Dodaj do ulubionych

Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała policja

18.05.13, 09:17
WARSZAWO.....PO 22. SIE ŚPI.
Obserwuj wątek
    • cojones Proponuje koncercik pomysłowdawcy pod oknem... 18.05.13, 09:22
      ... szczególnie jeśli ma dzieci, musi popracować, albo zwyczajnie LUBI CISZĘ (tak są tacy idioci na świecie).
      • Gość: papierowka Re: Proponuje koncercik pomysłowdawcy pod oknem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.13, 09:31
        Tak jak pisalam 2 godziny temu :) Tamten temacik szybciutko sprzatniety ze strony glownej, bo 99% WYPOWIEDZIALO SIE PONOWNIE NA NIE. I myk myk... cichutko nowy temacik, zeby promowac dalej chore wizje Warszawy ale zeby nie bylo widac, ze na sile sie ludziom wciska poronione idee pozal sie poze "kreatorow przyszlosci"... CHORA AROGANCJA I HUBRIS! Ale ma sie ambicyjke, ma... niech kopia i krzycza, my wiemy, jak ma sie im zyc lepiej i my ich do tego zycia ZMUSIMY!
        • asperamanka Re: Proponuje koncercik pomysłowdawcy pod oknem.. 18.05.13, 12:14
          Gość portalu: papierowka napisał(a):

> Tak jak pisalam 2 godziny temu :) Tamten temacik szybciutko sprzatniety ze stro
          > ny glownej, bo 99% WYPOWIEDZIALO SIE PONOWNIE NA NIE. I myk myk... cichutko now
          > y temacik, zeby promowac dalej chore wizje Warszawy

He he, nie bądź naiwna.

Redaktorom zwisa zwiędłym szczypiorem, czy wypowiadasz się na tak, czy na nie. Cała ta akcja to darmowy w sumie PR, którym Gazeta usiłuje się wypromować wśród nowej grupy czytelniczej.

Poza tym tamten temacik ma już dotychczas ze 120 wpisów na forum, więc można kolejny raz to opisać pod nowym tytułem, bo jak widać "klikalność" jest genialna, i kasa leci.

Tu chodzi tylko o tę kasę, nic więcej ;-)
          • Gość: sf Re: Proponuje koncercik pomysłowdawcy pod oknem.. IP: *.31.17.213.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.05.13, 12:41
            Od moich klików klikalność jest ZEROWA :) Polecam FF i pewne dwie wtyczki. A jak pisałem niżej, gazetka powinna zaliczyć za tę promocję "troglodyctwa" bojkot.
            • asperamanka Re: Proponuje koncercik pomysłowdawcy pod oknem.. 18.05.13, 12:58
              Eliminator slajdów i Adblock+ na Chromie też nieźle działają ;-)

Ale w sumie wcale nie jestem pewien, czy obie te wtyczki w statystykach strony u hosta nie wykazują czasem, że reklama wyeliminowana to jednak reklama kliknięta.
              • rydzyk_fizyk Re: Proponuje koncercik pomysłowdawcy pod oknem.. 18.05.13, 13:17
                Ja wyblokowałem przede wszystkim gemiusa.

Akcja powinna się nazywać chyba "Hałasować po ludzku".
                • sammler Re: Proponuje koncercik pomysłowdawcy pod oknem.. 18.05.13, 17:05
                  rydzyk_fizyk napisał:

> Ja wyblokowałem przede wszystkim gemiusa.

Do tego celu polecam Ghostery :) Gemiusa blokuję zawsze i wszędzie... I Google Analytics... Niech Gazetka nie myśli, że jest taka sprytna...

S.
              • Gość: domon Re: Proponuje koncercik pomysłowdawcy pod oknem.. IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 15:40
                Nie pokazują. Jak reklamy nie ściągnąłeś to w logach nic nie ma i kaski brak ;)
              • Gość: sf Re: Proponuje koncercik pomysłowdawcy pod oknem.. IP: *.31.125.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.05.13, 16:05
                Nie, jeśli wiesz, co blokować. I bardzo dobre jest dodatkowo ghostery. A co do wspomnianego przez kogoś niżej gemiusa, tego spotkał nawet większy zaszczyt - na wszelki wypadek jest skillowany dodatkowo z poziomu pliku hostów :)
            • Gość: ziom Re: Proponuje koncercik pomysłowdawcy pod oknem.. IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.05.13, 14:11
              dokładnie adblock i ghostery
              • Gość: sf Re: Proponuje koncercik pomysłowdawcy pod oknem.. IP: *.31.125.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.05.13, 16:06
                Dokładnie.
        • Gość: luisa Re: Proponuje koncercik pomysłowdawcy pod oknem.. IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 14:10
          Widać że w gazeta.pl i Wyborczej pracują same studenciaki.
          Pójdą do pracy to im się zmieni.
      • Gość: KRONN Re: Proponuje koncercik pomysłowdawcy pod oknem.. IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 14:01
        POPIERAM!
    • ewawuwu Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała policja 18.05.13, 09:28
      Jeszcze dziś o 6 rano na gazeta.pl można było przeczytać artykuł na temat akcji GW "Złamaliśmy ciszę nocną" w formie jednolitego tekstu. Pod artykułem czytelnicy zamieścili ponad 50 bardzo negatywnych komentarzy na temat tej akcji. Zwyczajnie rozjechali tę akcję w swoich wypowiedziach. Nie było ani jednego popierającego wpisu. Co więc zrobiła GW? Zmieniła artykuł na galerię i w tej nowej formie (poniżej) zamieściła bez komentarzy ludzi nowy link... i ponownie zaprosiła do dyskusji. Bardzo nie podobają mi się takie manipulacje.
      • Gość: warszawianka Może pod domem pomysłodawcy? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.13, 09:37
        Dzisiejszej nocy do rana słyszałam bębnienie muzyki gdzieś w okolicy. W nocy z piątku na sobotę to się śpi, bo wiele osób pracuje w sobotę!!!!!!!!!! Róbcie sobie zabawy w swoich domach, jeśli Wam sąsiedzi na to pozwolą. Ktoś znajomy wynajmował przez dwa lata mieszkanie przy ul. 11 Listopada w sąsiedztwie czterech nocnych klubów. Horror!!!! Nie dało się spać, jego okna wychodziły na podwórko, do którego przylegała ściana z jednym małym okienkiem. To okienko od jednego z klubów dawało taki hałas, że znajomy musiał się stamtąd wyprowadzić. Myślicie, że na Pradze wszystko wolno? Mnie najlepiej pasują okolice Sejmu, tam w weekendy może nikt nie śpi. Jeśli już chcecie zrobić sobie balangowy zakątek, to może w podziemiach Pałacu Kultury?
        Ja chcę spać, a nie bawić się! Nie mam nastroju do zabawy. Życie w Polsce jest zbyt ciężkie, aby mieć ochotę na zabawę. Wymagam ciszy nocnej od 22.00 do 6.00!!!!!!!!!
      • sammler Re: Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała pol 18.05.13, 09:41
        ewawuwu napisał(a):

> Bardzo nie podobają mi się takie manipulacje.

To jest tradycją na tym portalu.

S.
      • Gość: spruce Re: Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.13, 09:49
        Kłamiesz. Ja dałem wpis popierający tylko pisałem, że trzeba umieć grać i nie używać prądu.
        www.youtube.com/watch?v=nOL8BWeY9y8
        • ewawuwu Re: Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała pol 18.05.13, 10:20
          Gość portalu: spruce napisał(a):

> Kłamiesz. Ja dałem wpis popierający tylko pisałem, że trzeba umieć grać i nie u
          > żywać prądu.
          > www.youtube.com/watch?v=nOL8BWeY9y8

Spruce ja pomyślałam, że twój wpis to był żart, no wiesz to video z graniem na tarze :)
          • Gość: spruce Re: Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.13, 10:54
            Siła młodości. Jeszcze o nich usłyszymy.
    • Gość: el. arogancja 3 władzy i dziennikarska nierzetelność IP: *.net-serwis.pl 18.05.13, 09:37
      Oburza mnie postępowanie dziennikarzy Gazety. Jawnie łamią prawo i do tego nakłaniają w celu przeforsowania swojego pomysłu na organizację życia w mieście. Proponuję jeździć na czerwonym świetle by sprowokować dyskusję o sygnalizacji świetlnej oraz strzelać do ludzi by dyskutować o prawie do posiadania broni. Nie tędy droga, Gazeto.
      • Gość: traktorek Podżeganie do łamania prawa? Pięknie. IP: *.free.aero2.net.pl 18.05.13, 09:53
        Brawo, redaktorzy GazWyba.
        • Gość: traktorek Ironia kierowana do GW, nie do el. IP: *.free.aero2.net.pl 18.05.13, 09:57
          Podkreślam, bo zabrzmiało dwuznacznie.
      • Gość: cisza nocna artykuły sposrowane przez mafię kanjpierską IP: *.primeoptic.net 19.05.13, 22:15
        Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę.
        Gadzinówka ledwo ciągnie przez kryzys, więc pisze artykuły za zniesieniem ciszy nocnej na zlecenie knajp, które jej za to płacą
    • sammler Dlaczego sonda jest tendencyjna? 18.05.13, 09:39
      I nie zawiera wariantu "Nic nie należy zmieniać"? Później przez kolejny tydzień manipulanci z Gazetki będą się rozpisywali o tym, jak to czytelnicy żądają wyznaczenia stref bez ciszy...

S.
    • Gość: Eltanin Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała policja IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 09:40
      Chory pomysł. Ja rozumiem, że młodzi i bez większych zobowiązań chcą korzystać z życie gdzie i jak mogą, ale cisza nocna chroni ogół a nie tylko tę wąską grupę. Autorzy akcji wykazali się zdumiewającą arogancją i pożałowania godnym brakiem empatii. Czy któryś w was drodzy autorzy pomyślał o małych dzieciach, które nie pobudziliście waszą światłą” akcją? A może o ludziach, którzy po tygodniu ciężkiej pracy chcą mieć choćby chwilę odpoczynku.
      PAŃSTWO chcą się bawić, i tyle... żałosne. Miałem lepsze mniemanie o zespole Gazety.
      • Gość: warszawianka Złamane k...sy łamią ciszę nocną! IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.13, 09:43
        Ktoś tutaj wspomniał o dzieciach! Jak mi jeszcze raz złamiecie ciszę nocną, to ja złamie Wam Wasze .... wiecie co. I dam Wam jeszcze dzieci do uśpienia, zobaczycie jakie to miłe. Ja chcę spać w nocy, a nie bawić się z kretynami, którzy upiją się do nieprzytomności i filozofują jak najęci.
        • Gość: Ruhe, Faschisten! Re: Złamane k...sy łamią ciszę nocną! IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.05.13, 14:47
          Popieram. Są jednak sposoby na takich złamasów, by przestali drzeć ryje/robić imprezę w środku nocy... :-P Byle Cię tylko nie złapała jakaś kamera monitoringu...

Kto nie ma dzieci ten najwyraźniej w temacie ciszy nocnej nie ma zbyt dużej wyobraźni...
    • Gość: tara jestem za cisza IP: *.play-internet.pl 18.05.13, 09:43
      Nikt nie mysli o tych starszych ludziach ktorzy jescze mieszkaja w kamienicach i musza sluchac wrzaskow pijanej i nacpanej warszafki.
      Sugestia ze jak im nie pasuje to moga zmienic lokalizacje jest smieszna - nie kazdy w Warszawie zarabia miliony.
    • Gość: normalny Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała policja IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.05.13, 09:45
      Skończcie wreszcie z tymi akcjami i bezprawnego nawoływania do łamania ciszy nocnej. Kto wam za to płaci ? !!! (pewnie jakieś lobby sprzedawców alkoholu) Chcecie się "bawić" to róbcie to w miejscu, w którym nikomu to nie będzie przeszkadzać (np. prawy brzeg Wisły). Normalny człowiek ma prawo do nocnego spoczynku i będzie o to prawo walczył >>> Policja, Straż Miejska, Sądy. Tak więc nic nie osiągnięcie, a wręcz wywołacie większy opór i brak jakiejkolwiek tolerancji ze strony społeczeństwa.
      • Gość: warszawianka Miałam lepsze zdanie o Gazecie! IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.13, 09:50
        Miałam trochę lepsze zdanie o Gazecie. Myślałam, że ktoś z namiastką rozumu zrozumie, że w Warszawie nie mieszkają tylko młodzi żądni zabawy. Tutaj są też ludzie chorzy!!! starsi!!! rodziny z dziećmi!!! Mamy ustawowo przyznaną ciszę nocną w godzinach 22.00-6.00 i obiecuję, że jak mi ktoś ją będzie zakłócał, to będę codziennie dzwoniła na policję. Bo jak ktoś nie bierze pod uwagę drugiej strony, to ze mną zadziera na wieki!!!
        • Gość: a w naszym mieście Re: Miałam lepsze zdanie o Gazecie! IP: 91.212.223.* 18.05.13, 10:17
          gdy zaczyna się sezon letni to imprezy trwają w centrum starego miasta/ścisłe śródmieście/nawet kilkadziesiąt godzin bez przerwy.Dzien i noc.Pomiary hałasu przez ochronę środowiska wykazały bardzo duże przekroczenia norm hałasu w porze nocnej.Władze nic kompletnie nie robią i nie reagują na prośby mieszkańców by choć kilka godzin w nocy można było pospać.Pomiary hałasu nie sa uwzględniane.W strefie potwornego hałasu znajdują się dwa szpitale i ogród zoologiczny.Bałagan jaki pozostawiają imprezowicze jest nie do opisania.Kilkadziesiąt tysięcy ludzi mieszkających wokół imprezek jest terroryzowanych potwornymi niskimi dzwiękami.Katowani hałasem są chorzy ludzie i zwierzeta,którym trzeba podawać środki uspokajajace.Nasze skargi do władz samorzadowych i miasta kompletnie nie skutkują.Radni udają ,że jesteśmy przewrażliwieni.Skargi były odrzucane bo prezydent miał większość w radzie.Proponowano nam byśmy się wyprowadzili z miasta jak się nie podoba.Wszystkie akcje tzw rozrywki masowej popiera gazeta wyb. wydanie lokalne.Stare miasto pustoszeje.Ci co moga wyprowadzają się do innych dzielnic lub poza miasto.Nie wszyscy jednak mogą sie wyprowadzić.Nie możemy przecież dla rozrywkowiczów opuszczać nasze domy.Na pomoc policji i straży miejskiej nie możemy liczyć.Słyszymy tylko jedno zdanie.Prezydent dał pozwolenie.Nik nie chce rozmawiać gdy powołujemy sie na odpowiednie paragrafy kodeksu karnego.Dodam,że miasto dopłaca do tej lichej tzw kultury przez urzedników ratusza zwanej promocją miasta miliony złotych corocznie.Konsekwencją tego jest rosnące zadłużenie miasta.Ręce opadają na głupotę i cynizm władz oraz radnych.Tragedia.Nie wiem tylko jaki interes ma gw w popieraniu tego wszystkiego.Oto jest pytanie.
        • Gość: fab Re: Miałam lepsze zdanie o Gazecie! IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.05.13, 10:20
          Ustawowo w godzianach 22-6. To bardzo ciekawe...:D
          • Gość: ziom Re: Miałam lepsze zdanie o Gazecie! IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.05.13, 14:15
            art 51. par. 1 i art. 45 kw. zatkao kakało? (pisownia celowa)
        • Gość: lula Re: Miałam lepsze zdanie o Gazecie! IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 14:17
          Jak byłam w Berlinie to o dziwo, tam wiele miejsc się zamyka o 22giej. Kluby są tam gdzie ludziom to nie przeszkadza. Zresztą tam jest inna kulura picia. I dopóki ludzie się będą uchliwać do wyżygania to nie da rady prowadzić klubu.
          Można w miejscu biurowym zrobić imprezownię, tam i tak nikt nie śpi.
          • Gość: ziom Re: Miałam lepsze zdanie o Gazecie! IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.05.13, 14:18
            tak samo jest w Budapeszcie. Tylko, że słoika gimbaza z GW nie ma o tym pojęcia
        • penible4 Są też tacy, którzy lubią czytać, 19.05.13, 21:56
          albo po prostu myśleć o swoich i nie swoich sprawach. Ja do takich należę i nie zyczę sobie , aby prymitywne dudnienie nie pozwoliło mi na to.
          I zachęcam wszystkich, którym przeszkadzaja hałasy, do dzwonienia na policję. Jeśli będziemy reagować i zabiegać o swoje prawa, uświadomimy miłośnikom bębnienia (a często i funkcjonariuszom) że nie ma zgody na hałas.
    • Gość: traktorek Brak odpowiedzi "pod oknami redaktorów"! IP: *.free.aero2.net.pl 18.05.13, 09:51
      Na strefę rozrywki w takiej lokalizcji mógłbym zgłosować.
    • Gość: tom Wbijamy na Czerską z imprezą! IP: *.dynamic.lte.plus.pl 18.05.13, 09:51
      Chcą imprezy to im ją zróbmy. Proponuję odwiedzić szacowną redakcję w większej grupie, w ciągu dnia z przenośnym odtwarzaczem CD i rozkręcić imprezę.
      • Gość: tara Re: Wbijamy na Czerską z imprezą! IP: *.play-internet.pl 18.05.13, 09:53
        jest to swietny pomysl... niech sie zbierze grupa ludzi i to zrobi!
    • Gość: mr Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała policja IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 10:10
      Imprezowy kącik zróbcie w "biurowie" na służewcu! tam nie ma nikogo, kto chciałby spać! Wczoraj na cyplu byl koncert chyba do 4 rano. Albo mam otwarte okno i świeże powietrze z BASEM, albo mam cisze i spokoj i dusze sie w swoim mieszkaniu. HORROR
    • Gość: niewyspany Nie ma sie czym chwalic :p IP: *.cc 18.05.13, 10:15
      Dodajcie do sondy opcje "nigdzie", ciekawe jaki bedzie wynik.
    • Gość: orient Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.13, 10:19
      Urządźcie koncert pod oknami naczelnego, łachudry.
    • Gość: ziom tak to jest jak słoiki IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.05.13, 10:25
      przyjeżdżają do mojego miasta i zachowują się jak u siebie na polu, zróbcie imprezę do 6 rano u siebie w biurze. przyjdę i nawet zapłacę.
    • Gość: Jojo Mam jedno pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 10:25
      Czy gazeta wypowie się łaskawie na temat "knajp" w postaci namiotów (wygłuszanie wykluczone), które ROZPOCZYNAJĄ głośną, całonocną rąbankę od godziny 23-ciej?
      Wcześniej jest cicho. Kilka minut po 23-ciej rusza techniawa. I wali do czwartej rano.
      Do posłuchania zapraszam na teren na rogu Łazienkowskiej i Czerniakowskiej.
    • Gość: POkemon Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała policja IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 10:27
      gayzeta.pl wykasowała kilkadziesiąt negatywnych komentarzy pod poprzednim artykułem.

Spoko.
    • Gość: Tirinti Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała policja IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 10:31
      Dokładnie.
      Co wczoraj co kilka godzin piszą to samo w innym artykule i zawsze większość na forum jest przeciw.
      Debile z redakcji żyją w swojej własnej rzeczywistości w oderwaniu od czytelników.
      Nic dziwnego, że Agora ma coraz większe straty i niedługo zbankrutuje.
    • Gość: Zatzny Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała policja IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 10:33
      Mnie bardziej wkurzają śmieciary rano i kosiarze.Niestety Wawa wieczorem, w nocy zamiera :(
    • Gość: Agora Eliminator Slajdów IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 10:40
    • mirekmm Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała policja 18.05.13, 10:45
      Ten nieszczęśnik, co śmiertelnie zjechał rowerem ze schodów metra to też wasza akcja? Intelektualne pokrewieństwo tych 2 happeningów nie jest chyba przypadkowe.
    • Gość: powiśle Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała policja IP: *.intergga.ch 18.05.13, 10:46
      Gazeta prowokuje nie z uwagi na ten "niezwykle istotny społecznie problem ciszy nocnej" ale z uwagi na fakt, że to temat konfiktogenny. Nic tak nie nakręca biznesu mediom jak temat wywołujący skrajne opinie. Gazeta Wyborcza się tabloidyzuje a ja proponuję aby likwidację ciszy nocnej Redaktor Michnik rozpoczął od okolic swojego domu.
      • Gość: warszawianka Koncert do rana IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.13, 11:07
        Czy wiecie może jaki koncert trwał dzisiejszej nocy do rana? Dudnienie, przez które się nie wyspałam, sprawiło, że nic mi się dzisiaj nie chce robić. Z soboty na niedzielę bym to przeżyła, ale nie z piątku na sobotę - wiele osób w mojej rodzinie pracuje w sobotę i chce się wyspać.
      • Gość: alia Re: jacy wy jesteście żałośni - sfrustrowani 24/h IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.05.13, 11:25
        obudujcie się ścianami dźwiękoszczelnymi i siedźcie w tych swoich norach.
        • Gość: Jojo Hm, kto tu jest żałosny? IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 11:34
          Oczywiście nic pomiędzy dźwiękoszczelnymi ścianami oraz rykiem umpa-umpa na pół miasta? Żadnej opcji pośredniej? Żadnego kompromisu?
          No to zastanów się, kto tu jest żałosny?
        • Gość: mortus Re: jacy wy jesteście żałośni - sfrustrowani 24/h IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.13, 11:58
          To może wspólnie z GW, w ramach akcji wycisz mieszkania zainteresowanych, zainstaluj klimę i płać rachunki za prąd. Pewnie cie stać, przecież nie jesteś sfrustrowany, podobnie jak redaktorzy GW.
        • Gość: Sowik jak czlowiek niewyspany, to i sfrustrowany IP: *.cc 18.05.13, 13:16
          zadna filozofia, czysta fizjologia
        • Gość: hehe Re: jacy wy jesteście żałośni - sfrustrowani 24/h IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 16:09
          Odezwała się nie sfrustrowana. Pa ci, pa ci, pa ci.
        • Gość: kontra A może chcesz po pysku? IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 19:23
          W ramach równouprawnienia, dostaniesz po pysku jak facet, ze zdrutowaną szczęką będziesz wyraźnie cichsza.
          • Gość: stary Re: A może chcesz po pysku? IP: *.warszawa.vectranet.pl 31.05.13, 23:44
            Jak taki kozak jesteś to wyjdź kiedy drą mordy łysole wrcający z meczu i daj któremuś z liścia. Wszyscy drą japy na forum, a nikt, dosłownie NIKT nawet nie zwróci uwagi nawalonemu kolesiowi z karkiem wieprza, który ku... na całe gardło w metrze/autobusie/na ulicy. I też nie daje ludziom spać. Najłatwiej jest udawać chojraka siedząc przed monitorem.
    • Gość: głuchy słoik Spi***dalajcie z waszą "akcją" IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 11:06
      i z tendencyjnym jej przedstawianiem
      • Gość: warszawianka Re: Spi***dalajcie z waszą "akcją" IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.13, 11:09
        Słoiku!
        A czy podoba Ci się SŁOIK jako symbol Warszawy? Tragizm, przy którym mam ochotę zalewać się łzami z rozpaczy.
    • Gość: fff Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.13, 11:42
      A nie sikaliście na chodnikach??? Wszystko przed wami! Tyle przygód i pasji: rzyganie, s..nie. Po prostu żyjecie kolorowo
    • mindek1968 Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała policja 18.05.13, 11:44
      Warszawskie ulice to miejsce do zabawy? Dla tej hołoty nie mieszkają tu ludzie, którzy pracują, mają dzieci, starsi ludzie? Nie!!!!!Dla nich tylko są biurowce i supermarkety! A później wypadają na swoje wiochy. 400.000 dziennie i jeszcze więcej. Ale my, Warszawiacy, mamy nie spać codziennie, bo hołota chce sobie imprezy porobić? Do remizy. A nie na Starym Mieście czy Pl. Trzech Krzyży!!!!!!Hołota nie szanująca nikogo ani niczego, zasłaniająca się słowem "KULTURA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hahahhahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jakby na nią wpadli to i tak by się nie poznali!!!!!!
    • Gość: Ciszon Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała policja IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 11:47
      Cóż za dziecinna akcja gazety :/ Czemu ona miała służyć, co miała dowieść? To takie dziwne, że niektórzy po ciężkim dniu pracy chcą w nocy pospać??? Dziwie się też szanownym redaktorom, że przed przystąpieniem do akcji nie zapoznali się z pojęciem "cisza nocna".Jak by troszkę powęszyli to by się dowiedzieli, że jest to pojęcie umowne i regulują go żadne przepisy. Więc jeżeli ktoś ich wygonił powołując się na przepisy to powiedział im nieprawdę , cytuje:

"Funkcjonariusz nr 1: - Przepisy są, jakie są.

Funkcjonariusz nr 2: - Można się zwrócić do odpowiednich organów o ich zmianę prawa. Ale póki co obowiązują."

Redaktorzy. Gdzie wasza rzetelność dziennikarska.
      • Gość: Ciszon Re: Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała pol IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.13, 11:49
        Cóż za dziecinna akcja gazety :/ Czemu ona miała służyć, co miała dowieść? To takie dziwne, że niektórzy po ciężkim dniu pracy chcą w nocy pospać??? Dziwie się też szanownym redaktorom, że przed przystąpieniem do akcji nie zapoznali się z pojęciem "cisza nocna".Jak by troszkę powęszyli to by się dowiedzieli, że jest to pojęcie umowne i NIE regulują go żadne przepisy. Więc jeżeli ktoś ich wygonił powołując się na przepisy to powiedział im nieprawdę , cytuje:

"Funkcjonariusz nr 1: - Przepisy są, jakie są.

Funkcjonariusz nr 2: - Można się zwrócić do odpowiednich organów o ich zmianę prawa. Ale póki co obowiązują."

Redaktorzy. Gdzie wasza rzetelność dziennikarska.
        • Gość: hmm Re: Złamaliśmy ciszę nocną. Koncert przerwała pol IP: *.home.aster.pl 18.05.13, 23:43
          Gość portalu: Ciszon napisał(a):

> Redaktorzy. Gdzie wasza rzetelność dziennikarska.

Rzetelność i GW to oksymoron:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka