tspl 15.10.10, 12:47 To nie grupa wsparcia ale koleżeńska.. A gdzie wsparcie polityczne? Kaczyński go nie lubi więc na PIS nie ma co liczyć długoterminowo.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ken Kandydat na prezydenta Warszawy przedstawił gru... IP: *.chello.pl 15.10.10, 12:49 Jak Staniszkis go promuje, to na pewno wygra ale na fujarce. Jej wsparcie to jak pocalunek smierci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sven Kandydat na prezydenta Warszawy przedstawił gru... IP: *.chello.pl 15.10.10, 12:51 Prezydent powinien przede wszystkim znac sie na prawie i finansach, a nie na architekturze. Pan Bielecki nie ma o tym zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Kandydat na prezydenta Warszawy przedstawił g IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 18:20 ja bym jednak wolała aby prezydent znał się na architekturze, ponieważ jak ktoś dobrze zna się na architekturze to z reguły dobrze zna się na finansach (wystarczy zrobić jeden projekt domu jednorodzinnego z branżami i kosztorysem, a wiedza o finansach z reguły jest już większa niż przeciętnego obywatela) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda gadac Re: Kandydat na prezydenta Warszawy przedstawił g IP: *.centertel.pl 15.10.10, 23:12 maja - chyba mialas na mysli obywatela-inwestora przyszlego uzytkownika projektu, a nie architekta; architekt zna sie przede wszystkim na wlasnych finansach, a juz najmniej na publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Kandydat na prezydenta Warszawy przedstawił g IP: 194.11.24.* 15.10.10, 12:52 Panie Czesławie trzymam kciuki, mam nadzieję że uda się Panu zmienić obecny układ sił. I może w końcu fachowość zacznie się liczyć. A nie kto kogo zna i czyim kolesiem jest. Mam serdecznie dość Pani Prezydent i jej sposobu zarządzania tym miastem oraz wizji miasta a właściwie jej braku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokotowianin Kandydat na prezydenta Warszawy przedstawił gru... IP: *.chello.pl 15.10.10, 12:52 Mam nadzieje, że pan dr Bielecki ma jakeś szanse. To czowiek wielkiej kultury i obyy w swiecie. Do tego architekt a więc osoba doskonal rozmejaa tkanke miejska. W porownaniu z Bufetem to misrzelgancji i kultury. Myslalem, ze nigdy nie zaglosuje za kandydatem z PiS a jednak..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Kandydat na prezydenta Warszawy przedstawił g IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 21:06 też mam nadzieję, że arch. Bielecki ma jakieś szansę, a że z PiS, cóż jakoś przeżyję, mam nadzieję że będzie dbał o dobro miasta a nie partii. Głosowałam ostatnio na HGW ale to była totalna porażka (na swoje usprawiedliwienie mam to że nie było wyboru). Teraz jest, wolę architekta Bieleckiego. Inteligencją, kulturą i znajomością miasta i jego potrzeb bije to tępe babsko (przepraszam) na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_kumoter Re: Kandydat na prezydenta Warszawy przedstawił g 15.10.10, 12:57 no to terz sie zacznie :) o juz sie zaczelo. Nagle sie okazalo ze to jacys PiSowcy (pardon Pisdzielce) go popieraja tylko normalni (dla niektorych wrecz postacie do nasladowania) do popieraja. Na szczescie jest kogo atakowac w tym gronie, mysle tu o jednej pani. Moze to i dobrze ze Kaczynski go nie lubie. Wazne zeby go wyborcy polubili Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l PiSowi i Hannie Gronkiewicz-Buspas-Słupek-Mega- 15.10.10, 13:14 -Korek-Płonący-Autobus-Podwyżka-Opłat-Bezkarne-Oszołomy-na-Krakowskim-6-Tysięcy-Nowych-Urzędnikó-Dwa-Miliony-Własnego-Majątku-Waltz już dziekujemy! Korwin-Mikke obiecał obnizyć horrendalne opłaty za uzytkowanie wieczyste gruntów jakie wprowadziła Gronkiewicz. Głosuję więc na Korwina. Korwin prowadzi w sondazu GW - 39%, HGW - 35%. Odpowiedz Link Zgłoś
pinionzek Re: PiSowi i Hannie Gronkiewicz-Buspas-Słupek-Meg 15.10.10, 14:15 Nie wiem w jakim sondażu masz takie wyniki. Korwin nie wygra, PiS też ma małe szanse z Hanką-prezydent-za-którego-Warszawa-w-końcu-się-rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak "mocna grupa" - w ogóle nigdy nie związana z IP: 81.219.13.* 15.10.10, 15:06 samorządem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: "mocna grupa" - w ogóle nigdy nie związana z IP: *.chello.pl 17.10.10, 08:54 na czele z przychodzeniem sztabowcem od sidmiu boleści:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: "mocna grupa" - w ogóle nigdy nie związana z IP: *.chello.pl 17.10.10, 08:54 na czele z przychodzeniem sztabowcem od sidmiu boleści:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vitopyto HGW wygrywa w I turze - słabiutkich ma kontr- IP: *.chello.pl 16.10.10, 08:11 kandydatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: A Ojciec Jadowity nie zaszczycił? IP: *.chello.pl 17.10.10, 08:56 no na Ż... galicyjskiego to na pewno oj. dyktator nie zagłosuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KORKI!!! Uważam,że CZ.Bielecki to najlepszy kandydat. Może: IP: *.chello.pl 15.10.10, 14:59 Warszawa trochę wyładnieje i zadba się wreszcie np o LUDZKĄ I DOSTĘPNĄ SŁUŻBĘ ZDROWIA, O RENOWACJĘ ZABYTKÓW I O ZMNIEJSZENIE KORKÓW, KTÓRE OBECNIE NA ZDM-IE NIE ROBIĄ CHYBA ŻADNEGO WRAŻENIA (SPRZYJAJĄCE KORKOM ŚWIATŁA: WZDŁUŻ WIELU ULIC, WJAZDÓW DO MIASTA I SKRZYŻOWAŃ I ROND; APOGEUM: OD KILKU LAT KILKUGODZINNY KOREK OD CENTRUM DO RONDA ZGR.AK RADOSŁAW- NIE POPRAWIONO TEGO DO DZISIAJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krakowiak10 Kandydat PiS na prezydenta przedstawił grupę ws... 15.10.10, 19:48 HGW bardzo duzo dla Wawy zrobila, ma wizje wielkomiejska a nie jakies miasto prowincjalne. Trzymam kciuki ze wygra, nie ma innych kandydatow odpowiednich na takie wielkie zadanie. NIGDY PIS, partia niemocy i balaganu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koszatniczka HGW= klapa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 20:15 Liczę że Pan Bielecki pokona marazm w stolicy- nawet poparcie Kaczora jakoś przełknę, zresztą Bielecki nie da się prowadzić na smyczy. Grunt żeby skończyć erę bufetowej Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wwa Re: Kandydat na prezydenta Warszawy przedstawił g 15.10.10, 22:53 Konkrety. Na razie pan Bielecki powiedział, że inaczej budowałby metro. Mniej uciążliwie bo czy trzeba budować wszystkie stacje naraz. To jego słowa z Frondy chyba. Jak się coś takiego mówi to trzeba mieć argumenty. JAK? Bez tego, a tego po wywiadach jakich udzielił nie ma, jest bez szans na wygraną. Zacznijmy od konkretów, jak coś jest źle to jak to rozwiązać. Korki są, co zrobić aby ich nie było. A nie grzmieć w prasie "Są korki na mieście!!!" bo to każdy głupi potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba Re: Kandydat na prezydenta Warszawy przedstawił g IP: *.acn.waw.pl 17.10.10, 00:40 A w czym ma wspomagać ,czy po co omc prezydentowi taka grupa wsparcia? Aktorka,poeta i pieśniarz i dwoje socjologów? Spodziewałabym się raczej /mam na myśli poważnego kandydata/ wsparcia ze strony dobrego ekonomisty,prawnika,czy specjalistów inżynierów. A to? Czy tylko po to,żeby umieć grać przed wyborcami,czy śpiewająco się migać po nie spełnionych obietnicach,a może żeby umieć nas socjologicznie zbajerować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłop jako typowa baba gadasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 01:19 bez sensu. Grupa wsparcia nie sluzy formulowaniu polityki gospodarczej miasta. Tu chodzi o to, aby dac znac opinii publicznej, ze kandydat cieszy sie poparciem roznych srodowisk, reprezentowanych przez rozne, ale znane osoby. Odpowiedz Link Zgłoś