Dodaj do ulubionych

szukam bardzo taniego noclegu w warszawie..

• mmagi Re: szukam bardzo taniego noclegu w warszawie.. 01.08.13, 14:51
      blisko do centrum,zoo i starego rynku /a co to wogóle jest?/ bedziesz miała z hotelu na barce na Wiśle ,stoi koło poniatoszczaka

:D
    • Gość: Piotr Re: szukam bardzo taniego noclegu w warszawie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.13, 10:24
      Bardzo taniego w centrum Warszawy i żeby męty się nie kręciły to ciężko. Chociaż też zależy co dla Ciebie jest tanio. Zapraszamy do Hostelu Camera. Mieści się przy ulicy Świętokrzyskiej, dzielnica Śródmieście, do Starego Miasta można dojść na piechotę. Pokój 4- osobowy od 60 złotych za dobę od osoby. Przy czym jeżeli dzieci są jeszcze kompletnie małe to cena za nie nie powinna być pełna. W cenę wliczone jest śniadanie i WIFI, Hostel posiada parking. Jest czynny całą dobę, jest także strzeżony i monitorowany.

Zapraszamy
    • Gość: Rookie Re: szukam bardzo taniego noclegu w warszawie.. IP: *.toya.net.pl 15.10.13, 13:59
      Jeśli ma być to nocleg w sensownych warunkach to dobrą opcją jest hotelaramis.pl/oferta . Ja płaciłem ostatnio 150zł za jedynkę ze śniadaniem. Tańszych noclegów bałbym się sprawdzać. Raz chciałem zaoszczędzić i mimowolnie uczestniczyłem w studenckiej imprezie.
      • sibeliuss Re: szukam bardzo taniego noclegu w warszawie.. 15.10.13, 14:57
        Dhogo.
    • Gość: kotWbutach Re: szukam bardzo taniego noclegu w warszawie.. IP: *.108.152.81.wlantech.pl 18.10.13, 21:06
      Słuchajcie jest fajne miejsce na nocleg bo znajomi tam byli. taka willa zaraz przy jakiejś głównej ulicy! Zapytam i wrócę:)
      • iza.ciuk Re: szukam bardzo taniego noclegu w warszawie.. 25.02.16, 13:14
        Myślę, że spodoba Ci się hotel pracowniczy, z którym kiedyś miałam okazję współpracować: www.hotelpracowniczy.org/ . Jest tanio, przytulnie i przyjaźnie, a do tego oczywiście tanio ;)
    • Gość: monika Re: szukam bardzo taniego noclegu w warszawie.. IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.13, 21:33
      polecam dom studenta muchomorek.blisko centrum.zawsze miejsca.trzeba do 12 sie zameldowac.zawsze z corka jak jestem w warszawie tam wlasnie wybieram nocleg.pozdrawiam.
    • 1-buc SPAM z ip. stargard.mm.pl 26.10.13, 22:15
      Cóż za zbieg okolicznośći, że na całym Forum pełno jest teksty CtrlV z tego samego IP: stargard.mm.pl, co wyraźnie pokazuje wyszukiwarka
      • iza.ciuk Re: SPAM z ip. stargard.mm.pl 25.02.16, 13:13
        Myślę, że spodoba Ci się hotel pracowniczy, z którym kiedyś miałam okazję współpracować: www.hotelpracowniczy.org/ . Jest tanio, przytulnie i przyjaźnie, a do tego oczywiście tanio ;)
    • Gość: Rookla Re: szukam bardzo taniego noclegu w warszawie.. IP: *.toya.net.pl 19.11.13, 16:41
      Dokładnie, 150zł jak na nocleg w Warszawie gdzie nie jest to bursa pełna zapijaczonych dzieciaków czy inne schronisko to żadna cena. W Łodzi ciężko jest znaleźć tańszy nocleg w którym można by się spokojnie wyspać i popracować w spokoju na laptopie bez strachu o stratę tegoż.
      • Gość: Patupatu Re: szukam bardzo taniego noclegu w warszawie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 16:46
        HOSTEL BAZYL-

super miejsce. Mieszkałam tam i jestem bardzo zadowolona. Tanio, miło , czysto i bardzo fajnie. Serdecznie polecam !
        • Gość: Dominika Re: szukam bardzo taniego noclegu w warszawie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.14, 10:49
          Polecam Adventura hostel. Luźny klimat, tanie komfortowe pokoje, czysto, dobrze wyposażona kuchnia, jadalnia, WIFI, świetna lokalizacja, cisza, fajne kafejki, do Centrum 8 min, do Stadionu Narodowego 3 min.www.adventura.waw.pl
          • Gość: WIKA Re: szukam bardzo taniego noclegu w warszawie.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.03.14, 06:56

TANIO JEST W HOTELU BEST WESTERN ( HOTEL FELIX )NA NA PRADZE. Tylko trzeba zapytać w recepcji o pokoje na 6 piętrze ? Cena za pokój 2 os 120 zł , czyli za 1 60 zł. Dobra lokalizacja i cicho bo nie od ulicy.
            • Gość: B0b Re: szukam bardzo taniego noclegu w warszawie.. IP: *.homax.pl 09.02.15, 15:09
              okolica po zmroku raczej nieciekawa.
    • Gość: Alinna Re: szukam bardzo taniego noclegu w warszawie.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.14, 15:04
      Potwierdzam i także dołączam grona osób polecających Anton Center - bardzo ładne, zadbane apartamenty, we dwie lub 3 osoby wychodzi bardzo niedrogo i lokalizacja idealna dla przyjezdnych.
    • Gość: olkar27 Re: szukam bardzo taniego noclegu w warszawie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.14, 15:48
      Może nie w samym centrum Warszawy (Ursus), ale za to duże niższe ceny niż w całym Śródmieściu: vidi.waw.pl/Hotel-robotniczy-pracowniczy-kwatery.html
    • Gość: HalinkaF Re: szukam bardzo taniego noclegu w warszawie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.14, 21:03
      A może mógłbyś sie jakoś bardziej określić cenowo ? Bo dla jednych tanio to jest 500 zł za noc a dla innych 100. Wiec wiesz, to jest różnica. Jeśli chcesz , to ja mogę polecić Ci ten hotel www.bwportos.pl/ . Ceny za nocleg nie sa wygórowane a za to warunki w jakich mozesz przenocować są bardzo dobre.
    • viola378 Re: szukam bardzo taniego noclegu w warszawie.. 12.03.16, 12:29
      Idealnym noclegiem niedaleko Warszawy jest ten:www.melodia.oit.pl wnętrze jest bardzo ładne i ciekawe, luksusowe, nowoczesne pokoje. Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka