Dodaj do ulubionych

Adam Skórski fryzjer

23.04.12, 13:30
Czy ktoś miał ostatnio kontakt z tym panem?
Od tego roku zaczął przyjmować na Poznańskiej i nagle 3-4 tygodnie temu zniknął.
Ma wobec nas zobowiązania i zastanawiam się czy zgłaszać sprawę na policję...
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: Adam Skórski fryzjer IP: *.cm-5-1b.dynamic.ziggo.nl 23.04.12, 22:25
      a co nie zapłacił ci haraczu?
      • ritzy Re: Adam Skórski fryzjer 23.04.12, 22:32
        Mnie tez tylko czesciowo obcial. Powiedzial, ze musi isc do toalety i tyle go bylo. Bradzo dziwnie teraz wygladam, tak do polowy ostrzyzony.

Dziewczyny sie smieja i moje wiosenne plany spelzly na niczym.
    • Gość: s. Re: Adam Skórski fryzjer IP: *.warszawa.mm.pl 24.05.12, 12:09
      Puchatku, napisz do mnie. Mnie wisi ok 2500. misiek25@gazeta.pl
      • Gość: oszukany Re: Adam Skórski fryzjer IP: 31.178.125.* 24.07.12, 11:12
        z tego co widzę wielu osobom wisi kasę. Do tego chce jeszcze uciec do UK

www.poloniusz.pl/o1-1jkh7a/
    • maitresse.d.un.francais Re: Adam Skórski fryzjer 24.07.12, 18:28
      Fryzjer jest winien pieniądze? Czyżby klientom?
      • Gość: M Re: Adam Skórski fryzjer IP: *.dormar.net.pl 26.08.12, 23:00
        No wlasnie to dziwne, ale klientom, mnie ok 1000,0 pln. Mimo ze z gory zaplacilam mu za uslugi w pewnym momencie okazalo sie ze nie moge umowic sie na strzyzenie. Czy ktos wie co sie z nim stalo?
        • Gość: DORCIA Re: Adam Skórski fryzjer IP: 83.1.194.* 07.09.12, 14:22
          NO TAK TO BYWA... JA TEŻ ZAPŁACIŁAM ZA ROK Z GÓRY . MIAŁAM DUŻE ZAUFANIE DO ADAMA PRZEZ 5-6 LAT BYŁAM JEGO STAŁĄ KLIENTKĄ. NIE FAJNIE TO WYSZŁO. ZWYKŁE OSZUSTWO...
    • Gość: Jolanta Skórska Re: Adam Skórski fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.12, 21:27
      Nie ma go już od paru miesięcy, a niby tak się cieszył na nasze dziecko...
    • Gość: Krzysztof Re: Adam Skórski fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 22:10
      Zobowiazania to on ma wobec wielu chyba osob. Dlatego zniknal.
      Wobec mnie takze ma i juz od poltra roku nie moge go namierzyc. A bylem jego klientem od 20 lat!!! Co sie porobilo z tym facetem, nie mam pojecia.
      • Gość: Rozczarowany Re: Adam Skórski fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.13, 21:55
        Przeszedłem to samo - nakłonił mnie do zapłacenia za rok z góry, a strzygł mnie nieprzerwanie od 1992, potem zniknął. To było trochę wcześniej, gdy miał salon w dawnym budynku ŻW koło pl.Unii. Szkoda, zawiodłem się.

Dopiero teraz trafiłem na ten wątek.
        • Gość: M Re: Adam Skórski fryzjer IP: *.dormar.net.pl 16.03.13, 21:45
          Ciekawe od ilu osob wyludzil w ten sposob pieniadze? Mnie opowiedzial bajke o swojej narzeczonej, dla ktorej niby szybko potrzebowal gotowke. W zamian mial mnie strzyc przez rok, oczywiscie ze zobowiazanie sie nie wywiazal.
          • Gość: hahaha Re: Adam Skórski fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.13, 20:47
            adam pracuje w salonie tu iteraz na wawozowej
            • Gość: bart Re: Adam Skórski fryzjer IP: 5.172.252.* 18.07.14, 09:03
              Ja się u niego strzygłem od studniówki przez 15 lat. Też na operację jego dziewczyny załatwiłem mu kilka tysięcy, ale od takiej osoby, że oddał ;) też miał mnie dożywotnio za to za darmo ciąć, ale ostrzygł raz i to za kasę, a potem zapadł się pod ziemię. Szkoda, bo świetny fryzjer...
    • Gość: nd Re: Adam Skórski fryzjer IP: *.w90-60.abo.wanadoo.fr 17.03.13, 10:03
      tnij.com/jVyKu WOW
      tnij.com/jVyKu WOW
      tnij.com/jVyKu WOW
    • marjaz700 Re: Adam Skórski fryzjer 28.12.18, 00:56
      Niestety nadal oszukuje, pobral z gory, ostrzygl 2 razy, i udaje ze nie istnieje, szkada, znam go (jak widac niezbyt dobrze) 30 lat, masakra, dla kilkuset zlotych :(
      • mareker1970 Re: Adam Skórski fryzjer 30.09.19, 17:16
        Dorothy Studio Warszawa ul. Zimna 2. Aktualne miejsce pracy
    • Gość: Iwona Liszewska Re: Adam Skórski fryzjer IP: *.play-internet.pl 26.11.20, 02:47
      Adam Skórski pracuje obecnie w Atelie Miss Ann, ul. Gizów 1 lok. U1a, Warszawa.
      U mnie podnajmował stanowisko-zaufałam i... Zniknął nie rozliczając się że mną. Ale złożę mu osobiście wizytę
      • Gość: Anna Re: Adam Skórski fryzjer IP: 84.65.1.* 25.03.21, 07:29
        Adam Skorski to oszust winien mi jest 20 tys miała byc inwestycja w kosmetyki niestety nie jestem w stanie udowodnić dania mu tych pieniędzy bo zaufałam i tyle mi z tego zostało. Ten pan jest alkoholikiem i oszustem!!! Proszę mu nie ufać!!!!
        • Gość: Luiza Re: Adam Skórski fryzjer IP: *.146.164.204.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.04.21, 16:59
          Jak moge się z Panią skontaktować?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka