Dodaj do ulubionych

Bałagan w systemie rozliczeniowym TP

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.04, 23:19
moim zdaniem ( jak mi wiadomo to nie nie jest tylko moje zdanie)
telekomunikacja POlska S.A. to najwięksi ZŁODZIEJE w polsce!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bartx Re: Bałagan w systemie rozliczeniowym TP IP: *.crowley.pl 12.06.04, 08:48
      To jest chore. Dlaczego ta pani nie podziękuje Tepsie za usługi i nie wykupi
      sobie numerów u jakieś normalnego operatora? Są tacy, zapewniam, mam telefon u
      jednego z nich. Najmniejszych problemów nie mam, rachunki płace niższe i
      zastanawiam się gdzie jest granica olewania klientów przez Tepse? Ten moloch na
      marketingowych nogach musi w końcu paść, tylko dlaczego ludzie kurczowo trzymają
      się monopolisty-olewacza? Tepsa chyba nie lubi zarabiać.
      • Gość: kazio Re: Bałagan w systemie rozliczeniowym TP IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.06.04, 11:32
        bo niestety w większości miejsc nawet w Warszawie nie można zmienić operatora
        lokalnego, takie są konsekwencje mafijnego układu pomiedzy rządem, SLD,
        Kulczykiem, France Telecom i TPSY
        • bzdziagva Re: Bałagan w systemie rozliczeniowym TP 13.06.04, 01:09
          to prawda.ja chcialam zmienic na netie ...okazalo sie ze yelonki to teren tpsy
          i dupa
        • Gość: bec Re: Bałagan w systemie rozliczeniowym TP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.04, 04:22
          "...nie można zmienić operatora
          > lokalnego, takie są konsekwencje mafijnego układu pomiedzy rządem, SLD,
          > Kulczykiem, France Telecom i TPSY"
          chyba nalezy do tego dodac jeszcze firme PROKOM Rysia Krauze.. bo to chyba ona
          odpowiada za ten cudowny system.. w kazdym razie mozna tepse przepytac na te
          okolicznosc...
          Krause jest wszechwladny.. wszystkie przetargi bez przetargow wygrywa.. noi
          mamy to, co mamy :(
    • Gość: xxx Gdzie sa władze??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 13:14
      Z doniesien prasowych wynika, ze TP SA powinny zajac sie w pierwszym rzedzie
      Prokuratura (za wyludzenia) i Urzad Skarbowy (za nierzetelnie prowadzona
      ksiegowosc).

Tymczasem cisza. Nikt sie tym nie zajmuje. Tylko UOK cos tam marudzi.
    • Gość: esq KIEDY KTOŚ WRESZCIE ROZPĘDZI TEN MONOPOL? IP: *.chello.pl 12.06.04, 13:34
      zamieniliśmy sobie monopol państwowy na prywatny, francuski
    • Gość: robert ja 7 miesiecy temu zlikwidowalem linie... IP: *.plus.com 12.06.04, 23:21
      ... i do tej pory przychodza rachunki. Co ciekawe to byla linia ISDN, wiec
      urzadzenie zostalo zdane w BOKu, a bez tego nie da sie dzwonic.
      Klienci placa za znaczki, za wydrukowane faktury, co wiecej musi odprowadzic
      VAT, ktorego nigdy nie dostanie... ale co tam... moze jakis naiwny klient
      zaplaci.
      Ale przy okazji nastepnej faktury wysle zawiadomienie do Urzedu Skarbowego, ze
      TP SA wystawia faktury za uslugi, ktorych nie swiadczyla, a to juz jest
      przestepstwo karno-skarbowe.
      • niech Cieszy... 12.06.04, 23:26
        ...ze GeeS zajal sie problemem pani Mai. Niedawno zajal sie problemem
        wlasciciela herbaciarni. Ludzki mamy ten GeeS.
      • Gość: xxx Re: ja 7 miesiecy temu zlikwidowalem linie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 23:36
        Urzadzenie (NT) o tyle nie jest potrzebne, ze mozna je sobie kupic w sklepie.
    • Gość: Tomasz Re: Bałagan w systemie rozliczeniowym TP IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.06.04, 02:49
      Ja zaplacilem z gory 1/2 abonamentu za czasowe wylaczenie linii. Co z tego - po 5 miesiacach dostalem do zaplaty pelny rachunek. Jestem czasowo za granica, na Blekitna Linie nie sposob sie dodzwonic, innego numeru nie ma. Wyslalem im maila - kamien w wode. Poprosilem znajomych, zeby zadzonili i wyjasnili - nie chcieli rozmawiac ani nie dali 'normalnego' numeru zebym ja mogl zadzwonic do nich. Pewnie, bo i po co ? Takiej arogancji nie bylo nawet za komuny. Francuzi mysla, ze sa u nas w Afryce. 50 lat temu. Ale moga, bo w razie czego Kulczyk im pomoze. Chyba juz zostane za granica. +++
      • Gość: @@@@@@@@@@ Re: Bałagan w systemie rozliczeniowym TP IP: *.skynet.net.pl / 80.72.37.* 13.06.04, 04:00
        masz racjeTomq
    • Gość: gif ZAODZIEJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 22:22
      Chyba nie ma sensu, bym opisywal swoja historie. Banalna. Najepirw 2 m-ce nie
      potrafili mi wlaczyc linii. Potem miesiac czekalem na (reklamowane) wszedzie
      Neo. To spier*** sie juz kilka razy na kilka sposobow. Rachunki mam ZAWSZE zle,
      za wysokie glownie, a czasem zupelnie od czapy. W punkcie reklamacyjnym kolejki
      jak... E, szkoda slow.
      • zievallo Re: ZŁODZIEJE 13.06.04, 23:10
        Ja przez pol roku mialam zle naliczane rachunki na korzysc tpsa.Przez szesc
        miesiecy reklamowalam rachunki, ktore im oplacalam regularnie!
        Nadal pewnie byloby tak, gdybym nie zrezygnowala z telekomuny ponad rok temu.
        Niedawno tpsa przyslalo mi rachunek na kwote 56 zl odsetek o ZERA zl!
        Zaplacilam bandytom, bo nie chce miec ze zlodziejami nic wspolnego!
        Ciekawe czy za nastepne pare lat znowu mi przysla rachunek za to, ze kiedys
        podpisalam z szumowinami umowe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka