Dodaj do ulubionych

Polskie jedzenie

31.07.04, 04:41
Czytam o roznych restauracjach w Warszawie ale jeszcze nie znalazlam zadnej restauracji co mozna
zjesc Polskie jedzenie....Ratunku...ludzie czy naprawde w Warszawie nie mozna zjesc dobrych
polskich dan?
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: Polskie jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 08:30
      Najsmaczniejsze polskie jedzenie jest w restauracji Delicja Polska na ul.
      Koszykowej. Polecam !!!
    • Gość: dorota Re: Polskie jedzenie IP: *.chomiczowka.net.pl 14.08.04, 12:26
      a mi smakowalo u dekerta i w bazyliszku, tyle ze lepiej isc z kims, kto stawia,
      bo drogo:); a najlepsze to robi moja babcia
      • angie2 Re: Polskie jedzenie 16.08.04, 04:23
        Czy babcia ma swoja restauracje? : ) Dziekuje za rekomendacje
    • miki333 Re: Polskie jedzenie 19.08.04, 12:59
      np.
      Dom Polski, ul. Francuska 11
      Polska, ul. Nowy Świat 21
      Delicja Polska, ul. Koszykowa 54

z tańszych (ale z dobrym jedzeniem) może być "Gospoda pod Kogutem" ul. Grójecka
      koło kina Ochota
      • Gość: Agata Re: Polskie jedzenie IP: *.crowley.pl 20.08.04, 11:16
        W "Gospodzie ..." jedzenie jest istotnie dobre, ale kelnerzy strasznie oszukują
        przy wystawianiu rachunków. Do tego są bardzo obcesowi.
        • miki333 Re: Polskie jedzenie 25.08.04, 15:48
          Byłam tam trzy razy i wygląda na to, że miałam sporo szczęścia bo nie mogę
          narzekać na kelnerów. Przynajmniej ci którzy mnie obsługiwali - potrafili
          doradzić przy wyborze potraw, wiedzieli co się kryje pod nazwami potraw
          (zdarzało mi się, że w innych restauracjach kelnerzy nie za bardzo znali
          składniki potraw).
      • Gość: Smakosz Re: Polskie jedzenie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.04, 22:20
        Dom Polski - rewelacja
    • Gość: DUŻY Re: Polskie jedzenie- Karpielówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 23:08
      Polecałam w innym wątku golonkę. Myślę,że to polskie jedzenie.
      A takie właśnie można zjeść w Karpielówce.
      www.karpielowka.com.pl
      polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka