kasiula098 17.04.15, 10:04 Czy może ktoś wie gdzie w Warszawie można wynająć pokoje na krótkie terminy? Mam na myśli tutaj miesiąc lub 2 m-ce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki-sobie-nick Re: Wynajem pokoi 17.04.15, 16:29 Gugla już użyłaś, jak rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula098 Re: Wynajem pokoi 17.04.15, 18:48 Oczywiście. Ale na krótsze okresy znalazłam tylko mieszkania a nie pokoje Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: Wynajem pokoi 18.04.15, 18:22 Szukaj może pod hasłem "kwatery pracownicze"? Na przykład w Gumtree jedno z ogłoszeń brzmi tak. Sugeruje pośrednio możliwość wynajmu na jeden miesiąc czy kilka miesięcy. NOCLEGI BEMOWO POKOJE WARSZAWA KWATERY PRACOWNICZE KWATERA Wynajmę miejsce w pokoju 3 osobowym w cenie 600 zł za cały miesiąc, wszystkie opłaty wliczone w cenę. Bezpłatne wi-fi w całym budynku, tv w pokoju, pralnia, suszarnia, kuchnia, łazienka Hostel House położony jest w cichej i spokojnej okolicy, blisko centrum handlowego Carrefour, Tesco i Auchan. Świetna lokalizacja zapewnia dotarcie w każdy wybrany punkt miasta. Bezpośredni dojazd do centrum tramwajem nr 35 Bezpośredni dojazd do Placu Wilsona autobusem nr 122 Bezpośredni dojazd do metra Młociny tramwajem ... pokoje do wynajęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Kwatery Okęci Re: Wynajem pokoi IP: *.toya.net.pl 24.07.16, 23:14 Kwatery pracownicze Warszawa niedaleko lotniska Okęcie. Do wynajęcia są pokoje 3, 4, 5 i 6-osobowe.Pokoje są bardzo wygodne, a w ramach ich ceny zapewniamy:pełny węzeł sanitarny, kuchnie do przygotowywania posiłków, TV, parking. Cena pobytu wynosi od 20 do 40 zł za dobę lub ryczałt w zależności od ilości osób oraz długości pobytu, dlatego prosimy o kontakt telefoniczny pod nr telefonu: +48 501 311 222 lub + 48 501 088 444 kwaterypracowniczewarszawa.pl/ kwateryokecie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś