Gość: anty 15w08 IP: *.ip.netia.com.pl 08.02.13, 15:03 co za wieśniaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Oblały oddział banku farbą. "Jesteśmy wku***one" IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.02.13, 15:12 Matko Polko... jakieś idiotki, które chyba chcą się stylizować na Pussy Riot... świetny pomysł, niszczyć budynki żeby pokazać niezadowolenie, dlaczego od razu nie podpalać ? Ludziom coraz bardziej się we łbach miesza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuo ach te dzisiejsze nastolatki wychowane na fejsie IP: *.ip.netia.com.pl 08.02.13, 15:15 rozebrałyby się w proteście to przynajmniej byłaby z tego jakaś korzyść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Re: ach te dzisiejsze nastolatki wychowane na fej IP: *.ichf.edu.pl 08.02.13, 16:33 Nie wiadomo czy mają "warunki". Może wyglądają jak kopie Magdaleny Środy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Oblały oddział banku farbą. "Jesteśmy wku***o IP: *.waw.pl 08.02.13, 17:08 A ty co robisz, żeby zmienić ten syf? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Oblały oddział banku farbą. "Jesteśmy wku***o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.13, 15:12 co jak co, niszczenia nie popieram, ale grupa ta gada z sensem... Odpowiedz Link Zgłoś
mariatg8 Jest zimno i nieprzyjemnie , więc psy śpią . 08.02.13, 15:13 Tyłka nie ruszą . To jest oczywiste i kosztowne chuligaństwo . Władza powinna się tym zająć z urzędu . Chyba że też śpią , na co wygląda . Odpowiedz Link Zgłoś
slaskir Oblały oddział banku farbą. "Jesteśmy wku***one" 08.02.13, 15:14 Sfiksowałyście boście chłopa dawno nie miały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Hałs Mi to też wygląda na syndrom niedorżnięcia. IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 15:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arzotino O ile oblanie indywidualnego butiku było szczytem IP: *.dynamic.lte.plus.pl 08.02.13, 15:17 dziecinady, o tyle w tym przypadku w pełni utożsamiam się z grupą. To dobrze, że ktoś w tym społeczeństwie, nie jest bierny, i nawet jeśli symbolicznie, kontestuje zastany system, który (i tu chyba zarówno prawica jak i lewica się zgodzi) nie działa dobrze. System, w którym rzeczywistą władzę posiadają szemrane instytucje finansowe oraz banki obracające wirtualnymi pieniędzmi. System, w którym kapitał staje się coraz bardziej skumulowany, a zyskuje nie ten kto ciężko pracuje (czy jako hutnik, czy właściciel hurtowni), lecz creme de la creme światowej finansjery nie ponoszące odpowiedzialności za nic i nie przynoszące społeczeństwu żadnej korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_wawerski Oblały oddział banku farbą. "Jesteśmy wku***one" 08.02.13, 15:18 Złapanie takiej śmieciowej bandy jest dziecinnie proste. Wystarczy zrobić wabik w postaci obiektu/billboardu, z hasłami, które hejtują i pozamiatać toto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMG Dzieciom się nudzi IP: 212.180.145.* 08.02.13, 15:22 Oto do czego prowadzi likwidacja programu 'Zima w mieście'. Ciekawe czy to córka kogoś z redakcji, że tak promują te oszołomione dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mokotow Re: Oblały oddział banku farbą. "Jesteśmy wku***o IP: *.ip.netia.com.pl 08.02.13, 15:56 Idioci, teraz ja jako klient banku będę musiał zapłacić za zniszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Oblały oddział banku farbą. "Jesteśmy wku***o IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.02.13, 16:01 Zmień bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holgerhans Oby wyszły nago protestować na wiosnę! IP: *.merinet.pl 08.02.13, 16:03 Jak protestować to skutecznie. Farba śrajba, najlepiej nago a nie topless i koniecznie w parku lub blisko parkingu. W proteście można też się potem oblać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Oblały oddział banku farbą. "Jesteśmy wku***one" IP: 193.206.227.* 08.02.13, 16:07 Super! Jestem za! Nareszcie ktos cos robi dla kraju, a nie tylko czeka na promocje w biedronce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werte Re: Oblały oddział banku farbą. "Jesteśmy wku***o IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 16:33 Jeśli dla Ciebie "robi" oznacza "niszczy" to dla takich "robiących" przeznaczone są więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
condor82 Oblały oddział banku farbą. "Jesteśmy wku***one" 08.02.13, 16:08 Od czasu jak ktoś bezrobotny kto ukończył 2 kierunki studiów humanistycznych stwierdził że jest lepiej wykształcony ode mnie nic mnie nie zdziwi.Jestem lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Re: Oblały oddział banku farbą. "Jesteśmy wku***o IP: *.ichf.edu.pl 08.02.13, 16:36 No, przecież 2>1. To mu się chwali, że nie zapomniał materiału z podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr ekonomii Re: Oblały oddział banku farbą. "Jesteśmy wku***o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.13, 20:08 Mnie mgr socjologii próbował "uczyć" praw rynku i tego, że kapitalizm jest zły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdfjls Re: Oblały oddział banku farbą. "Jesteśmy wku***o IP: 78.9.176.* 13.02.13, 15:03 i powoływał się na Marksa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super_benek Re: Oblały oddział banku farbą. "Jesteśmy wku***o IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.13, 11:23 Lekarz lekarzem, ale znakow przestankowych tamta osoba na pewno uzywala sprawniej niz Ty;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Oblały oddział banku farbą. "Jesteśmy wku***o IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 16:24 lewactwo z pokolenia Y? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . W gimnazjum ferie i göwniary się nudzą? IP: *.as13285.net 08.02.13, 16:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehehej Tym razem celnie uderzyli IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 17:07 jak widać chocby z tutejszych komentarzy.Kapytalystom-prawdziwym i takim,którzy myślą,ze nimi są,sprofanowali kościół-czyli bank i kapitalysty dostały sraczki z nienawiści.Ale to za mało,za mało.Tak jak katole,ru...i jako dzieci w dupy przez klechów-pedofilów,krzycza :i tak wierzę,tak kapytalysty ru...e przez banksterów,krzyczą:ru...cie nas bardziej!Kto nie daje się ru...,ten lewak i komuch! Odpowiedz Link Zgłoś
wutang4eva Oblały oddział banku farbą. "Jesteśmy wku***one" 08.02.13, 17:27 Trochę racji dziewczyny mają, tyle że kto w Polsce kiedykolwiek widział kapitalizm? To nadal dziki układo-socjalizm z najgorszymi jego wadami i to on właśnie jest winien za opłakany stan, w jakim znajduje się nasz kraj od dziesiątek lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość niedopieszczone koleżanki posłanki Pawłowicz? IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 17:35 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut z Pragi gdzie socjolozka Sroda i femynystka szczuka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.13, 18:07 chociaz sprawa jest bardzo sliska dla tych czolowych intelektualystek lewactwa z jednej strony chcialoby sie pokrzyczec za tymi wandalkami bo przeciez Dzien Cipki juz niedlugo a tu sa przesladowane kobieciny przez system, pewnie wziely jakies pozyczki a teraz sie okazalo ze nawet do Czech nie ma za darmo ale z drugiej strony to przeciez Dojcze Bank, najpotezniejszy bank sponsorow i kontrolerow tuszczej ferajny-kto wie, jak zaczna piskac to moze poleciec po grantach, orderach im Karola i Adolfa, stypendiach na dzenderowych szkolkach w Rajchu i tym podobnym frykasom co dostaja je wierni pacholikowie opcji niemieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: gdzie socjolozka Sroda i femynystka szczuka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.13, 11:35 Jak zwykle bezbłędnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek brawo!niech zszezną lichwiarze i złodzieje!!!!! IP: 31.179.100.* 08.02.13, 18:08 Odpowiedz Link Zgłoś
wiceherszt Oblały oddział banku farbą. "Jesteśmy wku***one" 08.02.13, 18:14 Totalny bezsens. I co niby zostało przez to osiągnięte? Absolutnie nic. Szef tego oddziału, też pewnie jakiś biedny szarak łojony przez górę na prawo i lewo będzie musiał wypisywać tonę papierów i wraz ze swoimi pracownikami tracić (zapewne prywatny) czas na komendzie, w celu udzielenia wyjaśnień polegających na tym, że nic nie wie i że to nie on oblał a jak już przyszedł, to było oblane. Za szkody zapłaci ubezpieczyciel, bazgroły znikną w ciągu kilku dni a po dwóch tygodniach nikt nie będzie nawet pamiętał która placówka została pobazgrana. Teraz słówko do was, grupo... C2H5OH czy jak tam się zwiecie. Jeśli jesteście takie "w.. wione", jeśli tak was bolą kapitaliści, to dlaczego nie rzucicie się na któregoś z nich? Choćby kontestacyjnie, skoro tak to lubicie. Przecież można pomazać sprejem jego obstawę a jemu samemu wsadźcie w tyłek kremówkę? Jakoś nie słyszałem o próbie takiej akcji, za to o pomazanych ścianach non stop. Nota bene, wciąż nie rozumiem, co zrobił wam Zień? Facet sprzedaje szmaty warte góra parę stów za co najmniej parę tysięcy różnym bufonom, którzy są na tyle bezmózdzy, żeby kupować blichtr. Krzywdzi kogoś? Gwałci? Kradnie? Wyzyskuje? Ale co tam. Mażcie sobie dalej. Zaraz złapie was policja, namierzywszy choćby po IP tego żałosnego bloga, powyciąga po jednym niczym raki z saka, na komendzie da parę razy w papę, co na takich bohaterskich mazaczy spokojnie wystarczy, po czym sąd wsadzi największego krzykacza do poprawczaka. W którym kontestator będzie mógł naocznie spotkać się z ciemiężonym ludem. Mam nadzieję, że przekaże wrażenia pozostałym. Odpowiedz Link Zgłoś
alik-w-plomieniach Re: Oblały oddział banku farbą. "Jesteśmy wku***o 08.02.13, 19:59 Gratuluję, Kapitanie Oczywisty. Te głupie picze nie mają pomysłu, jak cokolwiek zmienić, za to wiedzą doskonale, jak coś zdemolować. Tylko co ludzkości po tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupii Moim zdaniem super IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 18:26 Mnie tam się taka akcja bardzo podoba - i nie dlatego, że zgadzam się z poglądami, bo to nie jest prosta sprawa. Ale chodzi o to, że miło dowiedzieć się że są jeszcze młodzi ludzie, którzy potrafią zebrać się na odwagę i zrobić coś co uważają za słuszne! I to nie w jakiejś wielkiej masie ludzkiej, demonstracji, gdzie stoi za tobą setka - ale samej na ulicy nocą. A nie tylko poklikać "Lubię to" i czuć się bohatersko przed monitorem. Odpowiedz Link Zgłoś
leo.17 Re: Moim zdaniem super 08.02.13, 19:03 no nie wiem czy to jest taka odwaga stanąć w nocy samochodem i w ciemności chlupnąć farbą... a potem właśnie w monitorze czytać opinie, które tu piszemy;) Odpowiedz Link Zgłoś
wutang4eva Re: Moim zdaniem super 08.02.13, 22:13 Swego czasu nawet jeszcze niedawno zwłaszcza w słonecznej Kaliforni bardzo popularne było jak tamtejsza młodzież nabierała odwagi, zbierała się wspólnie, aby zrobić coś co uważają za słuszne. Takie zebrania nosiły nazwę Drive-By ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: Moim zdaniem super 08.02.13, 23:36 Jak są takie odważne, niech zaprotestują w dzień. W nocy to każdy głupek namaluje jakąś bzdurę, w dzień chowają głowę. Takie to "gieroje" - taką mamy niestety teraz młodzież - tępaki zasiedziały się na FB, MTV itp. badziewiach i bohatera stroją. Jesteście chuliganami i policja powinna was jak najszybciej zgarnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Oblały oddział banku farbą. "Jesteśmy wku***one" IP: *.173.c92.petrotel.pl 08.02.13, 18:33 czemu nie możemy zrobić porządku raz na zawsze z odradzającym się bolszewizmem? Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Im większe popaprańce, tym bardziej się wyborcza.. 08.02.13, 19:04 ...podnieca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metzgermeister. Bardzo dobrze. IP: *.cdma.centertel.pl 08.02.13, 20:02 Ta elewacja już nikogo więcej nie skrzywdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo To jakies grodzkie laski IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.13, 20:56 "nie jesteśmy wystarczająco efektywni w produkcji" Się im gender pomieszał, zupełnie jak imiona Dubrowskiej. ------------------ Nie, kuźwa, nie powiadamiaj mnie mailem o odpowiedziach w wątku, i nie każ mi za każdym razem tego odhaczać. Nigdy nie skorzystałem z tej opcji, albowiem nie mam maila, meila, emaila i mejla. Nie korzystam z nich, boję się inwigilacji, wystarczy mi, że zainstalowaliście pluskwy w kranach i od kilku lat się nie myje. A jak poszedłem się wytarzać w śniegu, to z zaspy wyskoczył 50-letni Wojtek Staszewski i oskarżył mnie, że nie kupując niedzielnego dodatku do jego bibuły, uniemożliwiłem mu pobyt w pięciogwiazdkowym hotelu we Frankfurcie. Wysyłajcie te powiadomienia do Wojtka. Odpowiedz Link Zgłoś