Dodaj do ulubionych

SP 75 na Niecałej

15.03.14, 10:41
Dzień dobry!

Posyłam chyba swoje dziecko do szkoły na Niecałej, czy ktoś wie, jacy tam są nauczyciele?
Jeśli ktokolwiek mógłby coś napisać o nauczycielach nauczania początkowego, pani Agnieszce Szabelskiej czy pani Grażynie Wójcik, to będę bardzo wdzięczna. Czy dzieci, które czytają, nie nudzą się w I klasie? Czy mają wsparcie psychiczne od nauczycielek w razie problemów z emocjami?

A jak pozostali nauczyciele? Szkoła robi b. dobre wrażenie, chociaż na zebraniu dla rodziców zbyt wiele zadęcia...

Jeśli ktokolwiek może coś więcej napisać o tej szkole, z góry dziękuję. Może być też oczywiście na priva.

Pozdrawiam
ZBoguslawska
Obserwuj wątek
    • marzena.mm Re: SP 75 na Niecałej 11.06.14, 19:59
      To naprawde dobra i bezpieczna szkoła ,chądzą tam moje dzieci
      • san-ds Re: SP 75 na Niecałej 11.12.14, 18:54
        Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły, moja córka ukonczyła ją i bardzo miło i ciepło wspomina tę szkołe oraz nauczycieli.
        bez problemu dostałą sie do bardzo dobrego gimnazjum, szkola solidnie uczy, atmosfera jest bardzo mila a nauczyciele bardzo pomocni.
        Polecam, gdybym miala raz jeszcze dokonac wyboru nie zawachalabym sie nawet przez chwilę.
    • ap_3 Re: SP 75 na Niecałej 08.09.15, 13:42
      Witam. Czy są jakieś nowe opinie o szkole?? Jak wygląda kwestia zapisania / dostania się dziecka z poza rejonu? Jak najlepiej to zrobić?
    • mamma003 Re: SP 75 na Niecałej 14.03.16, 21:33
      Dzień dobry,
      Przepraszam, że pozwoliłam sobie na bezpośredni kontakt.
      Jestem ciekawa czy zdecydowała się Pani na zapisanie swojego dziecka do szkoły nr 75 jeśli tak, to jakie jest Wasze wrażenie? Pani i dziecka. Spełniła oczekiwania? Czy dzieci czują się w niej dobrze, czy nauczyciel w klasie podchodzi indywidualnie do każdego ucznia? I czy dzieci mogą korzystać ze wszystkich zajęć dodatkowych? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Szukam przyjaznej szkoły, aby przenieść córkę i bardzo zależy mi aby odnalazła się w nowym miejscu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka