Dodaj do ulubionych

sylwester w Warszawie

20.09.11, 19:09
witam wszystkich.
chciałbym razem z dziewczyną spędzić sylwestra w warszawie w jakimś ładnym hotelu i na koncercie polsatu lub innej telewizji.
jestem z warmii i na stolicy nie bardzo się znam i prosił bym o pomoc w wyborze hotelu i jakimiś wskazówkami związanymi z pobytem.
bardzo by mi zależało na hotelu w miejscu tego koncertu, żebyśmy mogli oglądać wszystko z pokoju jak będzie nam zimno. chyba, że w tym miejscu będą mieli nieziemskie ceny to gdzieś indziej, blisko.
rok temu z tego co wiem koncert był na placu konstytucyjnym.
przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć, czy co roku na tym właśnie placu wyprawiany jest koncert, czy może miejsce się zmieni.
bardzo dziękuję za pomoc!
Obserwuj wątek
    • maitresse.d.un.francais Re: sylwester w Warszawie 20.09.11, 21:51
      Konstytucji, nie Konstytucyjnym.

Tak, tam jest hotel.

www.hotelmdm.com.pl/default-pl.html
      • Gość: jim Re: sylwester w Warszawie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.09.11, 22:10
        Tyle że scena była tyłem do hotelu. Dużo z jego okien to nie dałoby się zobaczyć. Można było tylko słuchać.
        • maitresse.d.un.francais Re: sylwester w Warszawie 20.09.11, 22:43
          Tyle że scena była tyłem do hotelu. Dużo z jego okien to nie dałoby się zobaczyć

Od lat nie chodzę na imprezy masowe, więc nie wiem.
          • Gość: jim Re: sylwester w Warszawie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.11, 11:53
            Wystarczyło przejechać przez plac przed lub po imprezie, żeby to zauważyć. Jeżdżę tamtędy codziennie do pracy :)
            • santiago1902 Re: sylwester w Warszawie 21.09.11, 13:28
              czyli oglądanie koncertu z okna odpada ;/
              z tego co znalazłem w necie wnioskuje, że nie ma innego hotelu na tym placu.
              no trudno.. dziękuję za pomoc!
              chyba, że mógłby mi ktoś polecić dobry niedrogi hotel w okolicy owego placu. niedrogi rozumiem przez cenę poniżej 100zł za osobę.
              • maitresse.d.un.francais jaja sobie robisz? 21.09.11, 16:44
                santiago1902 napisał:

> czyli oglądanie koncertu z okna odpada ;/
                > z tego co znalazłem w necie wnioskuje, że nie ma innego hotelu na tym placu.
                > no trudno.. dziękuję za pomoc!
                > chyba, że mógłby mi ktoś polecić dobry niedrogi hotel w okolicy owego placu. ni
                > edrogi rozumiem przez cenę poniżej 100zł za osobę.

Takie ceny to mają hoStele. Nie hotele w centrum miasta.
                • maitresse.d.un.francais a nie, hostele też kosztują więcej 21.09.11, 17:02
                  warszawa.nathansvilla.com/PL/cheap-accommodation-warsaw/
                  poza tym nie mam pojęcia, co stamtąd widać, a czego nie
            • maitresse.d.un.francais Re: sylwester w Warszawie 21.09.11, 16:43
              Ale nie każdy jest tobą i jeździ tamtędy codziennie.
              • Gość: jim Re: sylwester w Warszawie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.11, 18:24
                Strasznie agresywna jesteś.
                • maitresse.d.un.francais Re: sylwester w Warszawie 21.09.11, 18:36
                  Gość portalu: jim napisał(a):

> Strasznie agresywna jesteś.

Bo nie odpowiadam "tak, oczywiście, masz rację"?

Bo piszę, że ludzie bywają w innych miejscach miasta niż ty?

Faktycznie, wyjątkowa agresja.
                  • Gość: sa Re: sylwester w Warszawie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.11, 21:28
                    maitresse.d.un.francais

szczerze mówiąc nie wiem jaka jest różnica między hostelem, a hotelem.
                    i tak naprawdę mówiąc hotel mam na myśli hotel, hostel, motel itp. przepraszam za brak obeznania i dzięki za link. cieszę się , że jednak jest jakiś w cenie ok 100zł/os.
                    dzięki.
                    • maitresse.d.un.francais Re: sylwester w Warszawie 22.09.11, 16:56
                      Gość portalu: sa napisał(a):

> maitresse.d.un.francais
                      >
                      > szczerze mówiąc nie wiem jaka jest różnica między hostelem, a hotelem.
                      > i tak naprawdę mówiąc hotel mam na myśli hotel, hostel, motel

szczerze mówiąc nie znam nic podobnego w okolicy, a co, nathan`s villa pasuje ci?

hostel to takie lepsze schronisko młodzieżowe, u nas w cenach przeznaczonych raczej dla obcokrajowców przeliczających sobie na euro
    • Gość: marika Re: sylwester w Warszawie IP: *.internetia.net.pl 30.10.11, 20:10
      A czemu właśnie chcesz spędzić tego Sylwestra w Warszawie? Jeżeli masz jakiś ciekawy pomysł na spędzenie tego wieczoru, to w sumie możesz wziąć udział w konkursie, który organizuje Credit Agricole. Jest tam do wygrania 100 tysięcy złotych na imprezę sylwestrową. Suma jest spora, także na pewno warto spróbować. Może akurat Ci się uda.
    • Gość: klara Re: sylwester w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.13, 15:11
      idzcie do klubu Tygmont! wjazd 5 dych, dobra muzyka, fajny klimat, chyba sa jeszcze jakies stoliki i bilety... www.facebook.com/events/593861050675499/?fref=ts
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka