kacperito 12.09.07, 12:06 Witam, mojemu prawie 2 letniemu synkowi zaczęła lecieć krew z nosa. Nie uderzył się, nie upadł, ma trochę katar, ale nie za duży. Pediatra powiedziała, że mu przejdzie. Czy dajecie coś albo robicie na to Waszym dzieciom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorek3 Re: krew z noska 12.09.07, 15:46 Mojemu leci dośc często. Oglądała go laryngolog ale nie stwierdzila żadnych nieprawidłowości. Ma po prostu bardzo delikatna śluzówkę. Mamy codziennie wieczorem smarować Alantanem w kremie. Odpowiedz Link Zgłoś
kacperito Re: krew z noska 12.09.07, 17:10 dzięki za odpowiedź. Czyli smarujesz kremem środek noska, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
luizaa2 Re: krew z noska 13.09.07, 10:18 U mojej córci było to samo przez 2 lata. Badania OK, a krew często leciała. Teraz ma 4 lata i jej jakoś przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczako Re: krew z noska 14.09.07, 21:46 u nas okazalo se ze t przez azs laryngolog powiedziala ze powinno wystarczyc samo natluszcznie i zeczywiscie pomoglo. ale jak tylko pojawiaja sie jakies zmiany na skórze to w nosku niestety tez Odpowiedz Link Zgłoś
kurczako Re: krew z noska 14.09.07, 21:47 blad sie wkradl mialo byc rzeczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
rembrige Re: krew z noska 16.09.07, 10:39 Mojej córce krew z nosa leciała dosyć często .Badania były dobre i miało przejść samo ale nie przeszło w wieku 4 lat laryndolog przypalił naczynka i do tej pory mamy spokój a córka ma teraz 16 lat Odpowiedz Link Zgłoś