Dodaj do ulubionych

Stadion Narodowy - wejście na czyjś bilet

23.05.15, 13:29
Mam pytanie do forumowiczów, którzy byli kiedykolwiek na meczu reprezentacji na Stadionie Narodowym:
Czy na bilet imienny na mecz może wejść ktoś inny niż ten kogo dane są nadrukowane na bilecie? Czy ktoś przy wejściu sprawdza tożsamość kibiców? Chodzi o to, że mam bilet imienny na moje nazwisko i PESEL (kupiony na kupbilet.pl, nie ma możliwości zwrotu ani zmiany danych), a prawdopodobnie nie będę mógł z niego skorzystać i chcę odstąpić, oczywiście bez zarobku, bo nie jestem "konikiem"...
Obserwuj wątek
    • Gość: qwe Re: Stadion Narodowy - wejście na czyjś bilet IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.15, 17:16
      §6 podpunkt 5
      sklep.stadionnarodowy.org.pl/pliki/regulamin_sprzedazy_internetowej_.pdf
    • taki-sobie-nick Re: Stadion Narodowy - wejście na czyjś bilet 23.05.15, 19:00
      kakka2 napisał:

> Mam pytanie do forumowiczów, którzy byli kiedykolwiek na meczu reprezentacji na
      > Stadionie Narodowym:
      > Czy na bilet imienny na mecz może wejść ktoś inny niż ten kogo dane

Czyje dane

A forumowicze, którzy trzymają się z dala od stadionu i reprezentacji, ale potrafią wyszukiwać informacje, nie pasują? To nic nie powiem. ;-PPP
      • taki-sobie-nick Re: Stadion Narodowy - wejście na czyjś bilet 23.05.15, 19:01
        dane
        >
        > Czyje dane
        >
        > A forumowicze, którzy trzymają się z dala

ściśle biorąc: JAK NAJDALEJ
      • Gość: ceube Re: Stadion Narodowy - wejście na czyjś bilet IP: 94.42.171.* 25.05.15, 02:56
        Przytoczony regulamin dotyczy biletów zakupionych w sklepie sklep.stadionnarodowy.org.pl, nie zaś na kupbilet.pl, gdzie mogą obowiązywać inne reguły.
        • Gość: qwe Re: Stadion Narodowy - wejście na czyjś bilet IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.15, 17:04
          Przeczytałeś obydwa regulaminy że się mądrzysz.Twoim celem była pomoc pytającemu czy co?
          • Gość: tomwar Re: Stadion Narodowy - wejście na czyjś bilet IP: *.dynamic.mm.pl 28.05.15, 00:00
            Podbijam ,mam moźliwość kupna takiego biletu czy dam radę wejść na bilet imienny na kogoś innego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka