Gość: Autor IP: *.aster.pl 24.08.12, 17:44 Numer stary jak świat, kto daje się na to jeszcze nabierać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asperamanka Zatrzymywał kierowców na S8 i naciągał na fałsz... 24.08.12, 17:57 Tym zatrzymującym się na S8 na Bemowie, jeśli stawali na pasie awaryjnym, policja jeszcze powinna wlepić mandat i punkty za zatrzymywanie się na trasie ekspresowej. Byliby do tyłu nie 400 zł, ale dwa razy tyle. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Zatrzymywał kierowców na S8 i naciągał na fał IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.12, 18:14 Ten cygan jakiś czas temu stawał swoim wysłuxonym mercedesem w tunelu pod rondem zesłańców syberyjskich. Tylko debil zatrzymałby się tam aby mu pomóc i kupić łańcuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: Zatrzymywał kierowców na S8 i naciągał na fał 24.08.12, 18:34 Gość portalu: lolo napisał(a): > Tylko debil zatrzymałby się tam aby mu pomóc i kupić łańcuszek. No właśnie wcale nie. W tym szaleństwie jest metoda. W normalnych okolicznościach tylko debil zatrzymywałby się bez powodu w tunelu, jak piszesz, czy na pasie awaryjnym ekspresówki, więc przejeżdżający myśleli, że rzeczywiście coś się stało i zatrzymywali się pomóc, a wtedy on już ich miał. Ten Cygan wykorzystywał naturalny ludzki odruch pomagania, i za to mu się oprócz pudła za oszustwa, należy też połamanie kulasów w 154 miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiaziu Re: Zatrzymywał kierowców na S8 i naciągał na fał IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.12, 00:46 Nie wiem czy to ten sam facet, ale w ostatnim roku spotykałem takich gości 2 razy - raz w Wiązownie i raz w Otwocku - za pierwszym razem zatrzymałem się i sprawdziłem co jest grane, a za drugim razem - jak tylko zobaczyłem śniadą gębę to od razu wiedziałem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
w.s3 Re: Zatrzymywał kierowców na S8 i naciągał na fał 25.08.12, 09:02 Gość portalu: wiaziu napisał(a): > Nie wiem czy to ten sam facet, ale w ostatnim roku spotykałem takich gości 2 ra > zy - raz w Wiązownie i raz w Otwocku - za pierwszym razem zatrzymałem się i spr > awdziłem co jest grane, a za drugim razem - jak tylko zobaczyłem śniadą gębę to > od razu wiedziałem o co chodzi. Udają też włochów i wciskają "skórzane" kurtki z papieru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeronimo Zatrzymywał kierowców na S8 i naciągał na trefn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 18:36 ...dokładnie stary numer jaki zawsze stosowali cyganie, to żaden nowy patent;) i też uważam,że powinien zaliczyć mandat oraz powinni sprawdzić mu poziom paliwa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosz Mu grozi 8 lat a za Amber Gold 5. Ciekawe IP: 170.252.72.* 24.08.12, 18:56 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Ile macie lat? 24.08.12, 18:59 "Policjanci szybko zorientowali się, że to nowy przekręt. " Tak nowy, że kwestią oszukiwania na złocie zajmował się już Archimedes? ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
jpelczar Naciągający brudas 24.08.12, 19:34 Raz się zatrzymałem przy tym kretynie, bo machał rękami i myślałem, że coś poważnego się stało i trzeba pomóc. Tłumaczył się, że mu się paliwo skończyło podczas jazdy z Niemiec oraz ma zablokowane karty kredytowe, a musi dojechać do domu i chce, żeby mu "pożyczyć" 200zł za złoto. Powiedziałem mu, że sobie po assistance może zadzwonić. KU****WA - kto jedzie kilka tysięcy km bez kasy zabezpieczonej na paliwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrju Francuzi deportują to cygańskie bydło IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.08.12, 19:35 Francuzi deportują to cygańskie bydło czyli można! Odpowiedz Link Zgłoś
tom.gorecki Re: Francuzi deportują to cygańskie bydło 24.08.12, 20:45 Gość portalu: Andrju napisał(a): > Francuzi deportują to cygańskie bydło > czyli można! Otóż nie śledzisz. Właśnie będą ich "asymilować". Coś czuję, że nasz Amber Gold to pikuś przy tym, co im tam wywiną "Rumuni" i "Bułgarzy" zajmujący się od pokoleń "przekształceniami własnościowymi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Zatrzymywał kierowców na S8 i naciągał na trefn... IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.12, 20:53 To od niego kupował złoto Plichta. Teraz odbiorca ma problemy i trzeba tombak sprzedawać przy szosach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notremak Zatrzymywał kierowców na S8 i naciągał na trefn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 21:24 Goldenek Amberek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawek Zatrzymywał kierowców na S8 i naciągał na trefn... IP: *.unitymediagroup.de 24.08.12, 22:28 Pokazywali ten trik w niemieckiej telewizji z rok temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakijatam rasista Wystarczy że mamy swoich złodziei. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 22:33 Po co nam więcej o innych kolorach spodenek i czapek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suchy Zatrzymywał kierowców na S8 i naciągał na trefn... IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.08.12, 00:12 Zamknąć cygana, zanim się rozpleni! Mnie raz zaczepili jadący cyganie w rozpadającej się omedze w raszynie, kazałem im zwijać wrotki co też uczynili. Obrzydliwe mordy. Żałuję że nie zadzwoniłem wtedy na policję bo może oszczędziłbym napalonym na złoto idiotom rozczarowania;) Z drugiej strony może polaczki kiedyś się nauczą nie szukać okazji szybkiego i łatwego zysku na złocie, jak u cyganów w rozklekotanym rzęchu lub u Plichty... Odpowiedz Link Zgłoś
w.s3 Zatrzymywał kierowców na S8 i naciągał na trefn... 25.08.12, 08:54 Jak ktoś się nabrał z chciwości to mi go nie żal. Chciwością kierowali się też klieńci Amber Gold. Teraz pretensje do Państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: światowid Zatrzymywał kierowców na S8 i naciągał na trefn... IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.12, 17:15 Wymachujących z rozpaczą nad otwarta maską Cyganów na poboczu przed Świeckiem widziałem w 1994 roku - 18 lat temu. Nie sądzę żebym był pierwszy w historii. To niesamowite, że ktoś się na to daje nabrać. Jest w tym pewna ironia. Kiedyś naprawdę się im zepsuje auto, albo zasłabnie który, albo żona mu zacznie rodzić - i pies z kulawą nogą im nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perkun To samo 4 lata temu IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.12, 22:40 www.tygodnikprudnicki.pl/1,3774,0,3.html Odpowiedz Link Zgłoś
katon61 Re: Zatrzymywał kierowców na S8 i naciągał na fał 27.08.12, 08:52 Stare sztuczki Rumunów, wywalać to na zbity pysk z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadgorliwa Zatrzymywał kierowców na S8 i naciągał na trefn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.12, 12:21 pół roku temu zgłaszałam ten fakt pod 112. Gość stał na przystanku w kierunku Powązek na trasie Prymasa Tysiąclecia, wiadukt nad Obozową, ze swoim białym mercedesem na żółtych blachach. Bardzo wymachiwał rękoma i wbiegał przed nadjeżdżające trasą samochody (tam są 3 pasy - a potrafił wiec na środkowy). Wyglądało to dziwnie i podejrzanie, będąc na dodatek - niebezpiecznym (można tam 80km/h jechać). Dyżurna spod 112 powiedziała mi, że może powinnam była się zatrzymać - bo może jednak osobnik potrzebował pomocy... Zgłoszenie przyjęła i chyba uznała mnie za idiotkę. A tu proszę - pół roku później - taki sukces. Pełne zaskoczenie! Odpowiedz Link Zgłoś