Dodaj do ulubionych

Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 08:14
i dobrze w końcu się im należy bo to że kolesie są inteligentni to chamstwo z nich przebija juz nie po raz pierwszy zwłaszcza z wojewódzkiego. Ktoś w końcu powinien go udupić.
Obserwuj wątek
    • Gość: tht Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie? IP: 178.73.49.* 16.07.11, 08:24
      Jak ktos kto nie jest murzynem, moze sie czuc obrazony za to, ze ktos nazywa go murzynem? To wylacznie swiadczy o nim samym, ze jest rasista bo w jego rozumieniu "murzyn" na negatywne konotacje.
      • Gość: max Ja pierdzielę! Taka reklama! Za darmo! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.11, 09:40
        Chyba ogłoszę, że moja firma obsługuje tylko białych w krawatach.
        • Gość: smok_wawelski Nie lubię Powiatowego, ale murzin panoszący się w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 10:36
          kraju białych ludzi to już lekka przesada,
    • Gość: bb Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie? IP: *.aster.pl 16.07.11, 08:41
      Ta q..r.wa już dawno powinna beknąć.

• sakral cnota 16.07.11, 08:45
      a to było piękne ?

.....niech Polak głosuje na Polaka,a Zyd na Zyda..... i dalej w tym podobnym tonie

i do dzisiaj ten duchowny poucza innych w błogim przekonaniu o swojej
      wyższości moralnej nad innymi.

to arcybiskup Józef Michalik - przewodniczący Episkopatu.

Kuba Wojewódzki i Michał Figurski mają odwagę nie przestrzegać
      tzw.poprawności politycznej.

a abp Józef Michalik brak tzw.poprawności politycznej przestawia jako cnotę

Wojewódzki,Figurski i Michalik żyją zgodnie z zasadami cnoty politycznej.
      • Gość: 4g63 Re: cnota IP: *.play-internet.pl 16.07.11, 14:54
        nie rozumiem .....niech Polak głosuje na Polaka,a Zyd na Zyda.....
        słuszna rada, jaki masz z tym problem?
        • 33qq Re: cnota 16.07.11, 17:47
          rada głupca dla kretynów
    • Gość: oliveira Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie? IP: 109.95.200.* 16.07.11, 08:51
      wczoraj już to powiedziałem, ale dzisiaj powtórzę: wielu prostych ludzi traktuje prostackie żarty Wojewódzkiego całkiem poważnie, jako komentarz do rzeczywistości; ja mam tylko niesmak i nie słucham, nie oglądam tego chama.
      "piętnowanie mnie to łatwizna" - powiedział Wojewódzki zaraz po tych rasistowskich "żartach". Inteligencja zobowiązuje, panie Wojewódzki; zobowiązuje do żartów wyższego lotu - pan wylądował w rynsztoku.
      mam nadzieję, że ten dzieciak - maskotka dostanie wreszcie klapsa.
      • Gość: gari Re: Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 09:54
        > wczoraj już to powiedziałem, ale dzisiaj powtórzę: wielu prostych ludzi traktuj
        > e prostackie żarty Wojewódzkiego całkiem poważnie, j

Och, to jest powszechne, że wielu prostych ludzi nie umie myśleć abstrakcyjnie. Ja do tej pory nie mogę zrozumieć, jak na przykład można było akcję "zabierz babci dowód" potraktować dosłownie.
    • paulhandyman Alvin będzie dostawał bęcki na każdym rogu ulicy.. 16.07.11, 08:55
      Jeśli faktycznie Wojewódzkiego prokurator przymknie, to nie chciał bym być w "skórze" tego Alvina, ani czlonkiem jego rodziny.... Fani Wojewódzkiego prawdopodobnie zaczną polować na gościa, by mu pociągnąć z dyńki lub obić mordę. Łagodną wersją zemsty pewnie było by porysowanie gwoździem jego samochodu, lub zrobienie "dziurki" nożem we wszystkich 4 oponach... Na jego miejscu już bym kupił sobie opancerzonego stara z policji, kask i zatrudnił kilku osobistych ochroniarzy....
      • Gość: gari Re: Alvin będzie dostawał bęcki na każdym rogu ul IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 09:52
        "Fani Wojewódzkiego prawdopo dobnie zaczną polować na gościa, by mu pociągnąć z dyńki lub obić mordę."

Taa, wyobraziłem sobie te łyse, napakowane bojówki Wojewódzkiego...
      • Gość: albrecht_kalba Re: Alvin będzie dostawał bęcki na każdym rogu ul IP: *.182.1.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.11, 10:06
        Rozumiem, że oceniasz wszystkich swoją miarą.
      • Gość: dziadzioniunio Re: Alvin będzie dostawał bęcki na każdym rogu ul IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 10:12
        Niestety to może być prawda, powszechnie przecież wiadomo, że Wojewódzki popiera PO więc jego fani i wyborcy PO to najgorszy motłoch
        • Gość: occam Re: Alvin będzie dostawał bęcki na każdym rogu ul IP: *.181.30.122.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.11, 10:54
          A pissowskie jak Ty, pelikany, dalej (jak zwykle zresztą) obrażaja ponad połowę narodu polskiego. Nie wiem co jest bardziej patriotyczne, jechanie po rzeczniku o n iepolskich korzeniach czy to co Wy robicie...
          • Gość: tim Re: Alvin będzie dostawał bęcki na każdym rogu ul IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 11:41
            > A pissowskie jak Ty, pelikany, dalej (jak zwykle zresztą) obrażaja ponad połowę
            > narodu polskiego.

Jaka ponad polowe, wiesz ty cokolwiek o wyborach?
            W 2007 PO zdobyla 45% glosow ale przy 54% frekwencji uprawnionych do glosowania.
      • mundek42 Re: Alvin będzie dostawał bęcki na każdym rogu ul 16.07.11, 10:55
        popieram
    • ankecenamon Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie? 16.07.11, 09:08
      Jeśli pan Wojewódzki liczył na poczucie humoru Hindusa , to bardzo sie przeliczył.
      • Gość: kooler Re: Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 09:29
        Caly 'skecz' na tym polegal. Nie chodzilo o ksenofobie Polakow ale o to ze Hindusi nie maja poczucia humoru. ;)
    • Gość: cat Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie? IP: *.centertel.pl 16.07.11, 09:11
      K. Wojewódzki nie pierwszy raz ma przecież sprawę w prokuraturze z powodów audycji radiowej więc czemu robi się z tego news na pierwszej stronie? Wpłynęło zawiadomienie, właściwe organy muszą zrobić postępowanie i rozstrzygnąć sprawę. Jak zawsze.
      Ale już zupełnie nie rozumiem przedstawiania dwóch radiowców jako ksenofobistów - każdy kto choć odrobinę posłuchał ich audycji wie, że ma ona charakter prześmiewczy, ironiczny w stosunku do... nich samych i rodaków. W tym wypadku ciekawe było jak z tą ksenofobią u Polaków jest - czy ktoś zareagował z szacownych urzędników do których dzwonili na prowokacyjne określanie przedstawicieli innych narodowości?
    • asocjacja_w Jak ci się nie podoba ta stacja przełącz na inna ! 16.07.11, 09:16
      A swoją droga jak się hindus wkręcił a u siebie świnie pasał !
      • Gość: occam Re: Jak ci się nie podoba ta stacja przełącz na i IP: *.181.30.122.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.11, 10:57
        O właśnie. Jakby zabrakło dobrze mówiących polaków na posadę RZECZNIKA...
      • Gość: stefan Re: Jak ci się nie podoba ta stacja przełącz na i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 11:43
        takie gnidy jak ty powinno sie utylizowac. bydlo jest madrzejsze...
    • siewen2011 Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie? 16.07.11, 09:17
      Pan Alvin Gajadhura, widzę, stara się stosować system, właściwy jego krajanom zamieszkującym Wielką Brytanię, państwo chore na poprawność społeczno-polityczną. Tam, za publicznie wypowiedziane słowo "niger", można zostać ukaranym. Człowiekowi o innym kolorze skóry lepiej nie zwracać publicznie uwagi (np. w sklepie), bo w 9 przypadkach na 10 uzna to za rasizm, choćby nawet, a może w szczególności, nie miał racji w sporze. Hindusi, Murzyni, Pakistańczycy itp. żyją w UK na "podwójnym prawie". Im wolno więcej niż Anglikowi czy Polakowi. Mają większe prawa socjalne i ułatwionych wiele rzeczy, zwłaszcza urzędowych. Dwa lata temu BBC emitowało kontrowersyjny dokument o zasadach postępowania londyńskiej policji w odniesieniu do poszczególnych grup społecznych w tym mieście - Jeśli ktoś włamie się do mieszkania człowieka o "podłożu rasowym europejskim" (tak się w UK nazywa osoby o białym kolorze skóry), to należy przyjąć zgłoszenie, ale wysłanie patrolu raczej nie następuje, a jeśli, to ew. "ktoś" podjedzie w ciągu 7 dni... W przypadku, gdy okradziony lub napadnięty jest człowiek o ciemniejszym kolorze skóry, wtedy procedury mówią o natychmiastowej interwencji. Wszystko po to, by "kolorowy" NIE POCZUŁ SIĘ PONIŻONY/ URAŻONY"... i nie miał podstaw do oskarżenia instytucji o uprzedzenia rasowe.
      Sami Anglicy przyznają, że jest to dla nich już ogromny problem. Niestety nic nie mogą zrobić. Nie chcą sytuacji podobnych do tych z Francji sprzed wielu lat. Radzę więc zastanowić się odpowiednim służbom, czy warto brać na poważnie tego typu "reklamacje". To są tylko głupie żarty ludzi znanych z tego typu zachowań. Jeśli komuś to przeszkadza nie musi słuchać/ oglądać. Ma wolny wybór.
    • nathan_brazil Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie? 16.07.11, 10:03
      Tak, tolerancyjny jak Polak. Za to jak się napisze, że Polaków za granicą gnębią, od razu jest wielki krzyk. Myślenie typu: nie mam nic przeciwko Murzynom, każdy powinien mieć swojego.
      Poza tym obecne żarty pary F. i W. to cień tych sprzed lat (jak choćby "Włodek zrezygnował").
    • Gość: Tatar Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 10:04
      A ja mimo wszystko go lubię. Choć rzecz jasna nigdy nie będzie on dla mnie wyrocznią tego co należy, a co nie należy. W równych jesteśmy latach i już dawno nauczyłem się myśleć samodzielnie. Dowcip był oczywiście prostacki i nieprzemyślany - żaden Monthy Python ! Rzecz jasna żadne więzienie Wojewódzkiemu nie grozi i słusznie zresztą. Niemniej jednak człowiekowi, który poczuł się urażony, a miał do tego prawo, należałoby się niewielkie - przepraszam. Wojewódzki z pewnością ksenofobem nie jest i nie był za to niektóre wypowiedzi na forum.... .
      Ludzie (nie wszyscy oczywiście) spójrzcie co Wy wypisujecie i zapewne jesteście z tych, którzy uważają, że Kaczor to faszysta. Niczym się nie różnicie od swoich o nim wyobrażeń.
    • Gość: rudywonstad Tą mendę dawno powinni posadzić IP: *.ip.netia.com.pl 16.07.11, 10:07
      Takiego chama i sku...pałą walić w D
      • sir_fred Re: Tą mendę dawno powinni posadzić 16.07.11, 11:39
        Czego chcesz od ojca Tadeusza?
    • Gość: SzaKu Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie? IP: 91.84.5.* 16.07.11, 10:09
      zgadzam sie z siewen
      precz z kolorowymi polska dla polakow a nie czarnoskorych mysle ze nie dojdzie do takiej samej sytuacji jaka panuje obecnie w angli kto nie byl niech anglie odwiedzi i sie przekona ze kolorowi nie sa tacy fajni i mili jak pokazuja ich w telewizji i na teledyskach banda kretynow ktorych prawo broni w wiekszosci wypadkach ;] jestem w 100% Polakiem (RASISTA) i nie dam sie tej bandzie chamow ;] POLSKA DLA POLAKOW NIE DLA KOLOROWYCH !!!!!
      • siewen2011 Re: Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie 16.07.11, 11:09
        Bez przesady w drugą stronę. Mieszkać mogą. Problem jest niestety z integracją ze społeczeństwem. Są tacy, którzy nie wymuszają w stosunku do siebie specjalnego traktowania. Jednak większość robi szopki (tak jak w innych krajach, gdzie mieszkają). Najpierw jakaś grupa studentek, teraz p. Alvin...
        Zasada jest prosta. Jeśli w programie telewizyjnym w RPA, dwóch idiotów zacznie naśmiewać się z białych, to ja osobiście zlewam ich ciepłym moczem i przełączam kanał/ oglądam dalej z ciekawości. Nie obchodzi nie to, bo nie czuję się gorszy z powodu koloru skóry i nie mam z tego powodu żadnych kompleksów itp. Jeśli jednak ktoś natychmiast oburza się, bo ktoś nazwał go "czarnuchem"... to co taki człowiek myśli o sobie? Dlaczego go to denerwuje? Bo sam siebie uważa za gorszego? Dlaczego nie patrzy na to z dystansem?
        Wojewódzki jest specyficznym człowiekiem i ma specyficzny dowcip. Nie od dzisiaj. Od wielu lat. Obraził już tysiące ludzi i obrazi kolejne tysiące. Na szczęście żadna grupa studentek z Afryki ani p. Alvin tego nie zmienią. Postanowili osiedlić się w wolnym kraju, to niech liczą się z konsekwencjami. Zawsze pozostaje Londyn lub Paryż, gdzie się na nich "chucha i dmucha" i trzyma pod parasolem ochronnym.
    • kerkopithekion jestem za 16.07.11, 10:18
      choć pewnie do tego nie dojdzie
      ale byłoby bardzo fajnie, gdyby ktoś wreszcie postawił do kąta tego błazna
      bardzo sobie cenię prześmiewców, ale to, na co sobie pozwala Wojewódzki, nawet nie jest śmieszne... jest chamskie i beznadziejnie tandetne
      a za ten kawałek z "Murzynami" powinien zwyczajnie wylecieć z pracy - z wszystkich stacji i rozgłośni, które go zatrudniają, żeby zrobić przyjemność prostakom
      moim zdaniem zniżanie lotów tak, żeby pasowało prostakom, to apoteoza prostactwa - czy na pewno tak muszą postępować najbardziej popularne media, żeby utrzymać tą popularność?
      • sir_fred Re: jestem za 16.07.11, 11:43
        A swoja drogą, jak głupim trzeba być, żeby się obrazić na żarty Wojewódzkiego i lecieć do sądu... Nawet jeśli są to żarty równie idiotyczne jak poglądy polskiej "prawicy".
        • kerkopithekion wiesz co... 16.07.11, 15:50
          ... sir_fred: ty byś nie poleciał, ja też nie
          bo jesteśmy tutejsi i biali, nam to w sumie wisi
          ale doskonale rozumiem Polaka-Hindusa, zwłaszcza że w ramach tych pożal się boże "żartów" został wymieniony z nazwiska
    • Gość: Ada Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 10:19
      Trochę luzu to są jaja , świetny ubaw a jak komuś nie odpowiada to r.ma ryja .......
    • Gość: br Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie? IP: *.aster.pl 16.07.11, 10:29
      jesli jaja to smierdzace a takie sie wyrzuca
    • tkspl Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie? 16.07.11, 10:32
      Towarzystwo Korzyści Społecznej poleca swoje usługi w zakresie pomocy w pozyskiwaniu sakramentów świętych (chrzty, śluby, etc.) udzielanych przez uprawnionych księży katolickich bez zbędnych formalności i biurokratycznych utrudnień ze strony przedstawicieli kleru. Mamy świadomość, jak bardzo przykra bywa presja, nierzadko arogancja ze strony nawet własnej rodziny czy np. sąsiedztwa w lokalnych społecznościach spowodowana tzw. „obrzędowym niedosytem”. Działalność nasza ma na celu całkowite wyeliminowanie niedogodności związanych ze żmudnym, czasochłonnym, niekiedy bardzo kosztownym procesem pozyskiwania różnego rodzaju zaświadczeń, odpisów, oświadczeń woli, etc. niezbędnych do otrzymania konkretnego sakramentu. Z naszej strony całość procedury jest uproszczona do minimum; wystarczy umówić się, uregulować należność i dojechać na miejsce 
      Jednocześnie zapraszamy do współpracy księży z terenu woj. Łódzkiego i Świętokrzyskiego poszukujących dodatkowego, intratnego, nawet długotrwałego źródła dochodu.
      Osoby zainteresowane prosimy o kontakt: tkspl@gazeta.pl

Zapraszamy!
    • Gość: panbramkarz Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 10:42
      Ja codziennie czuje sie zniewazony przez bande politykow ktorzy wmawiaja mi ze jest tak dobrze w kraju ze zywnosc nie drozeje ze inflacja jest pod kontrola a wzrost cen benzyny jest spowodowany tylko podwyzka cen ropy na rynku swiatowym (ale zapominaja obnizyc cene benzyny jak cena ropy spada) uwazajac mnie za idiote i niemyslacego debila.
      Niestety nie moge ich podac do sadu dlatego ze ten uwaza mnie tez za idiote i serwuje wyroki na zamowienie.
    • Gość: kocham dżdż Polska Dla Polaków IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 11:28
      Polska Dla Polaków
      Ziemia Dla Ziemniaków
      • Gość: panbramkarz Re: Polska Dla Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.11, 12:01
        Ksiezyc dla ksiezy
        • Gość: As Zapamiętaj mój rodaku IP: *.play-internet.pl 16.07.11, 13:52
          Polska tylko dla Polaków.
    • Gość: Ziut Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie? IP: *.internetia.net.pl 16.07.11, 11:35
      Jeśli w Polsce ma być zgodnie z prawem, to ja pytam: na ile lat więziennej zupki powinien być skazany radiomaryjny Szambo-Rydzyk - największy oszczerca i hochsztapler, ale jak dotąd "święta krowa"?
      • Gość: br Re: Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie IP: *.aster.pl 16.07.11, 13:21
        zaskarz go to sie dowiesz, pokomuszy wypierdku
    • Gość: prawdziwykaz77 Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie? IP: *.47-57-74.mc.videotron.ca 16.07.11, 11:42
      Juz dawno mialem to napisac Kubus jestes idiota w krotkich majteczkach. W jak krotkich w krotce sie przekonasz,
    • rl3 Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie? 16.07.11, 11:47
      Jak tak dalej pójdzie, to rdzenni Europejczycy wyznający tzw. poprawność polityczną, zgubią całą swoją kulturę, religię, tożsamość narodową itp. a przetrwają tylko osobniki, które w wiernopoddańczym geście oddadzą swe pośladki na ofiarę nowym Panom tych ziem (czarnoskórym, śniadoskorym i innym kolorom), którzy u siebie z przejawami odmienności kulturowej, obyczajowej, religijnej czy wreszcie odmiennego poczucia humoru, rozprawiają się w o wiele mniej cywilozowany, ale jakże skuteczny sposób (vide pawa szariatu, hinduski sposób na tępienie chrześcian, "biali porywacze Indian"). Jakże próżna wydaje się ofiara setek tysięcy pomordowanych warszawiaków, w ciągu paru dni powstania, walczących o polskość tych ziem, żeby teraz u siebie, nie móc zażartować z murzyna...
    • salgold KuPa Wojewodzki?dożywocie! 16.07.11, 11:58
      najlepsze byłoby dla tego IDIOTY dożywoćie, bo zniknąłby z mediów raz na zawsze.
    • 2muzykolog Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie? 16.07.11, 12:01
      Wojewodzki jest prawdziwy. Jestesmy ksenofobami, nie lubimy obcych. Tylko nauczylismy sie to ukrywac. Kuba ma odwage przyznac sie w "zartach".
      • Gość: tim Re: Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 12:13
        Nie boj zaby zachodniej europie tez przejada sie integracja i tolerowanie masowej imigracji.
        Naciski kulturowe, przestepczosc i ogromne koszta socjalu. Coraz czesciej slychac glosy by ukrucic to eldorado.
      • Gość: Thor Re: Wojewódzki w prokuraturze. Grozi mu więzienie IP: *.centertel.pl 03.03.12, 23:35
        Wojewódzki pójdzie do więzienia, chyba prędzej Hitler zmartwychwstanie. Jak można. nie orientujących się w niczym prostych ludzi tak oszukiwać. Ten lewacki pies Wojewódzki ksenofobem? To niedorzeczność. Przecież to on lansuje pedałów, transwestytów (np. Szpaka) We łbach się co po nie którym przewracało. Wojewódzki sam padł ofiarą swojego zboczonego lewactwa. Widać wolność słowa jest tylko wtedy, gdy Wojewódzki z Figurskim w jednej ze swoich audycji opluwają krzyż (nasz nieszczęśliwy kraj, jest wybitnie antykatolicki, tu już nie chodzi nawet o partię Palikota. ziejącą nienawiścią do Kościoła). Kiedy w końcu te udające, przyzwoitość, obłudne agenturalne świnie przestaną nabierać, ogłupiałych prostych ludzi? Wojewódzki konfident agentury, zresztą tak i jego szefowie z TVN i Polsat (wpisz w google: "Konfidenci agentury w mediach"). Wojewódzki objęty jeszcze klauzulą tajności, ale jego szefowie już nie. Również Walter, dyrektor programowy TVN - patrz kto to: Wikipedia. Naród polski jest tak urabiany przez media, aby agentura wygrywała wybory i ciemiężyła niewolników Polaków. Komorowski agent byłego WSI (razwietka). ACTA, emerytury od 67 roku życia, brak refundacji niektórych leków dla osób starszych (coś w rodzaju eutanazji). Mamy ciężko i długo pracować, a potem szybko umierać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka