Gość: Wsiok Sama sobie winna IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.11, 22:04 Trzeba było siedzieć na dupie w sztolnicy , a nie jechać na zadupie , jak to mówią wsioki z wawy .Tu Warszawki nikt nie zaprasza , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Sama sobie winna IP: *.centertel.pl 27.06.11, 21:46 idąc tym tropem powinno się wybić wsioków siedzących w Warszafce i z metroplii zrobiłoby się maleńkie, urocze, czyste miasteczko bez zaściankowej małomiasteczkowej mentalności. Tu Was też nikt nie zaprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biber Re: Sama sobie winna IP: 178.73.48.* 27.06.11, 22:36 Ja trafiłem na szczegóły wypadku. Otóż ten kretyn najpierw ominął rodzinę wygłupiając się i najeżdżając bardzo blisko wózka z niemowlęciem, co spotkało się z ich głośnym sprzeciwem i potem ten morderca zawrócił i chcąc nastraszyć (zemsta?) rodziców zabił kobietę. To przypadek? Facet bez wyobraźni i bez umiejętności, dobrze wiedział że drogą spaceruje rodzina z dzieckiem. Kobieta odleciała na jakieś 20 metrów po uderzeniu- musiał jechać bardzo " wolno". Powinien pójść siedzieć a tak wyłga się pieniędzmi bo tych pewnie mu nie brakuje ito jedyna rzecz której mu nie brakuje. Wyrazy szczerego współczucia dla rodziny tej biednej kobiety, zwłaszcza męża i dziecka które nawet nie zapamięta matki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: passionplace2 Re: Turystka z Warszawy zginęła pod kołami quada IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.11, 00:03 Prawo jazdy jest potrzebne. --- śmieszne zdjęcia z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
vader2010 Z tej wypowiedzi wynika, że jednak sama sobie 02.07.11, 18:13 winna, prawdopodobnie zastąpiła mu drogę, czyli celowo stanęła na linii jazdy... pogratulować i to nie tylko jej ale wszystkim, którzy sądzą, że mają twardsze głowy niż samochody zderzaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikska Re: Z tej wypowiedzi wynika, że jednak sama sobie IP: *.idd.net.pl 03.07.11, 02:10 Jak mi ktoś staje na drodze to hamuję lub zwalniam i nie straszę nikogo przejeżdżając blisko, bo liczę się z tym, że mogę nie wyrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Turystka z Warszawy zginęła pod kołami quada 13.09.11, 18:32 najważniejsze są chody!!!!wystarczy przeczytać zamieszczony ostatnio w GW artykuł na temat wypadku w Kleszczewie i przedziwnych machinacji lokalnej policji i prokuratury rejonowej. i to wszystko dzieje się w państwie podobno prawnym. jak się okazuje lokalny kacyk może wszystko.nawet zabić bezkarnie(jak dotąd) kobiete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Turystka z Warszawy zginęła pod kołami quada IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.09.11, 14:38 Posiadam mieszkanie do wynajęcia Górczewska 200 C, dzielnica Bemowo. Mieszkanie na 11 piętrze 3 pokojowe, kuchnia, łazienka, toaleta o łącznej powierzchni 76 m2 + duży balkon + miejsce postojowe w podziemnym parkingu, osiedle strzeżone, miesięczny czynsz 2300 zł + jednorazowa kaucja 5000 zł (mieszkanie świeżo po remoncie: w pełni wyposażona kuchnia, łazienka i toaleta, w pokojach panele i gładzie) Więcej informacji pod nr 793-602-200 Odpowiedz Link Zgłoś