Dodaj do ulubionych

Wynajem pokoi

17.04.15, 10:04
Czy może ktoś wie gdzie w Warszawie można wynająć pokoje na krótkie terminy? Mam na myśli tutaj miesiąc lub 2 m-ce.
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: Wynajem pokoi 17.04.15, 16:29
      Gugla już użyłaś, jak rozumiem?
      • kasiula098 Re: Wynajem pokoi 17.04.15, 18:48
        Oczywiście. Ale na krótsze okresy znalazłam tylko mieszkania a nie pokoje
        • agulha Re: Wynajem pokoi 18.04.15, 18:22
          Szukaj może pod hasłem "kwatery pracownicze"? Na przykład w Gumtree jedno z ogłoszeń brzmi tak. Sugeruje pośrednio możliwość wynajmu na jeden miesiąc czy kilka miesięcy.

NOCLEGI BEMOWO POKOJE WARSZAWA KWATERY PRACOWNICZE KWATERA
          Wynajmę miejsce w pokoju 3 osobowym w cenie 600 zł za cały miesiąc, wszystkie opłaty wliczone w cenę. Bezpłatne wi-fi w całym budynku, tv w pokoju, pralnia, suszarnia, kuchnia, łazienka Hostel House położony jest w cichej i spokojnej okolicy, blisko centrum handlowego Carrefour, Tesco i Auchan. Świetna lokalizacja zapewnia dotarcie w każdy wybrany punkt miasta. Bezpośredni dojazd do centrum tramwajem nr 35 Bezpośredni dojazd do Placu Wilsona autobusem nr 122 Bezpośredni dojazd do metra Młociny tramwajem ...
          pokoje do wynajęcia
    • Gość: Adam Kwatery Okęci Re: Wynajem pokoi IP: *.toya.net.pl 24.07.16, 23:14
      Kwatery pracownicze Warszawa niedaleko lotniska Okęcie. Do wynajęcia są pokoje 3, 4, 5 i 6-osobowe.Pokoje są bardzo wygodne, a w ramach ich ceny zapewniamy:pełny węzeł sanitarny,
      kuchnie do przygotowywania posiłków, TV, parking.
      Cena pobytu wynosi od 20 do 40 zł za dobę lub ryczałt w zależności od ilości osób oraz długości pobytu, dlatego prosimy o kontakt telefoniczny pod nr telefonu: +48 501 311 222 lub + 48 501 088 444

kwaterypracowniczewarszawa.pl/
      kwateryokecie.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka