majamel 30.10.05, 20:08 czy ten wózek jest aż taki straszny? jestem na etapie przegladania ofert i ten najbardziej mi się podoba. Oczywiście mogę tylko mówić o stronie wizualnej proszę o radę od strony praktycznej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamainiania Re: chicco 4WD Tech?? 01.11.05, 12:19 Witaj, ja osobiścietego wózka nie używałam, ale używa go moja koleżanka. Jest bardzo zadowolona. Nadmienię jeszcze, że jest to wózek, który posiada atest dodatkowy ministerstwa zdrowia, który mówi o tym, że jest przystosowany również dla niepełnosprawnych maluchów. Wydaje mi się, zę to świadczy o jego solidności. Ma wszystkie wkładki dla noworodka, i inne niezbędne rzeczy. Dla mnie z wyglądu a dla niej z praktyki to świetny wózek. Jedeny minus tego wózka to brak przekładanej rączki. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
pinada Re: chicco 4WD Tech?? 08.11.05, 00:54 Ja jestem b.zadowolona.Jest dość ciężki,więc dobrze się póżniej zaopatrzyc w lekka parasolkę.Jednak na nierówności doskonały!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majamel Re: chicco 4WD Tech?? 09.11.05, 13:14 Mimo małego zainteresowania tym wątkiem zdecydowałam się i kupiłam chicco 4wd. Piękny kolor, duże koła, dla mnie to najładniejszy wózek jaki jest dostępny w Polsce za rozsądną cenę. Mam nadzieję że zda egzamin. Dzięki za opinie i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aaasta Re: chicco 4WD Tech?? 09.11.05, 15:55 czy powiedziałabyś ile zapłaciłaś i czy nadaje się dla 4mies dziecka ? mozna rozłożyć oparcie na płasko? Odpowiedz Link Zgłoś
majamel Re: chicco 4WD Tech?? 09.11.05, 22:06 Wózek jest extra. Oparcie w spacerówce rozkada się na płasko i ma fajny pokrowiec na nóżki. Do tego jest gondola. Całą ofertę wózków zobacz na www.chicco.pl . Ja kupiłam na Allegro za 650zł. prawie nówka na gwarancji. Mi zależało na dużych kołach a nie na tych żelowych. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś