zostaje jeszcze moczenie w zimnej wodzie. Kate masz racje... beznadzieja
        • Gość: w-wa Re: LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! IP: *.robikom.com.pl 31.03.04, 21:37
          gazda ? sprawdz najpierw kto jest inwestorem potem komentuj !!!!
          • Gość: gazda Re: LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! IP: *.kpnet.fi 31.03.04, 23:14
            sprawdzilem. Miedzynarodowa sitwa holendrzy niemcy i francuziki. Zydzi morze
            tez ale ja ich lubie.Ja nie jestem Hitler. Jak umieja robic pieniadz no to co,
            Pozazdroscic ze wlase cialo mdle ale i duch nieochoczy a w tym ukladzie jak
            wiadomo praw fizyki pan nie zmieni i nie badz pan glab,,,, !!l
          • Gość: gazda Re: LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! IP: *.kpnet.fi 31.03.04, 23:24
            Sprawdzilem miedzynarodowy koncern Szwedziaki,holrzy fyancuziki,i kto ich tam
            rozpozna, Moze zydzi i sa noto co.Lubie ich fakt nie reklama. Nie jestem hitler.
            Jak umieja i wiedza jak to czego im zazdroscic smykaly. Jak wiesz praw fizyki
            sie nie zmieni o to fakt nie reklama, Bojkot przypomina noc dlugich nozy w 32
            ale i co z tego. leperowcy kupia nawet w piekle.
      • Gość: ?? Re: LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! IP: *.robikom.com.pl 31.03.04, 21:37
        fakt
      • potomar Re: LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! 01.04.04, 09:10
        To w końcu kto to zbudował - Żydzi czy Turcy?
        • Gość: Ventus Re: LUDZIE, NIE RÓBCIE ZAKUPÓW U ŻYDÓW !!! IP: *.com.pl / *.com.pl 01.04.04, 12:40
          Turek rozgrzebał, żydzi dokończyli i będą kręcić biznes.

profit.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=1585
    • Gość: Goska Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: 212.222.64.* 31.03.04, 16:09
      No to bedzie miala niemiecka tv co pokazywac. Juz ostatnio pokazywali ta slynna
      wyprzedaz w media markt. Zalosne...
      • aralski to nie zxdni wyborcy Samoobrony 31.03.04, 16:16
        niektorzy kolesie tak latro daja sie nabierac...
        przeca to wyborcza robila kampanie reklamujaca to miejsce
        czyli tam sa czytajacy gazete,
        • Gość: leperski Re: to nie zxdni wyborcy Samoobrony IP: *.regionline.fi 31.03.04, 16:44
          Jak to nie .TO BYLI lePErOWCy
      • michal25arizona Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City 31.03.04, 17:26
        Gość portalu: Goska napisał(a):

> No to bedzie miala niemiecka tv co pokazywac. Juz ostatnio pokazywali ta
        slynna
        > wyprzedaz w media markt. Zalosne...

No i okazuje sie co dla ludzi jest wazne. Pieniazki i tanie produkty...
        Moze to bedzie dobry zimny prysznic na glowy idealistow, ktorzy krzycza na cale
        gardlo : "PIENIADZE TO NIE WSZYSTKO !!!"
        Skoro tak sie okazuje to dlaczego nie podporzadkowac systemu pod potrzeby
        ludzi, a nie wmawiac ludziom jakies idealy, w ktore i tak malo kto wierzy...
        I prosze mnie zle nie zrozumiec. Ja nie uwazam, ze pieniadze to wszystko. Ja
        mam swoje wlasne idealy, ale uwazam tylko, ze system w Polsce, w ktorym
        nakazuje sie obywatelom byc idealistami (przymusowe doplacanie przez zamoznych
        do ludzi, ktorzy czesto nie maja ochoty podjac sie pracy) jest chory. Mysle
        sobie, ze idealista jest sie z wyboru, a nie z przymusu. A model
        socjalistyczny, ktore w Polsce wciaz istnieje to typowe narzucanie ludziom
        idealow, ktore prowadza wlasnie do takich scen ja opisana tutaj w artykule.
        Natury ludziej nie da sie oszukac... No ale zbyt duzo ludzi wierzy jeszcze w
        postmickiewiczowskie bzdety wciskane przez rok w liceum.
        Pozdrawiam
        • Gość: Już_emeryt Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 09:21
          Dodaj, że to jest socjalizm w polskim wydaniu. Ja to raczej odczuwam na odwrót:
          mówi się, że odbiera się bogatym, by dać biednym. A naprawdę odbiera się i
          biednym, i bogatym, żeby dać swoim. Janosik był Słowakiem.
    • Gość: TedyBoy Ludzie co za dzicz !!! IP: *.actebis.com / *.actebis.com 31.03.04, 16:15
      Nigdzie w Europie nie slyszalem o podobnym zdazeniu ...
      • Gość: zenon Re: Ludzie co za dzicz !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 01:40
        no to malo slyszales. wyjrzyj glowka za mieszkanie mamusi.
    • Gość: anonim Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.acn.waw.pl 31.03.04, 16:17
      Ale bydlo ! Tragedia!
    • Gość: Mariusz Byłem i widziałem i sie dostałem IP: 213.199.197.* 31.03.04, 16:27
      dostałem sie ok 12:02 do srodka MEGA AVANS po drodze widzialem jakiegos faceta
      ktory zemdlal i lezal pod nogami innych osob... CO SIE OKAZALO .... TOTALNA
      SCIEMA - bylo moze 30 odtwarzaczy DVD GRUNDIG po 99zl a reszta byla
      firmy "KRZAK" i to tez z 50 szt. ZARAZ OWSZEM WYSTAWIONO nastepne odtwarzacze
      DVDE ale juz DAEWOO i YAKUMO po 299zl. WIEC KOLEJNY RAZ LUDZIE SIE NABRALI NA
      REKLAME....
      • Gość: zenon Re: Byłem i widziałem i sie dostałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 01:43
        przeciez tak jest zawsze - rzuca sie kilkanascie sztuk sprzetu w promocji aby
        napedzic klientow. glupota jest jednak nieuleczalna. lodzki przypadek media wam
        nie wystarczyl? musieliscie sprawdzic organoleptycznie? dajcie spokoj, rece
        opadaja. juz nawet nie wspominam o tm ze takie grundigi to nie maja nawet
        komlpetu wyjsc audio/video, czesto samo euro scart + ewentualnie zwykle
        audio-video cinch, max stereo. o surround zapomnijcie. no ale co tam, wazne ze
        bedzie stalo i nie odtwarzalo polowy plyt dvd, bo ma tansza wersje czytnika
        laserowego buehehehe. kondolencje, frajerzy.
    • Gość: plapki BYLEM WIDZIALEM IP: 213.199.197.* 31.03.04, 16:29
      dostałem sie ok 12:02 do srodka MEGA AVANS po drodze widzialem jakiegos faceta
      ktory zemdlal i lezal pod nogami innych osob... CO SIE OKAZALO .... TOTALNA
      SCIEMA - bylo moze 30 odtwarzaczy DVD GRUNDIG po 99zl a reszta byla
      firmy "KRZAK" i to tez z 50 szt. ZARAZ OWSZEM WYSTAWIONO nastepne odtwarzacze
      DVDE ale juz DAEWOO i YAKUMO po 299zl. WIEC KOLEJNY RAZ LUDZIE SIE NABRALI NA
      REKLAME....
      • Gość: cap10 tak jest na calym swiecie! IP: *.bbtec.net 31.03.04, 17:02
        to normalne! a co ty myslales ze caly dzien beda je sprzedawali po 99zl? nikt
        nikogo na nic nie nabral. jak sie chce cos tanio kupic to trzeba bylo stanac w
        kolejce dzien wczesniej. tak sie robi od selfridges i harrods w londynie do
        mitsukoshi i takashimaya w tokio.
        • Gość: w-wa Re: tak jest na calym swiecie! IP: *.robikom.com.pl 31.03.04, 21:42
          Racja jedna z standardowych technik sprzedazy !!
          Ale nie dziwdzie się ludziom, przeczytali i pojechali.
          To sklepy powinnydostać po nosie za sciemy ilości promocyjnych produktów.
          • Gość: kate Re: tak jest na calym swiecie! IP: *.sympatico.ca 31.03.04, 23:56
            A nie bylo tam jakiejs adnotacji malymi literkami typu - do wyczerpania zapasu?I
            kto im cos powie ze ten zapas to tylko np 50 szt? Jest gdzies napisane ze ma byc
            4000?
    • Gość: EDKAŻONA Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 16:29
      INTELIGENCJO WARSZAWSKA , LEPPER PRZY WAS TO ANIOŁ I CZŁOWIEK O WSPANIAŁYCH
      MANIERACH .WIDZIALEM WSZYSTKO W TV. ALE BYDŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: J-23 Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: 66.147.136.* 31.03.04, 16:34
      no coz,"Europejczycy"
    • Gość: H Ludzka nienawisc niezna granic IP: 63.121.99.* 31.03.04, 16:39
      Kiedys tez tak szturmowano pozniej wporowadzono kartki ktore trzymam
      na pamiatke.A pozniej przyszedl dobrobyt po amerykansku.
      Trzeba znowu ludzi zrobic bydlem zeby miec kontrole nad nim.
      • Gość: KROK polska zeszla na ...psy IP: *.sympatico.ca 01.04.04, 05:06
        ....a kiedys byla burkiem pt "komun"
    • Gość: ag Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.sgib.com 31.03.04, 16:41
      smutek zenada i obscena ... do Europy w kaloszach - wstyd, jakby juz naprawde
      niczego w Polsce nie bylo... chyba tam w warszawce sa jeszcze jakies inne
      centra handlowe ?... chyba ze to juz komletna wioska ... jednym slowem bydlo
      sie szerzy - szkoda, smutne to .
      • Gość: Pablito Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 17:01
        Jak widzę brak umiejętności czytania, pisania i myślenia nie przeszkadza
        niektórym biedym frustratom ze wsi po raz kolejny rozpisać się o tym jaka to W-
        wa jest chujowa. Macie rację, jest przez takich wsiurów jak Wy, którzy mają w
        nosie ortografię i higienę osobistą. Jak Wy, których największą nobilitacją
        jest sprowadzenie się do naszego miasta i praca ochroniarza (czyli ciecia) w
        sklepie. Smród z gęby i spod pach, dziury w zębach i brudne buty - to właśnie
        Ci przyjezdni warszawiacy, szczególnie Ci zaopatrujący się w TESCO na Morach i
        TESCO na Kabatach (mieszkałem i tu i tam). Przez takie śmiecie reszta Polski
        nienawidzi Warszawiaków. Do inych ludzi spoza tego miasta, uczciwie
        pracujących, uczących się i robiących karierę w Warszawie (to ponad połowa
        moich znajomych) mam wielki szacunek i uwierzcie mi, podziwiam ich za to, że
        dają sobie radę w mieście, w którym naprawdę ciężko żyć. Ale nie przyjmuję do
        wiadomości, że ktoś chwali się, że mieszka w stolicy a nie kąpie się i już
        daleka widać że jest kmiotem (vide BC).

