Dodaj do ulubionych

usługi hydrauliczne

04.01.11, 08:10
wykonuje wszelkie usługi hydrauliczne 504-361-107
Obserwuj wątek
    • marcin.kaminski Re: usługi hydrauliczne 04.01.11, 10:27
      owszem mamy trochę problemów hydraulicznych a to z pampersami w rurach a to z wyciekami z kaloryferów a to w końcu z licznikami wody albo odmierzającymi zużycie wstecz albo kręcącymi się non-stop nawet przy zakręconych kranach, ale to wszystko jeszcze na gwarancji więc nie możemy prawdziwemu fachowcowi pozwolić się dotknąć do instalacji. Ale mamy na szczęście sprawdzonych specjalistów z administracji i spółdzielni.
      • aneta.32 Re: usługi hydrauliczne 04.01.11, 14:38
        w razie potrzeby jestem do usług...
        • moka_l2 Re: usługi hydrauliczne 05.01.11, 10:48
          Na marginesie - mój licznik cyrkulacyjny po wymianie (a raczej założeniu go odwrotnie) znów się zepsuł. Znów ciepła woda chodzi non stop. Przez 2 tygodnie zuzycie ciepłej wody 7,5 m3. No i oczywiście znów piszę reklamację.
          • marcin.kaminski Re: usługi hydrauliczne 05.01.11, 11:06
            Ja jeszcze się nie doczekałem reakcji na moje pismo że licznik cyrkulacyjny działa wstecz. A może się nie doczekam i się okaże że tak ma być i dostanę rozliczenie wody na prawie 100.000 m sześciennych.
            W końcu to całkiem normalne zużycie ok 550.000 litrow cieplej wody dziennie.
            • 7kevin Re: usługi hydrauliczne 05.01.11, 11:37
              no w sumie ty, żona dizeci..... woda leje się cała dobe. niema co się dziwic ze zużycia :)
              dla przykłądu sąsiad z drugiego końca korytarza myje się z żoną i dzieckiem cąły tydzień w jednej misce wody dlatego ma tak małe zużycie :):):)
              • moka_l2 Re: usługi hydrauliczne 05.01.11, 12:41
                Słuchajcie,żarty żartami,ale ja naprawdę boję się,że przyslą mi rachunek na kilka tysięcy złotych, bo tak wynika z mojego licznika. Każą zapłacić i składać reklamację, która będzie ciagnęła się latami. Mnie na to po prostu nie stać.
                Zaczynam, się bać, co z licznikiem ciepła - tego przecież nie jestem w stanie kontrolować.
                • 7kevin Re: usługi hydrauliczne 05.01.11, 12:49
                  ja na twoim meijscu niepłace, złożyłem reklamacje licznik jest wadliwy ich wina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka