Dodaj do ulubionych

Tłumy ludzi szturmują Blue City

• Gość: kinga Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.pwo.ou.nl 01.04.04, 13:25
      W Holandii droga e-mailowa rozprzestrzeniane sa jako dowcip zdjecia z otwarcia
      pierwszego MediaMarkt w Lodzi. Komentarz do tych zdjec: Hallo Polen! Wilkomen i
      der EU. Troche zenujace...
    • Gość: jerber. Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.chello.pl 01.04.04, 14:02
      PAN DYREKTOR Zb.B. Z "Mega Avansu" /w Blue City/ chwali się w GW - "ODNIEŚLIŚMY
      PEŁEN SUKCES..... ZBIERAM TERAZ GRATULACJE". Więc i ja składam Panu gratulację
      za CAŁKOWITY BRAK WYOBRAŹNI. Nie użyję tu słów jakimi należałoby
      wyrazić "uznanie" za TAK ZORGANIZOWANĄ PROMOCJĘ DVD. Ja tam NIE byłem i
      wystarczą mnie opisy w prasie i TVP. I wątpię żeby kiedykolwiek tam stanęła
      moja noga. Jestem ciekaw KTO PONIESIE KOSZTY pomocy lekarskiej, zwolnień
      lekarskich osób poturbowanych w ramach tego SUKCESU PROMOCYJNEGO. To NIE ludzie
      tam się tłoczący zawinili. ZAWINILI CI, KTÓRZY ROZNIECAJĄC ZAINTERESOWANIE
      REKLAMĄ PRAWIE BEZ POKRYCIA - NARAZILI NA SZWANK ZDROWIE NAIWNYCH KLIENTÓW. I
      powinni ponieść koszty.
    • litylko Mega Avans - gratulacje ? Wstyd !!! 01.04.04, 14:05
      Ciekawa jestem jaka to promocja dla hiperduper takie zdjęcia bijących sie
      ludzi. jakie gratlacje, że żerując na biedzie i marzeniach o lepszym życiu
      pokazana tych - w gruncie rzeczy nieszczęśliwych ludzi, jako ciemną masę. Kto
      na tym coś zyskał ? Za co gratulacje, że upokorzyło sie ludzi, Polaków, którzy
      po pracy za psie pieniądze chcieli dotknąc kawałka luksusu jakim było to
      wymarzone DVD. czy amerykańsko-izraelski kierownictwo BC nie powinno się
      wstydzić, nie powinno przeprosić klientów ?
    • Gość: Łukasz Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.bsk.vectranet.pl / 195.85.229.* 01.04.04, 14:43
      I dla tego bydla jakies centra handlowe :/
    • Gość: kamila Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.wspiz.edu.pl 01.04.04, 14:47
      Postawa menedżera naprawdę znakomita. Powinien dostać medal sprzedawcy roku.
      Pełen sukces!Gratuluję postawy i życzę dalszych sukcesów w dziedzinie
      doprowadzania ludzi do stanu euforii zakupowej.
      • Gość: cycek. NIE NAPADAJCIE NA NAIWNYCH KLIENTÓW. IP: *.chello.pl 01.04.04, 15:17
        Oni uwieżyli reklamie firmy "Mega Evans" tej z "Blue City" - myśleli, że mają
        do czynienia z poważną firmą. Niestety - kierownictwo firmy zakpiło sobie z
        klientów. POWINNE Z TEGO BYC WYCIĄGNIĘTE KONSEKWENCJE. A klienci -
        cóż "obiecanki cacanki a głupiemu radość". /to w odniesieniu do radości pana
        dyrektora z odniesionego "sukcesu".
    • Gość: BOBAS DO BLONDYNKI ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 15:44
      ACH JAKA TY JESTEŚ PIEKNA, A JAKA MĄDRA.
      CIEKAWE JAKI MASZ ILORAZ INTELIGENCJI.
      A CO ROBISZ JAK WIDZISZ NA DRZWIACH NAPIS CIĄGNĄĆ?
      • cza_ha Re: DO BLONDYNIAN ! 01.04.04, 17:00
        Nie ma co się obrażać nawzajem, od: wieśniaków, buraków, drewniaków, słomiarzy -
        chochołów,kmiotów, czereśniaków, falenciaków, bo to przyjezdni spowodowali taką
        obsuwę wielkomiejskiego imidżu Stolicy; Najwięcej takich przyjechało z Gdańska,
        podobno.
    • Gość: Werwolf Prymitywna dzicz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 16:56
      Z jednej strony zyjemy w XXI wieku, telewizja satelitarna, technologia na
      najwyzszym poziomie, wkrotce zalogowy lot na Marsa... A tutaj
      najprymitywniejsze instynkty, zeby kupic gowniany odtwarzacz... Zalosne.
    • Gość: Obserwator Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: 159.195.11.* 01.04.04, 18:15
      rzuc Polakowi gowno a i tak po nie poleci, taki z tego moral. Witamy w Unii
      ziomkowie
    • michalszymanski6 BYDŁO JUŻ PRZESZŁO TO TERAZ MOŻNA IŚĆ DO BLUE CITY 01.04.04, 18:32
      Wiadomo było, że ta prymitywna dzicz musi zawalczyć o kilka towarów w promocji.
      Teraz można już spokojnie iść obejżeć sobie to wspaniałe centrum handlowe.
      Ja wybieram się w sobotę.
      Mam nadzieję, że nie będzie zbytniego tłoku.

POZDRAWIAM!!!

PS: Zapraszam na moją stronę internetową o Warszawie:
      www.warsawnews.republika.pl/INDEX.html
    • Gość: DziwnyCzłowiek Gratuluję panie Zbigniewie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.04.04, 21:30
      ...
      • Gość: Krzysiek Re: Gratuluję panie Zbigniewie... IP: *.labs.msstate.edu 01.04.04, 23:08
        Dlaczego Polacy nadal zachowuja sie jak w krajach 3 swiata i jak otworza jakis
        sklep to sie omalo nie pozabijaja, co za ciemnogrod. To wstyd patrzac na to z
        perspektywy zachodniego kraju.
    • Gość: Paulinka :/ IP: *.acn.pl 02.04.04, 11:51
      żałosne... nie wiadomo czy śmiać się z tych ludzi czy płakać nad ich losem...
    • Gość: karolj Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: 193.109.127.* 02.04.04, 14:26
      A w Media Markcie normalnie odtwarzacze DVD Malta byly po 89zł ...
      • Gość: Peppers PAZERNOSC I TYLE! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.04, 21:50
        Zastanawiam sie czy nasze spoleczenstwo jest juz tak biedne, czy juz az tak
        pazerne, ze ludzie gotowi sa pozabijac sie dla byle okazji czy promocji. To
        co sie stalo w Blue City to jakas zenada.

Pozdrawiam!
    • Gość: xxx Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City IP: *.aster.pl 09.04.04, 22:51
      beznadziejne centrum handlowe oszpecajace uroki Warszawy, nie powinno zostac
      wybudowane, nie mowiac o tym ze sklep jest przeznaczony dla tzw. "arystokracji"
      gdyz sklepy znajdujace sie tam nie naleza do tanich a raczej do badrzo drogich.
      • 123core Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City 10.04.04, 11:36
        Dodatkowo robiąc zakupy napychamy kieszenie turką czy koszernym zamiast polakom
        • cza_ha Re: Tłumy ludzi szturmują Blue City 06.06.04, 17:30
          Pytanie : Jaki jest zwiążek zachowania klientów i kibiców w pewnej stolicy ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka