Gość: $$$ IP: 212.134.55.* 28.02.02, 14:32 Czy ktos juz zdazyl przetestowac to miejsce??? Jezeli tak to prosze o opinie. Ciekawa jestem co polecacie. Knajpka wyglada fajnie, ale ciekawe co w srodku??? CZEKAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pacio Re: Kompania Piwna na Podwalu 05.03.02, 17:08 To chyba miało być po bawarsku. Wystrój jest taki sobie, nie powala, nie zniechęca. Pifo z kija tylko Pilsner 0,4 litra. / ok. 6 zł./ Żarełko od 20 zł, / pełna micha podana na ... jednak nie zdradzę/ obsługa jeszcze nie zmanierowana, właściciel prowadzi knajpy U Fischera, Der Elefat, i U Szwejka. Szczególnej atmosfery nie zauważyłem, poza chęcią spożycia pifa... Pzdr pacio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetor Re: Kompania Piwna na Podwalu IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.03.02, 15:37 bardziej chyba po czesku niz po bawarsku knajpka przecietna, zalety to tanie piwo i fakt, ze mozna sie tam zamocowac w sobote wieczorem bo maja duzo miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreacja Re: Kompania Piwna na Podwalu IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.03.02, 15:37 miejsce dobre, zeby isc grupa i napic sie piwa, gra kapela uliczna, co ma swoj urok, mogliby urozmaicic manu, jedzenie nie powala, choc podane ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Kompania Piwna na Podwalu IP: 195.217.61.* 15.03.02, 14:16 byłem tam tylko raz dostałem centymetrowy kawałek szkła w sznyclu nigdy tam więcej nie pójdę i odradzam komu tylko mogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Kompania Piwna na Podwalu IP: *.chello.pl 15.03.02, 17:37 byłam, widziałam, porcje nie do przejedzenia, b. miło, byłam w piatek , wczęsniej zarezerwowałam miejsca. nie jest to miejsce na kolacje we dwoje, tylko na spotkanie całą paczką. szkła specjalnie chyba nie włożyli? pan w szatni był bezczelny, nieco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawerka Re: Kompania Piwna na Podwalu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 10:26 Pana z sztani załatwia sie 2 zl w jednogroszówkach i tak klejne pięć osób.Zawał i przyjmuja nastepnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otto Re: Kompania Piwna na Podwalu IP: *.acn.pl / 10.132.129.* 28.04.02, 23:04 Pomysł fajny, ale brakuje duszy. Powinni się trochę bardziej wyluzować. Żarcie niezłe - ogromne porcje, można śmiało zamawiać na dwoje. Odpowiedz Link Zgłoś