Dodaj do ulubionych

Za wjazd na most zapłacisz 500 zł. Uwaga kierowcy!

• Gość: Figaro Za wjazd na most zapłacisz 500 zł. Uwaga kierowcy! IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.11, 15:09
      Popatrzcie jak warszawiacy ze sobą dyskutują. Ciołku, obelgi, . Ludzi skąd wy jesteście? Z jakiego rynsztoka wyszliście na to forum. To już nie można bez nerwów i pokazywania jaki ze mnie mądrala i gieroj przed monitorem ?
      Poza tym tylko w Warszawie - w Wielkopolsce niemożliwe. - by po postawieniu znaku przedstawiciel SM w taki sposób się wypowiadał o prawie.Dzisiaj znak stoi i już jechać nie wolno. Nie ważne czy patrzy strażnik, czy babcia przechodząca popasach.
    • Gość: szeldon Za wjazd na most zapłacisz 500 zł. Uwaga kierowcy! IP: *.etlink.pl 16.10.11, 16:21
      a to ciekawy sposób łatania budżetu, zamknąć most - no bo po co jest most - i kasować za wjazd.
      Szkoda tylko że kasować będzie jakaś formacja paramilitarna w której są Ci co ich nie przyjęli do policji i wojska.... Szacun = 0
    • Gość: magi Za wjazd na most zapłacisz 500 zł. Uwaga kierowcy! IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.11, 19:20
      1. W tej chwili komunikacja miejska jest udręka. jeżdżę z Ursusa - do Centrum kolejką, to OK. Autobusem sie nie da bo zablokowane Al.Jerozolimskie (węze Łopuszańska; Nowolazurowa i budowa ekspresówki na raz) i permanentnie zamknięta Dźwigowa (czyli dojazd do Połczyńskiej). Tym bardziej na Pragę autobusem się nie da, a pociągiem też nie bo d.Stadion nie istnieje, a Wschodni w przebudowie. Jakaś propozycja mostu powietrznego ??
      Jeśli mam jechac na Praagę komunikacją - PKP, metrem i autobusem z Bankowego to ja jednak dziekuje - to jest np na Radzymińska 1,5 godziny, to ja juz wolę jednak samochód (ok 1 godziny).
      2. Generalnie- za mało mostów, za mało dróg - powinien być gotowy Północny i Krasińskiego by zamykać Ś-D.
      3. A straż to odrzuty, fakt. Policji też bywało że sie na raziłam, ale to ludzie wyszkoleni, profesjonaliśći i znaja swoja pracę. A straż to odrzuty, ledwo przyuczona i nie potrafią nawet podejść do klienta. Ja za sholowanie z miejsca, gdzie TYMCZASOWY znak postwiono PO moim zaparkowaniu dostałam chociaż zwrot zapłaconych 400 zł. Gdy parkowałam juz stali i czekali na postawienie znaku ( za 3 godziny) by zacząć sholowywać !!!! Żaden z nich parkującym nic nie powiedział, czekali na łatwą kasę.
    • Gość: Hayamo Władze miasta pomagają mieszkańcom w tym mętliku.. IP: *.acn.waw.pl 16.10.11, 21:40
      Wielka to pomoc ... te 5 stów pomoże kierowcom i tak tracącym połowę czasu na stanie w korkach, połapać się w tym mętliku ...
      Pamiętajcie przy kolejnych wyborach o swoich dobroczyńcach. Oni zawsze o was pamiętają w ten sam sposób...
      • Gość: Romek Strachy na lachy IP: 195.136.33.* 17.10.11, 10:42
        > kierowcom i tak tracącym połowę czasu na stanie w korkach, połapać się w tym mętliku ..

Od roku się o tym bębniło w mediach. Kto nie rozumie co słyszy i czyta - jego problem.

> Pamiętajcie przy kolejnych wyborach o swoich dobroczyńcach.

Przed ubiegłorocznymi też straszyli - co będzie, bufetowa poleci... I co? I dupa - bufetował łyknęła Warszawę z głośnym beknięciem w I turze.
    • Gość: politicalobserver. politicalobserver.pl IP: 212.160.153.* 17.10.11, 12:41
      mamy prawo do własnych poglądów

obserwatorpolityczny.pl
    • Gość: m 2 zł/h opłaty za wjazd do miasta IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.11, 13:22
      dla wszystkich pojazdów niezarejestrowanych w Warszawie rozwiązałby problem korków. Więcej ludzi przesiadłoby się do komunikacji podmiejskiej, miasto by miało więcej pieniędzy na inwestycje w nowe linie. Tak zrobiono w Sztokholmie, teraz czas na Warszawę.
      • Gość: magi Re: 2 zł/h opłaty za wjazd do miasta IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 13:26
        O, jestem za. Szczególnie, że wiele osób, głównie nie z Warszawy narzeka na agresywną jazdę warszawskich kierowców. Okazjonalnie 2 zł to niewiele, a dla tych, którym taniej rejestrować samochody u siebie-Mława, Rawa itd, to sobie policza jeszcze raz. Ale obawiam się, że to nie pomoże jeśli mieszkają na białołęce, w ursusie na skoroszach itd. I tak juz wjechali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka