Gość: de_monika IP: *.home.aster.pl 13.07.11, 09:39 Cudowna wiadomość- będzie można, w oczekiwaniu na pociąg, wejść do tego przybytku luksusu, żeby odetchnąć od smrodu i brudu warszawskich podziemnych labiryntów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarak_44 Bardzo to miło, tylko jedno... 13.07.11, 10:42 Waszyngton, Amsterdam? Trochę to kompleksami pachnie. Chociaż moze to lepiej, że w toalecie pachnie komplepksami, niż czym innym... --- Kiedy chwytamy za miecze, nazywają nas Awarami. Gdy lepimy zbyt wprawnie garnki, przezywają nas Wandalami. Jeśli tylko dosiadamy w bitwie koni, stajemy się dla nich Scytami... Jesteśmy Słowianie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Kaftan Kawka na wodzie Toaletowej ! mniam, mniam! IP: *.3.199.109.static.rdi.pl 13.07.11, 11:20 Pychotka ! mogła by prosto z Pisuaru tryskać.. w dół leje, z górnego kranika tryska ! LOL i jeszcze podajnik Hot Dogów z muszli !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.J-P. Re: Kawka na wodzie Toaletowej ! mniam, mniam! IP: *.icpnet.pl 13.07.11, 12:33 Cena kosmiczna jak na toaletę publiczną !!!! W Singapurze za tak samo czystą tooletę opłata jest na poziomie 0,20 zł. Dziesięć (10) razy mniej . Dziesięciokrotnie taniej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca debili Nawet porządnego sracza nie umiemy sami wymyśleć? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.11, 12:50 Musiała to zrobić holenderska firma, która zleciła to polskiemu najemcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Bolek za taka cene to lizanie jajeczek a tak to IP: *.opera-mini.net 13.07.11, 13:19 dziekuje sikne przy scianie dworca tam gdzie zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisława Re: za taka cene to lizanie krocza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.11, 23:24 A WYLIŻESZ MI W TOALECIE PIPKĘ, FRAJERZE? (PŁACĘ 5 PLN) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faktem jest Re: za taka cene to lizanie krocza IP: *.fbx.proxad.net 20.07.11, 23:02 czyli poprzednik jeszcze zarobi na czysto !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aqwertz Re: Nawet porządnego sracza nie umiemy sami wymyś 20.07.11, 11:21 Jak to w gó...anej gazecie bywa, newsy o sraczu są bardzo poczytne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Co kraj, to obyczaj IP: *.bchsia.telus.net 18.07.11, 04:40 Moje doswiadczenie z tej dziedziny: Niemcy: automat i trzeba miec (chyba) 0.50 euro. Jak nie masz drobnych, to nie rozmienisz i idz w najblizsze krzaki. Holandia (w Amsterdamie na dworcu) - jak pamietam, za darmo. Kanada. - Lotniska i dworce - za darmo. Zlotych klamek nie ma, ale standard OK. Dania - (Kopenhaga) - z tego co pamietam, to nie placilem. Szkocja (Glasgow) tez nie placilem, a moze nie trafilem w platne miejsce. Francja (Paryz, Tuluza) - tez nie pamietam, zeby mnie scigali za ta ludzka przyjemnosc. USA. Lotniska - za darmo. Stacje benzynowe za darmo, po drodze MacDonald's - tez za darmo Meksyk. - Za darmo, a nad pisuarem zawsze wywieszali swieza gazeta, aby mozna poczytac najnowsze wiadomosci. Filipiny - Nie pamietam zebym placil. Brazylia - Nie pamietam, zebym placil. Chiny - za darmo, Lotniska OK, ale gdzie indziej trzeba nosic kalosze. Australia tez nie pamietam babci klozetowej (pis.uardessy). Polska (Warszawa Gdansk, Wroclaw) Bez 2 zl nie wychodz na ulice. Bedziesz mial wybor jak w Berlinie, albo zrobic w gacie, albo w najblizszych krzakach czy przejsciu podziemnym Innymi slowy - co kraj, to obyczaj. Najbardziej okrutny w Polsce i Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
aqwertz Re: Co kraj, to obyczaj 20.07.11, 11:17 Musiałeś się pochwalić jaki to ty światowy jesteś. A założę się że z ww. krajów byłeś jeno w Polsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Co kraj, to obyczaj IP: 154.5.171.* 21.07.11, 02:34 aqwertz napisał: > Musiałeś się pochwalić jaki to ty światowy jesteś. > A założę się że z ww. krajów byłeś jeno w Polsze Musze ci sie pochwalic, ze z ciekawszych miejsc na swiecie obsusialem jeszcze: Argentyne, Peru, Boliwie, Honk-Kong, Koree, Japonie, Afganistan, Wlochy, Austrie, Czechoslowacje, Wegry, Bulgarie, Rumunie, byla Jugoslawie, Belgie, Luksemburg, Szwajcarie i Burkina Faso. Najciekawsze wspomnienia wynioslem z terenow dawnego ZSRR. Niestety o tych krajach nie napisalem, bo cennik uslug jakos nie utkwil w mojej pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: piękna pikieta IP: *.acn.waw.pl 13.07.11, 10:55 Może makieta ;-) Albo tapeta. Odpowiedz Link Zgłoś
riccardo1 Re: piękna pikieta 13.07.11, 10:57 Gość portalu: Hmmm napisał(a): > Może makieta ;-) > Albo tapeta. Całkiem możliwe, że autor jest w tym temacie lajkonikiem, a i w szkole nie był prymasem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: piękna pikieta IP: *.acn.waw.pl 13.07.11, 10:58 Bycie prymasem to jego konik i w to mu laj :-D Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: piękna pikieta 13.07.11, 11:06 riccardo1 napisał: > Jaka pikieta? Taka. S. Odpowiedz Link Zgłoś
riccardo1 Re: piękna pikieta 13.07.11, 11:10 sammler napisał: > riccardo1 napisał: > > > Jaka pikieta? > > Taka W sumie też się chodzi „za potrzebą”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: piękna pikieta IP: *.acn.waw.pl 13.07.11, 11:13 ...albo Z ["potrzebą"]. Chociaż niektórzy twierdzą, że "potrzebę" można rozchodzić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa-mroku Re: piękna pikieta 13.07.11, 16:14 Ciekawa byłam tego blogu, ale reklamujesz coś, na co wejść się nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: piękna pikieta IP: *.bchsia.telus.net 18.07.11, 05:18 Da, da. Sprobuj jeszcze raz. Ciekawy blog o ciasteczkach (i nie tylko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UROPA Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka w ... IP: 212.160.172.* 13.07.11, 09:46 EUROPA pełną gębą albo pyskiem i okładką :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.J-P. Re: Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka IP: *.icpnet.pl 13.07.11, 12:35 Przerost formy nad treścią. ==== Zobaczymy po roku eksploatacji, jeszcze przy tak zaporowej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyotte Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka w ... IP: 80.50.132.* 13.07.11, 09:47 Gdzie tu sex-shop?? Pomysł na dekorację kabin jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka 13.07.11, 10:49 Gość portalu: kyotte napisał(a): > Gdzie tu sex-shop?? Pomysł na dekorację kabin jest super. Może chodzi o tę panią ze spuszczonymi majtkami (patrz film). Ostatnio była afera, gdy podobny wizerunek pojawił się na plakacie reklamowym. Odpowiedz Link Zgłoś
novinka1 Re: Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka 13.07.11, 09:51 Tylko że to nie buldogi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sherman-doberman Re: Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka 13.07.11, 09:56 właśnie, to są dogue de Bordeaux Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka w ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 09:51 Autor artykułu chyba całe dotychczasowe życie spędził na głebokiej zapyziałej prowincji skoro przychodza mu do gowy takie pokraczne skojarzenia ...żenujące !!! Odpowiedz Link Zgłoś
walislaw_konski Re: Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka 13.07.11, 13:45 Autor dostaje procent za każde otwarcie artykułu. Wiedząc, że słowo sex przyciąga wzrok i kliknięcia, wstawił je i teraz postękuje z radości, gdy wpadają kolejne grosiki. Klik, klik. Klik. A toaleta fajna jest. Nareszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudaruda Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka w ... 13.07.11, 09:55 Najdroższe toalety są w na dworcu autobusowym w Kielcach - 3 zł. A jaki syf! Odpowiedz Link Zgłoś
surykat101 Re: Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka 13.07.11, 10:55 To następnym razem polecam przejść się za potrzebą na dworzec PKP. Równie drogo, odrobinę czyściej, ale za to wiele razy nie zapłaciłem, bo pani była gdzieś na plotach chyba:) Kiedyś miała chyba imieniny czy coś, bo zostałem poczęstowany dużym kawałkiem serniczka:))) Frontem do klienta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.11, 12:12 niestety potwierdzam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa-mroku Re: Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka 13.07.11, 16:13 Z czasów szkolnych pamiętam toaletę na Dworcu PKP w Giżycku, bez muszli, sikało się do dziur w podłodze. To dopiero był syf. Ciekawe czy ów przybytek dalej istnieje w niezmienionej formie? Ktoś może był i wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a a co to za tytuł z tym sexem? IP: 193.111.166.* 13.07.11, 10:29 podpaski zobaczył autor w sklpiku toalety i już z sexem skojarzyło mu się to? Gratuluję pomysłodawcom, oby za rok wszystko było w takim samym stanie, nie zdewastowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enjoy Re: a co to za tytuł z tym sexem? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.07.11, 10:37 Jestem w szoku, że na polskim dworcu coś takiego wybudowali. Oby tego hołota nie zniszczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew49 Re: a co to za tytuł z tym sexem? 13.07.11, 10:41 Byłem korzystałem z tego przybytku-czysto,miło a kawa z automatu jak w domu- Brawo PKP a jednak można coś w Polsce zrobić -trzeba tylko uwierzyć że może być lepiej ładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm :) IP: *.rtr.net.icm.edu.pl 13.07.11, 12:06 'Czy zazdrościcie tym z tej wyremontowanej toalety? - pytam tamtejszą pracownicę. - Nie ma czego zazdrościć - odpowiada.' no pewnie, że nie ma. co kto lubi. pani najwidoczniej lubi zapach lizolu pomieszany ze szczynami zalegającymi od gierka aż po dzień dzisiejszy. z tą kawą to jakiś absurd. kosmetyki? już to widzę: 'gdzie pani kupiła ten lakier do paznokci? a na dworcu centralnym w wawie' <lol> 'a ta kawa to skąd? a z toalety!' :P kibelki ładne. nareszcie! choć ten pomysł z sex shopowym wystrojem dość kontrowersyjny... chyba, że to tylko wymysł autora tekstu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka w ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 10:37 Ciekawe co by było jakby w jednej z kabin była fototapeta z Belwederem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka IP: 86.188.145.* 13.07.11, 13:48 pewnie by sie masturbowali na ten widok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka w ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 10:38 Polacy i tak wszystko zdewastują, wybrudzą, wymażą i usyfią, a potem będą narzekać że na Zachodzie to jest ładnie, luksusowo i pachnąco ... Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka 13.07.11, 10:42 nigdy chyba nie przestaną mnie szokować płatne kible na dworcach to chyba Polska i Niemcy tak mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka IP: 80.169.159.* 13.07.11, 10:47 chyba nie tylko, w UK na dworcach tez sa platne Waterloo, Liverpool St, Marylebone to te co znam i bodajze 30p to kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka IP: *.187.244.26.ip.abpl.pl 13.07.11, 10:51 w Anglii też są płatne kible na dworcach po 20p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka w ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 10:41 Super! Można sikać legalnie na biały dom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka w ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 10:42 Byłam tam w dniu otwarcia. Weszłam po czerwonym dywanie, częstowano szampanem... Zadziwiająco, pozytywnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 13:17 marta napisał(a): > Byłam tam w dniu otwarcia. Weszłam po czerwonym dywanie, częstowano szampanem.. > Zadziwiająco, pozytywnie! Mmm..., dywany, szampan...to lubie, , a ost-rygi jeszcze byly ? nastepnym razem pozdrow Pana Ambasadora. Pomylilas budynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 13:27 Też myślałam, że pomyliłam... Co widziałam, to opisałam. Po co złośliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikimori Re: Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.11, 10:42 Piękna sprawa. :) Jak ostatnio sżłam galerią północną byłam zdziwiona, ze to taaaak toaleta. Zresztą nie tylko ja. Ludzie się zatrzymywali i nie mogli sie nadziwić ;) Czy to faktycznie toaleta? na centralu? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitaroszewc Re: Kawa w toalecie? IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.11, 10:50 To nie pij, do starbucksa ciśnij czym prędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElizaSch Re: Kawa w toalecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 12:13 Kawa w toalecie - oj tak.. brzmi to niesmacznie, nieapetycznie i obrzydliwie.. obojętnie jak śliczna byłaby dworcowa toaleta.. to po pierwsze jest to toaleta.. a po drugie na dworcu.. fuuj! competia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ichi51e Re: Kawa w toalecie? IP: *.home.aster.pl 13.07.11, 15:47 Powinni do kabin takie male lodoweczki, minibary wstawic - jak cos wezmiesz to zapala sie u babci klozetowej swiatelko i cie kasuje (i dolicza znizke) - mozna by przegladac asortyment podczas posiedzenia - jaka oszczednosc czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyli Re: Kawa w toalecie? IP: *.morag.vectranet.pl 13.07.11, 22:45 no i oczywiście w każdej kabinie laptop ,zeby mozna siedząc na sraczu posurfować;)) ale byłoby bosko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azyt blad IP: *.fbx.proxad.net 13.07.11, 10:45 trzeba to bylo oddac do uzytku za piec dwunasta, za pare dni to wszystko bedzie zniszczone, chyba, ze przy kazdym kiblu postawia pana bez karku do pilnowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Kosmiczna toaleta na Dworcu Centralnym. Będą ko... IP: 91.208.10.* 13.07.11, 10:45 to Dogue de Bordeaux a nie buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
mrarm Re: Kosmiczna toaleta na Dworcu Centralnym. Będą 13.07.11, 13:35 Co to kogo obchodzi, kolejny biedny zmutowany pies, żyjący 2x krócej niż kundel, cierpiący przez 2/3 życia dla fanaberii "pana". :D Odpowiedz Link Zgłoś
margot452 Re: Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka 13.07.11, 10:46 Zamiast wydawać pieniądze podatników na pokazowe luksusy, pomyśleliby lepiej o tym, żeby było czynne więcej niż jedno zejscie na peron!! Żeby zejść na peron trzeba okrążać całą galerie, bo czynne jest tylko przejscie z jednej strony. Pomijam już to, że ruchome schody nie działają, i ktoś kto ma przejść na pociąg z ciężkimi walizami bądź z malutkim dzieckiem, musi się nabiegać, zeby w ogóle trafić na czynne zejście. To mniej więcej tak samo jak z tym kretyńskim graffitti - kto w tej firmie jest odpowiedzialny za własciwą alokację środków? Chyba jakiś półgłówek, który w życiu nie jechał pociągiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka IP: 212.244.214.* 13.07.11, 11:09 Bylem wczoraj na dworcu i w sobote... po pierwsze - nie mialem problemu by zejsc na peron jednym "wejsciem" i potem wyjsc drugim. Tak samo mieli inni podrozni wchodzacy na inne pierony. Toalety, o ktorych mowa to spolki prywatne, wiec skad te zale o pieniadze podatnikow? Czytanie ze zrozumieniem boli ? Odpowiedz Link Zgłoś
margot452 Re: Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka 13.07.11, 13:41 ość portalu: Maciek napisał(a): >> Toalety, o ktorych mowa to spolki prywatne, wiec skad te zale o pieniadze podat > nikow? Czytanie ze zrozumieniem boli ? Ale działają na zlecenie PKP, moze nie? A co do czytania ze zrozumieniem - ja się nie wypowiadałam na temat toalet, tylko na temat ogólnej organizacji remontu Dworca Centralnego - a to już pewna różnica, zwłaszcza, ze PKP zarabia między innymi na tym, że ja osobiście płace za bilet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawik Re: Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka IP: *.play-internet.pl 13.07.11, 13:59 A ty kim jesteś że się wymądrzasz? Masz dostęp umów na podstawie których wykonano remonty czy modernizacje tych pomieszczeń? Do umów franczyzowych? Bo właścicielem tych toalet jest pośrednio SP i to koleje zleciły remont. Dodam jeszcze że toaleta nie może być spółką prywatną (cyt: Toalety, o ktorych mowa to spolki prywatne (...)) śmiechu warte, piszesz o czytaniu ze zrozumieniem a nie potrafisz poprawnie zdania zbudować. Odpowiedz Link Zgłoś
ragazz08 Re: 13.07.11, 11:10 Domysł zawarty w ostatnim zdaniu wydaje się nader trafny, wyjąwszy to, że zapewne osobnik ów pociągami jeździ (skoro może to robić za darmo). Mam zresztą wrażenie, że prezes spółki Dworzec Polski, dziennikarz i PR-owiec, dolegliwy grafoman podsunął autorowi artykułu to idiotyczne określenie "kosmiczny", widniejące w tytule. Co tam jest kosmicznego? A osobę odpowiedzialną za czasowe zamykanie kolejnych schodów bez informowania, które wejście jest akurat nieczynne, należałoby batem oćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freesowa Toaleta na dworcu: jak sex-shop i biblioteka w ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 10:49 I sper że TAKIE te toalety są!!!!!!!!!!!!!!Wreszcie cos pozytywnego! Chyba lepsze to niz odrapane ściany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 243r Dlaczego tak wcześnie otworzyli te wc. przecież IP: *.grakom.pl 13.07.11, 10:50 zniszczą je do euro2012! Kto za to odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Nareszcie w końcu jakiś rząd wziął się do roboty IP: 212.33.77.* 13.07.11, 10:50 bo syf był straszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Toaleta jak toaleta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 10:50 takie toalety ("z nowatorskimi armaturami i barierkami jak w metrze ...) sa od lat w niemieckich autostradowych Rasthaus'ach. Kosztuja 70 eurocentow, a kupony mozna uzyc w sklepiku i kafeterii. Podroze ksztalca - rowniez te po narodowych kiblach. Szkoda ze PKP nie wysle swoich decydentow na 2 dni za granice by pojezdzili po sasiadach. Nie mowic juz o toaletach autostradowych w Korei Pld. czy w Emiratach. W materii toaletowej Polska jest nadal krajem rozwijajcym sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fa Re: Toaleta jak toaleta IP: 94.42.104.* 13.07.11, 14:28 100% racji. dziennikarze też mogliby się ruszyć dalej niż na Mazury, toby nie pisali takich bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23 idiotyzm IP: *.kielce.vectranet.pl 13.07.11, 10:51 jak widzę toalety w pociagach PKP to też jestem w szoku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: idiotyzm IP: *.absystems.pl 13.07.11, 11:08 ja nie, przez tyle lat sie przyzwyczailem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kak ty se Do euro 2012 wszystko zniszczą! IP: *.grakom.pl 13.07.11, 10:51 jw Odpowiedz Link Zgłoś
gsb Extra design - pomysłowy i zabawny 13.07.11, 10:55 Super pomysłowy zabawny concept design. Odpowiedz Link Zgłoś
filippa.pippa A...? 13.07.11, 11:00 A czy osoba na wózku inwalidzkim swobodnie wiedzie do kabiny i skorzysta z toalety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młynek Re: A...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 11:47 Ciekawe jak przez bramkę przejedzie? Odpowiedz Link Zgłoś