gaz.gaz.gaz.na.ulicach 21.04.04, 00:45 Co myslisz o basenie przy Jez. Czerniakowskim? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boniedydy Re: Basen 21.04.04, 08:28 gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała: > Co myslisz o basenie przy Jez. Czerniakowskim? :) Właściwie nei wiem, co myśleć. Nie wygląda pięknie, a największa jego zaleta było to, ze dzięki niemu mieliśmy pzrez dłuższy czas bardzo wygodny objazd autobusowy. Słyszałam o nim Bóg wie jakie plotki, ale nie wiem, jak jest z nim naprawdę, tzn. czy rzeczywiście jest to basen dla VIPów. Nie wiem nawet, czy już działa. Może coś więcej o nim powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Plotki 21.04.04, 11:57 No wiec w zeszlym roku sama slyszalam plotki (tzn. nie plotki, bo straznik przeczytal mi to z faktury), ze jeden grzejnik kosztowal tam 6 tys. Basen mial byc otwarty na jesieni zeszlego roku... A teraz sie chcialam dowiedziec jak to z nim jest :) O jakim objezdzie korzystnym mowisz? Ja nie pamietam objazdu:) Odpowiedz Link Zgłoś
michamina Re: Plotki 30.04.04, 01:20 gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała: > byc otwarty na jesieni zeszlego roku... A teraz sie chcialam dowiedziec jak to > z nim jest :) Wiesz, sama nie wiem, chociaz obok niego codziennie przechodzę :) > O jakim objezdzie korzystnym mowisz? Ja nie pamietam objazdu:) 159 i 162 nie jeżdziły Gołkowską do elektociepłowni, tylko Gołkowską, Bonifacego, Powsińską i Augustówką. Autobusu na Bonifacego na odcinku między Gołkowską a Powsińską bardzo brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Ciekawa wypowiedz nt basenu. 13.05.04, 15:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=289&w=12079710&a=12579296 Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Basen 14.06.04, 13:09 Jechalam kolo basenu, na parkingu byly samochody, ale NIC nie zachecilo mnie do zajrzenia do srodka. Zadnego szyldu promocyjnego. Nic. Moze tam rzeczywiscie sa tylko korty, bo napis glosi "Tennis Club"? Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Basen 14.06.04, 14:06 gonia.pk napisała: > ...bo tam rzeczywiscie sa tylko korty Aaaa, jesli TYLKO korty, no to niech sobie beda nawet za 100$ za godzine:) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia.pk Re: Basen 14.06.04, 15:27 Widze, ze ten budynek stal sie dla coponienktorych sola w oku. Mnie nie przeszkadza, ze kogos stac na gre w tenisa. Nie mam zielonego pojecia ile tam kosztuje lekcja i szczerze mowiac wcale mnie nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Basen 14.06.04, 16:59 gonia.pk napisała: > Widze, ze ten budynek stal sie dla coponienktorych sola w oku. A skad:) Po prostu krazyly plotki, ze jest to basen, ale ZAMKNIETY. Mnie nie > przeszkadza, ze kogos stac na gre w tenisa. Nie mam zielonego pojecia ile tam > kosztuje lekcja i szczerze mowiac wcale mnie nie obchodzi. Mnie rowniez:) Wlasnie to wyrazilam w poprzednim poscie. Odpowiedz Link Zgłoś