Gość: Gościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 08:59 A zmniejszyć zdjęć to już wam się nie chciało nie? Wyglądają jak prosto z cyfrówki bleeee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_uk A czy phu Axon tantiemy zapłaciło?!? 22.04.11, 09:06 Yoko Kanno z pewnością by się ucieszył z kilku groszy za używanie jego kompozycji jako tła w filmie reklamowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehe Re: A czy phu Axon tantiemy zapłaciło?!? IP: *.home.aster.pl 22.04.11, 09:12 Panie znawco, to nie utwór Yoko Kanno tylko Kenji Kawai, z pierwszego fabularnego GITSa. Yoko robiła muzykę do serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
z_uk Re: A czy phu Axon tantiemy zapłaciło?!? 22.04.11, 09:16 Prawda, moja wina, trochę za wcześnie zabrałem się za poważne tematy. Problem opłaty dla zaiks'u jednak pozostaje :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Alpiniści montują dach nad Stadionem Narodowy IP: *.149.252.44.alphafs.com.pl 22.04.11, 09:21 Czy de biało-czerwone, krzywo powieszone szmaty na stadionie to zamysł artystyczny architekta, czy - miejmy nadzieję - osłona rusztowań? Odpowiedz Link Zgłoś
z_uk Jaki jest sens zadaszenia z takimi szparami co 22.04.11, 09:22 kilkanaście metrów. W czasie deszczu będzie się trochę na głowę lać. Odpowiedz Link Zgłoś
bambooco Niech montują te dachy na stadionach: 22.04.11, 13:51 przyjdzie dobry śnieg w zimie, to wszystko to się pięknie poskłada na płasko jak pudełka. Stadiony przepiękne, tylko klimat paskudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak Alpiniści montują dach nad Stadionem Narodowym.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 10:15 Jacy oni tam alpiniści, toż to robotnicy z uprawnieniami do prac na wysokości stosujący co najwyżej techniki i częściowo sprzęt alpinistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Alpiniści montują dach nad Stadionem Narodowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.11, 14:08 owszem to alpinisci przemyslowi a nie robotnicy z uprawieniami a to duza róznica ,wiec jak sie nie orientujesz w temacie to lepiej sie nie wypowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harpagan Re: Alpiniści montują dach nad Stadionem Narodowy IP: 168.168.33.* 13.03.12, 15:12 Wielu jest robotników wysokościowych.... Paru alpinistów przemysłowych..... Resztki specjalistów..... Taniocha i ukraincy nas wypierają. Odpowiedz Link Zgłoś
dlaalpinisty Re: Alpiniści montują dach nad Stadionem Narodowy 06.05.15, 14:06 Serdecznie zapraszamy do naszego nowego sklepu! Mamy wszystko do prac alpinistycznych (od patentów, przez sprzęt, po chemię do elewacji) oraz niezłą chemię dla firm sprzątających. Zapraszamy! www.dlaalpinisty.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Ja tam byłem IP: 217.153.171.* 22.04.11, 12:35 Odwiedziłem budowę, oglądałem postępy i wewnątrz i na zewnątrz. Generalnie - jest ekstremalnie słabo. W środku jest taka surowizna, że lata świetlne upłyną zanim się z tym uporają. Jak zwykle będzie mega prowizora i zasłanianie dyktą niedokończonych niedoróbek. Ale na pewno będę wspierać naszych i ubiorę swój samochód w fajne magnesy z autodeco.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakrętka Alpiniści montują dach nad Stadionem Narodowym.... IP: *.toya.net.pl 22.04.11, 13:02 A ja mam takie pytanie. Czy stadion w Chorzowie jest nadal "narodowy", czy on jest narodowo-śląsko-narodowy a ten w Warszawie jest narodowo-polsko-narodowy? Jeżeli oba nadal są "narodowe", to wypadałoby by pisać w tytule o który chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Campos Alpiniści montują dach nad Stadionem Narodowym.... IP: 109.255.234.* 22.04.11, 13:36 Mnie zastanawia jedno. Czy wszystkie nowo budowane w Polsce stadiony i hale muszą być takie surowe. Mnie najbardziej nie podoba się surowy, szary beton. Co z tego, że generalnie wszystko wygląda nowocześnie i ogólnie ładnie. Ale ten beton sprawia, że będąc na takiej hali czy stadionie zawsze mam wrażenie, że nie jest jeszcze skończony. Nie dałoby się tego pomalować jakąś farbą? Efekt byłby zabójczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprzatacz Alpiniści montują dach nad Stadionem Narodowym.... IP: *.bartoszyce.vectranet.pl 22.04.11, 16:57 A kto i jak ten dach będzie ODŚNIEŻAĆ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saskokępianin Alpiniści montują dach nad Stadionem Narodowym.... IP: 178.73.49.* 22.04.11, 23:34 Panowie alpiniści, szcunek za Waszą robotę! Tylko nie pospadajcie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiesscar Portugalia podobno bedzie rozbierac stadiony u sie 24.04.11, 11:17 bie bo nie da rady ich utrzymac a my w Polsce budujemy, okaze sie za jakis czas bedziemy rozbierac bo nie damy rady ich utrzymac, stal i inne elementy do powtornego wykorzystania a reszte do dolow i zasypywac, i pieniadze pojda na igrzyska i do tych dolow zamiast na chleb (chleb, badania naukowe, maszyny do fabryk, czesci do satelitow, trasy kolejowe: szyny, trakcje elektryczne, produkcje zywnosci, kredki dla dzieci, turbiny dla elektrowni itd) no chyba ze zorganizujemy na tych stadionach cwiczenia gimnastyczne dla ludnosci mieszkajacej blisko (nie tylko dzieci i mlodziezy ale tez ludzi w srednim wieku i starszych, wystepy Radia Maryja, koncerty piesni patriotycznych - zeby zachowac rownowage po tych porabanych celebrytach, wystepy celebrytow dla mlodych ludzi (to juz nalog), zawody modelarskie, wystawe miodow, pokazy roznego typu), ale sadze ze prywatny kapital bedzie sobie urzadzal dla zysku tylko sobie wlasciwe imprezy na stadionie a przecietny czlowiek bedzie z tego fige mial Odpowiedz Link Zgłoś