angie1 31.07.04, 04:41 Czytam o roznych restauracjach w Warszawie ale jeszcze nie znalazlam zadnej restauracji co mozna zjesc Polskie jedzenie....Ratunku...ludzie czy naprawde w Warszawie nie mozna zjesc dobrych polskich dan? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Re: Polskie jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 08:30 Najsmaczniejsze polskie jedzenie jest w restauracji Delicja Polska na ul. Koszykowej. Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Polskie jedzenie IP: *.chomiczowka.net.pl 14.08.04, 12:26 a mi smakowalo u dekerta i w bazyliszku, tyle ze lepiej isc z kims, kto stawia, bo drogo:); a najlepsze to robi moja babcia Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Polskie jedzenie 16.08.04, 04:23 Czy babcia ma swoja restauracje? : ) Dziekuje za rekomendacje Odpowiedz Link Zgłoś
miki333 Re: Polskie jedzenie 19.08.04, 12:59 np. Dom Polski, ul. Francuska 11 Polska, ul. Nowy Świat 21 Delicja Polska, ul. Koszykowa 54 z tańszych (ale z dobrym jedzeniem) może być "Gospoda pod Kogutem" ul. Grójecka koło kina Ochota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Polskie jedzenie IP: *.crowley.pl 20.08.04, 11:16 W "Gospodzie ..." jedzenie jest istotnie dobre, ale kelnerzy strasznie oszukują przy wystawianiu rachunków. Do tego są bardzo obcesowi. Odpowiedz Link Zgłoś
miki333 Re: Polskie jedzenie 25.08.04, 15:48 Byłam tam trzy razy i wygląda na to, że miałam sporo szczęścia bo nie mogę narzekać na kelnerów. Przynajmniej ci którzy mnie obsługiwali - potrafili doradzić przy wyborze potraw, wiedzieli co się kryje pod nazwami potraw (zdarzało mi się, że w innych restauracjach kelnerzy nie za bardzo znali składniki potraw). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Polskie jedzenie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.04, 22:20 Dom Polski - rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUŻY Re: Polskie jedzenie- Karpielówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 23:08 Polecałam w innym wątku golonkę. Myślę,że to polskie jedzenie. A takie właśnie można zjeść w Karpielówce. www.karpielowka.com.pl polecam Odpowiedz Link Zgłoś