Dodaj do ulubionych

Ja się urodziłam w Nowym Yorku

IP: *.acn.waw.pl 11.04.04, 22:13
Ja się urodziłam w Nowym Yorku.Mieszkam w Warszawie bo muszę ale niczego nie
dostrzegam tutaj takiego co bym przeniosła stąd do mojego miasta.Podoba mi
się Kraków-cudowny(szkoda że to nie jest wasza stolica),Gdańsk.Tamtejsi mają
powody do dumy - niezwykła historia i dużo arhitektonicznych jej świdectw i
stamtąd zabrałabym wiele.Pzdr
Obserwuj wątek
    • 123core Re: Ja się urodziłam w Nowym Yorku............... 12.04.04, 10:49
      ..........niezwykła architektóra?????????????F*** it all
    • buggi Re: Ja się urodziłam w Nowym Yorku 12.04.04, 11:07
      Gość portalu: Megi napisał(a):

> Ja się urodziłam w Nowym Yorku.Mieszkam w Warszawie bo muszę ale niczego nie
      > dostrzegam tutaj takiego co bym przeniosła stąd do mojego miasta.Podoba mi
      > się Kraków-cudowny(szkoda że to nie jest wasza stolica),Gdańsk.Tamtejsi mają
      > powody do dumy - niezwykła historia i dużo arhitektonicznych jej świdectw i
      > stamtąd zabrałabym wiele.Pzdr

Sprawdzilam w slowniku j. polskiego: "arHitektonicznego swidectwa" nie
      znalazlam. Sprawdze jeszcze w slowniku j. angielskiego, ale jesli to jakis Nowo
      jorski slang to przepadlam z kretesem.
      • 123core RĘCE PRECZ OD...... 12.04.04, 11:12
        .........miłośników krakowa i całej agroturystyki!!!!!F*** it all
        • buggi Re: RĘCE PRECZ OD...... 12.04.04, 11:18
          rece biore precz od nieuków
          • 123core Re: RĘCE PRECZ OD...... 12.04.04, 11:26
            .......NIECHa.Wolność dla mniejszości seksualnych w ZOO.
      • Gość: Fuzzy Re: Ja się urodziłam w Nowym Yorku IP: *.chello.pl 08.06.04, 00:36
        Ale zlosliwy jestescie. A tak po angielsku to wszystko dobrze piszecie?
    • Gość: Zenek Re: Ja się urodziłam w Nowym Yorku IP: *.acn.pl 12.04.04, 13:58
      Tak tak, wszyscy tylko by przyjechali i coś zabrali! Może zamiast tego coś
      przywieź???!!!

Gość portalu: Megi napisał(a):
      > powody do dumy - niezwykła historia i dużo arhitektonicznych jej świdectw i
      > stamtąd zabrałabym wiele.Pzdr
      • Gość: Megi Re: Ja się urodziłam w Nowym Yorku IP: *.acn.waw.pl 12.04.04, 21:05
        Hello! Oh,yes thanks! zrobiłam błąd: architektonicznych świadectw.Zazdroszczę
        wam tych historycznych miast .Zapomniałam też macie piękny Toruń,Kopernika.I
        chwalcie się tym co macie,czego inni nie mają!Nie bądżcie w swoich tekstach-
        "Warszawka" tacy śmieszni.Bye,bye pzdr Megi
        • Gość: Fuzzy Re: Ja się urodziłam w Nowym Yorku IP: *.chello.pl 08.06.04, 00:24
          My mamy ponad 1000 lenia historie i strach o jutro, bo póki co przynajmniej ja
          nie mam poczucia bezpieczenstwa ekonomicznego, choc niebieskim ptakiem napewno
          nie jestem i cos juz umiem. Pozostaje tylko nadzieja, ze kiedys Was (USA)
          dogonimy hehehe... Troche z zazdroscia patrze na potege gospodarcza Twojego
          kraju. U Was specjalisci sa doceniani a kto chce pracowac - pracuje i nie jest
          nieuzasadniono zwalniany, bo nastapila fuzja firm.

Best regards,

Fuzzy
    • maszmi Re: Ja się urodziłam w Nowym Yorku 07.06.04, 21:50
      Ja urodziłam się w W-wie a w NYC byłam turystycznie.Niczego bym stamtąd do W-wy
      przenieść nie chciała.Najbardziej raziło mnie nachlne domaganie się napiwków!!!
      Amerykanie siedzcie w domu , bo wszędzie dokąd idziecie niesiecie śmierć i
      łzy!!!
    • zyd_z_yelonek Re: Ja się urodziłam w Nowym Yorku 13.06.04, 22:14
      liczą sie ludzie nie budyneczki w mieście. syf:/

poZdro
      • wojtekus Hi there 18.06.04, 05:37
        poniewaz wysmiewaja sie z nas Amerykanow za przekrecanie wyrazow to piszmy w
        jezyku bardziej nam znanym.

HEY what are you doing in Poland any way? Are you in Warsaw?
        I was born there however, like wise do not like it and prefer Cracow or Gdansk
        because of their medieval architecture.
        Right now i live in Jersey. When are you comming back home?

Oh by the way you write excellent in Polish. Where did you learn that?
        Greenpoint Polish school on the weekends?
        See ya
        • zyd_z_yelonek Re: Hi there 19.06.04, 21:57
          ke passa???

poZdro
        • Gość: Fuzzy Re: Hi there IP: *.chello.pl 20.06.04, 00:34
          Are you, The Americans, the best people??? I don't think so, but I like the USA
          and US Citizens. You are very open people, in my opinion. Have you always the
          best solutions in every matter?
          Sorry for my poor English, hehehe...

Best regards,
          Fuzzy, Polish citizen - from Warsaw.
          • Gość: Wojtekus Re: Hi there IP: *.verona01.nj.comcast.net 20.06.04, 20:10
            Thanx Fuzzy. Masz ciekawe podejscie do zeczywistosci. Powodzenia.
            • Gość: Fuzzy Re: Hi there IP: *.chello.pl 21.06.04, 00:25
              Dzieki, ale i w Polsce mamy obecnie bardzo nietypowa rzeczewistosc, niestety.
              Nie pisze tu o naszym wejsciu Unii Europejskiej, bo to jest OK, ale o tym kto
              ta nasza ukchana Polske do niej wprowadzil a powyzsze jest przynajmniej dla
              mnie szokujace. No cóz samo zycie!!!
              Znam Amerykanow, wlasciwe tylko z mediów i kina a wiec mozna powiedziec nie w
              realu, no moze kiedys wspólpracowalem z pewna amerykanska firma eksportujaca do
              Polski OPGW, czyli swiatlowody i tyle. Wspólpraca przbiegala bardzo dobrze, ale
              to byl tylko i wylacznie business. Moze interenet pozwoli mi poznac Was wiecej,
              take Polonusów, takze w realu.
              My best wishes!!!
              Fuzzy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka