an.t Ale super! 20.10.10, 13:11 Strasznie się cieszę, że SAS Was też postanowił nagrodzić. Wraz z moimi znajomymi (nie znamy Was i w większości sa to osoby hetero) lobbowaliśmy i reklamowaliśmy ten konkurs na fcb i na wielu innych portalach. Macie głos nie tylko mój, ale tez mojej mamy, taty i babci. Trzymam kciuki za piękną uroczystość, frak... i mam nadzieję, ze kiedyś - niedługo - nie trzeba będzie latac do Szwecji, żeby móc sobie powiedzieć "tak" tylko dlatego, że jest się tej samej płci... Odpowiedz Link Zgłoś
hit.and.run Re: Ale super! 20.10.10, 15:12 >ze kiedyś - niedługo - nie trzeba będzie latac do Szwecji Ty sie martw zebysci "niedlugo" w islamskiej europie nie musieli spierniczac do enklaw w obawie o cala szyje. Odpowiedz Link Zgłoś
norman_bates Re: Ciekawe 20.10.10, 13:12 A niby dlaczego mają mieć takie same przywileje jak małżeństwo kobiety i mężczyzny? > Co cię to w ogóle obchodzi? Jak > idziesz do sklepu po bułki, to pytasz się sprzedawczyni z kim idzie do łóżka? Nie. Dlatego tym bardziej zastanawia mnie ta skłonność afiszowania się wśród części homoseksualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Ciekawe 20.10.10, 14:31 co sobotę widzę jak się afiszują pary hetero, jeżdżą po mieście obwieszeni balonikami i trąbią, im też chcesz zakazać? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidziol9991 Re: Ciekawe 21.10.10, 01:40 a jak heteroseksualne pary jadą ze ślubu "hamerykańskim" autem, obwieszonym balonikami, z lalką na masce (brrr) to nie jest to afiszowanie się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Ciekawe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.10, 13:13 Może, to że małżeństwo to z założenia (i z definicji jakbyś nie wiedział) związek dwojga ludzi o płci odmiennej. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Ciekawe 20.10.10, 14:33 Gość portalu: Leon napisał(a): > Może, to że małżeństwo to z założenia (i z definicji jakbyś nie wiedział) związ > ek dwojga ludzi o płci odmiennej. Kiepski argument, definicje często się zmieniają Odpowiedz Link Zgłoś
hit.and.run Re: Ciekawe 20.10.10, 14:43 >Kiepski argument, definicje często się zmieniają Zwlaszcza te "teczowe" Kiedys bylo zdrowo i po polsku "pederasta" teraz probuje sie narzucac niepolskie "gej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor był się zmył Re: Ciekawe IP: *.piast.ds.polsl.pl 20.10.10, 15:08 A nie wystarczy, że ja wolę gej niż pederasta? Że zmienia się w kierunku przyjęcia przez ludzi, że świat jest różnorodny, że nie każdy lubi jeść to samo co Ty, ubierać się tak samo jak Ty, nie każdemu sprawia przyjemność seksualną to samo co Tobie, nie każdy zakochuje się tych samych osobach co Ty, nie każdy ma takie poglądy na życie jak Ty, nie dla każdego jest zdrowe to co dla Ciebie, nie każdy chce żyć Twoim życiem. Naturalnym jest może to że natura każdego jest inna, i indywidualnie niech każdy kształtuje swoje życie. I lepiej by było by społeczeństwo było elastyczne w umożliwianiu ludziom różnych dróg życia - każdemu innej na której może być szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolitessa Re: Ciekawe IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.10, 18:04 "Pederasta" po polsku. :)))))) No, błysnąłeś znajomością języków, chłopie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebas To jakieś moherowe lesby ! IP: *.jjs-isp.pl 20.10.10, 13:14 Przecież postępowi ludzie nie biorą ślubów bo to ciemnogród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: Lesbijki z Warszawy wezmą ślub w samolocie. W IP: *.ghnet.pl 20.10.10, 13:17 Obrzydlistwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz GRATIS! IP: *.chello.pl 20.10.10, 13:19 ... czyli gratulacje po szwedzku :) Wszystkiego najlepszego Dziewczyny, trzymałam kciuki i namawiałam znajomych na głosowanie na Was :D pozdrawiam! ps @ Kasieńka: nie karm trolli, oni się żywią Twoim gniewem. Zobaczysz, za kilka lat ich poglądy będą wyśmiewane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_kasienka Re: GRATIS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 13:28 Masz rację. Też jestem zdania, że za kilka lat to im będzie wstyd za poglądy. Wracam do pracy. Pozdrawiam Cię serdecznie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacek77 Re: GRATIS! 20.10.10, 13:44 > ps @ Kasieńka: nie karm trolli, oni się żywią Twoim gniewem. Zobaczysz, za kilk > a lat ich poglądy będą wyśmiewane :) Tak, tak. Słyszałem to 10 lat temu. I co? Jesteśmy w punkcie wyjścia. :-) Mniej Gazety Wyborczej, więcej myślenia! I zdrowia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważny Re: GRATIS! IP: *.piast.ds.polsl.pl 20.10.10, 14:12 Widzimy dużo inaczej a nawet na odwrót. Oby więcej osób wyszło z powtarzania jaka gazeta jest zła. Nie napiszę książki o tym jak przechodziłem od "konserwatyzmu z głową" przez radiomaryjny do szacunku dla Gazety Wyborczej, jej Twórców i większości czytelników - konktetnie tych czytelników którzy nie są analogiczni do czytelników gazet polskich-katolickich-dobro-dobro. Wszystko rzeczywiste zło zarzucane Gazecie jej mądrzy wyśmiewacze kupują w innym wydaniu z innej strony - "dobrej", szerzącej piekło na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
wacek77 Re: GRATIS! 20.10.10, 14:25 > Widzimy dużo inaczej a nawet na odwrót. Oby więcej osób wyszło z powtarzania ja > ka gazeta jest zła. Nie napiszę książki o tym jak przechodziłem od "konserwatyz > mu z głową" przez radiomaryjny do szacunku dla Gazety Wyborczej, jej Twórców i > większości czytelników - konktetnie tych czytelników którzy nie są analogiczni > do czytelników gazet polskich-katolickich-dobro-dobro. Hmmm... Jakby ci to powiedzieć... Spójrz na wyniki sprzedaży - podążyłeś odwrotną drogą, niż większość. Wolę mimo wszystko stronę "szerzącą piekło na ziemi" - tam przynajmniej Stefka Michnika nazywa się zbrodniarzem, a nie "młodym naiwnym, który zbłądził", a Czesiu Kiszczak to pospolity kryminalista, a nie "człowiek honoru". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: GRATIS! IP: *.chello.pl 20.10.10, 14:35 > Tak, tak. Słyszałem to 10 lat temu. I co? Jesteśmy w punkcie wyjścia. :-) Nie, nie zgodzę się. 10 lat temu nikt z Polski nie ośmieliłby się wziąć udziału w takim konkursie, bo zostałby społecznie wykluczony i potępiony. A dzisiaj mówi się o homoseksualizmie coraz mniej w kontekście "fuj, jak ONI to robią i jak TAK można?", a coraz więcej o ustawie o związkach partnerskich, wolności i tolerancji. Mniej zacietrzewienia i więcej otwartości życzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Ciekawe IP: *.chello.pl 20.10.10, 13:19 Nie pyta się, ja też się nie pytam i w ogóle guzik mnie to obchodzi z kim kto idzie do łózka tak długo jak ten ktoś się z tym nie afiszuje. Gdy to zrobi, wtedy siłą rzeczy o tym się dowiaduję i reaguję na to bo tego się ode mnie oczekuje serwując mi tą homoseksulaną tragikomedię. Niedługo oświeceni będą pukać do drzwi "zaściankowców" i nakłaniać przynajmniej do bycia BI bo to modne i swobodne. Beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak jak holender nie bój żaby nie grozi IP: *.net.stream.pl 20.10.10, 16:08 uwielbiam te wszystkie teksty o 'afiszowaniu się' osób homo rozumiem, że coś Ci się nie podoba - masz do tego prawo; ale nie zabraniaj ludziom funkcjonować w przestrzeni publicznej; mnie też się wiele rzeczy nie podoba, np. widok osób kierpcujących do Częstochowy pokłonić się jakiemuś obrazkowi (a w okresie letnim straszny wysyp tego) - zapytasz pewnie dlaczego? odpowiem: bo dla mnie to obraza rozumu; ale jeśli komuś z tym dobrze to dlaczego mam mu tego zabraniać? tak więc żyj i pozwól żyć innym w końcu to nasz wspólny dom i dla każdego powinno znaleźć się w nim miejsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):) Czasami coś się udaje:):):) IP: *.piast.ds.polsl.pl 20.10.10, 13:22 Jak się cieszę:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Re: Czasami coś się udaje:):):) IP: 85.222.66.* 20.10.10, 13:47 Jesteś niesprawiedliwa dla facetów Kasiu. Ja nie mam nic przeciw lesbijkom czy gejom ale afiszowania się też nie akceptuję. Czy gdybym ja z żoną i podobni wyszli na ulicę i afiszowali że są hetero to co - byłoby Tobie przykro jako les ? pomyśl o tym. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_kasienka Re: Czasami coś się udaje:):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 14:06 Gość portalu: Czarek napisał(a): > Jesteś niesprawiedliwa dla facetów Kasiu. Ja nie mam nic przeciw lesbijkom czy > gejom ale afiszowania się też nie akceptuję. Czy gdybym ja z żoną i podobni wys > zli na ulicę i afiszowali że są hetero to co - byłoby Tobie przykro jako les ? > pomyśl o tym. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego. Czarku, co rozumiesz pod pojęciem "afiszowanie się"? Bo wiesz, ja nie odsądzam od czci i wiary mężczyzn, którzy kochają swoje partnerki, chodzą z nimi za rękę, mówią o nich w pracy, wśród znajomych, gdziekolwiek. Kurczę, to przecież wyraz miłości i przywiązania! Podobnie widzę dzielenie się swoim szczęściem przez osoby homoseksualne. Czy uważasz za obrzydliwe, gdybym chodziła ze swoją dziewczyną za rękę? Nie mówię o publicznym obściskiwaniu się, obmacywaniu czy całowaniu po migdałkach - bo dla mnie takie zachowanie nie jest w dobrym tonie w żadnej konfiguracji płciowej. Pewnie nie raz byłeś świadkiem niewybrednych podrywów w stosunku do kobiet przez panów w różnym wieku. O takich piszę, także z własnego doświadczenia. Bo takiemu wydaje się, że jak założę wysoki obcas, umaluję się i rozpuszczę długie włosy, to na pewno dam mu się poderwać, bo przecież "lesbijki to takie mało atrakcyjne babochłopy", czyli że ja domyślnie muszę być hetero. Kulturalnemu mężczyźnie wystarczy zamienić z kobietą kilka słów, by wiedzieć, czy kobieta jest nim zainteresowana, i ewentualnie kurtuazyjnie się wycofać, kmiotkowi nie pojawia się na ten temat nawet cień refleksji. Również Cię pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Re: Czasami coś się udaje:):):) IP: 85.222.66.* 20.10.10, 14:31 Dobrze odpowiedziałaś i ja Ciebie rozumiem, szkoda że nie wszyscy. Mnie wkurzają parady bo to właśnie jest afiszowanie się. Czy jest się czym chwalić publicznie że mam taką czy taką orientację ? jestem Warszawiakiem /od urodzenia/ a więc widzę wszystko. I nie przeszkadza mi gdy np idę z żoną a przed nami dwie dziewczyny obejmują się czule i cmokają /faceci kryją się z tym/ mówię tylko do swojej - fajne laseczki co nie ;-) i oberwę za to nieraz ;-) moją też laski nie raz podrywały bo ładna i co, nie obrażam się ;-) pzdr Kasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala.b30 Lesbijki z Warszawy wezmą ślub w samolocie. W n... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.10, 13:27 Super, gratulacje:) Głosowałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
aquariusthomas Lesbijki z Warszawy wezmą ślub w samolocie. W n... 20.10.10, 13:29 Hmm. Mam takie pytanie dlaczego facetów jara jak się kobiety całują i to namiętnie, natomiast an widok całujących się mężczyzn patrzymy z obrzydzeniem. Mi się wydaje, ze już sam smak śliny ma tu coś do rzeczy...No ale kobiety są z reguły biseksualne, czego się nie da powiedzieć o facetach... -------------------------------------------- aquariusthomas.eshopping24.eu Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Lesbijki z Warszawy wezmą ślub w samolocie. W 20.10.10, 13:37 cóż,KArTOfLE tak mają ze inność nie pasuje do ich swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek z Kabat Lesbijki wezmą ślub w samolocie. I po kłopocie:) IP: 194.181.197.* 20.10.10, 13:38 Nareszcie! Świat wokół normalnieje!!! Dziewczyny się jeszcze wstydzą, ale chciały bardzo spytać: -Od kiedy in'vitro na pokładzie PLL-LOT? Ale i tak się cieszymy, mój Boże! Wszystkiego naj-naj na nowej "drodze" życia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willy Szkoda ze lesbijki w rzeczywistosci IP: *.pools.arcor-ip.net 20.10.10, 13:40 wygladaja bardziej jak faceci nie jak te laski z filmow xxx... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadada Hurra IP: *.piast.ds.polsl.pl 20.10.10, 13:48 A zdjęcia z podróży będą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Re: Hurra IP: 85.222.66.* 20.10.10, 13:57 Jeszcze do Kasi. Dziwi Cię że faceci oglądają się za Tobą ? to chyba normalne jeśli jesteś ładną i atrakcyjną dziewczyną. Dziwi Cię to że się ślinią ? a może nakręca ,może porzucił kiedyś Cię przystojny facet i mścisz się w ten sposób na nas ? może ja nim byłem hehe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_kasienka Re: Hurra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 14:16 Czarku, zdaje się, że to ja porzuciłam faceta dla kobiety, więc trafiłeś kulą w płot... Nie dziwi mnie, że się oglądają. Dziwi zaś, że z góry uznają, że jestem hetero i chętna na ich podryw. Trochę to "zarozumiałe", mówiąc najoględniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Re: Hurra IP: 85.222.66.* 20.10.10, 14:42 Nie dziw się ,że tacy jesteśmy. Ja ,choć szczęśliwy w związku w którym jestem też oglądam się za 'babami' ale nie po to żeby wiesz - po prostu oko zawieszam na pięknie bo Wy piękne przecież. Cholera jasna - nie wolno mi pogapić się na ładną laseczkę do diabła !! zawsze będę się gapił i zawsze, nawet przy swojej ;-) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik i tak pozostaną pannami w świetle IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.10, 13:54 polskiego prawa, więc nie rozumiem co im to da ? Takie małżeństwo nie może być w Polsce zarejestrowane, więc istany cywilne pozostana bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mało rozumiem To trzeba to zmienić IP: *.piast.ds.polsl.pl 20.10.10, 14:02 Po takim ślubie pewnie łatwiej będzie się takiej zmiany domagać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafi Powodzenia i wszystkiego dobrego IP: *.piast.ds.polsl.pl 20.10.10, 13:57 na nowej drodze życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek "Miłość nie wyklucza" IP: *.piast.ds.polsl.pl 20.10.10, 14:01 Ewa Tomaszewicz i Małgorzata Rawińska są też jednymi z bohaterek/ów akcji "Miłość nie wyklucza", występują w kabarecie "Barbie Girls" - świetne są;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek1984:) Re: Lesbijki z Warszawy wezmą ślub w samolocie. W IP: *.chello.pl 20.10.10, 14:01 jako 100% gej mogę powiedzieć, że niejeden "heteryk" pod odpowiednią sugestią staje się gejem:) co nieco z niemałą ilością osób testowałem. Faceci po prostu nie lubią się przyznawać do tego, dlatego tak wiele w necie filmików jak żony wkładają to i owo mężom z tyłu. Gratulacje laski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mayao15 Lesbijki z Warszawy wezmą ślub w samolocie. W n... 20.10.10, 14:01 hm...facetow to jeszcze zrozumiem..ale jak mialaby baba mi zrobic dobrze... :) nie to zebym sie przyp...moze one se radza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franca Re: Ciekawe IP: *.marketing-house.pl 20.10.10, 14:06 a ja znam lesbijkę zajebiście atrakcyjną - pod każdym względem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom I żeby się wam układało jak najlepiej IP: *.piast.ds.polsl.pl 20.10.10, 14:13 Niech każdy kieruje swoim życiem tak by był szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta transportowe lesby 20.10.10, 14:21 jedne lesby przyjmują "święcenia kapłańskie" na statku rzecznym, inne biorą "ślub" na statku powietrznym, a co się stanie na statku kosmicznym? może pierwsza lesbijska załoga w przestrzeni kosmicznej? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles git! Re: transportowe lesby IP: 87.74.139.* 21.10.10, 12:55 a może by tak wszystkie mohery, Rydzyków, PiS, Młodzież Wszechwiejską i inne zj...eby genetyczne z Polski i świata wysłać w kosmos? To byłoby coś!! :) Rydzyk sfinansuje ze swojej "marnej pensji". Pierd...olone świętości tego świata, idzcie do jaskini i nie wychodzcie aż do końca świata i zostańcie tam dzień dłużej! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
howlin_wolf Lesbijki z Warszawy wezmą ślub w samolocie. W n... 20.10.10, 14:25 Wielki news, klękajcie narody. Laski mają parcie na szkło i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ranke Bojkotujmy te linie 20.10.10, 14:27 Pederaści bojkotują firmy, które nie dają im specjalnych przywilejów więc ja będę bojkotował linie które tych pederastów uprzywilejowują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesba Re: Bojkotujmy te linie IP: *.cust.imagine.ie 20.10.10, 14:57 no i pewnie bez trudu ci to przyjdzie. nie stac cie przeciez na SAS. buc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinique Do czego wyzwolonym kulturowo lesbijkom ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.10, 22:20 ... potrzebny jest sam obrządek ślubu, który tradycyjnie w wielu kulturach na całym świecie jest obrzędem godowym, początkiem zakładania rodziny ale jednak przez kobietę i mężczyznę? Po co im ta kalka? (nie chodzi mi o kwestie majątkowe, które są zrozumiałe) Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Lesbijki z Warszawy wezmą ślub w samolocie. W n... 20.10.10, 14:28 Powodzenia i nie przejmujcie się docinkami przygłupów :D Odpowiedz Link Zgłoś