A co do burdelu w Blue City - jasne było, że pod otwieranym o 12.00 sklepem
        zjawi sie banda gównojadów, która aktualnie nie ma co ze sobą zrobić. Normalni
        Warszawiacy moi drodzy, podobnie jak normalni Łodzianie, Krakowianie i
        Gdańszczanie w takim czasie pracują, uczą się w szkołach, wykładają na
        Uniwersytetach itp.

P.
        • michal25arizona Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City 31.03.04, 17:29
          Gość portalu: Pablito napisał(a):

> Jak widzę brak umiejętności czytania, pisania i myślenia nie przeszkadza
          > niektórym biedym frustratom ze wsi po raz kolejny rozpisać się o tym jaka to
          W-
          > wa jest chujowa. Macie rację, jest przez takich wsiurów jak Wy, którzy mają w
          > nosie ortografię i higienę osobistą. Jak Wy, których największą nobilitacją
          > jest sprowadzenie się do naszego miasta i praca ochroniarza (czyli ciecia) w
          > sklepie. Smród z gęby i spod pach, dziury w zębach i brudne buty - to właśnie
          > Ci przyjezdni warszawiacy, szczególnie Ci zaopatrujący się w TESCO na Morach
          i
          > TESCO na Kabatach (mieszkałem i tu i tam). Przez takie śmiecie reszta Polski
          > nienawidzi Warszawiaków. Do inych ludzi spoza tego miasta, uczciwie
          > pracujących, uczących się i robiących karierę w Warszawie (to ponad połowa
          > moich znajomych) mam wielki szacunek i uwierzcie mi, podziwiam ich za to, że
          > dają sobie radę w mieście, w którym naprawdę ciężko żyć. Ale nie przyjmuję do
          > wiadomości, że ktoś chwali się, że mieszka w stolicy a nie kąpie się i już
          > daleka widać że jest kmiotem (vide BC).
          >
          > A co do burdelu w Blue City - jasne było, że pod otwieranym o 12.00 sklepem
          > zjawi sie banda gównojadów, która aktualnie nie ma co ze sobą zrobić.
          Normalni
          > Warszawiacy moi drodzy, podobnie jak normalni Łodzianie, Krakowianie i
          > Gdańszczanie w takim czasie pracują, uczą się w szkołach, wykładają na
          > Uniwersytetach itp.
          >
          > P.

No znowu mi sie smiac chce i jednoczesnie mi smutno, ze niektorym forumowiczom
          tak latwo oceniac innych... Dziala to w dwie strony. Ci, ktorzy mowia ze
          Warszawiacy to banda i cholota sa dla mnie smieszni tak samo jak Ci, ktorzy
          mowia, ze bydlo ze wsi przyjezdza do stolicy i robi takie szopki jak w tym
          centrum handlowym.
          Pozdrawiam
          • Gość: Pablito Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 19:14
            Michale,

Byż może z Arizony nie widać prawidłowości o której napisałem, ale żyjąc w tym
            mieście od 25 lat jestem w stanie zauważyć pewne mankamenty powiększającej się
            stolicy. Dlaczego 10-15 lat temu nie było w tym mieście takiego bydła? Postaraj
            się zrozumieć o co mi chodzi. Warszawa potwornie schamiała, ale to nie dlatego,
            że mieszkającym tu od lat ludziom obniżył się poziom kultury osobistej, tylko
            dlatego że powiększył się odsetek chamów.

P.
            • vickid Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City 01.04.04, 13:10
              Racja
        • Gość: w-wa Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.robikom.com.pl 31.03.04, 21:46
          W 100% się zgadzam , o 12.00 ludzie siedzą w pracy a nie kłębią sie w nowym C.H.
    • Gość: maruda Warszawa da się lubić... IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.04, 16:45
      • Gość: Wacuś Nierówno pod kopułą. Fakt, że mają tam... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.04, 19:04
        ...Sejm nie oznacza, że miasto to zamieszkuja wyłącznie rozmaite pokurcze
        umysłowe. Przeważnie budowle z kopułami (a takie jest stołeczne Smutasowo,
        czyli Blue City) działają jak piorunochrony na zakręconych mentalnie. Widocznie
        coś musi być w konstrukcjach tego typu.
        W innych miastach działy lub dzieją się podobne rzeczy. W większości przypadków
        pod kopułami właśnie. W końcu mówi się, że ktoś ma nierówno pod kopułą.
        Wniosek: pokryć budynek Sejmu strzechą. Wkrótce to zadaszenie może być
        adekwatne do zawartości. Jak nazwa ulicy.
    • Gość: Przemo co to - kolejna promocja typu GRUNWALD ? IP: 195.205.44.* 31.03.04, 16:47
      Z tego,co mozna zaobserwowac,wynika,ze w naszym kraju coraz bardziej popularne
      sa promocje typu GRUNWALD.Polacy je bardzo lubia, gdyz jest to w koncu jakze
      chlubne nawiazanie do naszej 1000-letniej historii. W Blue City nie zabraklo
      niespodzianek.Promocje uruchamial bowiem nasz przyszly premier - marszalek
      Andrzej Lepper,ktory -niestety- nie zostal jednak rozpoznany przez ludzi.
      ("jakis mezczyzna uspokajal ludzi przez megafon"). A szkoda!
    • Gość: obywatel EU BARDZ DOBRA PROMOCJA! IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.04, 16:49
      Mam nadzieje, że to pokażą zachodnie stacje telewizyjne. Powinno się takie coś
      pokazywać potencjalnym inwestorom i mówić, że taki popyt w Polsce jest zawsze.
      Może by wreszcie uwierzyli, że inwestować w Polsce to dobry biznes.
      • michal25arizona Re: BARDZ DOBRA PROMOCJA! 31.03.04, 17:30
        Gość portalu: obywatel EU napisał(a):

> Mam nadzieje, że to pokażą zachodnie stacje telewizyjne. Powinno się takie
        coś
        > pokazywać potencjalnym inwestorom i mówić, że taki popyt w Polsce jest
        zawsze.
        > Może by wreszcie uwierzyli, że inwestować w Polsce to dobry biznes.

No i to jest pragmatyczne podejscie, ktore lubie.
        Pozdrawiam
      • Gość: rolek Re: BARDZ DOBRA PROMOCJA! IP: *.icpnet.pl 31.03.04, 22:52
        I tu masz racje moze to jest uwidocznienie ze polacy sa tacy sami jak reszta
        swiata. Takie obrazki mozna ogladać w wiekszosci krajow. To jest normalne a
        rozglos towarzyszacy temu zajwisku tyko sprzyja business-owi.
        • Gość: Jurek.K. Re: BARDZ DOBRA PROMOCJA! IP: *.dip.t-dialin.net 31.03.04, 23:24
          Gość portalu: rolek napisał(a):
          I tu masz racje moze to jest uwidocznienie ze polacy sa tacy sami jak reszta
          swiata][...]

Hm, - w niemieckim internecie kraza zdjecia z niedawnej rozroby w polskim media
          markt. konczy sie to ironicznym: "Willikommen in EU" - nie mysle by chodzilo o
          pokazanie, ze Polacy sa tacy sami...
    • Gość: MaciekS Do autora (piot,ana) IP: *.gs.com 31.03.04, 16:52
      "Zwabieni promocjami (DVD za 99 zł)..."

DVD jest plyta (Digital Versatile Disc - w skrocie DVD). Promocja zdaje sie jak
      dalej pisze autor (autorzy) dotyczyla sprzetu odwarzajacego DVD.

Warto by sie wyrazac precyzyjniej - szczegolnie gdy sie podaje cene. Powinno byc:
      "odtwarzacz DVD za 99 zl"

Pozdrawiam,
      M.
    • Gość: warszafiak Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.jelonki.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 17:04
      OJejku to byl tylko tłum babć i oszolomów skuszonych tanimi cenami-a mówia ze
      młodziez jest teraz taka zła ..... a babcia rozjezdza wózkiem dziadka :D
      lol !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka