Dodaj do ulubionych

super Restauracja

18.06.12, 09:46
Hej, jadę do Warszawy na półfinał ( ostatni mecz w Polsce) na piątek zostaję, żeby zaliczyć Centrum Kopernika. A że wybieram się z osobistym to chciałabym jego zaprosić na jakiś super obiadek ( on załatwił bilety ) Gdzie mogę elegancko zjeść, jakieś wyszukane potrawy? Miła obsługa, klimat? ( lubimy każda kuchnię, uwielbiamy owoce morza i ryby ) Chcę zarezerwować stolik wcześniej ( ostatnio byłam na ul. Chocimskiej w Różanej i bardzo mi się podobało) ale chcę czymś nowym zaskoczyć )))
Obserwuj wątek
    • iwonamagda Re: super Restauracja 18.06.12, 14:15
      Ja polecam restauracje Paros na ulicy Jasnej 14/16a, czyli blisko Centrum Kopernika i stadionu.
      Wyświetlają tam wszystkie mecze na wielkich ekranach (i na mniejszych plazmach). Jest miła atmosfera - wszyscy razem kibicują, ale nie ma niemiłych spięć.
      To elegancka grecka restauracja, choć z klimatem Euro. Po meczach (szczególnie z Grecją i Polską) zaczyna się zabawa, więc oprócz tego, że można zjeść, to można się pobawić.
      Co do jedzenia - kuchnia grecka i śródziemnomorska, ceny przystępne. Za 30-50 zł można zjeść coś naprawdę porządnego. W środku jest nowocześnie - jasno, minimalistycznie, biało-niebiesko, jak to Grecja:)
      Jestem ich fanką na Facebooku, więc mogę Ci napisać, że mają taką zabawę, gdzie trzeba zaprosić 10 znajomych, a w zamian dostaje się kupon na 50 zł. Może się przyda:)
      facebook.com/ParosRestauracja
      Mi się podoba.
      • Gość: Sraros Re: super Restauracja IP: 91.216.239.* 19.06.12, 09:32
        I co najważniejsze, powyższy post w ogóle nie jest kryptoreklamą :D
    • Gość: ola Re: super Restauracja IP: *.messagelabs.net 18.06.12, 15:38
      moj byly szef chodzi(ł) do Flaminga, blisko centrum
      www.flaming-co.pl/#restaurant
      i zawsze był zadowolony, a byle czego nie jada :)
    • czerwony_barszczyk_z_uszkami Re: super Restauracja 18.06.12, 15:38
      Znam Paros, bo niedaleko mieszkam:)
      Owoce morza i ryby są tam jak najbardziej. Nawet ośmiornica.
      Polecam ten lokal. Atmosfera jest miła, kelnerzy szybcy i sympatyczni, jedzenie dobre.
      W czasie Euro rzeczywiście panują tam piłkarskie emocje, ale na poziomie.
      • Gość: Kleks Re: super Restauracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.12, 13:57
        Już raz zareklamowałaś swój lokal, wystarczy. :) Zresztą tylko speluna potrzebuje tak nachalnej reklamy w czasie EURO. W dobrych lokalach ciężko miejsce znaleźć.
    • radiomis Re: super Restauracja 18.06.12, 19:13
      Akademia smaku - dla dorady, Baobab - afrykanska, Banja Luka - balkanska, Belvedere - z powodu lokalizacji, Bezgraniczna - kuchnie swiata, Cavallo - dla koniarzy, Duza Micha - dla ok. 100 pozycji opartych o makarony, chociaz w scisku, Efes przy Francuskiej - dla kebabu, Moonsfera - dla odmiany, Nam Sajgon - bo wietnamska i nie jest budka z ryzem, Oberza pod czerwonym wieprzem - z powodu wspomnien, Pasja smaku - dla miesozercow, nie dla delektowania sie wystrojem, Piata cwiartka - dla Arkad Kubickiego i podrobow,
      k.. zglodnialem...
    • saguar_bro najlepszym wyborem 19.06.12, 11:58
      w tej okolicy będzie boscaiola na Wislanej 8, wyśmienita kuchnia i atmosfera
    • Gość: PiotrekS Re: super Restauracja IP: 193.201.167.* 19.06.12, 17:27
      Witam,
      Restauracja w Warszawie którą mógłbym polecić to Dziki Ryż.
      Zamówiłem tam trzy różne dania:tajskie, japońskie i chińskie. Do tego dobre wino śliwkowe.

• Gość: wb Re: super Restauracja IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.12, 17:44
      Wszystkim dziękuje za info.
      Jak pojem to po powrocie napisze.
    • swiete.jeze Re: super Restauracja 19.06.12, 18:47
      Na Gastronautach szukaj.
      • Gość: kim Re: super Restauracja IP: *.free.aero2.net.pl 19.06.12, 19:07
        Gastronautow lepiej omijac szerokim lukiem.
        • swiete.jeze Re: super Restauracja 19.06.12, 19:45
          Że cenzura? Właśnie przeczytałam w innym wątku. Wszystkie moje opinie się tam ukazały.
    • klubgogo Re: super Restauracja 19.06.12, 20:52
      Jak już chcesz coś zjeśc to poszukaj rekomendacji Michelin. Najbardziej chyba pożądana w stolicy jest atelieramaro.pl/ z wyróżnieniem Rising star
    • Gość: helvetica Re: super Restauracja IP: *.mnc.pl 25.06.12, 15:47
      Zdecydowanie akademia Smaku! www.stolikarnia.pl/miejsce/14570-akademia-smaku lokal ma naprawdę klasę, imponującą kartę i szef kuchni ma pojęcie o kulinarnych smaczkach. Potrafią zadziwić i z finezją podać każde danie... Restaurację Modesta Amaro na pewno też warto polecić, choć nie byłam tam osobiście - jedynie słyszałam...ciekawa jestem czy ceny są adekwatne do wyróżnionego gwiazdkami lokalu...Jeśli sie wybierzesz - podziel się opinią!
      • Gość: BUC Re: super Restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 18:21
        Lubie opinie kogos, kto raz byl na salatce w jednym miejscu i terax ma misje zyciowa-naklonic cala ludzkosc do odwiedzenia tegoz lokalu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka