Dodaj do ulubionych

Dlaczego ?...

08.10.13, 17:57
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14743621,Referendum_w_Warszawie__Frekwencje_poznamy_dopiero.html#BoxWiadTxt
aż do zakończenia głosowania nie będzie wiadomo, jak wyglądała frekwencja

Przy referendum ws UE podawano frekw. w trakcie ...

--
Obowiązujące w Polsce przepisy dotyczące pozyskiwania danych telekomunikacyjnych nie chronią dostatecznie praw i wolności obywatelskich przed nadmierną ingerencją państwa – ocenia Najwyższa Izba Kontroli
www.naszdziennik.pl/polska-kraj/56166,nadmierna-inwigilacja.html
Obserwuj wątek
    • tw_wielgus Re: Dlaczego ?... 08.10.13, 17:58
      A jak myślisz?
    • volupte Re: Dlaczego ?... 08.10.13, 18:06
      I w czym widzisz problem?
      • tw_wielgus Re: Dlaczego ?... 08.10.13, 18:21
        Problem?
        Raczej nieczystą grę.
        • sclavus Re: Dlaczego ?... 08.10.13, 18:46
          ... hihihihihihihihihi...
          PeeS - nieczysta gra właśnie się toczy! dziwnie się składa, że piłka jest ciągle pod nogami PiSu i Rysia Kalisza (zupełnie, jakby mieli z pięć piłek - tracą... i jak za machnięciem czarodziejskie różdżki, mają nową... i tak dalej!), pod sztuczną nazwą "akcja obywatelska"
          Mnie tam rybka - nie moja małpa - nie mój cyrk!
      • chasyd_z_czerskiej Re: Dlaczego ?... 08.10.13, 18:34
        > I w czym widzisz problem?

W niejasności zasad...
        Podawanie frekwencji miało ją zwiększyć...

--
        Brazylia broni życia
        www.naszdziennik.pl/wiara-kosciol-na-swiecie/56170,brazylia-broni-zycia.html
        • volupte Re: Dlaczego ?... 08.10.13, 20:51
          ,,Jak Kuba Bogu.....
    • sclavus witaj chasyd! 08.10.13, 18:49
      w nowym smokingu... tylko dlaczego dziurawym???
      Jak dla mnie, to jest tak: puszczasz pierda i twierdzisz, że cóś ... zwietrzyłeś!!
      Dobre! He he...
    • obraza.uczuc.religijnych A co? Z Warszawy jesteś? 08.10.13, 20:31

• snajper55 Bo tak mówi prawo 09.10.13, 00:44
      "Jeśli chodzi o referenda lokalne, sytuacja jest jednak inna i reguluje ją uchwała PKW z dnia 7 maja 2012 roku "w sprawie wytycznych i wyjaśnień w sprawie referendów lokalnych dotyczących odwołania organów jednostek samorządu terytorialnego".

Uchwała stanowi, że "w referendum lokalnym nie zbiera się i nie podaje do wiadomości publicznej w trakcie głosowania informacji o liczbie osób uprawnionych do głosowania i liczbie osób, którym wydano karty do głosowania".

tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,pkw-nie-bedzie-podawac-danych-o-frekwencji-w-trakcie-referendum,101641.html

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka