IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 18:30
Czy Ty byłeś kiedykolwiek w jakiejkolwiek restauracji???
Ty wiesz że:
- wszyscy nisko upadli!
- nic w danej knajpie się nie dzieje i nie ma Gości!
- wszyscy rozpowszechniają SPAM !
- nie ma żadnej knajpy godnej polecenia, bo dla Ciebie jest SPAM!!!!!
Jesteś NUDNY !!!
Może Ty "ZNAWCO" poleć restaurację, sprawdzimy ...
Obserwuj wątek
    • 1-buc Re: 1-Buc 19.02.14, 21:30
      Zarerejstruj nick, to ewentualnie staniesz sie partnerem do rozmowy.mnie podobają ci się wpisy-nie czytaj
      • Gość: Znudzona 1-Bucem Re: 1-Buc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 21:56
        Chętnie, ale nie zamierzam rejestrować się bo ktoś tak chce.
        Czy jest tu chętny Partner do rozmowy z 1-Bucem ?
        Hmm... nie wydaje mi się abyś potrafił nawiązać normalną rozmowę...
      • Gość: Znudzona 1-Bucem Re: 1-Buc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 22:09
        Ja jestem młodą przedsiębiorczą osobą a ty zramolałym dziadkiem, który wszędzie widzi spisek i spam. Żal mi ciebie, bo dla mnie internet jest narzędziem a dla ciebie całym światem.
        Ja czerpie z niego o wiele więcej niz ty sobie możesz wyobrazić. Mam nawy komputer Apple Air Mac Pro i nie muszę wcale czytać kogoś co całymi dniami wyszukuje spam.
        • Gość: Znudzona1-bucem Re: 1-Buc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 22:23
          Własnie...............
          • Gość: Znudzona1-bucem Re: 1-Buc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 23:54
            Dodam tylko, że bywam bardzo często w wielu najlepszych Warszawskich restauracjach i nie wypowiadam się na ich temat. Nie oceniam i nie krytykuję innych a jedząc biznesowy lanch nie zastanawiam się czy kiedy go chchwalę to ktoś a raczej internetowy nikt nazwie mnie spamerem.
            Obracam się w takich kręgach, ze w ogóle nie powinnam komentować wypowiedzi 1-buca.
            • Gość: Adam Re: 1-Buc IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.14, 13:36
              A poza tym : "Jestem mądra niesłychanie...."
              • Gość: Znudzona 1-Bucem Re: 1-Buc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.14, 17:41
                Buc zmienił nick na Adam? I co? i nadal nie masz nic ciekawego do powiedzenia.
                NIKT CIĘ TU NIE CHCE !
                Skończą się ferie i wrócisz do szkoły.
            • achzarit Re: 1-Buc 21.02.14, 11:17
              I nie douczyłam się, że przymiotniki tkie jak "warszawskie" należy pisać zaczynając małą literą o ile to nie jest początek zdania.
              • 1-buc Re: 1-Buc 21.02.14, 14:23
                Sądzę, że nie powinno się karmić trolla, który jada "biznesowy lanch "
              • Gość: Znudzona 1-Bucem Re: 1-Buc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.14, 17:00
                Rozumiem, że Ty jesteś nie omylny i nigdy Ci się CAPS nie wcisnął? Ja pisze nie patrząc na ekran. Czasem mi się może zdażyć literówka. Jaki żal, że nie masz innych argumentów to sie do tej literówki przyczepiłeś.
            • marghe_72 Re: 1-Buc 27.02.14, 23:55
              Gość portalu: Znudzona1-bucem napisał(a):

> Obracam się w takich kręgach, ze w ogóle nie powinnam komentować wypowiedzi 1-b
              > uca.

to trzymaj się tego co piszesz..
    • pietrzj1 Re: 1-Buc 20.02.14, 23:00
      Coś czuję, że to właśnie jakiś skarcony spamer daje upust żalu...
      Może i styl 'buca' jest specyficzny, ale reaguje on na faktyczne spamerskie posty, które nie wnoszą nic do dyskusji o warszawskich restauracjach, a jedynie zaciemniają dyskusje.
      I nic więcej na ten temat nie da się powiedzieć.
      • 1-buc Re: 1-Buc 21.02.14, 10:37
        Trafnie i konkretnie. Dziękuję.
        • Gość: Znudzona 1-Bucem Re: 1-Buc IP: *.netservis.com.pl 21.02.14, 22:18
          Widzę że Znudzonych 1-Bucem jest pod jednym podpisem kilka osób! Debilna rozmowa!
          • Gość: Też nie chce spamu Widocznie kilku osobom SPAM skasowali IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.02.14, 17:48
            po tym jak buc pokazał linki ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka