Dodaj do ulubionych

Najlepsze plaże nad Zegrzem. Którą wybrać? [PRZ...

06.07.13, 14:58
Ja jeździłam do niedawna do Portu Pilawa (była knajpka z jedzeniem i ławki do siedzenia), a na plażę chodziłam kawałek dalej obok byłego ośrodka Mazowsze. Mało tam było ludzi i dlatego mi się tam podobało.

A komunikacja nad Zalew jest tragiczna - autobus co godzinę i na dodatek przestał jeździć z pętli na Żeraniu, żeby w ogóle usiąść w autobusie należy z prawego brzegu jechać na Marymont i wsiadać na pętli, bo na przystankach pośrednich nie wciśniesz się nawet na stojąco, a to prawie godzina jazdy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bimm Plaża WIeliszew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.13, 20:43
      A czemu w zestawieniu nie ma chyba najbardziej klimatycznej plaży w Wieliszewie? Chyba jedyne miejsce w którym można raz w roku posłuchać prawdziwej żeglarskiej muzyki - czyli Szanty nad Zalewem. W tym roku również jest tam taka impreza - 24-25 sierpnia. I okazuje się, ze w tym roku zainwestowali w infrastrukturę i jako jedno z 3 miejsc nad całym jeziorem ma ratowników. Tłumy bywają, ale nie takie dzikie jak na Dzikiej.
    • Gość: gość portalu Najlepsze plaże nad Zegrzem. Którą wybrać? [PRZ... IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.13, 08:01
      Mapka jest zjebana - WDW rynia jest na południe od Promenady.
      • Gość: tralalala Re: Najlepsze plaże nad Zegrzem. Którą wybrać? [P IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.07.13, 01:18
        a czego chcesz jak ją rysowały słoiki spod Łukowa? nigdy tam nie byli, a plażowali całe życie na gliniankach nad smródką.
    • majusia29 Najlepsze plaże nad Zegrzem. Którą wybrać? [PRZ... 09.07.14, 16:45
      Co do opinii Dzikiej Plaży nie do końca zgadzam się z opinią bo toalety są płatne 2 zł i BARDZO CZYSTE, papier w każdej kabinie i bardzo przyjemny zapach. I są wyznaczone miejsca na grillowanie bezpłatnie.
    • Gość: Talcia5 Re: Najlepsze plaże nad Zegrzem. Którą wybrać? [P IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.14, 10:16
      Właściwie co weekend pakuję dzieciaki do auta i jedziemy nad Zalew Zegrzyński. Najczęściej jest to ośrodek Promenada, ponieważ mają tam dobrą infrastrukturę oraz zaplecze gastronomiczno-sanitarne. Jak jest ładna pogoda to dzieciaki sobie dłubią cały dzień w piasku i zajmują się sobą - a my dorośli możemy trochę odpocząć :)
      • Gość: Loka Re: Najlepsze plaże nad Zegrzem. Którą wybrać? [P IP: *.r.kbt.pl 01.08.14, 17:05
        Tylko dlaczego tam tak śmierdzi. Nie wiem czy to piach, czy woda, czy może w pobliżu jest jakiś zakład produkcyjny. jak zawieje wiatr można się porzygać
        • Gość: Baster Re: Najlepsze plaże nad Zegrzem. Którą wybrać? [P IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.15, 19:20
          Właśnie dziś z żoną i dzieckiem wybraliśmy się do Rynia-Promenada...nie polecam śmierdzi albo piach albo woda starą niemytą psitą!!!! smród nie do opisania i ciężko zmyć z siebie ten zapach!!! szkoda czasu i pieniędzy!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka