Dodaj do ulubionych

Droga noc z gwiazdami: 1200 zł za sylwestra na ...

27.12.11, 10:16
jakj widać przerost formy nad treścią u NU jest porażający :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Droga noc z gwiazdami: 1200 zł za sylwestra na ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.12.11, 12:10
      biorąc pod uwagę ilośc "wywiadów" (czytaj: reklam, lokowania produktu czy jak to się tam nazywa) w TVN na temat tej imprezki może świadczyć, że jednak mało jest jeleni, którzy chcą zapłacić 1200zł za marnej jakości przedstawienie z gwiazdeczkami...
      Już teraz jest to mocno podgrzewany stary kotlet, niewarty połowy tej ceny...
      • Gość: trurl Re: Droga noc z gwiazdami: 1200 zł za sylwestra n IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.12.11, 12:15
        dużo jest jeleni. gó... dobrze się sprzedaje. ważne, żeby papierek, w który jest zawinięte, był kolorowy i błyszczący.
        • Gość: roger45 A bedzie Adele spiewac ? IP: *.ip.netia.com.pl 27.12.11, 12:18
          chyba tak, bo jaki powod placic 1200
          • Gość: rubik Re: A bedzie Adele spiewac ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 13:03
            za ta cenę nawet Anna Rih- o pardon- Rih Anna, by mnie skusiła
            • Gość: kk Ciekawe ile % biletow sprzedali? IP: *.fbx.proxad.net 28.12.11, 14:23
              n/t
        • Gość: Julia To jest świat oglądany zza kolorowych czasopism IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.11, 12:28
          Wielu spośród tych, którzy się zdecydują wyrzucić w błoto 1200 zeta na wątpliwej jakości imprezę z naciąganą gwiazdą, postępuje wedle wytycznych, które znajdują się w kolorowych magazynach dla pań (panów zresztą też). Piją więc określone alkohole, kupują w określonych sklepach określone marki, wyjeżdżają do określonych krajów i miejscowości na określony typ wypoczynku, nawet do kina czy teatru chodzą na określone filmy i przedstawienia, na takiej zasadzie, że to, co promują gazety, na codzień realizują vipy i gwiazdeczki warszawki, więc nie można być gorszym. Ludzie kopiują trendy, zachowania i zainteresowania, bo nie mają osobowości, są klonami samych siebie, jedocześnie nie chcą i chcą wyróżniać się z tłumu, ale brak im wyczucia obciachu i własnego zdania. To taki styl życia pt. "co ludzie powiedzą", wygodny, bezpieczny, ale nic nie wnoszący.
      • Gość: Gabrysia Pazerność nie popłaca IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.11, 12:20
        Jest takie staropolskie powiedzenie "nie bądź chamie chytry" i mam wrażenie, że w przypadku Józefowicza i jego nachalnie lansowanej szansonistki to się sprawdzi. Niedługo pan J. sam będzie oglądał swoje dzieła, jeśli tak się będzie drogo cenił, biorąc pod uwagę szalejący kryzys i cenę biletu, stanowiącą połowę średnich zarobków Polaka, ale tylko tę statystyczną, zaś w przypadku niektórych, całkiem realnie, jedną taką pensję miesięczną. Ktoś powie, że "dzieło" wielkiego Józia nie dla hołoty. Lecz nie jest to opera ani wybitne dzieło przeniesione na deski szacownego teatru, tylko utworek rozrywkowy, z założenia masowy. Jak się chce być elitarnym, to się nie siedzi w operetkach, musicalach i wodewilach.
        • mamagra Re: Pazerność nie popłaca 28.12.11, 12:46
          Problem nie w cenie ale w jakości oferty. Porażające jest to, że to ani gwiazdy ani nawet gwiazdki. On, żyjący Broadwayem z lat 50, Ona z głosikiem kotletowej szansonistki i trochę fikaczek i fikaczy z nagonki, ot i cała twórczośc Pana J. na sprzedaż. A że to drogo wycenił? No cóż, nie wiadomo jak długo to da się pociągnąc, a Żona młoda i pic się chce.
    • Gość: Wawiak Dostaje gesiej skorki na haslo 'Jozefowicz' ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.11, 12:34
      Burak dziala na mnie jak plachta na byka.
    • Gość: ptaszek daruje se z radoscia pania Urbanska IP: *.ip1.netikka.fi 27.12.11, 13:08
      i jej menia niech za taki grosz sie bawia sami, Moja emerytura nie siega az tak wysoko. A byle chale od 300 do 1200 zlp ?? To ja czniam ich razem z kanalja kaczynskim. Chyba ze w celu dobroczynnym.
      Wiem ze pan Jozefaciuk to cwaniak ale ja go krece w lewej rece.
    • Gość: raa chyba trzeba być maksymalnie głupim i pustym żeby IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.11, 13:08
      na coś takiego iść....
    • Gość: elo Droga noc z gwiazdami: 1200 zł za sylwestra na ... IP: *.156.115.240.mortin.pl 27.12.11, 13:35
      na głównej jest napisane:
      1200zł za noc
      Drogi sylwester z Nataszą Urbańską na Torwarze

ja bym powiedział, że pani do towarzystwa na całą noc i to w sylwestra za 1200zł to nie jest drogo ;)
      ale w artykule wyjaśnili, że mąż jej nie sprzedaje za taniochę :P

ok koniec debilnego humoru.
      Kogo stać i nie ma nic lepszego do roboty to niech sobie pójdzie... nic mi do tego ale po co ta reklama?
    • Gość: czytelniczka Droga noc z gwiazdami: 1200 zł za sylwestra na ... IP: *.ip.netia.com.pl 27.12.11, 13:43
      strasny kicz a do tego w obrzydliwym hangarze Torwaru.
    • Gość: normalny<anty Tandeta, piczi-polo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 14:19
      A godzina w agencji towarzyskiej tylko 150 zł. I wrażenia lepsze.
    • Gość: nika Sarah Bernhardt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 18:52
      ..."w roli Sarah Bernhardt, jednej z największych amerykańskich aktorek tamtego czasu" - pisze autorka tego wybitnego niusa. A ja byłam święcie przekonana, że Sarah Bernhardt to francuska aktorka! Nawet urodziła się w Paryżu. Gdyby w głowie pani dziennikarki zrodził się choć cień wątpliwości, zapewne zajrzałaby chociaż tu: pl.wikipedia.org/wiki/Sarah_Bernhardt
      Ale kto by sobie życie komplikował jakimiś wątpliwościami. O ileż łatwiej wypisywać głupoty.
    • sl0n1k Re: Droga noc z gwiazdami: 1200 zł za sylwestra n 27.12.11, 21:02
      już nie wiedzą ile brać !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka