Dodaj do ulubionych

Hotel na Euro

28.05.12, 10:28
Wujek z Niemiec przyjeżdża do Polski na Euro, ma bilety na mecze w warszawie. prosił żebyśmy mu znaleźli jakiś spoko nocleg, tak sie składa, że w warszawskich hotelach się nie orientuję, bo jak się mieszka u siebie, to się nie wie, jakie są ceny w hotelach :/ możecie coś poradzić, gdzie najlepiej go zakwaterować, żeby miał blisko i przy okazji kulturalne warunki...
Obserwuj wątek
    • warzaw_bike_killerz Re: Hotel na Euro 28.05.12, 10:39
      Tak sie skalda, ze pewnie z 99% osob na forum Warszawa mieszka u siebie i nie wie jakie sa ceny w hotelach i ich standard.
      polecam:
      tripadvisor i booking.com.
      • Gość: marijka25 Re: Hotel na Euro IP: *.play-internet.pl 05.06.12, 01:07
        Witam! Na stronach rezerwacyjnych znajdziesz kilkaset hoteli (chociaż teraz będzie mało wolnych już). Sprawdź najlepiej jakieś z tych polecanych propozycji hotele w centrum Warszawy. Powodzenia!
    • czarnyrowerzysta Re: Hotel na Euro 28.05.12, 14:27
      Proszę bardzo,oto odpowiednia strona z ofertą na EURO- euro2012.nocowanie.pl/warszawa/
    • maitresse.d.un.francais a jakiś przedział cenowy? 28.05.12, 16:16
    • sajan212 Re: Hotel na Euro 29.05.12, 10:12
      W samym centrum jest kilka większych hoteli. Sam kiedyś spałem w tym hotelu Dużo tam nie zapłaciłem, zwłaszcza, że dobra lokalizacja. Z miejscami problemu nie powinno być. Nawet jak zamkną mosty dla samochodów, to z Kruczej da się na piechotę przejść na stadion. Może to byłaby dobra opcja dla wujka . Pozdrawiam!
      • Gość: BUC Re: Hotel na Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 18:42
        Spales w Grandzie? Duzo nie zaplaciles? To zadzwon do Grandu i zapytaj, ile teraz kosztuje sgl, a jakie beda stawki w czasie rozgrywek. Rozumiem, ze przeszklony prysznic z widokiem na okno i tv moze sie podobac, ale bez przesady.
        Co do odleglosci-mozna tez dojsc do Krakowa. Nie tylko na Prage. Za to trudno przejsc gdziekolwiek inaczej niz na piechote :)

A jak ktos wujka przygarnac nie chce, to Atos, Portos i Aramis moga to zrobic.
        • maitresse.d.un.francais Nie wiem ile w Grandzie 29.05.12, 18:50
          Gość portalu: BUC napisał(a):

> Spales w Grandzie? Duzo nie zaplaciles? (...)

ale z ciekawości wyszukałam nocleg w hotelach Mercure w Warszawie z 15.06 na 16.06. Ceny zaczynają się od 1100 zł.
        • sajan212 Re: Hotel na Euro 30.05.12, 10:45
          Pomyślałem że Wujek z Niemiec może mieć ochotę na trochę więcej luksusu, a nie tylko łóżko i kawałek dachu nad głową :) zresztą już mediach mówią o tym, że ceny noclegów na euro idą w dół... Na piechote da się stamtąd dojśc do stadionu w jakieś 15 min... :)
    • Gość: kixx Re: Hotel na Euro IP: *.acn.waw.pl 29.05.12, 15:19
      wiem,ze warunki,male mieszkanie,dzieci placza,albo wujek nielubiany...
      ale moze jednak mimo wszystko warto sie zastanowic nad wygospodarowaniem lozka u siebie w mieszkaniu
      w koncu to jednak wujek...
      • Gość: Ryszarda Re: Hotel na Euro IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.12, 02:52
        > w koncu to jednak wujek...

Ale z Niemiec, to zmienia postać rzeczy!
      • Gość: mm Re: Hotel na Euro IP: *.free.aero2.net.pl 30.05.12, 11:45
        Moze niech spi na balkonie jak dziadek w "40-latku " :P Noce teraz cieple...

Ciekawe, ze ja sie z grubsza orientuje jakie hotele sa w poblizu mojego mieszkania. Cen nie znam, ale wiem ze tu czy tam mozna - awaryjnie gdyby sie zwalilo zbyt duzo osob - przenocowac gosci. Pewnie dlatego, ze mieszkam od lat, a hotele sa raczej malo mobline ;P
    • Gość: Tomo Re: Hotel na Euro IP: *.merinet.pl 05.06.12, 06:13
      1. Znajdź parking strzeżony;
      2. Zarezerwuj dla wujka miejsce;
      3. Wujek wstawia tam samochód i jest spokojny, że mu go nikt nie rąbnie;
      4. Wujek kima w samochodzie i jest podwójnie pewny, że nic się nie stanie;
      5. Na pewno będzie się czuł jak u siebie;
      6. Koszt - ok. 10-15zł/dobę. Taniej się nie da.
      :P
    • 1helios Re: Hotel na Euro 05.06.12, 14:41
      zdecydowanie polecam nocleg w apartamentach w centrum warszawy.Mieszkania sa w pełni wyposażone nawet w posciel i reczniki do tego sprzatanie raz w tygodniu przy dluzszym pobycie..ceny tez przystepne nie to jak we wszystkich hotelach w czasie euro.polecam bo sam tam wynająłem na czas euro:)
      www.bmg-apartamenty.pl
      +48 668782246
      pozdrawiam,
      H.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka