Gość: sferiak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.04, 23:19 moim zdaniem ( jak mi wiadomo to nie nie jest tylko moje zdanie) telekomunikacja POlska S.A. to najwięksi ZŁODZIEJE w polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bartx Re: Bałagan w systemie rozliczeniowym TP IP: *.crowley.pl 12.06.04, 08:48 To jest chore. Dlaczego ta pani nie podziękuje Tepsie za usługi i nie wykupi sobie numerów u jakieś normalnego operatora? Są tacy, zapewniam, mam telefon u jednego z nich. Najmniejszych problemów nie mam, rachunki płace niższe i zastanawiam się gdzie jest granica olewania klientów przez Tepse? Ten moloch na marketingowych nogach musi w końcu paść, tylko dlaczego ludzie kurczowo trzymają się monopolisty-olewacza? Tepsa chyba nie lubi zarabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Bałagan w systemie rozliczeniowym TP IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.06.04, 11:32 bo niestety w większości miejsc nawet w Warszawie nie można zmienić operatora lokalnego, takie są konsekwencje mafijnego układu pomiedzy rządem, SLD, Kulczykiem, France Telecom i TPSY Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagva Re: Bałagan w systemie rozliczeniowym TP 13.06.04, 01:09 to prawda.ja chcialam zmienic na netie ...okazalo sie ze yelonki to teren tpsy i dupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bec Re: Bałagan w systemie rozliczeniowym TP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.04, 04:22 "...nie można zmienić operatora > lokalnego, takie są konsekwencje mafijnego układu pomiedzy rządem, SLD, > Kulczykiem, France Telecom i TPSY" chyba nalezy do tego dodac jeszcze firme PROKOM Rysia Krauze.. bo to chyba ona odpowiada za ten cudowny system.. w kazdym razie mozna tepse przepytac na te okolicznosc... Krause jest wszechwladny.. wszystkie przetargi bez przetargow wygrywa.. noi mamy to, co mamy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Gdzie sa władze??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 13:14 Z doniesien prasowych wynika, ze TP SA powinny zajac sie w pierwszym rzedzie Prokuratura (za wyludzenia) i Urzad Skarbowy (za nierzetelnie prowadzona ksiegowosc). Tymczasem cisza. Nikt sie tym nie zajmuje. Tylko UOK cos tam marudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esq KIEDY KTOŚ WRESZCIE ROZPĘDZI TEN MONOPOL? IP: *.chello.pl 12.06.04, 13:34 zamieniliśmy sobie monopol państwowy na prywatny, francuski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert ja 7 miesiecy temu zlikwidowalem linie... IP: *.plus.com 12.06.04, 23:21 ... i do tej pory przychodza rachunki. Co ciekawe to byla linia ISDN, wiec urzadzenie zostalo zdane w BOKu, a bez tego nie da sie dzwonic. Klienci placa za znaczki, za wydrukowane faktury, co wiecej musi odprowadzic VAT, ktorego nigdy nie dostanie... ale co tam... moze jakis naiwny klient zaplaci. Ale przy okazji nastepnej faktury wysle zawiadomienie do Urzedu Skarbowego, ze TP SA wystawia faktury za uslugi, ktorych nie swiadczyla, a to juz jest przestepstwo karno-skarbowe. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Cieszy... 12.06.04, 23:26 ...ze GeeS zajal sie problemem pani Mai. Niedawno zajal sie problemem wlasciciela herbaciarni. Ludzki mamy ten GeeS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ja 7 miesiecy temu zlikwidowalem linie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 23:36 Urzadzenie (NT) o tyle nie jest potrzebne, ze mozna je sobie kupic w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Bałagan w systemie rozliczeniowym TP IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.06.04, 02:49 Ja zaplacilem z gory 1/2 abonamentu za czasowe wylaczenie linii. Co z tego - po 5 miesiacach dostalem do zaplaty pelny rachunek. Jestem czasowo za granica, na Blekitna Linie nie sposob sie dodzwonic, innego numeru nie ma. Wyslalem im maila - kamien w wode. Poprosilem znajomych, zeby zadzonili i wyjasnili - nie chcieli rozmawiac ani nie dali 'normalnego' numeru zebym ja mogl zadzwonic do nich. Pewnie, bo i po co ? Takiej arogancji nie bylo nawet za komuny. Francuzi mysla, ze sa u nas w Afryce. 50 lat temu. Ale moga, bo w razie czego Kulczyk im pomoze. Chyba juz zostane za granica. +++ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@@@@@@@@ Re: Bałagan w systemie rozliczeniowym TP IP: *.skynet.net.pl / 80.72.37.* 13.06.04, 04:00 masz racjeTomq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gif ZAODZIEJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 22:22 Chyba nie ma sensu, bym opisywal swoja historie. Banalna. Najepirw 2 m-ce nie potrafili mi wlaczyc linii. Potem miesiac czekalem na (reklamowane) wszedzie Neo. To spier*** sie juz kilka razy na kilka sposobow. Rachunki mam ZAWSZE zle, za wysokie glownie, a czasem zupelnie od czapy. W punkcie reklamacyjnym kolejki jak... E, szkoda slow. Odpowiedz Link Zgłoś
zievallo Re: ZŁODZIEJE 13.06.04, 23:10 Ja przez pol roku mialam zle naliczane rachunki na korzysc tpsa.Przez szesc miesiecy reklamowalam rachunki, ktore im oplacalam regularnie! Nadal pewnie byloby tak, gdybym nie zrezygnowala z telekomuny ponad rok temu. Niedawno tpsa przyslalo mi rachunek na kwote 56 zl odsetek o ZERA zl! Zaplacilam bandytom, bo nie chce miec ze zlodziejami nic wspolnego! Ciekawe czy za nastepne pare lat znowu mi przysla rachunek za to, ze kiedys podpisalam z szumowinami umowe? Odpowiedz Link Zgłoś