Gość: kinga Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.pwo.ou.nl 01.04.04, 13:25 W Holandii droga e-mailowa rozprzestrzeniane sa jako dowcip zdjecia z otwarcia pierwszego MediaMarkt w Lodzi. Komentarz do tych zdjec: Hallo Polen! Wilkomen i der EU. Troche zenujace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerber. Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.chello.pl 01.04.04, 14:02 PAN DYREKTOR Zb.B. Z "Mega Avansu" /w Blue City/ chwali się w GW - "ODNIEŚLIŚMY PEŁEN SUKCES..... ZBIERAM TERAZ GRATULACJE". Więc i ja składam Panu gratulację za CAŁKOWITY BRAK WYOBRAŹNI. Nie użyję tu słów jakimi należałoby wyrazić "uznanie" za TAK ZORGANIZOWANĄ PROMOCJĘ DVD. Ja tam NIE byłem i wystarczą mnie opisy w prasie i TVP. I wątpię żeby kiedykolwiek tam stanęła moja noga. Jestem ciekaw KTO PONIESIE KOSZTY pomocy lekarskiej, zwolnień lekarskich osób poturbowanych w ramach tego SUKCESU PROMOCYJNEGO. To NIE ludzie tam się tłoczący zawinili. ZAWINILI CI, KTÓRZY ROZNIECAJĄC ZAINTERESOWANIE REKLAMĄ PRAWIE BEZ POKRYCIA - NARAZILI NA SZWANK ZDROWIE NAIWNYCH KLIENTÓW. I powinni ponieść koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
litylko Mega Avans - gratulacje ? Wstyd !!! 01.04.04, 14:05 Ciekawa jestem jaka to promocja dla hiperduper takie zdjęcia bijących sie ludzi. jakie gratlacje, że żerując na biedzie i marzeniach o lepszym życiu pokazana tych - w gruncie rzeczy nieszczęśliwych ludzi, jako ciemną masę. Kto na tym coś zyskał ? Za co gratulacje, że upokorzyło sie ludzi, Polaków, którzy po pracy za psie pieniądze chcieli dotknąc kawałka luksusu jakim było to wymarzone DVD. czy amerykańsko-izraelski kierownictwo BC nie powinno się wstydzić, nie powinno przeprosić klientów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.bsk.vectranet.pl / 195.85.229.* 01.04.04, 14:43 I dla tego bydla jakies centra handlowe :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.wspiz.edu.pl 01.04.04, 14:47 Postawa menedżera naprawdę znakomita. Powinien dostać medal sprzedawcy roku. Pełen sukces!Gratuluję postawy i życzę dalszych sukcesów w dziedzinie doprowadzania ludzi do stanu euforii zakupowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek. NIE NAPADAJCIE NA NAIWNYCH KLIENTÓW. IP: *.chello.pl 01.04.04, 15:17 Oni uwieżyli reklamie firmy "Mega Evans" tej z "Blue City" - myśleli, że mają do czynienia z poważną firmą. Niestety - kierownictwo firmy zakpiło sobie z klientów. POWINNE Z TEGO BYC WYCIĄGNIĘTE KONSEKWENCJE. A klienci - cóż "obiecanki cacanki a głupiemu radość". /to w odniesieniu do radości pana dyrektora z odniesionego "sukcesu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOBAS DO BLONDYNKI ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 15:44 ACH JAKA TY JESTEŚ PIEKNA, A JAKA MĄDRA. CIEKAWE JAKI MASZ ILORAZ INTELIGENCJI. A CO ROBISZ JAK WIDZISZ NA DRZWIACH NAPIS CIĄGNĄĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: DO BLONDYNIAN ! 01.04.04, 17:00 Nie ma co się obrażać nawzajem, od: wieśniaków, buraków, drewniaków, słomiarzy - chochołów,kmiotów, czereśniaków, falenciaków, bo to przyjezdni spowodowali taką obsuwę wielkomiejskiego imidżu Stolicy; Najwięcej takich przyjechało z Gdańska, podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werwolf Prymitywna dzicz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 16:56 Z jednej strony zyjemy w XXI wieku, telewizja satelitarna, technologia na najwyzszym poziomie, wkrotce zalogowy lot na Marsa... A tutaj najprymitywniejsze instynkty, zeby kupic gowniany odtwarzacz... Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: 159.195.11.* 01.04.04, 18:15 rzuc Polakowi gowno a i tak po nie poleci, taki z tego moral. Witamy w Unii ziomkowie Odpowiedz Link Zgłoś
michalszymanski6 BYDŁO JUŻ PRZESZŁO TO TERAZ MOŻNA IŚĆ DO BLUE CITY 01.04.04, 18:32 Wiadomo było, że ta prymitywna dzicz musi zawalczyć o kilka towarów w promocji. Teraz można już spokojnie iść obejżeć sobie to wspaniałe centrum handlowe. Ja wybieram się w sobotę. Mam nadzieję, że nie będzie zbytniego tłoku. POZDRAWIAM!!! PS: Zapraszam na moją stronę internetową o Warszawie: www.warsawnews.republika.pl/INDEX.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DziwnyCzłowiek Gratuluję panie Zbigniewie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.04.04, 21:30 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Gratuluję panie Zbigniewie... IP: *.labs.msstate.edu 01.04.04, 23:08 Dlaczego Polacy nadal zachowuja sie jak w krajach 3 swiata i jak otworza jakis sklep to sie omalo nie pozabijaja, co za ciemnogrod. To wstyd patrzac na to z perspektywy zachodniego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulinka :/ IP: *.acn.pl 02.04.04, 11:51 żałosne... nie wiadomo czy śmiać się z tych ludzi czy płakać nad ich losem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolj Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: 193.109.127.* 02.04.04, 14:26 A w Media Markcie normalnie odtwarzacze DVD Malta byly po 89zł ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers PAZERNOSC I TYLE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.04, 21:50 Zastanawiam sie czy nasze spoleczenstwo jest juz tak biedne, czy juz az tak pazerne, ze ludzie gotowi sa pozabijac sie dla byle okazji czy promocji. To co sie stalo w Blue City to jakas zenada. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.aster.pl 09.04.04, 22:51 beznadziejne centrum handlowe oszpecajace uroki Warszawy, nie powinno zostac wybudowane, nie mowiac o tym ze sklep jest przeznaczony dla tzw. "arystokracji" gdyz sklepy znajdujace sie tam nie naleza do tanich a raczej do badrzo drogich. Odpowiedz Link Zgłoś
123core Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City 10.04.04, 11:36 Dodatkowo robiąc zakupy napychamy kieszenie turką czy koszernym zamiast polakom Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City 06.06.04, 17:30 Pytanie : Jaki jest zwiążek zachowania klientów i kibiców w pewnej stolicy ? Odpowiedz Link Zgłoś