grazka_21_63 08.07.13, 23:32 Nie wiem jak Państwo, ale ja jutro czyli we wtorek idę na rozprawę w Samorządowym Kolegium Odwoławczym w sprawie wysokości stawki wieczystego użytkowania gruntów...Czy jeszcze ktoś dostał zawiadomienie i idzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazka_21_63 Re: Odwołanie w SKO 13.07.13, 21:15 Witam, sama sprawa to jak zwykle 10-15 minut. Podtrzymałam argumenty podanie w odwołaniu od niewłaściwego naliczenia opłaty, podałam dodatkowe w postaci coraz większej destrukcji ul. Marynin i problemów z dojazdem od strony Woli, zwiększoną ilość osób bezdomnych na działkach związaną z likwidacją noclegowni na ul. Maczka a tym samym większe zagrożenie dla osób chodzących piechotą od strony ul.Obozowej - podpisałam protokół i już. Oczywiście jest to działanie pro-forma, bo czy SKO uzna nasze racje czy nie to i tak sprawa wyląduje w sądzie: zaskarży je albo Dzielnica jeśli SKO nam przyzna rację albo - mam nadzieję - SM WOLA, jeśli SKO uzna racje miasta. Pozdrawiam sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś