02.11.10, 16:58
Poszukuje fryzjerki z salonu MILORD na przy jana pawła w biurowcu kaskada.chodzi mi o pania Wiole ktora zminila prace i nie chca mi podac do niej jakiegos kontaktu.prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • loszymon Re: fryzjer 02.11.10, 16:58
      moze ktos wie gdzie ona teraz pracuje???
    • Gość: lucky9 Re: fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.11, 08:46
      P. Wiola pracuje w tym salonie (taka grubsza) ale nie wiem po co ktoś miałby jej szukać - jest kiepską fryzjerką. Skorzystałam z ich usług w ramach kuponu i żałuję.
      • Gość: fil.ona Re: fryzjer IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.10.11, 09:19
        Pracuje w buauty club ul pokorna 2.jeśli chodzi o wiloę blądynkę
        • radiomis Re: fryzjer 20.10.11, 10:44
          gdyby chodzilo o Wiole blondynke, to nie wiesz?
      • karolinas36 Re: fryzjer 06.02.15, 12:27
        To nie chodzi o ta Pania Wiole :) Jest szczupla, a kuponow do salonu nigdy nie bylo :)
    • Gość: Lena Re: fryzjer IP: *.146.87.220.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.11.11, 22:13
      Witam salon Milord przy Siennej w budynku Kaskady został sprzedany a p. Wiola ma wspaniałą rękę do obcinania i czesania nie tylko kobiecych głów ale i mężczyźni przychodzili do niej. Jest wspaniałą fryzjerką z sercem wykonującą swoją pracę. Szkoda że nie mogła dogadać się z nową właścicielką. Wspaniała stylistka. przepięknie czesze do ślubu, i nie tylko kto raz trafił na fotel do niej to będzie jej szukał. Niestety nie mogę podać jej numeru telefonu musiałabym dostać Jej zgodę. Pozdrawiam może się uda.
      • Gość: Kalina Re: fryzjer IP: 194.181.0.* 10.11.11, 10:52
        Jak ta miernota jest dobrą fryzjerką, to ja jestem Jarosław Kaczyński. Zamiast zająć się robotą beblocze na cały regulator, strzyże fatalnie, farby kładzie jeszcze gorzej. Jakby przekwalifikowała się na handlarę bazarową to wróżę wielką karierę. Nie polecam nikomu.
        • Gość: gość Re: fryzjer IP: 178.73.48.* 25.07.12, 09:07
          Jak pracowała u was Viola w milordzie przez 10 lat to pani nie narzekała pani Kalino i była wspaniałą fryzjerką, jak odeszła i otworzyła swój salon to od razu jest najgorszą bazarówą , NIe ŁADNIE TAK O BYŁYCH PRACOWNIKACH SIĘ WYPOWIADAĆ.
          DLA ZAINTERESOWANYCH PODAJE NAMIAR DO SALONU PANI VIOLI. 22 290-38-28.
        • karolinas36 Re: fryzjer 06.02.15, 12:24
          Pani Kalino troche manier i kultury by sie przydalo bo jak widac z domu Pani ich nie wyniosla. Salon miewa sie dobrze i klientow tez nie brakuje. Pozdrawiam - ZADOWOLONA KLIENTKA PANI WIOLI , polecam z czystym sumieniem !!
    • karolinas36 Re: fryzjer 06.02.15, 12:21
      Wiola ma swoj salon , wysle Panu numer bezposrednio do salonu 22 290 38 28 , Wiola zmienila nazwisko z Panienskiego. Salon nazywa sie Beauty Club miesci sie na Pokorna 2. Pozdrawiam
    • 1-buc SPAM 14.02.15, 00:20
      ty ciołku, to jesteś SPAMEREM jak widać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka