Gość: korez Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:28 W takich wypadkach ubolewać należy,że w Polsce jest demokracja. Umysły zgąbczałe przez fanatyzm, otwarte tylko na jedną bezdyskusyjną "prawdę" nie powinny mieć prawa głosu, gdyż tamują rozwój i odkrywanie Nowych Horyzontów przez innych, bardziej światłych i otwartych na obcowanie z kulturą ludzi. LPR powinna może bardziej gorliwie modlić się za swoich nieomylnych pasterzy dewiantów (np. szanowna eminencja pan biskup Petz, równie uroczy prałat Jankowski), bo moc różańca blado wypada w konfrontacji z faktami a nie tylko z artystycznym wyrazem "Złego Wychowania" i podobnych obrazów. Ludzie! Nie dajmy się zwariować!!!!!!! MIŁEGO OGLĄDANIA NOWEGO PEDRO !!!!!!! Pozdrawiam wszystkich dewotów!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonko Liga Polskich Ramoli IP: 192.168.1.* / 80.48.69.* 07.09.04, 14:41 LPR coraz szybciej dogania Samoobronę(Samooborę?:)w wytyczaniu granic absurdu...Panie Chruszcz,gratuluje obejrzenia "wszystkich" filmów Almodovara,proponuje zrobic to jeszcze raz.moze w koncu jego inteligente,poruszające i swietne obrazy zostana jednak przez pana docenione i polubi je pan jak pani Beger seks,a kon-owies.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mol kinowy Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani IP: *.lodz.mm.pl 07.09.04, 14:41 Zapewne pan Chruszcz filmu nie widzial, bo po co?Wystarczy wiedzieć,że to o gejach, no i kumpel spod 5 powiedzial,że jeszcze o księdzu - pedofilu! Proponuję przed zlapaniem w dłoń pędzla i farby obejrzeć film i pomyśleć nad nim...zamiast rzucać się na wiatraki. Film widziałam i powiem tylko tyle, że polecam każdemu, kto chce dowiedzieć się czegoś także o sobie, innych ludziach i tym, co pcha nas ku różnorodnym czynom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 07.09.04, 14:50 Nalezy zadać pytanie, ile LPR wziął od dystrybutora za reklame tego filmu ?! Przecież to tzw marketing negatywny :))) Zatem, czrni towarzysze, ile kosztuja wasze usługi reklamowe :) A serio, jakim trzeba być ciemniakiem, by innym narzucać swoje gusta i bronić... nie wiem, wiarę, religię katolicka przed katolikami, wszakże około 95 % Polaków to katolicy, przynajmniej oficjalnie. Zatem LPR broni katolicyzmu przed katolikami ??? Strach sie bać. Pan Bóg nie lubi działaczy LPR, odebrał im wszak rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyLPRowiec Czy ci poperdoleńcy z LPR nie przestaną głupieć??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:50 Czy ci poperdoleńcy z LPR nie przestaną głupieć??? W filmie pokazano, rzeczywistość, jak księża deprawują dzieci. To oczywiście sie LPR nie podoba, bo to pieski kleru i ojca dyrektora. Maoim zdaniem film ten powinna wyświetlić kiedyś TVP lub inna ogólnopolska telewizja. Moze otworzy oczy na tem problem ludziom zaślepionym bzdurnym pierdoleniem kleru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlik Re: Czy ci poperdoleńcy z LPR nie przestaną głupi IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 07.09.04, 19:39 o wreszcie wyszło szydło z worka MAOim zdaniem film trzeba wyświetlić w TV niech żyje MAO a kler to niezła marka mam sofkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyLPRowiec Re: Czy ci poperdoleńcy z LPR nie przestaną głupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 20:25 Kurwa, pomylić się nie można!!! Ze zdenerwowania na tą całą sytuację ręce mi się trzęsły..... Czepiasz się szczegółów. Precz z klerem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani IP: *.tkdami.pl 07.09.04, 14:57 LPR ZDELEGALIZOWANA. Takie napisy powinny się pojawić na wyborczych plakatach tego ugrupowania przy okazji najbliższego głosowania na kandydatów do parlamentu. Nie pożałowałbym, gdyby delegalizacja nastąpiła w rzeczywistości, ale - niestety :) - cuda się nie zdarzają. Chyba że LPR-owcy przeholują... Odpowiedz Link Zgłoś
serwal Napisy na plakatach "Złego wychowania". 07.09.04, 15:00 Panie Kinoman! Pójdź Pan po rozum do głowy i zrozum Pan, że ekshibcjonistyczne propagowanie "wartości" seksualnych godzi we wszystkich ludzi, bez względu na to w jakim kontekście są one przedstawiane. Zgodnie z Pańską sugestią będę się czepiał tzw. gejów. Będę się czepiał zwłaszcza propagowania idei gejowskich pod płaszczykiem moralizatorstwa. Nie ma się co dziwić, że dzięki propagandzie gejostwa, ludzie różnych: nacji, zawodów, religii itp. popadają w homoseksualizm. Czas z tym skończyć! I nie tylko nie oglądać! Lecz także osobistym sprzeciwem starać się nie dopuścić do głębszego upadku społeczeństwa - nie tylko Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkuriwonyNaLpr Re: Napisy na plakatach "Złego wychowania". IP: 62.240.61.* 07.09.04, 15:04 Ale o fakcie molestowania dzieci przez księzy trzeba głośno mówić - to po takich rzeczach bierze się więcej gejów, a nie po jakiejs propagandzie. każda ofiara molestowania w przyszłości robi to samo - 3/4 poslkich pedofili wzięło sie z molestowania przez księży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traviola Re: Napisy na plakatach "Złego wychowania". IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.09.04, 15:08 Panie Sewal!coz za swiatla mysl. Nie wiedzialem,ze gejostwo jest zarazliwe! Trzeba czym predzej wymyslec jakies lekarstwo na te zaraze.Oczywiscie dzielna LPR juz ma pierwszy pomysl.Zakazac ludziom chodzic do kina na Almodovara. Bogu dzieki - ten zakaz spowoduje,ze kilka biednych owieczek zostanie uratowanych. Tylko co zrobic z tymi biedakami, ktorzy wpadli w lapy katechetow-pedofilii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Napisy na plakatach "Złego wychowania". IP: *.attu.pl / *.attu.pl 07.09.04, 17:16 co to są, do cholery, "idee gejowskie"? Bo nie wiem o co Ci chodzi, a mam niejasne przeczucie, że pieprzysz głupoty. I skąd bierzesz przekonanie, że ktoś pod wpływem publicznego mówienia o homoseksualizmie staje się gejem? To jakieś zadziwiające fakty, które chyba dopiero dzisiaj ujrzały światło dzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz [...] IP: *.32001-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 07.09.04, 15:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:21 Jak na "dziennikarza" robisz fatalne błędy ortograficzne, a poza tym jesteś przykładem w jaki sposób brak kultury może zepsuć wypowiedź w słusznej sprawie.. Odpowiedz Link Zgłoś
jesiotrr a może by tak rozwiązać LPR zamiast tolerować ... 07.09.04, 15:20 a może by tak rozwiązać LPR zamiast tolerować ich wieczne akcje z pogranicza narodowo faszystowskiej polityki, ja mam dość wiecznych bzdur w stylu "nie polskie", "godzi w uczucia polaków" sam jestem polakiem i mnie nie uwiera :), czyż funkcjonowanie takich "idei" na scenie politycznej nie zakazuje konstytucja - może czasem egzekwować prawo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: a może by tak rozwiązać LPR zamiast tolerować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:40 ZGADZAM SIE, ZGADZAM - DOSC Z DEBILIZMEM SPOD SZYLDU LPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny ptaszek Re: a może by tak rozwiązać LPR zamiast tolerować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:44 Dobry pomysl, tylko ktory sad sie na to odwazy? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzina_adamsow Trzeba natreszcie skończyć z obłudą i zakłamaniem, 07.09.04, 15:21 ... które narastało przez stulecia na temat KrK. Nie jest tajemnicą że pedofilia to choroba zawodowa kleru katolickiego. Ponad połowa funkcjonariuszy KrK to czynni homoseksualiści (dobrzez znani w środowiskach gejowskich). Nikt nie broni czarnym pasibrzuchom być pedałami, ale pedofilie to juz jest przestepstwo ścigane z użędu - ale tylko w cywilizowanych krajach. Pomroczna wychodowała sobie kler jak wewnętrzen niezależne księstwo, na który władza cywilna spogląda z pozycji klęczącej. Powinno być jak najwiecej takich filmów, filmów, które pokazują żeczywisty obraz wynaturzonego charakteru KrK. Irlandia własnie sie otrząsa po kilkuset latach władzy KrK - upublicznia się morderstwa, gwałty i inne zbrodbnie popełnione przez KrK. Kiedy rozpoczeły się pierwsze rozprawy sadowe przeciwko czrnej mafii, Najkosztowniejszy Starzec Świata wydał polecenie trzymania w tajemnicy najdłużej jak tylko się da wszystkich przestępstw kleru w Irlandii, ale nie udało sie zatrzymać rosnącej fali afer i skandali wokół KrK. Podopbnie będzie i u nas - kiedyś ktoś tę puszke pandory otworzy i w tedy zobaczymy rzeczy, o których się nam nie śniło. Ale na razie czarna mafia rządzi w pomrocznej i nie pomoga tu sporadyczne procesy księży pedofilów, które sa zresztą i tak szybko wyciszane. GA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tabakiera Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani IP: *.miloszyce.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 15:21 napisze jedno - według mnie Pan Chruszcz nie powinien zakazywać tego czego sam nie lubi, każdy ma prawo do własnych poglądów, mamy w końcu demokracje do diabła !!! a ja będę namawiała wszystkich moich znajomych aby obejrzeli ten film bo jest poprostu świetnie zrobiony to tyle papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:25 Pan Chruszcz NIE MOŻE nam zakazać pójścia do kina i obejrzenia tego filmu, jako poseł (?) powinien o tym wiedzieć, tym bardziej dziwi mnie mnie jego wypowiedź. Jeżeli nawet film zniknie z kin, to pojawi się w "drugim obiegu" Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani 07.09.04, 15:28 a mnie sie wydaje ze cwoki z lpr wzieli pieniadze od dystrybutora filmu. Robia filmowi dobra reklame. Wiele osob ktore na film by sie wybralo teraz to uczyni. Czyzby plus z istnienia kmiotkow z lpr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:46 też mi to zaświtało, ale nie wyglądają na aż tak sprytnych ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:37 No i raz jeszcze liga rodzin dysfunkcyjnych pochwalila sie swoim bardzo inteligentnym dzialaczem. Miarka sie przebiera - od kiedy to w naszym kraju kazdy ograniczony umyslowo prawicowy dewot moze liczyc na rozglos i kilka linijek w prasie? liga przeciaga strune juz za dlugo - pora cos z tym zrobic, bo za niedlugo obudzimy sie w skrajnie prawicowym, koscielnym panstwie, w ktorym "mlodziez" wszechpolska bedzie robic za SS, a romek bedzie chodzic po domach i sprawdzac, czy na scianie wisi krzyz i godlo! PORAZ COS Z TYM ZROBIC. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani 07.09.04, 15:40 liga zdaje sie ze w sondazach juz nie zyskuje... jej czas sie konczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traviola Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.09.04, 15:43 Obys nie byl falszywym prorokiem...!! Licze na to,ze faktycznie spadnie im kilka punktow w sondazach, ale wiadomo,ze na ich korzysc dziala niska frekwencja. Jesli "liberalowie" nie rusza sie podczas wyborow z domu, to babcie w beretach znow wybiora swoich pupilow, namaszczonych przez ojca tadzia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obyw. Re: Niech żyje Komitet Centralny Ligi Polskich... IP: 213.17.142.* 07.09.04, 15:40 .....Rodzin z Towarzyszem Giertychem na czele, NIECH ŻYJE !!!!! NIECH ŻYJE !!!!! NIECH ŻYJE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Niech żyje Komitet Centralny Ligi Polskich... 07.09.04, 15:41 poco sie przejmowac tymi chujami... olac ich Odpowiedz Link Zgłoś
cavva Zgroza 07.09.04, 15:45 Wkurwia mnie mówienie w Polsce o wolności słowa, wiary, prasy i wszelkich środków przekazu. Teraz widać jak Polscy "TALIBOWIE" są związani z wolnością i niosą ją ludziom. Prawdziwych fanatyków wiary mamy w Polsce, i to nie prostaków z bombami w samochodach ale sprytnych dywersantów, krętaczy i szpiegów. Film jest prawdziwy i mówi o prawdzie, a nie o "wymyślonej pedofilii - problemie którego nie ma". Zwłaszcza wśród księży nikt nic nie zauważył... Ten kto tak myśli nie ma mózgu lub jest czystą naiwnością. Nie moge o tym pisać bo mi sie na samą myśl ciśnienie podnosi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel [...] IP: *.aster.pl 07.09.04, 15:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:50 historia się powtarza - Hitler ponoć był żydem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubus To PROWOKACJA, panie Chruszcz IP: *.telia.com 07.09.04, 15:49 Odkad to przykruchtowi dzialacze LPR maja prawo orzekac, co ludziom wolno ogladac w kinach, a co musi byc zdjete z afiszy, co zasluguje na miano sztuki wysokiego lotu, a co jest bezwartosciowa szmira? Won na nabozenstwo rozancowe do parafialnego kosciolka, a nie zajmowac sie dzialalnoscia prowokacyjna i dyskryminujaca ludzi o innym swiatopogladzie. Oto mamy postkomunistycznych cenzorow. Z pewnoscia wielu z nich przed laty wyslugiwalo sie komunistycznej wladzy nie nalezac formalnie do partii, a obecnie stosuja wowczas poznane metody w dzialalnosci ograniczajacej wolnosc artystyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi Re: To PROWOKACJA, panie Chruszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:54 Potępianie Kościoła za to co mówi LPR jest chyba trochę nie na miejscu. Co innego, jeśli takie słowa padłyby z ust prymasa lub któregoś z biskupów. LPR jest uznawana za bandę oszołomów nawet przez wielu księży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: To PROWOKACJA, panie Chruszcz IP: *.p-s-inter.net 07.09.04, 20:59 No cóż, to rzeczywiście przykre, ale mam wrażenie, że spora część episkopatu jednak jest po stronie ojca rydzyka. Nie Życiński i pewnie nie Pieronek, ale jednak chyba więcej niż połowa. Także proboszcz mojego osiedla. Jest wyjątkowym chamem mówić wprost. ja nie jestem katolikiem, ale moja żona tak, i ona bardzo z tego powodu boleje, bo z typem nie da się wytrzymac. Ale i tak kupię mu bilet na ten film, a co tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosnik Chruszcz [...] IP: *.umcs.lublin.pl 07.09.04, 17:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizzzz nic to nie dało! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:54 hahaha, już samo to, że film w weekend w samej tylko warszawie obejrzało 14 tys. widzów świadczy o tym, że film jest popularny i dużo ludzi będzie chciało go obejrzeć, a akcje LPR-u na niewiele się nie zdadzą! a jak zobaczą napis "odwołane" i uwierzą to pójdą i np. ściągną sobie z internetu... chcieć to móc... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabolka Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani IP: *.asi.pl / *.asi.pl 07.09.04, 16:01 Mam wrażenie że pan Chruszcz nie należy do przeciętnej Polskiej Rodziny, która to we wrześniu biega za książkami i zeszytami dla swoich pociech i ogląda przysłowiową złotówkę dwa razy zanim ją wyda, trudno więc znaleźć wolne środki na wyprawę do kina, jednak Pan Ch. miał czas i kasę na taką rozrywkę więc niech się cieszy że go za moje pieniądze na to stać i niech przestanie za mnie decydować co i kiedy mam oglądać - matka dzieciom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leopold [...] IP: *.adlex.com 07.09.04, 16:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta [...] IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.09.04, 16:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chijuch Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani 07.09.04, 16:13 Niektórzy ludzie widzą świat prosto. Nie dostrzegają ukrytych płaszczyzn. To dotyczy także fimów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libero Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 16:47 NIE PROSTO!!!!! P R O S T A C K O !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani IP: 5.5.* / 80.58.35.* 07.09.04, 16:21 Ale hipokryzja! Pan Chruszcz chce zebysmy w Polsce udawali ze homoseksualizm nie istnieje? Ale on istnieje! A to co istnieje jak najbardziej moze byc tematem filmu, ksiazki czy sztuki teatralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Chruszcz Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani IP: *.toya.net.pl 07.09.04, 16:38 widać pan chruszcz też chce zostac tematem :) niestety nawet bareja by tu jawnie skapitulował... temat sam się pochłonął :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźma na złodzieju czapka gore IP: *.aster.pl 07.09.04, 16:31 żeby było śmieszniej, to, co w filmie robi ksiądz z młodym chłopcem i w jaki sposób wyrządza mu krzywdę na resztę życia, nie polega na uprawianiu seksu, tylko na tym, że nie dotrzymuje obietnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alz777 Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 16:37 trzeba się strzec: nazizm zdobywa pole powoli, ale skutecznie. wszyscy ludzie dobrej woli powinni iść na film Almodovara, nawet jeżeli nie mieli takiego zamiaru. Bo jutro może sie okazac, że będziemy mogli iść tylko na taki film który spodoba się lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huuk37 Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 16:42 Członkowie LPR-u lub ich sympatycy wprowadzający w błąd opinię publiczną. ... Niezła i niekonwncjonalna akcja reklamowa. Tego nawet Gutek-Film by nie wymyślił. Wspaniała promocja filmu. Spotkajmy się w kinie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
smutas3 Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani 07.09.04, 16:55 kiedy wreszcie skończy się ta antykościelna,antypolska i bezbożna propaganda,a wszystkie ateistyczne świnie trafią tam,gdzie jest ich miejsce,tzn.do więzień ? Wszyscy wrogowie naszej Wiary będą się kiedyś smażyć w ogniu piekielnym,chociaż przydałby sie jakiś współczesny Torquemada,który zrobiłby z nimi porządek. Cenzura jest w naszym kraju niezbędna,dopóki ludzie sami się nie nauczą,co należy czytać i oglądać,a co nie. NIECH STOSY ZNOW ZAPLONA ! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek8 Oto przykład... 07.09.04, 17:01 Oto przykład fanatycznego katola,który chciałby wszystkich zapędzić do kościołów,a niewiernych palić na stosie.Ze jeszcze w dwudziestym pierwszym wieku ktoś taki się uchował? Odpowiedz Link Zgłoś
smutas3 Re: Oto przykład... 07.09.04, 17:13 Niekoniecznie na stosie,ale są inne sposoby,np.możnaby fotografować wszystkich wchodzących do kina na jakiś bezbożny film,a następnie wywalać ich z pracy - przecież w naszym kraju mamy 3 mln.bezrobotnych,w większości wierzących w Boga i przestrzegających przykazań.Skandalem jest,jeżeli katolicy,w katolickim kraju,nie mają pracy i przymierają głodem,a ateistyczne świnie mają wszystkiego wbrud. NIECH STOSY ZNOW ZAPLONA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Oto przykład... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.09.04, 18:27 dlaczego 'wbrud' ? Ja się myję 2 razy dziennie, mimo że jestem "ateistyczną świnią" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Dajcie ludziom myśleć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 19:19 Wolni ludzie to tacy, którzy potrafia sami ocenić co jest wartościowe, a co tylko tanim szokiem i szmirą . A nam cały czas wciskają pseudowartości pod katolickim lub ...... płaszczykiem.Niech Ci wszyscy z LPRu i inna fałszywa gadzina da szansęludziom odnaleźć się w świecie ,gdzie trzeba wybierać i przede wszystkim myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzina_adamsow Re: Oto przykład... 07.09.04, 20:00 "...a ateistyczne świnie mają wszystkiego wbrud..." Masz na myśli funkcjonariuszy kościoła katolickiego ? RA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Oto przykład... IP: 213.199.195.* 08.09.04, 09:31 Bierzesz tę opinię na serio?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPR. Re: Fałszywe napisy na plakatach "Złego wychowani IP: *.proxy.astra-net.com 07.09.04, 16:52 Wiadomo kim jest Tow. Sylwester Chruszcz- zostawiam to bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś