tradycja1 10.05.03, 14:08 co tak naprawde jest w zyciu wazne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: moze ktos wie 10.05.03, 14:14 ktorych jeszcze nie znamy?te na ktore czekamy? Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: moze ktos wie 10.05.03, 14:17 tradycja1 napisała: > ktorych jeszcze nie znamy?te na ktore czekamy? te w domysle bywaja najmilsze, bo daja nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: cd... 10.05.03, 14:20 tradycja1 napisała: > chyba za malo znam sama siebie. nikt nie zna Cie lepiej, niz Ty sama... Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: cd... 10.05.03, 14:42 tradycja1 napisała: > a co jest wazne dla Ciebie...najwazniejsze? wiesz, nie wiem czy cos jest dla mnie najwazniejsze. Bo to najwazniejsze czesto okazywalo sie nie takie wazne, a to mniej wazne, o wiele bardziej istotne. Ciezko wybrac wlasciwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: cd... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.05.03, 14:22 chwile ? prawdziwe chwile to ponoc motyle. albo znaczki pocztowe. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: cd... 10.05.03, 14:56 Gość portalu: kanuk napisał(a): > chwile ? prawdziwe chwile to ponoc motyle. albo znaczki pocztowe. jak znaczki to tylko z motylami. Jak motyle, to tylko ze znaczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: moze ktos wie 10.05.03, 14:34 JA tez wiele razy sie zastanawialem ....i mysle ze dla kadego cos innego ... Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: moze ktos wie 10.05.03, 14:57 atob napisał: > JA tez wiele razy sie zastanawialem ....i mysle ze dla kadego cos innego ... kazdy ma jakiegos bzika... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: moze ktos wie 10.05.03, 16:57 maxxa napisała: > kazdy ma jakiegos bzika... Ciekawe czy mamy na mysli to samo ...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12. Re: moze ktos wie IP: *.acn.pl 10.05.03, 20:50 tradycja1 napisała: > co tak naprawde jest w zyciu wazne? życie po życiu Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: moze ktos wie 10.05.03, 21:06 mialam cos napisac ale sie zamyslilam nad odpowiedzia 12 Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: moze ktos wie 10.05.03, 21:50 Gość portalu: 12. napisał(a): > życia Ci nie starczy No tak, myślą nad tym przynajmniej 2000 lat.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: moze ktos wie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.05.03, 21:20 zycie po godzinach : dlugie, przyjemne i spokojne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12. Re: moze ktos wie IP: *.acn.pl 10.05.03, 21:41 ale to nie jest najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: moze ktos wie 10.05.03, 22:08 kazdy dzien wnosi cos nowego... tylko kto mnie nauczy cierpliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12. Re: moze ktos wie IP: *.acn.pl 10.05.03, 22:11 tradycja1 napisała: > kazdy dzien wnosi cos nowego... > tylko kto mnie nauczy cierpliwosci? może nie najważniejsza ale ważna w życiu jest cierpliwość wtedy lepiej wszystko smakuje ;) 12.12 12.12 Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: moze ktos wie 10.05.03, 22:08 Gość portalu: 12. napisał(a): > jak codzień Co nie znaczy bezmyślnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12. Re: moze ktos wie IP: *.acn.pl 10.05.03, 22:15 minkaa napisała: > Gość portalu: 12. napisał(a): > > > jak codzień > > Co nie znaczy bezmyślnie.. bezmyślnie sobie myślę, myślę sobie bezmyślnie, codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: moze ktos wie 10.05.03, 22:18 Gość portalu: 12. napisał(a): > > bezmyślnie sobie myślę, myślę sobie bezmyślnie, > codziennie nieno,nie codziennie ...2 razy na tydzień starczy ..;) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: moze ktos wie 10.05.03, 22:22 Mysliwi wszystkich krajow laczmy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: moze ktos wie 10.05.03, 22:32 Hi, Tradi. Robie album i twojej fotki wciaz mi w nim brak. Jestes jeszcze w Europie? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: moze ktos wie 10.05.03, 22:41 Tak jestem we Wiedniu jedyny + to ze mam komputer.Nie swoj jednak. O fotke pamietam..wysle:) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: moze ktos wie 10.05.03, 22:34 tradycja1 napisała: > Mysliwi wszystkich krajow laczmy sie. a na kogo bedziemy polowac? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: moze ktos wie 10.05.03, 23:03 samce najlepiej biora na przynete (robaka. zalanego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12. Re: moze ktos wie IP: *.acn.pl 10.05.03, 23:04 buggi napisała: > samce najlepiej biora na przynete (robaka. zalanego) aha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12. Re: moze ktos wie IP: *.acn.pl 10.05.03, 23:08 buggi napisała: > a ty jestes bi, ze aha wolasz? miałem pełną buzię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12. Re: moze ktos wie IP: *.acn.pl 10.05.03, 23:15 buggi napisała: > aha ;)pelna buzie. czego? hehe sloganów Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: moze ktos wie 10.05.03, 23:09 buggi napisała: > a ty jestes bi, ze aha wolasz? Buggi uwazaj bo zniechecisz 12 do siebie tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: moze ktos wie 10.05.03, 23:11 tradycja1 napisała: > buggi napisała: > > > a ty jestes bi, ze aha wolasz? > Buggi uwazaj bo zniechecisz 12 do siebie tak jak ja. ee tam, 12 nie taki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12. Re: moze ktos wie IP: *.acn.pl 10.05.03, 23:13 buggi napisała: > tradycja1 napisała: > > > buggi napisała: > > > > > a ty jestes bi, ze aha wolasz? > > Buggi uwazaj bo zniechecisz 12 do siebie tak jak ja. > > ee tam, 12 nie taki... ja tak łątwo się nie zniech ęcam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12. Re: moze ktos wie IP: *.acn.pl 10.05.03, 23:11 tradycja1 napisała: > buggi napisała: > > > a ty jestes bi, ze aha wolasz? > Buggi uwazaj bo zniechecisz 12 do siebie tak jak ja. Ja Was nie znam, myślałem, że Ty to nie Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12. Re: moze ktos wie IP: *.acn.pl 10.05.03, 23:12 Gość portalu: 12. napisał(a): > tradycja1 napisała: > > > buggi napisała: > > > > > a ty jestes bi, ze aha wolasz? > > > Buggi uwazaj bo zniechecisz 12 do siebie tak jak ja. > > Ja Was nie znam, > myślałem, > że Ty to nie Ty... ...tylko, wiadomo kto... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: moze ktos wie 10.05.03, 23:29 coz poznajemy sie...wiem juz napewno co nie wolno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk wiem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.05.03, 22:50 potrzebne jest cos swiadomego. i wektor i fokus. ale czesto wyjdzie pokus. i jest hocus- pocus. tralla lalla la Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: wiem 10.05.03, 23:04 Gość portalu: kanuk napisał(a): > potrzebne jest cos swiadomego. i wektor i fokus. ale czesto wyjdzie pokus. i > jest hocus- pocus. tralla lalla la nie czaruj, nie czaruj i tak wiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk wiem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.05.03, 05:57 Zaśnij maleństwo jak spać się godzi dziecinie. Świat to przekleństwo, wygrywa zły, dobry ginie. Dranie patrzą oczkiem złym, diabeł dzieci huśta im. W krąg się wznosi dym pochlebstwa, kłamstwa dym. Zaśnij maleństwo, idź z aniołami w zawody. Świat to szaleństwo i to bez żadnej metody. Lecz choć smutno śpiewam ci kołysankę Rosemary, Może szczęściem błyśnie co się dzisiaj czarno śni. Zaśnij maleństwo jak spać się godzi dziecinie. Świat to przekleństwo, wygrywa zły, dobry ginie. Dranie patrzą oczkiem złym, diabeł huśta dzieci im. W krąg się wznosi dym pochlebstwa, kłamstwa dym. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: wiem 11.05.03, 12:42 Gość portalu: kanuk napisał(a): > Zaśnij maleństwo jak spać się godzi dziecinie. > Świat to przekleństwo, wygrywa zły, dobry ginie. > Dranie patrzą oczkiem złym, diabeł dzieci huśta im. > W krąg się wznosi dym pochlebstwa, kłamstwa dym. > Zaśnij maleństwo, idź z aniołami w zawody. > Świat to szaleństwo i to bez żadnej metody. > Lecz choć smutno śpiewam ci kołysankę Rosemary, > Może szczęściem błyśnie co się dzisiaj czarno śni. > Zaśnij maleństwo jak spać się godzi dziecinie. > Świat to przekleństwo, wygrywa zły, dobry ginie. > Dranie patrzą oczkiem złym, diabeł huśta dzieci im. > W krąg się wznosi dym pochlebstwa, kłamstwa dym. > czy to z tego filmu, ktory ogladales? Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: moze ktos wie 11.05.03, 09:01 tradycja1 napisała: > co tak naprawde jest w zyciu wazne? dobrze sie wyspac. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: cd... 11.05.03, 09:08 maxxa napisała: > dobrze sie wyspac. i od razu jest ciut lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: moze ktos wie IP: 195.205.189.* 11.05.03, 09:12 maxxa napisała: > > dobrze sie wyspac. > Trzeba tylko zasnac ,,,a to czasami nie takie proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12. Re: moze ktos wie IP: *.acn.pl 11.05.03, 10:18 Gość portalu: adam napisał(a): > maxxa napisała: > > > > dobrze sie wyspac. > > > > Trzeba tylko zasnac ,,,a to czasami nie takie proste Z Zasady może okazać się nawet niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: moze ktos wie 11.05.03, 10:38 Gość portalu: 12. napisał(a): > Z Zasady może okazać się nawet niemożliwe. No ...nie wytrzymam totalna permametna inwiligacja :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12. Re: Ale to zadna tajemnica :-)))) n\txt IP: *.acn.pl 11.05.03, 11:23 Ja nie wiedziałem, że to żadna tajemnica. Nie wiedziałem nawet, że to chodzi o Ciebie. Myślałem, że to jakiś nowy... wygłupiłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Ale to zadna tajemnica :-)))) n\txt 11.05.03, 13:31 Gość portalu: 12. napisał(a): ... wygłupiłem się. Nie badz taki ostry dla siebie ...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Ale to zadna tajemnica :-)))) n\txt 11.05.03, 15:55 atob napisał: > Gość portalu: 12. napisał(a): > ... wygłupiłem się. > > Nie badz taki ostry dla siebie ...:-))) Wy się lepiej nie wygłupiajcie, tylko powiedzcie o co chodzi. Nie kumam zupełnie Waszych szyfrów.. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: moze ktos wie 11.05.03, 12:50 dwa dni temu zepsula mi sie klawiatura i myslalam, ze z tego zalu okropnego oknem wyskocze. Nawet nie chcesie zastanawiac, co by to bylo, gdyby komputer sie zawiesil, albo zepsul.Odpukac!!! Summa summarum to komputer jest wazny, bo bez niego nawet nie wiedzielibyscie o swoim i moim, a ja o waszym istnieniu. O! Z calym szacunkiem Buggi Odpowiedz Link Zgłoś