javall Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm 10.06.11, 10:54 Gonic tego gminnego cwoka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaun Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.11, 10:55 Ludzie - odkąd to uważacie tego Wojewódzkiego za wyrocznię?! Trzeba być naprawdę matołkiem o ilorazie inteligencji stonki ziemniaczanej, żeby brac na poważnie to, co mówi na antenie Wojewódzki. Facet żyje z tego, że sobie robi jajca - nie z murzynów czy gejów, tylko z nas samych i naszych przywar, ksenofobii i ogólnego zacofania. Jedzie równo po wszystkich, nawet z samego siebie często się naśmiewa. Napiszcie że was takie żarty nie śmieszą albo że ich nie kumacie, a nie od razu gościa na stos. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Wyrocznia? Nie żartuj, to byłby dla niego zaszczyt 10.06.11, 11:03 Uważam go za zwykłego chama w brudnych majtkach. Nad jego tzw. "żartami" nie będe sie zastanawiał, bo nie interesuje mnie czy chamstwo ma jakieś "drugie dno" czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: Wyrocznia? Nie żartuj, to byłby dla niego zas 10.06.11, 11:16 Tak to powszechne w obecnych czasach. Nikt się nie zastanawia, bo każdy "już wie". A może jednak czasem warto się zastanowić??? eee tam, co ja będę się wysilał. Obecne pokolenie już nie myśli, ono tylko konsumuje papkę z netu i niuanse są mu obce. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Zastanawiać, to się można nad słowami kogoś 10.06.11, 11:23 kto jest autorytetem. Znasz takie słowo - AUTORYTET? Osoby zachowujące się w sposób rynsztokowy nie są dla mnie autorytetem. Nie muszę wąchać g...a żeby wiedzieć, że śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: Zastanawiać, to się można nad słowami kogoś 10.06.11, 11:58 Ja o zupie, ty o dupie. Człowieku ja nie mam pojęcia o czym ty piszesz.... Szukasz autorytetów w mediach???? Czy cie powaliło???? Kto ci takie brednie do łba włożył, że w mediach za każdym razem musisz być "atakowany" autorytetem??? Już sam nie potrafisz myśleć, że potrzebujesz "AUTORYTETÓW" na każdym kroku???? Autorytet to sprawa bardzo intymna. Autorytet to moja partnerka, matka, ojciec, babcia, dziadek, przyjaciel czy mentor z uczelni lub pracy. Każdy w innym kontekście. Tyle w temacie autorytetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mobutu Jestem czarnoskórym obywatelem IP: *.claranet.co.uk 10.06.11, 10:57 Polski i musze powiedziec, ze wy, biali Polacy, jestescie kryptorasistami. Wiecie, ze rasizm jest nie OK, dlatego nie ujawniacie go publicznie, ale w prywatnych rozmowach wychodzi z was cale uprzedzenie do innych. Polska krajem ksenofobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes WO KKK Re: Jestem czarnoskórym obywatelem IP: *.181.50.157.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.06.11, 11:41 to wy.ierdalaj do kraju mniej ksenofobicznego niż Polska. Po co się męczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sq Re: Jestem czarnoskórym obywatelem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 12:16 I widzisz ćwoku, ze on ma rację. Tacy jak ty tworzą wizerunek ksenofobicznego Polaka. Przcię jasteś tylko zerem kulturalnym i intelektualnym Odpowiedz Link Zgłoś
walematke Re: Jestem czarnoskórym obywatelem 10.06.11, 12:17 nie podoba ci się polska? to won buraku do swojej dżungli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erie Nie tylko Polacy są rasistami. IP: 109.78.255.* 10.06.11, 14:18 Mieszkam na Wyspach od paru ładnych lat i mimo, że tam jest o wiele więcej kolorowych, to rózwniez i tam jest rasizm, zwłaszcza w małych miejscowościach, gdzie 98 proc to natywni. Odpowiedz Link Zgłoś
ali3n7 Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm 10.06.11, 10:58 Bardzo dobrze. Nie popieram rasizmu i chamstwa, Wojewódzki powinien odpowiedzieć za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm IP: *.centertel.pl 10.06.11, 11:02 już dawno nie powinno go być na wizji i fonii....błazen i kretyn, kto może go oglądać...albo słuchać...niech idzie w pizdu. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfero Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm 10.06.11, 11:04 Buractwo wszelkiej maści wyłazi z tego wojewódzkiego juz od dawna! Jaki on wojewódzki! On nawet nie jest prowincjonalny! Brak konceptu na oryginalność próbuje zatuszować chamstwem i głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i r IP: *.home.aster.pl 10.06.11, 11:08 Mamadou Diouf: - Dlaczego Wojewódzki i Figurski w swojej audycji w podobny sposób nie żartują z papieża Jana Pawła II albo z Holocaustu? Bo wiedzą, że nie pracowaliby już w tym radiu. Dlaczego rasistowskie dowcipy uchodzą im płazem? Ta wypowiedź Murzyna wskazuje, że nie ma pojęcia o tym, jak wygląda program Wojewódzkiego i Figurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
walematke Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i r 10.06.11, 12:16 Gość portalu: maciek napisał(a): > Mamadou Diouf: - Dlaczego Wojewódzki i Figurski w swojej audycji w podobny spos > ób nie żartują z papieża Jana Pawła II albo z Holocaustu? Bo wiedzą, że nie pra > cowaliby już w tym radiu. Dlaczego rasistowskie dowcipy uchodzą im płazem? > > Ta wypowiedź Murzyna wskazuje, że nie ma pojęcia o tym, jak wygląda program Woj > ewódzkiego i Figurskiego. ja na facebooku codziennie robię sobie jaja z największego dla mnie idioty, wojtyły i reszty kleru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klm Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 11:13 nie wolno żartować z czarnych, bo czarni nie maja poczucia humoru... poczucia humoru nie mają, bo czują się gorsi... czują się gorsi, bo są czarni... są czarni, bo się tacy urodzili... może to też wina Wojewódzkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastiasz Kuba błagam pojedź na Bora-Bora i już nie wracaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 11:26 Przestań nas zadręczać swoimi "przemyśleniami" i bzdecikami wypowiadanymi na antenie. Błagam Cię, wyjedź wreszcie z tego strasznego i zacofanego kraju pełnego katolików jak ja, i już nie wracaj nigdy. Zamknij się w sobie raz na zawsze a kluczyk wyrzuć do morza. PLEASE. P.S. Nie zapomnij zabrać swoich zabawek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sq Re: Kuba błagam pojedź na Bora-Bora i już nie wra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 12:19 A Polska to był kraj dla pogardzanych i wypędzanych, azyl. Dzięki tobie Kubasku i takim jak ty zmienił oblicze. Katolicyzm nie ma tu nic do rzeczy. Liczy się człowieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastiasz Re: Kuba błagam pojedź na Bora-Bora i już nie wra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 13:14 No, tak tylko, ze bożek Kubuś wielokrotnie śmiał się także z naszego tradycyjnego społeczeństwa, wiernego Bogu i Jego przykazaniom. Wnioskuję więc, że biedaczysko cierpi bardzo w Polsce i dlatego moja koleżeńska rada - niech wyjedzie z kraju, jeśli mu tak bardzo źle. Gdyby byłoby mu w Polsce dobrze to wypowiadałby się publicznie dobrze o wartościach, które wielu ludziom pomagają normalnie żyć w trudnych bądź co bądź czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sq Re: Kuba błagam pojedź na Bora-Bora i już nie wra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 14:54 Tak jest, zgadzam się z Twoją wypowiedzią w 100 %. Przynajmniej Ty z sensem zabieracz głos. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gru Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm IP: *.ip.netia.com.pl 10.06.11, 11:27 Ludzie, jeśli swoje opinie wypowiadacie po usłyszeniu jednej audycji (albo co gorsza nawet po jej nie odsłuchaniu uprzednim) to p.dolnijcie się w swoje głupie dekle. Przecież oni nie są rasistami, tylko wyśmiewają się w ten sposób z polskiej głupiej, prostackiej i rasistowskiej mentalności. Jeśli ktoś nie jest w stanie tego pojąć to albo jest debilem, albo po prostu nigdy nie słuchał żadnej audycji z ich udziałem. Mówiąc, że Wojewódzki i Figurski są rasistami można równie dobrze powiedzieć, że Polska reprezentacja w piłce nożnej jest najlepszą drużyną na świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastiasz Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 11:34 Słuchaj, ale oni od lat jadą swoimi d.pami po ziemi - taki jest poziom intelektualny tego co mówią. Żenada. Po prostu: dwa bęcwały w kącie stały i tak się razem nakręcały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sq Re: Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 14:59 Jednym słowem "parle franse" mówiąc: trą d.pą o trotuar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tela Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 11:29 brawo dla ludzi, którzy się zorganizowali i walczą o swoje. także nie popieram takich żartów i odzywek, zwłaszcza w publicznym radiu czy telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 11:30 Afrykanie mają rację. Żarty Wojewódzkiego już dawno przestały być śmieszne, jeśli kiedykolwiek w ogóle były. To cham. Dotąd myślałam, że inteligentny cham, ale rasizm jest jednak cechą ludzi ograniczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry przeciez wojewodzki jest polakiem 10.06.11, 11:30 polak ma prawo byc idiota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezez WO KKK Re: przeciez wojewodzki jest polakiem IP: *.181.50.157.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.06.11, 11:46 no i wybitniemądry wyszedłeś na głupka. KW jest Żydem. ;) Nie raz, nie dwa ten kacap Figurski mówił do niego : ty żydzie! na antenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm IP: *.bialystok.vectranet.pl 10.06.11, 11:38 Ja audycji nie słyszałam, więc nie wypowiem się na jej temat. Wspomnę tylko, że Wojewódzki to chyba najbardziej inteligentny dziennikarz w Polsce. Zgrywa błazna, bo wie, że ciemny lud nieustannie to kupuje. A co wiąże się z dużą sprzedażą? Duże pieniądze:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomesio Takie czasy 10.06.11, 11:38 Już dawno tego pajaca powinni odesłać na emeryturę. Ale niestety, ciągle ma jeszcze zwolenników u staruszków i małolatów. Smutne, że takie prostaki kreuje się na... no właśnie - na co? To ma być wzór do naśladowania? Czy może w obecnych czasach bezczelnością i chamstwem można zawojować zwyczajnie więcej a normalni ludzie nie mają szans wypłynąć? Odpowiedz Link Zgłoś
pyffello114 Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm 10.06.11, 11:40 Najwyższy czas wyeliminować chamstwo z życia publicznego. Takie żarty, jeśli go one bawią, to Wojewódzki może uprawiac u siebie w domu,ale nie na antenie radiowej. Ciekawe, ze ludzie z pozoru inteligentni nie widzą granicy między dobrym dowcipem a ordynarnym chamstwem Odpowiedz Link Zgłoś
1234qwerty Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm 10.06.11, 11:45 Pospolici prostacy wykreowani w Polandii na celebrytów i gwiazdy z potężna kasa. Ci panowie w poważnej stacji jezdzili by na mopie a nie dostawali mikrofonu do ręki. Takich gwiazdorów to mamy na pęczki i to oni kształtują zachowanie obecnego pokolenia. Chcieliśta to mata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinek Oj Murzyni nie maja poczucia humoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 11:53 Czyzby poczucie humoru bylo specyfika Bialych? Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur47 Re: Oj Murzyni nie maja poczucia humoru 10.06.11, 14:52 Bardzo przepraszam , ale czy to znaczy, że p. Wojewódzki ( a może raczej Gminny ) jest Murzynem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odsuńmy PO Wojewódzki to peowska wsza, jaki idol tacy wyborcy IP: *.play-internet.pl 10.06.11, 11:53 odsuńmy PO od władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
polakmaly2011 Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm 10.06.11, 11:56 Kto Ty jesteś Polak Mały Bardzo pragnę aby flirtowały! W moim kraju lesbijki i geje Nikt mnie za to nie wyśmieje. Ja wiem za to co się święci, I to mnie coraz bardziej kręci! Jeśli masz podobne zdanie Wejdź na Facebook I napisz na ścianie Jeśli uważasz Wręcz przeciwnie Nie ukrywaj tutaj swego zdania naiwnie Wejdź na Facebook I napisz komentarz Polak Mały Funpage nie Wyśle Cię na cmentarz Odpowiedz Link Zgłoś
forumgw polish jokes 10.06.11, 11:56 kiedy jestem za granica, to czuje sie niefajnie, gdy ktos opowiada zarty o polakach. audycji nie slyszalem, byc moze wojewodzki przegial, a byc moze zart byl kilkupietrowa satyra i ktos go nie zrozumial. ale ze poalcy generalnie sa rasistami i ksenofobami, to jest jasne. im wiecej dyskusji na takie tematy, tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 zajebiste dowcipy 10.06.11, 13:29 i dlaczego czuć się niefajnie??? Na tym polega satyra - wyolbrzmiasz pewne zachowania, przywary etc. Zresztą to co zrobił Wojewódzki to własnie obsmiał Polaków, a nie promował rasizm. Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 A Prawy i Sprawiedliwy Artur Górski?? 10.06.11, 12:00 Jak to się ma do wypowiedzi w polskim Sejmie (sic!) posła PiS-u, Artura Górskiego, który wybór Baracka Obamy na prezydenta Stanów Zjednoczonych nazwał "końcem cywilizacji białego człowieka". Może Afrykanie mieszkający w Polsce zajęli się również tą wypowiedzią?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w koncu!!! Kuba Wojewódzki straci pracę? Za chamstwo i rasizm IP: *.bibl.pg.gda.pl 10.06.11, 12:02 Nareszcie prostak Wojewodzki odpowie za swoje postepowanie!. Zreszta - jak do takiej fuchy mozna zatrudnic kogos, kto nie zna angielskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
walematke [...] 10.06.11, 12:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś